Engelengetal 1111 – Wat betekent het om 11:11 te zien?

engelengetal 1111

Heb je de laatste tijd veel het getal 1111 gezien? Misschien is dit nummer altijd opduiken op facturen, rekeningen, straatnaamborden, of het is altijd 11:11 als je kijkt naar de klok.

Als je voortdurend een bepaald getal ziet, is dat omdat je beschermengelen je een boodschap willen sturen.

En ik ben super enthousiast voor je dat het het getal 1111 is, want dit getal wordt meestal geassocieerd met creativiteit, manifestatie, innovatie en ondersteuning.

Laten we eens nader kijken naar engelengetal 1111 en wat het betekent als dit getal de hele tijd in je leven opduikt.

WAT PROBEERT 1111 ME TE VERTELLEN?

In de numerologie wordt nummer 1 geassocieerd met een nieuw begin, kracht en actie. De versterkte trillingen van het getal 1 in engelengetal 1111 suggereren dat er geweldige nieuwe kansen op je pad komen.

Je bent normaal gesproken een vrij positief persoon en je engelen willen dat je die positiviteit vasthoudt, zelfs in moeilijke tijden.

Met deze houding tegenover het universum zullen overal om je heen deuren opengaan. Je dromen zullen snel werkelijkheid worden als je je positieve intenties de wereld instuurt.

Dit kan te maken hebben met je carrière en werksucces, of je liefdesleven. Je weet wat je wilt.

Het is tijd om je toekomst vorm te geven en je leven zo te creëren dat het je verlangens weerspiegelt. En met het getal 1111 dat steeds opduikt, kun je er zeker van zijn dat je onderweg geliefd en gesteund wordt.

KAN 1111 EEN WAARSCHUWING ZIJN?

Zoals hierboven beschreven suggereert nummer 1111 dat er geweldige nieuwe kansen op je pad komen. Engelengetal 1111 kan echter ook dienen als waarschuwing dat deze kansen zich alleen voordoen als je bereid bent positief te denken en hard te werken.

Je engelen herinneren je eraan dat deze positieve instelling en hard werken vruchten zullen afwerpen.

ENGELENGETAL 1111 EN PERSOONLIJKE GROEI

Je kunt ook merken dat je veel van het engelengetal 1111 ziet terwijl je door het proces gaat van weten wie je werkelijk bent en waar het om gaat.

Het kost wat tijd voordat je erin slaagt de lagen af te pellen van wat jou maakt tot wie je bent en dan te beoordelen wat een uitdrukking is van wie je bent en wat een uitdrukking is van je omstandigheden.

Sommige dingen die je ontdekt bij het afpellen van die lagen kunnen moeilijkere delen van jezelf zijn om leuk te vinden en vervolgens te leren liefhebben.

Wanneer je op zulke punten van de reis bent, zul je engel nummer 1111 waarschijnlijk meer zien als een teken van aanmoediging en bevestiging van je vooruitgang.

Je bent op de goede weg naar evenwicht, in jezelf en in je leven, in en door je verbindingen en ervaringen.

Zodra je jezelf volledig omarmt en accepteert, begint de reis van ware zelfliefde en spirituele ascensie pas echt.

Als je je innerlijke kinderwonden, je schaduwen, onderzoekt en ze omarmt als delen van wie je bent, verhoog je je frequentie hoger en hoger.

ENGELENGETAL 1111 EN SPIRITUALITEIT

Waarschijnlijk zie je ook meer van engelengetal 1111 als je op het punt staat een spiritueel ontwaken te ondergaan en je frequentie hoger wordt.

Nieuwe en opwindende gedachten en overtuigingen zijn op komst, met realisaties over het universum en je ziel die zich voordoen.

Dit wordt een geweldige tijd voor je, met overtuigingen die opnieuw worden uitgelijnd en bevestigd. Je bent een prachtig spiritueel persoon met zoveel ruimte om te groeien en te ontwikkelen.

Er zijn zoveel verschillende manieren om spiritueel te groeien en als je je een beetje vast voelt zitten, kan het uitproberen van nieuwe ideeën en spirituele praktijken – zoals het verdiepen van je chakrapraktijken of het begrijpen van handlijnkunde – je echt helpen vrede en rust in jezelf te vinden.

Omarm je spirituele kant en geniet van dit spirituele ontwaken. Je zult er aan de andere kant uitkomen als een moediger, sterker persoon die diep in vrede is met zichzelf.

Omdat het enige aanpassing vergt totdat je die hogere frequentie in je energie hebt geïntegreerd, is engel nummer 1111 er om je eraan te herinneren hoe geliefd en gesteund je bent tijdens deze reis.

ENGELENGETAL 1111 EN PARANORMALE VERMOGENS

Engelengetal 1111 is een heel bijzonder engelengetal omdat het soms niet je beschermengelen zijn die het sturen.

Soms gebruiken spirituele gidsen en overleden dierbaren het engelengetal 1111 om je een boodschap te sturen. Dit is omdat we het getal 1111 vaak zullen opmerken, plus, het is niet te eng.

We kunnen overweldigd worden door het horen van stemmen of het zien van geesten, en getallen zijn een goede manier om met respect en begrip te communiceren.

Als je onlangs een geliefde hebt verloren en engel nummer 1111 ziet, dan wil je geliefde je laten weten dat hij of zij in orde en veilig is. Ze sturen je liefde en positieve vibraties, en steunen je vanuit het hogere spirituele rijk.

Neem de tijd om je geliefden te herinneren en wat ze voor je betekenden in het leven. Weet dat ze op de een of andere manier altijd bij je zijn.

Als je geen geliefde hebt verloren en je ziet engel nummer 1111, kan het nog steeds geesten zijn die met je proberen te communiceren. Dit kan zijn omdat je speciale paranormale gaven hebt, zoals helderziendheid of heldervoelendheid, en een band met de geesten.

Bekijk mijn artikel over paranormale gaven als je denkt dat jij dit zou kunnen zijn. Er zijn zoveel verbazingwekkende paranormale gaven die je leven en dat van je omgeving kunnen verbeteren.

ENGEL NUMMER 1111 EN EEN VERSCHUIVING IN DE WERKELIJKHEID

Voor sommige mensen is het zien van engel 1111 omdat ze de wereld plotseling op een heel andere manier zien. Het zien van engelengetal 1111 kan zijn omdat je een openbaring hebt en door alles overweldigd wordt.

Dit kan een spiritueel ontwaken zijn waar we het net over hadden, maar voor sommige mensen die 1111 zien, zijn ze niet op zoek naar spirituele groei en verandering.

Zij hebben veeleer moeilijke realisaties gehad over het universum en worstelen met deze verschuiving in de werkelijkheid.

Deze openbaring die je doormaakt is het beste. Op den duur zul je een sterker en slimmer mens worden. Maar op dit moment is het allemaal nogal overweldigend.

Daarom sturen je engelen je een boodschap. Als je het engelengetal 1111 ziet, zijn het je engelen die je vertellen dat het goed is en dat ze je op dit moment steunen.

WAT BETEKENT ENGELENGETAL 1111 IN DE LIEFDE?

Het getal 1111 heeft alles te maken met actie, intenties en vernieuwing. Maar wat betekent dit voor engelengetal 1111 in de liefde?

Als dit getal verschijnt in de context van de liefde, willen je engelen je laten weten dat je naar binnen moet kijken en naar je intuïtie moet luisteren.

SINGLES EN ZIELSVERWANTEN

Als je single bent, betekent het zien van engelengetal 1111 dat je het vermogen hebt om nieuwe liefde in je leven te brengen met de kracht van je intenties.

Luister naar je ziel en neem de tijd om uit te zoeken wat je werkelijk van de liefde verlangt. Je bent een sterk en geweldig persoon en het is superbelangrijk om jezelf te kennen om volledig van iemand anders te kunnen houden.

Misschien kom je binnenkort tot een nieuw besef over de liefde en laat je oude liefdesgewoonten achter je.

Als je deze nieuwe weg in je leven verwelkomt, en je energie en vibraties daarbuiten in het universum zet, is de kans groot dat je binnenkort je soulmate ontmoet.

En als je dicht bij de verbinding met je soulmate bent, zullen het universum en het goddelijke je synchroniciteiten sturen om aan te geven dat je op het punt staat je spiritueel of in de 3D te verbinden.

Jullie frequenties zullen elkaar aantrekken, jullie zullen harmoniëren, en je zult dat prachtige gevoel van balans en hoogfrequente liefde krijgen.

RELATIES

Als je al in een soulmates-type relatie zit, maar misschien wat problemen hebt met het harmoniseren met elkaar, dan is het zien van engel nummer 1111 een boodschap dat je moet handelen om de romantiek levend te houden.

Je weet dat je van je partner houdt, en zij weten dat ook. Maar romantiek is superbelangrijk in relaties, en nu is het tijd om op date te gaan en tijd te nemen om de vibraties van liefde de wereld in te sturen.

Als je problemen hebt in je relatie, vertelt engel nummer 1111 je dat je slechte houding helemaal niet helpt.

Je bent misschien nog steeds bij je partner en zegt dat alles in orde is, maar er komt negatieve energie van je uit. Dingen zullen niet beter worden als je nog steeds boos bent op je partner of wrok koestert jegens hem of haar.

Jij hebt de macht om je lot te creëren, dus gebruik het.

Denk niet dat moeilijkheden betekenen dat jullie geen zielsverwanten zijn. Je ziel kent de waarheid van jullie verbinding, en uitdagingen die op jullie pad komen zijn gewoon dat: uitdagingen onderweg.

IS ENGELENGETAL 1111 EEN TWEELINGVLAM?

Wat is een tweelingvlam, en hoe weet je wat je ervan kunt verwachten? Een tweelingvlam is een soort zielsverwant, iemand die een stukje van jouw ziel in zich heeft.

Deze persoon bestaat om beter dan wie ook van je te houden, maar ook om je uit te dagen op manieren die je niet voor mogelijk hield. Een tweelingvlamrelatie is intens en levensveranderend en het laat je groeien als persoon.

Laten we eens dieper kijken naar wat tweelingvlammen zijn en hoe het getal 1111 in dit bijzondere type reis kan spelen.

WAT ZIJN TWEELINGVLAMMEN?

Eenvoudig gezegd zijn jij en je tweelingvlammen zielsfragmenten van een hoger dimensioneel bewustzijn die gescheiden of gebroken zijn in de 3D.

Spiritueel zijn jullie tweelingen omdat jullie uit dezelfde hogere bewustzijnsentiteit komen, letterlijk gemaakt uit dezelfde hogere zelfziel.

Daarom zijn tweelingvlamzielcontracten gebaseerd op een onbreekbaar energiekoord dat het hoger dimensionale bewustzijnszelf verbindt.

Je verbindt je niet door interactie, je verbindt je uiteindelijk omdat je op zielsniveau verbonden bent op een manier die niets kan oplossen of verbreken.

De natuurlijke neiging van deze zielefragmenten van die hogere bewustzijnsentiteit is om met elkaar in harmonie te komen en te proberen een eenheid te bereiken, om vervolgens op te stijgen en zich opnieuw te verbinden met het hogere bewustzijn waaruit zij voortkwamen. Het is instinct, deel van je zielscode, om te proberen die eenheid te bereiken.

Als je een tweelingvlam bent, hangt dat feit niet af van je ontmoeting met iemand waarvan je denkt dat het je tweelingvlam is, maar eerder van het diepe weten en begrijpen van de essentie van je ziel.

Je bent net zo goed een tweelingvlam als je je uiteindelijk niet verbindt met een tweeling tijdens deze menselijke ervaring in de 3D, bijvoorbeeld.

Je moet ook in gedachten houden dat sommige tweelingvlammen ervoor kiezen de reis tijdelijk of voor onbepaalde tijd op te schorten tijdens een of meer menselijke ervaringen, wat geen gebrek aan liefde tussen de tweelingen is, maar een kwestie van onopgelost karma dat hen belast.

Als de dingen tijdens deze of gene fase traag aanvoelen, neem dat dan niet te zwaar op. Deze ervaring is er een van vele, en het is slechts een kwestie van tijd voordat tweelingen de goddelijke eenheid bereiken.

Inspanningen voor ascensie gedurende vele levens helpen tweelingvlammen te verbinden, opnieuw te verbinden en uiteindelijk te harmoniseren om de Goddelijke Eenheid te bereiken.

Dat hele proces van verbinden en herverbinden omvat veel verschillende fasen van groei en ontwikkeling voor elke tweeling en voor hun verenigingsproces.

ENGELENNUMMER 1111 VOOR TWEELINGVLAMMEN

Als tweelingvlam die nog geen tweeling heeft gemanifesteerd in de 3D, kan het zien van engelengetal 1111 de mooie bevestiging van spirit zijn dat je op het punt staat die manifestatie eindelijk te zien gebeuren.

Het is meer dan waarschijnlijk een van de vele andere tekenen die je ziet en voelt en het kan des te meer naar voren komen naarmate dat moment van manifestatie dichterbij komt.

Als je je tweelingzus al gemanifesteerd hebt, maar je reis naar vereniging is meer naar de beginfase dan naar de voltooiing, zul je waarschijnlijk engel nummer 1111 zien verschijnen als jij en je tweelingzus door spirituele upgrades gaan die jullie helpen vooruitgang te boeken naar jullie ascensies en daardoor dichter bij het bereiken van vereniging komen.

Zie dat teken echter niet als enige vorm van druk om haast te maken met het bereiken van die verenigingsfase. Dit is een groeiproces dat resulteert in Goddelijke Eenheid, geen race ernaartoe.

En je kunt het sowieso niet overhaasten. Je overgeven aan je verbinding maakt deel uit van het bereiken ervan. Het zien van engel nummer 1111 kan een krachtig teken zijn dat jij of je tweelingvlam dichter bij het bereiken van dat gevoel van overgave zijn.

Bij twijfel over wat de werkelijke boodschap is in jouw specifieke situatie, ga altijd naar je spirituele team voor begeleiding en steun. Wees ook niet bang om uit te reiken naar het Collectief, zowel spiritueel als in de 3D.

Engel nummer 1111 suggereert dat je tweelingvlam binnenkort je leven binnenkomt. Je bent nu in een fase waarin je op zoek bent naar je tweelingvlam, en je zult hem vinden. De energie die je de wereld instuurt zal zich verbinden met de andere helft van je ziel.

Als je weet wie je tweelingvlam is, suggereert engelengetal 1111 dat er een nieuwe fase van je tweelingvlamrelatie zal aanbreken. Er zijn acht verschillende stadia van de tweelingvlam relatie en ze zijn allemaal belangrijk met betrekking tot spirituele en emotionele groei.

Dit kan een stadium zijn waarin je moet handelen, of het nu gaat om het uitreiken naar je tweelingvlam of het aanpakken van problemen die je hebt in je relatie.

ENGELENGETAL 1111 EN NUMEROLOGIE

Wanneer we het hebben over het engelengetal 1111, zullen we als laatste kijken naar de betekenis van 1, en de betekenis van de 4, waartoe 1111 in numerologische termen herleidt.

GETAL 1

Een vertegenwoordiging van de Zon in de astrologie, nummer 1 heeft het over zelfexpressie, zelfonderzoek, zelfliefde, zelfvertrouwen – je raadt het al, het gaat allemaal over jezelf en je persoonlijke pad van groei en ontwikkeling naar overvloed en vervulling.

Als het herhaaldelijk opduikt – engel nummer 11, engel nummer 111, of engel nummer 1111 – dan is het een boodschap over jezelf onder ogen zien en je pad naar je doelen.

Een deel van de lessen van nummer 1 is het feit dat je alleen ware groei kunt bereiken door je ware zelf onder ogen te zien en te omarmen, in al zijn prachtige glorie.

Het zien van de 1 in herhaalde reeksen vertelt over je pad naar zelfontdekking door het proces van verbindingen en interacties.

GETAL 4

Vanuit numerologisch oogpunt is het ook relevant dat 1111 reduceert tot een 4, die wordt geassocieerd met de planeet Uranus en het bereiken van een gevoel van innerlijk evenwicht door dynamische groei en ontwikkeling.

Het getal 4 spreekt ook over evenwichtige interactie met onze omgeving en iedereen daarin, door voortdurende groei en ontwikkeling.

Hoewel het lijkt alsof evenwicht en constante groei tegengestelde betekenissen hebben, is een deel van de les van nummer 4 juist het feit dat ware innerlijke balans niet wordt bereikt in een staat van passiviteit of stagnatie, maar door constante vooruitgang naar ascentie.

IS ENGELENGETAL 1111 IN UW LEVEN VERSCHENEN?

Engelengetal 1111 is een verbazingwekkend teken. Je beschermengelen sturen je een boodschap en willen dat je weet dat je gedachten en overtuigingen het universum creëren waarin je leeft.

Het is tijd voor actie, om wakker te worden en de persoon te zijn die je wilt zijn. Er liggen kansen en veranderingen in het verschiet, dus denk positief en laat grote veranderingen op je afkomen.

Vergeet niet naar je engelen te luisteren en leer over de verschillende aartsengelen en wat ze voor je leven kunnen betekenen.

Als je meer wilt weten over het ontcijferen van engelengetallen, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en bekijk deze artikelen: