Shamballa Reiki Den Haag

Cursus Shamballa Reiki

Wat is Shamballa Multi Dimensional Healing?

De grondlegger van Shamballa is John Armitage. Hij heeft van St. Germain, een opgestegen Meester,via gechannelde informatie kennis gekregen over deze vorm van Energiewerk. De basis hiervan ligtin het Oude Atlantis.

Shamballa Multi Dimensional Healing werd vroeger ook Shamballa Reiki genoemd.Ook wordt het wel nieuwetijdsreiki genoemd.

De overeenkomst met Reiki is dat in beide vormen met Universele levensenergie enmet handoplegging wordt gewerkt.

foto handen

De verschillen zijn vooral te vinden in het uitgangspunt. Shamballa gaat ervan uit datje je “eigen Meester” bent. Je hebt geen goeroe nodig. Niemand weet beter wat goed is voor jou dan jijzelf. Hoe beter het contact is met je kern, je intuïtie en je Hoger Zelf, hoe beter je zelf weet wat goed voor je is.

Door de stijging van de frequentie van de aarde-energie ontwikkelen wij ons steeds sneller op persoonlijk, maatschappelijk en spiritueel niveau. Dat vraagt om een systeem van energiewerk dat meegroeit en zich verder ontwikkelt.

Kortom: de energie is een nieuwe tijdsenergie. Het gaat allemaal steeds makkelijker en sneller. Je leert zo ook sterker werken met gedachtenkracht.

Wat wil Multidimensionaal zeggen?

Op de aarde leven we in de 3e dimensie, sommigen gaan al naar een volgende dimensie.
De energie van Liefde en Licht van de Shamballa verbindt je met de oerbron van alles, de aarde en bewuste energieën van buiten de aarde : De energie is dus multidimensionaal.

Hoe werkt het?

Een behandeling gaat razendsnel. Je zegt “Shamballa ON” en de energie gaat stromen.

De symbolen die je leert, hoef je niet meer te tekenen of te visualiseren. Je zegt alleen maar 3 maal de mantra en ze zullen werken!!

Verder kun je in principe in 5 min. een volledige behandeling uitvoeren. Langer mag natuurlijk altijd en als je iemand anders behandelt, blijft aandacht voor de ander en rust creëren natuurlijk belangrijk. Dus dan neem je meer tijd. Dit kun je natuurlijk ook voor jezelf doen, maar je kunt dan kiezen.

De vier graden in Shamballa

Reikicursussen

Indeling in drie graden:

De eerste graad

Iedereen kan Reiki “leren”!! Een speciale vooropleiding of gave is niet nodig. In de cursus word je afgestemd op de energie.
Dit kan alleen gebeuren door een Reiki Master (Reiki kun je niet uit een boek leren).

Op zeer eenvoudige wijze leer je via handposities zichzelf en anderen behandelen bij acute of chronische ziekten, pijn of andere ongemakken. Reiki stroomt door kleding en bijvoorbeeld gips heen. Ziekten kunnen verbeteren of verdwijnen, pijn kan worden verlicht. Ook om te ontspannen of beter te gaan slapen is het zeer geschikt. Een stervensproces kan liefdevol worden begeleid.

De tweede graad

Na deze afstemming gaat de energie nog veel krachtiger stromen. Daardoor kun je in kortere tijd behandelingen geven en bovendien worden je mogelijkheden vergroot doordat je met behulp van symbolen kunt werken. Je leert 3 bijzondere symbolen. Hiermee kun je ook op afstand een reiki-behandeling geven. Dit is een enorme uitbreiding van je mogelijkheden
en praktisch ook zeer aantrekkelijk!

De derde graad

Na deze afstemming (3A) gaat de energie heel erg sterk stromen (Masterenergie). Deze afstemming geef ik in principe altijd individueel of in een heel klein groepje. Je leert het Mastersymbool.De 3A graad is vooral geschikt voor mensen die het maximale uit dit systeem willen halen (en dus uit zichzelf, op een liefdevolle en positieve manier), maar niet de behoefte hebben om cursussen te geven aan anderen en hen ook in te kunnen wijden.

Als je ook anderen wilt kunnen inwijden of afstemmen op de Reiki-energie is er de 3B graad. De opleiding tot Reiki Master docent duurt minimaal een jaar. Hiermee samen gaat altijd een intensief groeiproces. Je hebt gesprekken met je Master en bestudeert boeken over Reiki en andere spirituele zaken en leert de inwijdingsprocedures.

​Shamballa Reiki I

Bij Shamballa I gebruik je dezelfde handposities als bij de Usui reiki of de Tera Mai™ Reiki.

Je kunt ook intuïtief werken of de handen op één plek leggen en een 5 minuten-behandeling doen.

Je krijgt één inwijding, (waardoor je trillingsgetal opnieuw omhoog gaat en je ontwikkeling weergestimuleerd wordt en leert 3 symbolen. (Als je Usui of Tera Mai™ hebt gedaan herken je deze al).

Verder hangt het van de Master af wat je verder leert aan symbolen en theorie, want het unieke is, dat een Shamballa Master helemaal op zijn eigen manier cursus mag geven en zijn eigen kennis mag gebruiken en overdragen. Zelfs de inwijdingen mogen veranderd worden. Er is wel een richtlijn die een Master wordt meegegeven. Een zuivere Master zal alleen veranderen als dit echt goed voelt.

Shamballa Reiki II

Reiki, Shamballa Reiki, Shamballa Multi Dimensional Healing, ontspannen, stress, cursus

Je krijgt weer één inwijding en je leert 5 symbolen.
(minimaal 3 nieuwe als je al Usui of Tera Mai™ hebt gedaan).

De kracht in je handen wordt weer sterker en je kunt op afstand werken.

Shamballa Reiki III A

Je krijgt weer één inwijding en je leert 4 symbolen (waarvan je er 1 kent als je Master bent).

Shamballa Reiki IV A

Je krijgt een inwijding en leert 2 nieuwe symbolen

Shamballa Reiki III B

Je leert hoe je een ander kunt inwijden in de eerste graad van Shamballa.

Shamballa Reiki IV B

Je leert hoe je mensen in alle graden kunt inwijden.

Reiki, Shamballa Reiki, Shamballa Multi Dimensional Healing, ontspannen, stress, cursus

Shamballa betekent voor mij:

VRIJHEID!!!, MEER MOGELIJKHEDEN, NOG MEER POWER, SNELLER WERKEN.

Wanneer en waar?

De cursus Shamballa Reiki wordt op individueel verzoek gegeven.
Wil je er meer over weten vul dan het contactformulier onder aan de pagina in of
mail gerust met vragen naar yvonneverhaar@live.nl

Praktijk Body Mind & Spirit
Yvonne Verhaar
Kastelenring 9
2261 HB Leidschendam
yvonneverhaar@live.nl

De kosten

Priveles Shamballa I 115 euro ( 1 avond, theorie plus inwijding)
Priveles Shamballa II 115 euro (1 avond, theorie plus inwijding)
Priveles Shamballa IIIA 100 euro (1 avond, theorie plus in wijding)
Priveles Shamballa IIIB: € 199,- ( 1 avond, theorie plus inwijding)
Priveles Shamballa IV A: €225,- (1 avond theorie plus inwijding)
Privelessen Shamballa IV B: minimaal 2500 afhankelijk van de wensen

Inschrijven cursus

Wil je je inschrijven voor de cursus of heb je een vraag? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en ik neem contact met je op.

Reiki, Shamballa Reiki, Shamballa Multi Dimensional Healing, ontspannen, stress, cursus