Paranormale vermogens 101: een beginnershandleiding voor je heldervoelen

Paranormale vermogens 101: een beginnershandleiding voor je heldervoelen

Heb je ervaringen die je niet volledig kunt verklaren? Misschien ontvang je psychische indrukken, zie je kleuren of hoor je geluiden die van de geesten komen. Misschien heb je het vermogen om met anderen te communiceren zonder daadwerkelijk met hen te praten.

Zovelen van ons hebben paranormale vermogens. Er zijn zeven kern Clair zintuigen die veel mensen hebben, maar soms weigeren te erkennen of te accepteren.

Dit komt omdat de maatschappij altijd een beetje bang is geweest voor paranormale vermogens! Het kan griezelig zijn als je je paranormale vermogens ontdekt en leert kennen, maar ik ben er altijd om te helpen.

In dit artikel hoop ik dat je begint te begrijpen wat er met je aan de hand zou kunnen zijn en leert hoe je deze paranormale vermogens voor je kunt laten werken.

Lees verder om meer te weten te komen over alle verschillende paranormale vermogens en wat ze betekenen.

Alle paranormale vermogens uitgelegd

Paranormale vermogens of Heldervoelende zintuigen stellen ons in staat om ons te verbinden en te communiceren op een veel dieper niveau. Er zijn veel verschillende Clair-geschenken, waarvan sommige nu pas worden ontdekt!

paranormale vermogens

Zeven van deze hebben de neiging om vaker voor te komen en wanneer ze worden ontwikkeld, kunnen ze je paranormale vermogens naar nieuwe hoogten brengen.

Wat is je sterkste Clair-kracht?

Helderziendheid

Helderziendheid is het vermogen om verder te kijken. Het wordt vaak gebruikt als een verzamelzin die het paranormale vermogen om de toekomst te voorspellen samenvat, maar helderziendheid is veel meer dan dat.

Vertaald naar ‘helder zicht’, stelt deze spirituele gave iemand in staat om informatie te verzamelen en daadwerkelijk dingen te zien zoals lichtflitsen en kleuren die niet gemakkelijk kunnen worden gevisualiseerd voor mensen zonder het.

Helderzienden hebben ook het vermogen om informatie te krijgen van visioenen / dromen en orbs / geesten uit andere rijken te visualiseren. Net als Jona van de Gever kijken helderzienden verder. Wil je weten of je een natuurlijke helderziende bent? Doe onze quiz om erachter te komen.

Helderhorendheid

Als je in staat bent om boodschappen te horen die van buiten de fysieke wereld worden verzonden, heb je de gave van helderhorendheid. Helderhorendheid, of ‘helder horen’, stelt ons in staat om boodschappen te ontvangen van engelen, spirituele gidsen en degenen die zijn doorgegeven in de vorm van stemmen of geluiden.

Dit kan gebeuren door rinkelende, hoge geluiden en ‘gedachten’ die uit de spirituele wereld komen, maar klinken als je eigen stem.

heldervoelende zintuigen

Een veel voorkomend voorbeeld van helderhorendheid is het steeds opnieuw horen van een woord in alledaagse gesprekken of op de televisie. Waarschuwingen komen ook hoorbaar door, dus een deel van het ontwikkelen van dit heldervoelvermogen is op zoek zijn naar geluiden die een beschermende boodschap proberen te sturen.

Heldervoelendheid

Heldervoelendheid, of helder gevoel, stelt je in staat om fysiek en emotioneel omgevingsprikkels en energie op te pikken die wordt gegenereerd door de mensen om je heen. Veel hiervan komt via de zintuigen.

Kun je dingen ruiken en een situatie oppikken? Kun je door een voorwerp aan te raken dingen weten over de eigenaar? Ben je in staat om elke situatie te ‘voelen’ en te weten wanneer dingen niet helemaal goed zijn?

helderziendheid

Degenen die van nature heldervoelendheid bezitten, staan beter bekend als ‘empaten’, kunnen deze energie gemakkelijker voelen dan de gemiddelde persoon. Stel je voor dat je ‘Spidey-zintuigen’ hebt waarmee je mensen en situaties gemakkelijker kunt voelen.

Net als helderwetendheid is heldervoelendheid een natuurlijk geschenk, maar het is ook een vaardigheid die kan worden verbeterd.  Er zijn veel manieren om je heldervoelende krachten te ontwikkelen en te versterken. Veel mensen die als ‘hoogsensitief’ worden beschouwd, zijn eigenlijk begaafd met helderwetendheid.

Helderziendheid

Dat gevoel dat je krijgt als iets gewoon niet goed voelt – het is een metafysisch geschenk! Vaak voelen ze zich als menselijke leugendetectoren, degenen die helderwetend zijn, ‘weten’ gewoon dingen zonder te hoeven zien, horen, aanraken, ruiken of zelfs proeven.

Andere onmiskenbare tekenen van helderwetendheid zijn het kennen van de uitkomst van een situatie voordat het gebeurt en het vaak ervaren van Deja vu.

Ik geloof dat dit de meest voorkomende paranormale vermogens is en een die elke persoon bezit. We hoeven alleen maar onze vaardigheden aan te scherpen en onze geest open te stellen voor de prachtige dingen die we met helderwetendheid kunnen bereiken.

Automatisch schrijven en meditatie zijn twee van de beste manieren om dit te bereiken. Men kan ook oefenen met het gebruik van ‘buikinstinct’ om beslissingen te nemen in plaats van te redeneren.

Helderhorigheid

Een uitloper van de heldervoelendheid gift, degenen met helderhorigheid kunnen hun weg ruiken in een situatie. Gedefinieerd als ‘helder ruikend’, stelt dit Clair-zintuig iemand in staat om geheugen, emotie op te roepen en zelfs de toekomst te zien op basis van een geur die men via de zintuigen opneemt.

helderziend meisje dat bloemen ruikt

Dit komt vooral voor bij geuren die diep geworteld zijn in een ervaring in iemands onderbewustzijn. De geur van verse dennen kan bijvoorbeeld onmiddellijk teruggaan naar een jeugdervaring op kerstochtend.

Maar hoe zit het met toekomstige ervaringen? Helderhorigheid kan die ook tot stand brengen! Slechts één vleugje en een persoon met helderhorigheid kan weten over een gebeurtenis die in de toekomst is gebaseerd en die dezelfde geur met zich meebrengt.

Zoals de zoete geur van suikerspin die een visualisatie oproept van een reis naar het circus een jaar in de toekomst of de geur van zout die een strandvakantie voorspelt.

Heldervoelend

Stel je voor dat je iets kunt proeven voordat het ooit je smaakpapillen raakt. Dit is de gave van heldervoelen. Een paranormaal vermogen inderdaad, paranormaal proeven is een uniek vermogen dat maar weinig mensen bezitten.

Hoe werkt het? Nou, het gaat allemaal terug naar energie. Degenen die gezegend zijn met heldervoelheid zijn in staat om de fysieke sensatie van smaak vrij willekeurig te ervaren zonder dat er iets in hun mond komt.

Het rare: wat er geproefd wordt is niet altijd eten! Het kan een boom zijn, een plek of zelfs een vuile sok!

Clairempathie

Een van de meest gebruikte en verkeerd begrepen spirituele termen van de afgelopen jaren, ‘empath’ beschrijft iemand die een hogere mate van empathie lijkt te hebben dan de meeste mensen en extreem gevoelig is voor zowel de emoties als de energie van anderen.

ontwikkel empathievaardigheden

Andere indicatoren zijn een dieren- / natuurliefhebber zijn, worstelen met wisselende stemmingen, zich angstig voelen bij veel mensen en een drukke geest.

De meeste spiritueel ingestelde mensen zijn op zijn minst enigszins empathisch. Eerlijk gezegd is niet iedereen een empaat, maar degenen onder ons die dat wel zijn, kunnen leren om dit geschenk te verfijnen. Wil je weten of je een empaat bent? Zoek niet verder. Deze quiz helpt je erachter te komen welke Clair-geschenken je voor eens en voor altijd bezit.

Ontwikkel je intuïtie en verbeter je paranormale vermogens

Heb je te maken met een van deze verbazingwekkende paranormale vermogens? Misschien ontdek je dingen over jezelf die je je nog nooit eerder hebt gerealiseerd!

Jarenlang had ik nog nooit van andere helderzienden gehoord, afgezien van helderziendheid, maar toen ik eenmaal over de andere paranormale vermogens leerde, begon ik het universum en de kracht van de geest veel meer te begrijpen.

Als je begaafd bent met een van deze paranormale vermogens, zijn er dingen die je kunt doen om ze te ontwikkelen. Je moet eerst je geschenk volledig omarmen en de grote dingen realiseren die je kunt bereiken door het te hebben. Maar wat kunnen we nog meer doen om onze paranormale vermogens te verbeteren?

Leer hoe je je krachten kunt herkennen

In de woorden van Catherine Carrigan: “Een van de meest nuttige en belangrijke manieren om je paranormale gaven te kunnen gebruiken, is door te leren lezen wat er in je eigen lichaam gebeurt.”

Met betrekking tot paranormale vermogens is het echt belangrijk om het proces te begrijpen en wat er in je hoofd gebeurt. Hoewel deze gaven ons in staat stellen om ons te verbinden met geesten en zielen die in verschillende rijken van het bestaan bestaan bestaan, moeten we eerst naar binnen kijken om er toegang toe te krijgen.

Leer gedachten, overtuigingen of sensaties te herkennen die kunnen optreden vanwege je paranormale vermogens. Bevrijd je geest van vooropgezette ideeën en sta open voor wat er in je lichaam gebeurt.

Mediteren!

Meditatie is erg belangrijk als het gaat om het leren over de processen en krachten van de geest. Het stelt je in staat om je te concentreren op de zintuigen en hoe ze verbonden zijn met de geesten.

Als je smaaksensaties hebt en gelooft dat je heldervoelend bent, mediteer dan op smaken en verschillende smaken die je met bepaalde dingen associeert. Kijk tijdens het mediteren of je bepaalde dingen in je mond kunt proeven en wat ze voor je kunnen betekenen.

Het gebruik van kristallen in je meditatie kan het proces verbeteren, waardoor je lichaam en geest zich kunnen verbinden met de trillingen van de kristallen. Bovendien, als je je overweldigd en een beetje angstig voelt met betrekking tot je paranormale vermogens, kunnen kristallen echt helpen om jezelf te kalmeren en te centreren.

Werk met je intuïtie

Als je probeert je paranormale vermogens te ontwikkelen, is een geweldige manier om dit te doen werken met je intuïtie. Misschien leer je over astrologie of aura’s en ontdek je hoe je intuïties met deze dingen omgaan.

Leren over teerot kaarten is een geweldige manier van werken met je intuïtie. Omdat je deze paranormale krachten hebt, zul je in staat zijn om je tarotvaardigheden gemakkelijker te ontwikkelen dan anderen, door je te verbinden met de energieën van de kaarten.

tarot lezen

Palmlezen is een ander geweldig hulpmiddel om te leren en stelt je in staat om je paranormale vermogens te gebruiken om anderen in je leven te helpen en te helpen.

Door deze nieuwe vaardigheden te leren ben je in staat om met je intuïtie te werken en deze op een meer toegankelijke en begrijpelijke manier te ontwikkelen.

Wees aanwezig

Een eenvoudige oefening die je kunt doen om je paranormale vermogens te versterken en te ontwikkelen, is om de kamer te scannen en je bewust te zijn van alle dingen die je omringen.

Het is geweldig om dit elke dag te oefenen en het duurt maar tien of twintig minuten. Het stelt je echter echt in staat om verbinding te maken met je zintuigen en percepties.

paranormale vermogens ontwikkelen met mindfulness

Ga zitten in een kamer, of het nu je slaapkamer of een café is, en scan het met je ogen. Ga door je vijf zintuigen.

Wat ruik je? Doet het je ergens aan denken? Hoe zit het met wat je hoort? Welke emoties roepen de geluiden en geluiden op?

Onderzoek je smaakzin, kijk of er iets is en wat het voor je kan betekenen. Wat voel je?

Wanneer u rondkijkt in de kamer, let dan op de kleuren en het licht. Kijk of er verschuivingen zijn in wat je ervaart, probeer je bewust te zijn van iets buitenaards dat je zou kunnen ervaren.

Oefen dit elke dag en je zult in harmonie raken met je omgeving en je zintuigen, waardoor de zintuigen zich kunnen openen voor dingen uit verschillende rijken van het bestaan.

Bestudeer je dromen

In de slaap stellen we ons open voor ons onderbewustzijn. We laten de beperkingen van de samenleving los en omarmen nieuwe mogelijkheden. In dromen staan onze geesten open voor nieuwe werelden en gaan we op verbazingwekkende avonturen.

Een geweldige manier om je paranormale vermogens te ontwikkelen is om je verbinding met de droomwereld te verdiepen. Begin een droomdagboek en merk op welke zintuigen en emoties je voelt in je dromen.

Als je wilt, zal het leren lucide dromen nieuwe ervaringen ontsluiten die je kennis van de spirituele wereld zullen verdiepen. Lucide dromen is waar je actief de loop van je dromen kunt veranderen en je zoveel geweldige reizen kunt bieden.

Beoefen zelfzorg

Paranormale vermogens zijn geweldig, maar ze kunnen overweldigend zijn en stress veroorzaken. In staat zijn om te communiceren met andere werelden en andere zielen, en in staat zijn om de toekomst te zien, kan ons angstig en bezorgd maken.

Daarom is het super belangrijk dat je zelfzorg beoefent bij het ontwikkelen van je paranormale vermogens. Dit kan zo eenvoudig zijn als de tijd nemen om creatief te zijn, een bad te nemen of je favoriete film te bekijken. Controleer altijd bij jezelf of je opgebrand of leeg bent.

zelfzorg om paranormale vermogens te ontwikkelen

Er zijn zoveel geweldige manieren om de angst te beheersen die kan optreden tijdens de emotionele reis van het ontwikkelen van je paranormale vermogens.

Omarm je paranormale vermogens!

Ontdekken dat je paranormale gaven hebt is geweldig. Het opent je ziel voor een lading nieuwe ervaringen en stelt je in staat om je te verbinden met zielen door de tijd heen en in het universum.

Paranormale vermogens betekenen dat je in staat bent om jezelf te helpen zijn wie je werkelijk bent. Het stelt je in staat om jezelf meer te begrijpen en wat de ware roeping van je ziel is. Het betekent ook dat je anderen kunt helpen en dit is een prachtig geschenk.

Omarm je paranormale vermogens en gebruik ze om de wereld een betere plek te maken!