Zomer Halve Marathons in de VS

Zomer Halve Marathons in de VS

Als je deze zomer een halve marathon wilt lopen, heb je genoeg om uit te kiezen. Bekijk deze lijst met unieke en opwindende plaatsen om 13,1 mijl te rennen of te lopen.

1

Faxon Law Fairfield Halve Marathon

Volwassen vrouw die buiten rent
sanjeri / Getty Afbeeldingen

Wanneer: Juni
Waar: Jennings Beach, Fairfield, Connecticut
Waarom zou je het doen: De Faxon Law Fairfield Half Marathon beachfront halve marathon is sinds 1981 een populair jaarlijks evenement. Tegenwoordig komen elk jaar tot 5.000 hardlopers naar Jennings Beach in Connecticut in het eerste officiële weekend van de zomer. Je racet over het water, over een paar bruggen en langs prachtige huizen aan het water op dit heen-en-weer parcours. Het strandfeest na de race is een leuke manier om je prestaties te vieren.

2

Scheepswerf Old Port Halve Marathon

Wanneer: Juni
Waar: Portland (Maine)
Waarom zou je het doen: De Shipyard Old Port Half Marathon gaat dwars door het hart van portland’s Old Port district en West End buurt en biedt een prachtig uitzicht op de Casco Bay, de vele eilanden, veerboten, zeilboten, kreeft boten, sleepboten, de Presumpscot River, de skyline van de stad Portland en de Back Cove. Race swag bevat racefoto’s, een mobiele app, twee gratis Shipyard-bieren en meer.

3

Missoula Halve Marathon

Wanneer: Juni
Waar: Missoula (Montana)
Waarom zou je het doen: Hoewel Missoula een Rocky Mountain-stad is, is het parcours van de Missoula Halve Marathon vlak, snel en krijgt het hoge cijfers van deelnemers. Meer dan 4.000 hardlopers nemen deel aan deze point-to-point race, die begint met een schilderachtige route door het platteland, verder gaat langs de Bitterroot-rivier en eindigt in het historische centrum van Missoula.

4

Napa naar Sonoma Wine Country Halve Marathon

Wanneer: Juli
Waar: Napa naar Sonoma, Californië
Waarom zou je het doen: Hardlopers starten de Napa to Sonoma Wine Country Half Marathon in de buurt van de stad Napa op het Cuvaison Carneros Estate en eindigen in het historische Sonoma Plaza. Ze worden getrakteerd op prachtige vergezichten van het Napa-Sonoma Marshes Wildlife Area, de San Pablo Bay en de heuvels van Marin County. Elke finisher ontvangt een raceshirt, finisher’s medal en een geëtst wijnglas.

Sonoma en Napa Valley wijnhuizen helpen het kenmerkende wijn- en muziekfestival na de race gedenkwaardig te maken voor hardlopers, omdat ze wijnen proeven van gewaardeerde lokale wijnproducenten, plus toegang krijgen tot livemuziek, exposanten, massagetenten, foodtrucks en de Lagunitas Beer Garden. En als je niet genoeg wijn krijgt op het feest na de race, bieden veel van de lokale wijnhuizen proeverijkortingen aan hardlopers.

5

Chicago Rock and Roll Halve Marathon

Wanneer: Juli
Waar: Chicago (Illinois)
Waarom zou je het doen: Hardlopers houden van racen in Chicago omdat de renbanen meestal vlak en snel zijn, en de Chicago Rock ‘n’ Roll Half Marathon is geen uitzondering. De 13,1 mijl lange racebaan begint en eindigt in Grant Park, het 319 hectare grote park aan het meer in het centrum van de stad, waar de wereldberoemde Buckingham Fountain en het Art Institute of Chicago wonen.

Hardlopers racen de eerste tweederde door de straten van het centrum van de Windy City en rennen vervolgens langs Lake Michigan, langs Soldier Field, Chicago’s Field Museum, het Shedd Aquarium en door het zuidelijke uiteinde van Grant Park terwijl ze eindigen voor de Buckingham Fountain.

6

Halve marathon van San Francisco

Wanneer: Juli
Waar: San Francisco (Californië)
Waarom zou je het doen: De halve marathon van San Francisco biedt hardlopers een unieke kans: ze kunnen hun halve marathon kiezen, omdat hardlopers de eerste of de tweede 13,1 mijl van het volledige marathonparcours kunnen lopen. Beide races tonen verschillende beroemde delen van San Francisco, van de Embarcadero en Fisherman’s Wharf in de eerste helft tot het landschap van de tweede helft, waaronder het prachtige Golden Gate Park, het Haight Ashbury-district en AT &t Park, de thuisbasis van de San Francisco Giants.

Natuurlijk zijn er enkele heuvels (het is tenslotte San Francisco!), maar het parcours bevat geen van de belachelijk steile heuvels waar de stad bekend om staat. San Francisco is de perfecte plek om een zomerse halve marathon te lopen, omdat het typische juliweer van de stad typisch mild en koel met zeer weinig regenval.

7

Brouwers Mini-Marathon

Wanneer: Augustus
Waar: Milwaukee (Wisconsin)
Waarom zou je het doen: Niets zegt zomer als het kijken naar een honkbalwedstrijd en, als je een fan bent van honkbal EN hardlopen, is deze halve marathon de perfecte gelegenheid om je passies samen te voegen. Het Brewers Mini-Marathon-parcours passeert het Harley Davidson Museum, loopt door Miller Valley en eindigt in – je raadt het al – Miller Park, de thuisbasis van de Milwaukee Brewers. Lopers rennen rond de waarschuwingsbaan van het speelveld en verdienen een voucher voor een gratis thuiswedstrijd van Brewers in het reguliere seizoen. Race-toegang omvat ook een fantastische Post-Race Party in Miller Park met livemuziek, heerlijk eten en, voor deelnemers van 21 jaar en ouder, twee bieren.

8

Einde van de zomer halve marathon

Wanneer: Augustus
Waar: Rockaway Park (New York)
Waarom zou je het doen: Deze halve marathon aan het strand maakt deel uit van de Rockapulco Run-evenementenreeks. Elke race vindt plaats langs de schilderachtige promenade in Queens, New York. De beginnersvriendelijke race volgt een heen-en-weer parcours dat begint en eindigt op het strand op 116th Street. Je zult genieten van een luchtig en pittoresk vlak parcours, samen met een finisher’s medal, t-shirt en Rockapulco Gold Beer aan het einde van je evenement.

9

Virginia Beach Rock and Roll Halve Marathon

Wanneer: Begin september
Waar: Virginia Beach , Virginia.
Waarom zou je het doen: Geniet van deze marathon tijdens het laatste weekend van de zomer. Van begin tot eind is de Virginia Beach Rock ‘n’ Roll Halve Marathon een goede tijd. Meer dan 20 lokale bands en 16 lokale cheerleadingteams van de middelbare school zijn ongeveer elke mijl verdeeld over 14 etappes langs het parcours om de hardlopers te motiveren. Je krijgt een prachtig uitzicht op de oceaan en zoete swag (hun unieke medailles zijn altijd een favoriet!) aan de finish. En wie houdt er niet van een duik na de race in de oceaan om je vermoeide benen te kalmeren?

10

Rock-‘n-roll Philadelphia Halve Marathon

Wanneer: September
Waar: Philadelphia (Pennsylvania)
Waarom zou je het doen: Technisch gezien is dit een halve marathon in de herfst, maar je zult waarschijnlijk genieten van zomerachtig weer tijdens deze race. Rock ‘n’ Roll-evenementen zijn altijd goed georganiseerd en leuk, en hun evenement in Philly stelt niet teleur. Vlak en snel, veel halve marathonlopers houden van dit parcours om te schieten voor een PR. Runners of the Rock ‘n’ Roll Philly half krijgen ook een mooie rondleiding door enkele bezienswaardigheden en buurten in Philadelphia. Bands langs de baan zorgen voor veel steun en motivatie onderweg.