Zero Waste Reddit: 16 beste subreddits over klimaatverandering

Search

Als u op zoek bent naar een manier om een verschil te maken voor de aarde, is een van de beste dingen die u kunt doen een actieve deelnemer worden in de online milieugemeenschap.

Er zijn tal van geweldige subreddits waar je kunt leren over manieren om je impact op het milieu te verminderen, contact te maken met andere mensen die om de planeet geven en betrokken te raken bij milieuactivisme.

Hier zijn onze aanbevelingen over de beste subreddits op Reddit die u kunnen helpen leren hoe u duurzamer kunt zijn, uw afvalproductie kunt verminderen en voor de aarde kunt zorgen.

Als je wilt leren van een gemeenschap van collega-milieuactivisten, sluit je dan aan bij deze duurzaamheidssubreddits over anticonsumptie, compostering, eco-activisme en meer.

Zero Waste op Reddit: Live With A Lower Impact / Vegan eten is de meest effectieve manier om klimaatverandering tegen te gaan, zegt de grootste voedselproductie-analist ooit
r/ZeroWaste op Reddit

r/ZeroWaste

r/ZeroWaste gaat over het helpen verminderen van uw afval. Deze gemeenschap richt zich op het leven zonder afval (manieren vinden om te leven zonder afval of recycling te produceren) door plastic en andere items voor eenmalig gebruik te verminderen, op de juiste manier te recyclen, composteren, upcycling (het vinden van creatief gebruik voor afval dat anders op de stortplaats zou kunnen belanden) en het beoefenen van anti-consumentisme.

r/LowWaste

In tegenstelling tot r/ZeroWaste richt r/LowWaste zich op het verminderen van uw afval, niet op het volledig elimineren ervan. waar are/ZeroWaste zich richt op het meer extreme einde van het leven met minder afval, gaat r/LowWaste over het vinden van manieren om uw output te verminderen door betere individuele beslissingen te nemen.

Deze community gaat over bewust zijn van de producten die je koopt, hoeveel ze kosten en wat voor impact ze hebben op het milieu.

Ik heb gemerkt dat door zowel r/ZeroWaste als r/LowWaste te volgen, ik een mooie balans krijg op mijn Reddit voorpagina.

r/milieu

Als misschien wel de grootste milieusubreddit is r/environment een moet meedoen subreddit. Deze subreddit richt zich op nieuwsartikelen over milieukwesties, maar kan ook fungeren als een hub voor discussies over actuele gebeurtenissen, milieurampen, de effecten van klimaatverandering en andere gerelateerde kwesties.

Als u op zoek bent naar een one-stop-shop voor milieunieuws, is dit de subreddit voor u.

r/veganistisch

r/vegan is een community waar Redditors samen kunnen komen om te praten over veganisme. Veganisten behoren vaak tot de meest duurzame mensen die er zijn omdat ze niet bijdragen aan de veeteelt, die een van de grootste bijdragers is van broeikasgassen op de planeet. Of je nu overweegt om veganist te worden, momenteel veganist bent of al vele jaren veganist bent, deze subreddit heeft voor elk wat wils.

r/ZeroWasteVegans

Deze community is een samenwerking tussen /r/ZeroWaste en /r/Vegan! Het doel van deze subreddit is om een verbinding te creëren tussen twee gemeenschappen die hun deel doen om het milieu te helpen. Beide subreddits hebben leden die zich inzetten voor het verminderen van hun ecologische voetafdruk, dus waarom niet de krachten bundelen?

r/LowImpactLifestyle

Een low-impact levensstijl draait om het verminderen van de milieu-impact van uw dagelijks leven. Deze subreddit zet zich in om je te helpen kritisch na te denken over de beslissingen die je neemt tijdens je dagelijkse routine.

Veel van deze discussies zijn gericht op het vinden van manieren om duurzaam en gezond te leven zonder overtollig afval of energie te verbruiken. Als je op zoek bent naar een meer milieubewuste interpretatie van wat het betekent om ‘groen’ te zijn, bekijk dan deze subreddit.

compostering subreddit: spoedcursus / beginnersgids een uitgebreide gids van wat je wel en niet kunt composteren
r/composteren op Reddit

r/Composteren

Deze subreddit biedt u alle middelen die u nodig hebt om aan de slag te gaan met het verminderen van voedselverspilling en compostering, of dat nu betekent dat u restjes rond uw huis moet toevoegen of er een hele composteringsoperatie van moet maken. Het zal je ook de motivatie en inspiratie geven om in de loop van de tijd te blijven composteren. De voortdurende discussies zijn geweldig, maar eerlijk gezegd kan de gemiddelde persoon veel waarde halen uit alleen hun twee vastgepinde berichten: Crash Course / Newbie Guide en Een uitgebreide gids van wat je wel en niet kunt composteren.

r/duurzaamheid

r /duurzaamheid is een Reddit-community die is gemaakt met als doel een hub te creëren waar Redditors gemakkelijk allerlei informatie kunnen vinden met betrekking tot groen worden, het verminderen van afval, en het redden van planeet Aarde. Het is een community die groot genoeg is om consequent nieuwe inhoud te hebben , maar niet zo groot dat het trollen aantrekt of te snel beweegt. Geweldig voor zelfstarters die een verschil willen maken, maar niet zeker weten waar ze moeten beginnen!

r/Anticonsumptie

Anticonsumptie gaat over het verminderen van uw impact op het milieu door af te zien van overconsumptie. Hoewel het belangrijk is om duurzaam te winkelen wanneer je iets moet kopen, is de realiteit dat het meest duurzame wat je kunt doen is niet nieuwe dingen kopen. Door af te zien van overconsumptie, zelfs als dit betekent dat u gebruikte items moet kopen in plaats van nieuwe, kunt u een grote impact hebben op het milieu.

r/SimpleLiving

Dit is nog een geweldige subreddit voor diegenen die hun acties willen afstemmen op hun waarden. Een Reddit-gebruiker beschreef het als een positieve versie van r / anticonsumption en zei: “Beide subs delen een zeer vergelijkbaar idee: de noodzaak om het verbruik te verminderen en een eenvoudiger leven te omarmen. Maar de berichten die je op die subs ziet, zijn heel anders. Op r/Anticonsumption vind je vooral critici van het huidige systeem en boosmakende screenshots van artikelen/posts. Het is meestal erg negatief, terwijl r / simpleliving-berichten meestal veel positiever zijn omdat ze meestal over succes of advies gaan. “

r/Envirotech

Een beetje anders dan andere subreddits, richt r / Envirotech zich op milieutechnologieën. Dit omvat alle technologie die kan helpen om het milieu te verbeteren, zoals nieuwe methoden voor het recyclen van afval, verbeterde zonnepanelen, duurzame innovaties van bouwmaterialen, enz. Perfect voor nerds en degenen die van hen willen leren.

r/ClimateActionPlan

Als u op zoek bent naar nieuws over klimaatactie, hoeft u niet verder te zoeken dan r / ClimateActionPlan. Van beleid, tot innovatie, tot activisme, deze subreddit staat vol met berichten over al het werk dat wordt gedaan om “klimaatverandering te bestrijden / verzachten en of aan te passen”. Of je nu op zoek bent naar nieuws of probeert uit te zoeken wat je kunt doen om te helpen, deze subreddit is een geweldige plek om te beginnen.

Extinction Rebellion subreddit screenshot
r/ExtinctionRebellion op Reddit

r/ExtinctionRebellion

Extinction Rebellion is een geweldloze directe actiegroep die werd opgericht om de uitdagingen van klimaatverandering en biodiversiteitsverlies aan te pakken. Veel bezorgde burgers hebben zich bij deze beweging aangesloten, waaronder Redditors. Deze subreddit gaat helemaal over betrokken raken bij Extinction Rebellion, er meer over leren en de krachten bundelen om echte verandering in de wereld te maken.

r/GuerrillaGardening

Hoewel het idee van guerrillatuinieren al lang bestaat, is het onlangs in populariteit gegroeid dankzij TikTok en Reddit. Deze subreddit staat vol met mensen die boeren en tuinieren op openbaar land en hun bloeiende projecten bespreken.

“Guerrillatuinieren is tuinieren op andermans land zonder toestemming, waardoor je stad mooier wordt om in te wonen”, beschrijven ze. “We cultiveren land, waar we niet horen te zijn”

Als je de geschiedenis van guerrillatuinieren wilt verkennen, het in actie wilt zien in gemeenschappen over de hele wereld en wilt leren wat je kunt verwachten als je aan de slag gaat, bekijk dan r / GuerrillaGardening.

r/RenewableEnergy

r/RenewableEnergy is een subreddit voor iedereen die meer wil weten over hernieuwbare energiebronnen, duurzame technologieën en manieren om onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen.

r/Zonne-energie

Evenzo is r / Solar een gemeenschap voor Redditors die geïnteresseerd zijn in zonne-energietechnologie, vooruitgang en initiatieven. Dit omvat zaken als verhalen over de nieuwste zonne-energieproducten, doe-het-zelf tutorials over het maken van uw eigen energie-oogstopstellingen en updates over overheidsbeleid dat keuzes voor hernieuwbare energie ondersteunt.

r/UpliftingNieuws

Hoewel deze subreddit niet expliciet over het milieu gaat, is het een van de beste bronnen voor positieve en hoopvolle nieuwsverhalen – en een van onze favoriete opbeurende nieuwssubreddits. Deze subreddit bevat vaak verhalen over succesvolle inspanningen om de planeet en haar bewoners te redden, en degenen die werken aan een verandering ten goede. Terwijl je vecht om van de wereld een betere plek te maken, is het belangrijk dat je goed nieuws over het milieu in de gaten houdt om je te helpen een gevoel van hoop te behouden terwijl je werkt. (Dat is waar het bij Good Good Good om draait.)

Reddit zit vol met briljante, gepassioneerde mensen die zich inzetten om de planeet te helpen en de wereld te redden. Zorg voor het milieu is een belangrijk onderdeel van ons leven en het is fijn om online een plek te hebben. waar je over je invloeden, passies en ideeën kunt praten met anderen die er net zoveel om geven. Of

Bekijk deze geweldige subreddits – en doe dan mee aan het gesprek!