Zeven van zwaarden Tarotkaart Betekenis: Liefde, Gezondheid, Geld &meer

Zeven van zwaarden Tarotkaart Betekenis: Liefde, Gezondheid, Geld &meer

De Zeven van Zwaarden tarotkaart staat voor bedrog, diefstal en oneerlijkheid. Jij of iemand om je heen gebruikt misschien bedrieglijke tactieken om een doel te bereiken.

De bedoeling van deze acties is opzettelijk en ze worden gedaan zonder na te denken over hoe het andere mensen zal beïnvloeden.

Als jij de persoon bent die een verandering moet aanbrengen, is de eerste stap erkennen dat je het verkeerde pad opgaat. Vervolgens kunt u een hoofdplan maken om dat gedrag te veranderen.

Als het iemand anders is, kun je hun hand niet forceren. Wees alert, iemand probeert de wol over je ogen te trekken.

Zeven van Zwaarden Trefwoorden

Voordat je dieper ingaat op de rechtopstaande en omgekeerde Seven of Swords-kaartbetekenis en de verbinding met liefde, werk en leven, hieronder een overzicht van enkele snelle feiten en de belangrijkste woorden die verband houden met deze Minor Arcana Ace-kaart.

Rechtop Oneerlijkheid, bedrog, manipulatie, bedrog, diefstal
Omgekeerd Verantwoordelijkheid nemen, fris beginnen, schoon schip maken
Ja of nee Nee
Getal 7
Element Lucht
Planeet Uranus
Astrologisch teken Waterman

Zeven van Zwaarden Tarotkaart Beschrijving

begrijp de zeven van zwaarden tarotkaart betekenis volledig, we zullen eerst een kijkje nemen naar de illustratie, kleuren en symboliek van deze zwaardenkaart.

zeven van zwaarden tarotkaart

De Zeven van Zwaarden Tarotkaart toont een man die vijf zwaarden in zijn handen weghaalt en achter hem kijkt om te controleren op eventuele getuigen.

Op de achtergrond staan twee zwaarden, wat aangeeft dat deze man de wapens die hij bezit heeft gestolen. De uitdrukking op zijn gezicht is zelfverzekerd, wetende dat hij niet zal worden gepakt.

De gele achtergrond van de kaart symboliseert het bewustzijn en bevestigt dat de man zich er volledig van bewust is dat hij op klaarlichte dag een overval pleegt.

De rode kleur van zijn laarzen en hoofd vertelt ons dat dit een man is met een groot ego en energie en dat hij bereid is om naar zijn ego te handelen om te krijgen wat hij wil.

Zijn zelfgenoegzaamheid laat zien dat hij zich niet schaamt voor wat hij doet en dat hij er zeker van is dat hij ermee wegkomt.

Verderop op de achtergrond zien we echter een vlag worden gehesen om het kamp te waarschuwen voor zijn acties. Hij zal snel worden ontdekt.

Zeven van Zwaarden Tarot Betekenis

De Zeven van Zwaarden In het rechtop positie staat voor leugens, intrigerend gedrag en een gebrek aan geweten. Als u deze kaart in een lezing trekt, gebruikt u misschien minder nauwgezette manieren om te krijgen wat u wilt.

Gebruik je manipulatief gedrag om de overhand te krijgen in een hechte relatie? Deze kaart herinnert je eraan dat er andere manieren zijn om te bereiken wat je nodig hebt.

Wanneer de Zeven van Zwaarden iemand anders vertegenwoordigt in een lezing, dient het als een waarschuwing om een oogje in het zeil te houden voor iemand die mogelijk misbruik van je maakt.

Kijk goed naar de mensen met wie je je omringt en bepaal of dit van toepassing is op jouw situatie.

Ben je naïef voor hun ware bedoelingen? Verborgen motieven zullen snel worden onthuld als je je instincten en verstand gebruikt.

Geld en carrière betekenis

Wanneer de Zeven van Zwaarden verschijnt in een carrière lezen, dit kan een indicatie zijn dat er enkele verbeteringen zijn die u kunt aanbrengen met hoe u professionele zaken aanpakt.

Als u zich bijvoorbeeld in een verkooppositie bevindt, kunt u de beschrijving van een product opblazen om een verkoop te doen of beloften doen die u niet kunt nakomen ten gunste van het verdienen van uw commissie.

Hetzelfde geldt voor andere zakelijke deals en investeringen. Hoewel ‘snel rijk worden’-schema’s verleidelijk kunnen zijn, eindigen ze meestal in meer verlies dan winst.

Eerlijkheid en transparantie brengen je vaak veel verder met klanten en collega’s.

De Zeven van Zwaarden vertelt ons niet dat je voor altijd op één manier moet handelen. Het vestigt eenvoudigweg de aandacht op je acties en spoort je aan om de nodige veranderingen aan te brengen om een gelukkiger toekomst te vervullen.

Liefde en relaties Betekenis

Als de Zeven van Zwaarden in een liefde lezen wordt aangetrokken om je te vertegenwoordigen, het kan erop wijzen dat je gedachten hebt om ontrouw of bedrieglijk te zijn tegenover je partner. Of je naar deze gedachten handelt, is aan jou.

Het is niet nodig om andere mensen pijn te doen op basis van je driften. Denk aan je partner befof je neemt overhaaste beslissingen. Als je al een affaire hebt of dingen voor je partner verbergt, kun je overwegen om schoon schip te maken.

Als de Zeven van Zwaarden voor een andere persoon wordt getrokken in een liefdescontext, kan dit een voorbode zijn van een minder dan een eerlijke partner. De relatie waarin je je nu bevindt is niet alles wat het lijkt en je zult dieper onder de oppervlakte moeten graven om de antwoorden te krijgen die je zoekt.

Dit betekent niet altijd dat je partner je zal bedriegen, maar ze kunnen oneerlijk zijn op andere gebieden, zoals hoe ze zich voelen.

De beste manier om dit op te lossen is door met je partner te praten; doe je best om alles in de openbaarheid te brengen, zodat je het probleem samen kunt aanpakken.

Als je single bent, voorspelt deze kaart een bedrieglijke nieuwe vrijer. Je zult voorzichtig moeten zijn met het onderhouden van deze nieuwe relatie, omdat deze persoon iets voor je kan verbergen.

Het kan zo simpel zijn als deze persoon die niet meteen de intieme details van zijn leven wil delen, of het kan iets ernstigers zijn, zoals een geschiedenis van misbruik.

Het is aan jou om jezelf te beschermen en veel tijd te besteden aan het leren kennen van deze persoon voordat je je vastlegt aan een langdurige relatie.

Gezondheid en spiritualiteit Betekenis

In een Gezondheid spread, de Zeven van Zwaarden zegt dat u mogelijk meer tests moet doen om erachter te komen wat de status van uw gezondheid is.

Misschien heeft een arts je uitgezwaaid, maar het probleem houdt aan. Deze lezing geeft aan dat u er goed aan doet een second opinion over de kwestie te krijgen.

Als het gaat om spiritualiteit, suggereren deze zwaarden dat je niet trouw bent aan jezelf. Je Hogere Zelf weet wat het beste voor je is, maar je gaat verder op het verkeerde pad.

Het is tijd om een U-bocht te maken en in de goede richting te gaan.

Zeven van zwaarden omgekeerd

In deze paragraaf zullen we wat meer vertellen over wat het betekent als je de Zeven van Zwaarden tarotkaart in de omgekeerde positie (ondersteboven) hebt getrokken.

zeven van zwaarden omgekeerd

De Zeven van Zwaarden In het omgekeerd positie staat voor het omdraaien van een nieuw blad. Misschien heb je het negatieve gedrag dat je hebt vertoond herkend en wil je veranderen.

De Zeven van Zwaarden suggereert dat je alle kracht hebt. Als oude gewoonten je niet dienen, zoek dan naar manieren om nieuwe te bouwen.

Aan de andere kant kan iemand in je leven oog in oog komen te staan met zijn acties en klaar zijn om opnieuw te beginnen en zijn manier van doen te veranderen.

Hoe dan ook, deze omkering is positief. Je bent op de goede weg naar de persoon die je moet zijn – blijf vooruitgaan.

Zeven zwaarden: Ja of Nee

De Zeven van Zwaarden staat voor negativiteit, ook in een Ja of nee lezen. Het vestigt de aandacht op liegen, misbruik maken van anderen en oneerlijk of bedrieglijk zijn.

Om deze redenen is het antwoord op uw vraag nee of niet totdat enkele omringende problemen zijn blootgelegd en opgelost.

Zeven van Zwaarden en Astrologie

De Zeven van Zwaarden is verbonden met het sterrenbeeld Waterman. Waterman, geregeerd door Uranus, is de kracht van onafhankelijkheid en vrijheid, de ultieme katalysator voor doorbraken en het schoonvegen van de lei.

Aan de negatieve kant kan dit sterrenbeeld echter het onvermogen missen om zich in te leven in de emoties van anderen. Watermannen kunnen wreed zijn, maar op een sociaal geaccepteerde (maar aantoonbaar slechte) manier worden uitgedrukt.

Belangrijke kaartcombinaties

Oneerlijkheid, bedrog en bedrog zijn ook de hoofdthema’s van de Zeven van Zwaarden in combinatie met andere tarotkaarten. Hieronder hebben we de belangrijkste combinaties van deze Zwaardenkaart opgeschreven.

Zeven van Zwaarden en De Hogepriesteres

Deze kaartcombinatie met de Hogepriesteres tarotkaart geeft aan dat iemand in je leven mogelijk geheimen voor je bewaart. Dit betekent niet altijd dat ze misleidend zijn; ze kunnen dit doen om je gevoelens te beschermen.

Helaas doet het verbergen van de waarheid vaak niet veel om een andere persoon te beschermen. Moedig de mensen om je heen aan om eerlijk en open tegen je te zijn, ongeacht de omstandigheden. De beste manier om dit tot op de bodem uit te zoeken is door te communiceren.

Zeven van Zwaarden en De Hierofant

Wanneer de Zeven van Zwaarden en de Hierofant samen verschijnen in het lezen, betekent dit dat iemand de regels overtreedt. Als jij deze persoon bent, kijk dan goed naar je acties en beslis of het risico de beloning waard is.

Goede dingen komen zelden voort uit ongehoorzaamheid aan de wet. Om uw in de toekomst zou je er goed aan doen om je af en toe aan de regels te houden.

Zeven van zwaarden en vijf van staven

Het duo van de Zeven van Zwaarden en de Vijf van Staven tarotkaart duidt op een gebrek aan teamwork. Heb je moeite om met je collega’s om te gaan?

Wanneer deze lezing verschijnt, dient het als een herinnering dat je vrede in je carrière kunt krijgen als je bereid bent een beetje te buigen om anderen tegemoet te komen.

Soms begint het einde van een conflict bij jou. Start een gesprek over uw zorgen op het werk en kijk wat er kan worden gedaan om ze op te lossen.

Zeven van zwaarden en tien van staven

Als de Zeven van Zwaarden en Tien van Staven in een spread verschijnen, ervaar je problemen die wortelen door een gebrek aan communicatie.

In een relatie of vriendschap is de beste manier om hiermee om te gaan, de oorzaak van het probleem te vinden.

Wat maakt het zo moeilijk om met elkaar te praten? Als je dat kunt achterhalen, is de rest een fluitje van een cent. Hoe moeilijk het ook is, praat met je partner. Je zult hier samen doorheen moeten werken.

Zeven zwaarden Tarotkaarten

Er zijn veel afbeeldingen van de kaart van oneerlijkheid en manipulatie. Hieronder vind je een kleine selectie van mijn favoriete Seven of Swords tarotkaarten.

Zit je favoriete Seven of Swords er niet bij? Laat hieronder gerust een reactie achter en ik ga er eens naar kijken!

zeven van zwaarden moderne manier tarot deck
Koop je Deck hier nu!
zeven van zwaarden tarotkaart betekenis
Een kleine vonk van vreugde
zeven van zwaarden liefde
Moderne Heks Tarot

Zeven zwaarden in een lezing

Dat is alles voor deze Swords tarotkaart betekenis! Kun je er geen genoeg van krijgen? Leer hoe je Tarot kunt lezen in deze Tarot Beginners Gids.

Als je de Zeven van Zwaarden in je spread hebt getrokken, was de betekenis dan logisch voor je situatie in het leven?

Onze community hoort graag over spot-on lezingen, dus neem even de tijd om het ons te laten weten in de reacties hieronder!