Wie is Aartsengel Uriël? De Engel van de Waarheid

Wie is Aartsengel Uriël? De Engel van de Waarheid

Heb je je ooit afgevraagd wie er over je waakt? Ontvang je tekenen van je engelen, maar weet je misschien niet zeker welke? Je hebt zoveel engelen die op je letten, degenen die je misschien nog niet eens kent!

wie is aartsengel uriël

Een van de vele watchers die op je let, is de Aartsengel Uriël. Maar wat zou zijn boodschap kunnen zijn? Waarom zou je zo’n goddelijk wezen willen herkennen en je ermee willen verbinden?

Laten we samen meer te weten komen over deze Aartsengel.

Wie is Aartsengel Uriël?

Aartsengel Uriël is een van de belangrijkste Aartsengelen die zich inzetten voor het beschermen en behouden van de mensheid. Hij woont en werkt hard om over ons te waken met Aartsengelen Rafaël, Michaël en Gabriël.

Boodschappen van Aartsengel Uriël

Aartsengel Uriël is een engel van waarheid, wijsheid en het geloof om beide dingen te zoeken. Hij is er om je op je pad te helpen om je beter te verbinden met het goddelijke of helpt je goddelijke boodschappen en aanwezigheid te horen.

Uriël wordt ook geassocieerd met service. Net zoals hij ons dient, verbindt Aartsengel Uriël zich het beste met ons wanneer we anderen dienen. Hij kent het belang van de waarheid, van kennis, en hoe het er het meest toe doet als het wordt gedeeld. De goddelijke boodschap kan niet eenvoudigweg door ons allemaal gekend worden; het moet worden gedeeld en Aartsengel Uriël hecht veel waarde aan dienstbaarheid.

boodschappen van aartsengel uriël

Uriël is op zoek naar de wortel van alle waarheid, zowel persoonlijk, professioneel als goddelijk. Ben je ooit bang geweest om de waarheid te horen? Aartsengel Uriël kan om deze reden en alleen om deze reden als beangstigend worden beschouwd.

Hij kan verschijnen wanneer je er niet klaar voor bent of niet verwacht de waarheid te horen. Negeer zijn tekenen en ingevingen niet en wees niet bang voor hem! De waarheid is misschien moeilijk te horen, maar het is zo belangrijk om te luisteren en verandering in je hart toe te staan.

Aartsengel Uriël zou je nooit zonder reden op een onzeker pad leiden. Hij is er om je te ondersteunen tijdens je reis, waardoor je je waarheid kunt spreken en de beste versie van jezelf kunt worden.

Zoals je vast wel eens hebt gehoord, zal de waarheid je bevrijden. Aartsengel Uriël wil dat je alles afwerpt wat je tegenhoudt en je meest eerlijke zelf wordt!

Begeleiding van Aartsengel Uriël

De naam van Uriël vertaalt zich naar “licht van God”, wat niets minder betekent dan voor jou verlichten op je reis. Aartsengel Uriël begeleidt je om je waarheid te vinden, en dat omvat het schijnen van een licht op wat je reis negatief zou kunnen beïnvloeden.

bliksemgeleiding van aartsengel uriël

Hij zal aan je verschijnen en kan je de vele onvolkomenheden in je leven laten zien. Hij kan ook heel plotseling en krachtig verschijnen, als de bliksem. Hij is er om je een vonk van inspiratie te geven en je iets te laten zien dat je misschien nog niet eerder hebt opgemerkt.

Je kunt merken dat je het gevoel hebt dat je leven onder een microscoop ligt, geanalyseerd en aangepast volgens de wensen van Uriël. Vecht niet tegen dit gevoel; omarm wat hij weet dat waarheid en licht is. Vertrouw op zijn wijsheid en je zult er veel baat bij hebben!

Hoe Aartsengel Uriël te herkennen

Zoals de meeste boodschappen van onze engelen, kan het moeilijk blijken om te herkennen dat Aartsengel Uriël ons de hand reikt. Er zijn echter veel tekenen en berichten die kunnen betekenen dat hij probeert contact op te nemen.

Het is allemaal een kwestie van de tekenen kennen en er een gewoonte van maken om die tekens te zien!

Dromen

Aartsengel Uriël reikt meestal uit door profetische visioenen. Wat kan dit voor jou betekenen? Onze engelen communiceren vaak via onze dromen, omdat we vatbaarder zijn om naar onze engelen te luisteren terwijl we in een slaaptoestand zijn.

aartsengel uriël verschijnt in dromen

Maar hoe kun je een profetische boodschap uit een droom vertellen, laat staan uit een boodschap van Uriël zelf? Gelukkig heeft Aartsengel Uriël nog een paar andere tekens en vertelt het zodat je gemakkelijk van zijn aanwezigheid kunt weten, zonder aarzeling!

Sparks

Vaak geassocieerd met elektriciteit vanwege de manier waarop hij onze geest met inspiratie prikkelt, kan Uriël worden gevonden in combinatie met vreemde elektrische gebeurtenissen. Hij kan verschijnen wanneer uw gloeilampen flikkeren of zich eerder manifesteren op dagen met onweersbuien in de voorspelling.

Begeleiding

In minder letterlijke zin kun je de aanwezigheid van Uriël voelen en hem herkennen bij het uitvoeren van taken waarmee hij direct te maken heeft en die hij waardeert.

aartsengel uririels aanwezigheid in het leren

Bijvoorbeeld als u eenanderen dienen en een warm licht op je voelen, kan dit Uriël zijn die je vertelt dat het goed met je gaat. Hij kan je ook zijn aanwezigheid geven wanneer je studeert, elke vorm van zelfhulp of verbetering uitvoert, en hij kan je op het juiste pad leiden als je op zoek bent naar de waarheid!

Fysieke vorm

Sommige mensen melden dat ze Aartsengel Uriël in een fysieke vorm hebben gezien, hoewel er natuurlijk geen definitieve identiteit is vastgelegd.

Zoals alle engelen verschijnt Uriël voor elk individu anders. Hij kan zich manifesteren in een aangenamere fysieke vorm, maar hij kan blijven als energie, licht of gewoon een visioen of herinnering. De energie van Uriël voelt naar verluidt erg stuwend en zeker, een meer mannelijke energie dan andere engelen.

aartsengel uriël fysieke vorm

Net als de waarheid kan de aanwezigheid van Aartsengel Uriël overweldigend en onverwacht zijn, maar hij verschijnt alleen aan je om je te helpen en te helpen bij welke waarheid je ook wilt zoeken. Als je weet dat je op zoek bent naar antwoorden, maar niet weet waar je moet beginnen, houd dan je ogen open voor tekenen van Uriël zelf!

Aartsengel Uriël Nummer

Zoals Aartsengel Uriël verschijnt wanneer je op zoek bent naar een hogere waarheid en persoonlijke verbinding met het Goddelijke, kan nummer 1 niet anders dan in je opkomen. Dit is natuurlijk het getal van het zelf, een aantal persoonlijke groei en kracht.

aartsengel uriël verdoofd één

Uriël brengt het licht van God en zijn goddelijke leringen met zich mee, en dus wordt het engelennummer 111 het sterkst geassocieerd met Uriël.

De Vader, Zoon en Heilige Geest zijn rechtstreeks verbonden met 111 en Uriël houdt hun licht in zich. Hij is in staat om ons dit licht te laten zien zonder ons te schaden en gelooft in ons om deze verbazingwekkende kennis te gebruiken om onszelf te verbeteren.

Het is tijd voor jou om op te staan en jezelf op een voetstuk te plaatsen! Anderen zullen zich tot je aangetrokken voelen en verlangen naar jouw advies of wijsheid. Dit is de tijd voor je pad om te veranderen en ten goede! Met de hulp van Aartsengel Uriël kun je alles bereiken.

Het getal 1 kan gaan over zelfverbetering, en Uriël wil dat je eerst jezelf helpt. Uriël begrijpt echter ook het belang van het dienen van anderen.

engel nummer 111 en aartsengel uriël

Alleen jij kunt op je eigen speciale, individuele manier contact maken met mensen. Niemand kan anderen dienen zoals jij anderen kunt dienen, of het nu gaat om hard fysiek werk, het delen van je eigen kennis of ervaringen, of een medelevende knuffel.

Er gaat niets boven het dienen van je medemens, door kleine of grote daden van vriendelijkheid en kracht. Engelennummer 111 gaat over authenticiteit en dat dienovereenkomstig uitdrukken.

Uriël gelooft in jou en je meest eerlijke zelf! Het is niet nodig om iemand anders te zijn om je dromen te verwezenlijken en jezelf en anderen te verbeteren.

Hoe verbinding te maken met Aartsengel Uriël

Er zijn veel manieren om verbinding te maken met Aartsengel Uriël, afhankelijk van waar je je prettig bij voelt. Gebed is meestal de meest voor de hand liggende keuze, maar sommige andere engelentekens en symbolen kunnen worden gebruikt om je verbinding met Aartsengel Uriël zelf te maximaliseren! Het hebben van een altaar of heilige ruimte en een vertrouwdheid met meditatie zijn hier ook nuttig.

Engelen nummer 111

Als je engelennummer 111 vaak hebt gezien, kan Aartsengel Uriël al contact met je opnemen via dit nummer.

Het komt direct overeen met hem en is een gemakkelijk teken dat je engelen kunnen sturen om je te waarschuwen voor hun aanwezigheid. Let op en let op de tekenen van dit nummer. Als je het vaak ziet herhalen, probeert Uriël je misschien iets te vertellen!

aartsengel uriël reikt uit via engelennummer 111

Je kunt dit nummer ook gebruiken om Aartsengel Uriël aan te roepen. Schrijf het op, plaats het op je altaar en doordrenkt het met de bedoeling om Uriël te bereiken.

Hij kan je horen en op zijn eigen manier reageren met het nummer. Vergeet nooit de waarde van meditatie en concentratie als het gaat om engelenaantallen; met een beetje extra inspanning kom je al een heel eind!

Angel Kleur Rood

Aartsengel Uriël wordt geassocieerd met de kleur rood en bij uitbreiding de rode engelenlichtstraal. Dit betekent dat Uriël eerder verbinding kan maken met bepaalde objecten, dagen of symbolen.

aartsengel uriël en kleur rood

De lichtstraal van de rode engel spreekt rechtstreeks tot het dienen en dienen van mensen in nood met je wijsheid en inspirerende zelf. Je voelt je misschien meer verbonden met Aartsengel Uriël als je anderen dient!

Kristallen

Verschillende kristallen kunnen ook worden gebruikt om verbinding te maken met Aartsengel Uriël. Gezien zijn controle over de rode engelenlichtstraal, komen sommige kristallen hier direct mee overeen.

amberkleurige aartsengel uriël kristal

Sommigen van hen zijn amber, basalt en vuur opaal. Het bewaren van sommige van deze kristallen op je altaar of in je huis, geladen en doordrenkt met intentie, kan je helpen verbinding te maken met Aartsengel Uriël.

Vrijdag

Vrijdag is de dag van de week die geassocieerd wordt met de rode engel lichtstraal. Dit zou de meest optimale dag zijn voor gebed, meditatie en het opladen van je kristallen om het beste na te denken en Uriël aan te roepen.

Natuurlijk kun je hem op elke dag bereiken, wanneer je in nood bent, maar als je niet gewend bent om je engelen aan te roepen, helpt het kiezen van hun favoriete dag van de week altijd je verbinding!

Aartsengel Uriël Gebed

Net zoals mensen ernaar verlangen om zich door gebed met God of het Goddelijke te verbinden, geven onze engelen er de voorkeur aan om ons ook beter te horen! Aartsengel Uriël is geen uitzondering, en er zijn veel variaties van gebed die je kunt doen om te proberen je met hem te verbinden en zijn wijsheid te horen.

Meditatie en concentratie zijn belangrijk als het gaat om gebed, dus probeer eerlijkheid en een heldere geest te behouden wanneer je contact opneemt!

aartsengel uriël gebed

Je kunt tot Aartsengel Uriël over alles bidden, maar er zijn natuurlijk dingen waar hij een expert in is, een meester zou je kunnen zeggen!

Als je niet op zoek bent naar wat hieronder in de gebeden wordt vermeld, kun je een andere engel vinden die beter bij je problemen past. Er zal altijd iemand zijn om te luisteren, maar sommige engelen zijn meer bedreven in specifieke kwesties dan anderen.

Hier zijn enkele gebeden die het meest passen bij Aartsengel Uriël.

Een gebed voor de waarheid

Als je niet duidelijk kunt zien met betrekking tot een specifieke situatie, bid dan tot Uriël voor hulp bij het zien van de waarheid:

aartsengel uriël gebed om de waarheid

Lieve Aartsengel Uriël, help me alstublieft om deze situatie duidelijk te zien. Laat me alsjeblieft zien wat ik misschien mis of wat voor mij verborgen kan blijven, zodat ik kan groeien en veranderen. Bedankt.

Een gebed voor dienstbaarheid

Aartsengel Uriël waardeert je eigen individualiteit en hoe je anderen ten goede kunt komen door dienstbaarheid:

aartsengel uriël gebed voor dienst

Beste Aartsengel Uriël, hoe kan ik me het beste inzetten voor anderen? Op welke manieren kan ik de mensen om me heen dienen om meer vreugde en kennis in de wereld te brengen, en op zijn beurt jou te dienen? Bedankt.

Een gebed om kennis

Voel je je onzeker over je eigen kennis en hoe je die het beste kunt delen? Uriel kan u helpen:

aartsengel uriël gebed om kennis 1

Beste Aartsengel Uriël, op welke manieren kan ik mijn gedachten en kennis met anderen delen? Welke boodschap willen u en God dat ik deel, en hoe kan ik mijn eigen begrip van uw boodschap verdiepen? Bedankt.

Een gebed om kracht

Als je je niet sterk voelt in je eigen individualiteit, kan Aartsengel Uriël je helpen je moed te versterken:

aartsengel uriël gebed om kracht

Lieve Aartsengel Uriël, help me alsjeblieft sterk te zijn in mezelf en mijn eigenwaarde. Geef alstublieft mijn zelfvertrouwen een boost, zodat ik uw licht het beste kan helpen om zich over de hele wereld te verspreiden. Bedankt.

Voel de waarheid van Aartsengel Uriël

Aartsengel Uriël is een engel van waarheid, van kennis, en hoe we anderen het beste kunnen dienen met deze eigenschappen. Als je zijn aanwezigheid voelt, is dit misschien het moment om mogelijke misleiding in je leven aan te pakken, evenals de tijd om anderen op de beste manier te dienen.

Heb je ooit de aanwezigheid van Aartsengel Uriël gevoeld? Is hij naar je toegekomen in een tijd van grote nood en heeft hij je verrast, als een bliksemschicht? Vertel ons over je ervaringen in de reacties hieronder!