Wat zijn spirituele gidsen en hoe met hen te communiceren

Wat zijn spirituele gidsen en hoe met hen te communiceren

Ons hele leven dwalen we rond en vragen we ons af of we alleen zijn. Ik ben hier om je te vertellen dat je nooit alleen bent. Je hebt altijd iemand die over je waakt. Maar wie precies?

Jullie spirituele gidsen waken elke dag over jullie.

Misschien heb je al eerder in je leven gehoord van spirituele gidsen. Maar wat is precies een spirituele gids, hoe kunnen ze aan je verschijnen in je leven, en wat kun je doen om het beste naar hen te luisteren en hun advies op te volgen?

Laten we leren hoe deze geesten ons leven raken, elke dag opnieuw!

Wat zijn de verschillende soorten spirituele gidsen?

Het zal je misschien verbazen, maar er zijn veel verschillende soorten spirituele gidsen. Ze variëren ook enorm, van mensen tot dieren tot wezens die we nog niet eens kunnen doorgronden.

Weten dat je een spirituele gids hebt is geweldig, maar het kennen van de verschillende soorten kan je beter helpen als het tijd is om hun hulp, begeleiding of advies te zoeken.

Laten we nu de verschillende soorten spirituele gidsen bespreken en weten dat je misschien al deze verschillende soorten over je hebt waken!

Geestdieren

Heb je ooit een huisdier gehad waar je zo van hield? Ik hoop het! Maar wist je dat nadat deze huisdieren zijn overgegaan naar hun volgende leven, ze naar ons kunnen terugkeren als spirituele gidsen?

Onze geestdieren zijn meestal dieren die we in ons leven hebben gekend en ze kunnen aan ons verschijnen wanneer we troost of begeleiding zoeken. Sommige mensen melden dat hun geestdier tot hen spreekt; anderen zeggen dat ze zich precies gedragen zoals ze deden toen ze nog leefden.

spirituele gidsen

Wat er ook gebeurt, als je de aanwezigheid van je verloren huisdier bij je in de buurt voelt, ben je misschien niet alleen. Je lieve dierlijke metgezel kan er zijn om je te helpen in tijden van nood!

Onze geliefden

Als onze doorgegeven huisdieren weer naast ons kunnen leven als geesten, wie zegt dan dat onze geliefden dat ook niet kunnen? Ik ben hier om je te vertellen dat onze overleden familieleden en vrienden ons inderdaad kunnen leiden in ons leven, en dit is een veel voorkomende vorm van spirituele gids.

Misschien heb je de aanwezigheid van je oma of vader gevoeld. Het kan in de vorm van bovennatuurlijke activiteit zijn, of gewoon een gevoel. Je moet je zintuigen of waarneming niet verloochenen- je geliefde kan heel goed bij je in de kamer zijn!

Onze geliefden willen altijd het beste voor ons, maar soms gaan ze over voordat ze ons naar ons volledige potentieel hebben geleid. Als je een leidende kracht van je hebt afgenomen, is het niet te laat voor hen om je hun hulp aan te bieden vanuit het hiernamaals.

Aartsengelen

Ongeacht je religie, er zijn veel verschillende soorten aartsengelen die over ons waken. Ze kunnen verschillende namen hebben, afhankelijk van je spirituele overtuigingen, maar onze aartsengelen waken over ons en willen het beste voor ons, elke dag opnieuw.

Deze aartsengelen zullen je misschien bekend voorkomen. Misschien herken je hun namen, zoals Raphael of Michael. Deze engelen presideren meestal over een specifiek thema of emotie, of zelfs een dag van de week of kleur.

Wat er ook gebeurt, deze engelen zijn er voor ons, zolang we ze maar benoemen en hun advies vragen.

Andere Engelen

Over engelen gesproken, we hebben allemaal onze eigen beschermengelen of geesten die voor ons zorgen. Terwijl Aartsengelen meestal te maken hebben met specifieke onderwerpen en thema’s, zijn er andere engelen om je als individu te begeleiden.

geest begeleidt engelen

Deze engelen worden toegewezen aan individuele mensen in plaats van gewone menselijke problemen. Ze zijn attent en hun tekens zijn gemakkelijker voor ons te interpreteren dan de tekenen van de aartsengelen of onze overleden geliefden.

Ongeacht je religieuze overtuigingen, er zijn geesten die op je letten. Ze zijn er om je door je levenservaring te leiden, zelfs als je je er niet van bewust bent!

Onze Goden en Meesters

Als je in God of Jezus of Boeddha of Allah gelooft, weet en geloof je ongetwijfeld dat ze over je waken. Religieus of anderszins, er zijn hogere meesters en spirituele wezens die te allen tijde over ons waken.

Elke religie heeft een andere naam voor deze wezens, en zelfs Wicca-praktijken hebben nobele en gerespecteerde geesten die geïnteresseerd zijn in ons leven. Je bent niet alleen, vooral met zo’n krachtig en alwetend wezen dat over je waakt.

Hoe communiceren spirituele gidsen met ons?

Nu jullie je bewust zijn van de vele verschillende soorten spirituele gidsen die over jullie waken, is het tijd om te leren hoe zij met jullie zouden kunnen communiceren. Het kan als een verrassing komen, vooral als je hun vele tekenen en offers nog moet opmerken.

Zodra je enkele van deze veel voorkomende tekenen en sensaties leert, zul je be meer klaar om in de toekomst naar hun aanwezigheid te luisteren. Laten we erin duiken!

Lichtflitsen of kleur

Afhankelijk van de aanwezigheid die heeft besloten zich aan u bekend te maken, kunt u een lichtflits of gekleurd licht in uw huis of gezichtsveld ervaren. Veel verschillende engelen worden geassocieerd met verschillende kleuren, en alle heilige wezens worden geassocieerd met licht!

hoe communiceren spirituele gidsen met ons

Deze tekens kunnen komen in de vorm van lichten die aan en uit flikkeren in uw huis, auto of werkplek. U kunt straatlantaarns opmerken die uit en aan gaan wanneer u eronder loopt, of bepaalde gekleurde lichten kunnen veranderen bij uw nadering.

Dit is niet altijd toeval, het kan een teken zijn dat je engelen, bewakers en spirituele gidsen contact met je opnemen. Ze kunnen je aandacht alleen op zoveel manieren krijgen, en licht of kleur lijkt een gemakkelijke manier voor hen om dit te doen!

Warmte of sensaties

Veel mensen die ik ken ervaren momenten met hun spirituele gidsen in de vorm van warmte, aanraking of andere sensaties. Mijn moeder voelt vaak een kat over haar enkels wrijven als ze zich down voelt- ik geloof dat dit haar lieve oude kat is die is overleden, maar haar metgezel blijft, zelfs in het hiernamaals!

Onze beschermengelen worden vaak geassocieerd met warmte en aangename gevoelens in de borst. Onze overleden geliefden kunnen ons kippenvel bezorgen, of misschien voelen we een vertrouwde hand op onze schouder.

Ongeacht de fysieke sensatie, als je een gevoel opmerkt dat lijkt alsof het uit het niets is aangekomen, kan dit een teken zijn dat een van je spirituele gidsen je probeert te bereiken. Neem even de tijd en voel echt wat je voelt, misschien kun je bepalen wie het is!

Engelen nummers

Een van de meest veelbetekenende tekenen waarover we worden gewaakt, is het concept van engelennummers. Geworteld in de numerologie lijkt het zien van een engelennummer in eerste instantie vaak niets, als toeval.

spirit guides nummers

Als je echter steeds hetzelfde getal of hetzelfde patroon van meerdere getallen vaak ziet, op manieren die je niet kunt verklaren, kan dit een teken zijn dat je engelen contact met je opnemen!

Neem de tijd en merk bepaalde cijferpatronen vaker op. Als je ’s nachts op hetzelfde tijdstip wakker wordt, let dan op hoe laat het is. Als je deze nummers herhaald ziet op kentekenplaten of billboards of bonnetjes, ontvang je misschien een bericht van je engelen!

Zachte stemmen

Soms is een stem alles wat we nodig hebben om ons getroost te voelen en alsof we niet alleen zijn. Hoewel het zeldzaam kan zijn, kunnen onze spirituele gidsen soms tot ons spreken, vaak met zachte en zachte stemmen.

Dit kan komen in een mentale vorm (niet hardop uitgesproken) of een fysiek gefluister. Dit kan een veel voorkomende manier zijn voor onze overleden geliefden om contact met ons op te nemen, vooral als je een specifiek woord, lied of zin met deze persoon deelt.

Onze engelen kunnen ook op deze manier tot ons spreken, of misschien hoor je een bekende blaf van een geestdier lang geleden. Ongeacht het geluid, het horen van iets dat je doet pauzeren en je afvragen, kan heel goed een teken zijn van je spirituele bewakers!

Gedeelde ervaringen

Net zoals mijn moeder haar kat tegen haar enkels kan voelen wrijven, kun ook jij momenten meemaken die veel te bekend zijn om gewoon toeval te zijn. Er zijn veel gedeelde ervaringen die zich kunnen manifesteren als we worden bewaakt door een overleden geest.

U kunt bijvoorbeeld merken dat objecten in uw huis bewegen – zijn deze objecten geassocieerd met een overleden geliefde of huisdier? Misschien hoor je vaak een liedje op de radio dat je aan iemand doet denken.

spirit gidsen tekens

Dit kunnen tekenen zijn van onze spirituele gidsen in plaats van toeval. Ze weten dat je deze specifieke ervaring zou herkennen en ze hopen dat je dat feit zult oppikken!

Het is moeilijk voor onze spirituele gidsen om met ons te communiceren, daarom is het belangrijk om goed op kleine toevalligheden te letten. Maar dat is niet alles wat we kunnen doen om in contact te komen met onze spirituele gidsen!

Hoe kunnen we communiceren met spirituele gidsen?

Omdat het erop lijkt dat onze spirituele gidsen vaak op ons letten, vraag je je misschien af hoe je het beste met hen kunt communiceren en naar hun boodschappen kunt luisteren.

Dit kan makkelijker gezegd dan gedaan zijn en kan enige oefening vergen. Als je nieuw bent in het psychisch communiceren of het gebruik van je intuïtie, neem dan de tijd om na te denken over je innerlijke gedachten.

Concentreer je op je innerlijke stem, evenals op elk teken waarvan je denkt dat het van je spirituele gids komt. Hier zijn enkele andere nuttige tips om te herkennen wanneer en hoe u kunt communicerennicate met je geliefden.

Mediteren

Meditatie is een van de gemakkelijkste manieren om te communiceren met onze spirituele gidsen. Het is een tijd van absolute stilte en omvat het vermogen om je op niets te concentreren in plaats van de constante stroom van gedachten die in ons hoofd gebeurt.

hoe te communiceren met spirituele gidsen

Als we in staat zijn om stil, aanwezig en stil te zijn, kan dit de weg vrijmaken voor een eerlijk en waar gesprek met onze spirituele gidsen. Je bent je misschien meer bewust van boodschappen of tekenen tijdens het mediteren, en het zal je spiritueel dichter bij de andere kant brengen.

Er zijn veel verschillende handige apps en geleide meditatiescripts die je kunt volgen als je net begint aan je meditatiereis. Ik kies er altijd voor om te mediteren na een yogasessie, omdat ik merk dat mijn lichaam ontspannen is en mijn geest stil is.

Let op tekenen

Het zal enige tijd duren, maar leren hoe je op tekenen van je spirituele gidsen kunt letten, is een geweldige manier om met hen te communiceren. Als je de tekenen opmerkt die ze je proberen te sturen, zal het hen behagen, omdat ze weten dat je luistert!

Besteed aandacht aan momenten die aanvoelen als toeval. Let op patronen die niet helemaal bij je dagelijks leven passen, zoals herhaalde nummers, kleuren, flikkerende lichten en meer. Het kan een speciaal teken zijn dat alleen jij en je spirituele gids delen, dus houd dit in gedachten!

Als u merkt dat stemmen of items in uw huis bewegen, is dit een bijzonder krachtig teken en moet dit worden opgemerkt. Je spirituele gidsen hebben je misschien iets extreem dringends te vertellen en ze zullen niet worden genegeerd!

Terwijl je intuïtie zal blijven aanscherpen, wees geduldig met jezelf wanneer je voor het eerst begint. Gebruik al je zintuigen, inclusief je reukvermogen, omdat dit zeer nuttige hulpmiddelen kunnen zijn voor je spirituele gidsen om je mee te bereiken.

Luister goed

Luisteren naar woorden van je voogden is misschien moeilijker dan je verwacht, maar het is een veel voorkomende vorm van communicatie voor hen. Het horen van gefluister of liedjes of bepaalde tonen kan een teken zijn dat je engelen of bewakers je proberen te bereiken.

Deze geluiden komen vaak wanneer je geest stil is – het kan in dromen zijn of terwijl je mediteert, of het kan in een vertrouwde vorm zijn, zoals een lied op de radio of een instrument dat je herinnert aan een overleden geliefde.

spirit gidsen informatie

Ongeacht de vorm, leren luisteren naar je spirituele gidsen en het ontwikkelen van je helderhorende vaardigheden, kan op de lange termijn nuttig zijn. Het kan je zintuigen, je intuïtie en je relatie met hen verscherpen. Vertrouw op wat je hoort en geloof dat je spirituele gidsen je iets te vertellen hebben!

Bid en vraag

Ongeacht je religieuze of spirituele overtuigingen, het kan geen kwaad om hulp te vragen. Als je een moeilijke tijd doormaakt, of zelfs als je meer wilt weten over wie er over je waakt, neem dan de tijd om te bidden of je vragen hardop te stellen.

Dit kan in het begin een beetje gek aanvoelen, maar wees lief voor jezelf. Stel het universum je vragen, inclusief wat je voogden je misschien proberen te vertellen. Neem een pauze en luister- misschien krijg je meteen een antwoord, of moet je een tijdje wachten.

Soms krijg je een antwoord wanneer en hoe je het het minst verwacht. Er zijn veel vormen van hulp die je spirituele gidsen je kunnen bieden, maar het belangrijkste dat je kunt doen is om hun hulp vragen.

Heb geduld

Net zoals het enige tijd zal duren om antwoorden op je gebeden te krijgen, zul je geduldig moeten zijn wanneer je voor het eerst je intuïtie en communicatielijn met je spirituele gidsen test.

Frustratie is niet meer dan normaal, vooral als je meteen een antwoord nodig hebt. Je engelen en bewakers weten dat dingen moeilijk kunnen zijn, maar ze zullen je nooit iets laten doorstaan dat je niet aankunt.

Vertrouw erop dat ze alleen het beste met je voor hebben en zet je levensreis voort. Je krijgt een antwoord of een teken van troost wanneer de tijd rijp is en vaak wanneer je het het meest nodig hebt!

Heb je een spirituele gids in je leven?

Je spirituele gidsen zijn er voor je, wat er ook gebeurt, en zelfs als je denkt dat ze er niet zijn. De tijden kunnen moeilijk worden, maar weet dat je niet alleen bent. Overweeg om contact op te nemen met je voogden, vooral in moeilijke tijden.