Werk uw lichte Oracle Cards Review

Werk uw lichte Oracle Cards Review

Werk uw Light Oracle Cards is een orakel deck geschreven door Rebecca Campbell, geïllustreerd door Danielle Noel, en uitgegeven door Hay House.

Als je mijn recente review van de Starchild Tarot Akasha hebt gezien, zie je misschien veel overeenkomsten tussen dat Tarot deck en dit orakel deck. Dit komt omdat het Starchild Tarot Akasha deck ook is gemaakt door Danielle Noel.

De Work Your Light Oracle-kaarten gebruiken kleuren en afbeeldingen op een vergelijkbare manier.

werk je lichte orakelkaarten

Ik ben helemaal weg van dit orakeldek en het is waarschijnlijk een van mijn favorieten. Het is een prachtig kaartspel met prachtige kleuren en positieve energie.

Laten we dieper in dit geweldige deck duiken en ontdekken waarom het perfect kan zijn voor je orakelkaartencollectie!

Wat is een Oracle Deck?

Een orakel deck verschilt van een Tarot deck, maar ze zijn gerelateerd. Ze zijn allebei bedoeld om spiritueel te helpen begeleiden en onze intuïtie te ontwikkelen. Ik werk met zowel Tarot decks als orakel decks omdat ik denk dat beide erg belangrijk zijn voor mijn spirituele groei.

De meeste Tarot decks volgen een bepaalde structuur, maar orakel decks zijn allemaal heel verschillend. Ze kunnen over van alles en nog wat gaan! Er zijn zoveel prachtige dingen die orakel decks voor ons kunnen doen, en de Work Your Light Oracle kaarten zijn niet anders.

Wat zijn de Work Your Light Oracle-kaarten?

De Work Your Light Oracle kaarten zijn een deck van 44 kaarten met pastelkleuren en zachte, spirituele boodschappen. Het is een zeer vrouwelijk en teder deck en een genot om mee te werken.

De kaarten zelf zijn onderverdeeld in vijf verschillende categorieën; bevestigingskaarten die je direct begeleiding geven, onderzoekskaarten die je helpen verbinding te maken met je intuïtie, actiekaarten voor begeleiding bij wat je in bepaalde situaties moet doen, activeringskaarten die zelfgenezing bevorderen en transmissiekaarten waarmee je verbinding kunt maken met energieën in het universum.

Werk uw lichte Oracle Cards Review

Nu, op naar de review!

De doos is gemaakt van dik karton en stevig, wat erg handig is omdat velen van ons ervoor kiezen om onze kaarten in de originele doos op te slaan.

Het artwork op de doos is ook buitengewoon mooi en gedetailleerd. Het laat ons zien dat er veel aandacht is besteed aan het maken van dit orakeldek.

Ik hou gewoon van alle gebruikte pastelkleuren, het geeft je echt een positief gevoel door gewoon naar de doos te kijken!

werk uw lichte orakel kaarten review

Als je de doos opent word je begroet met een boodschap: ‘jij bent het orakel’. Ik hou echt van deze aanraking omdat het ons eraan herinnert waarom we zijn en het deck gebruiken.

De gids

De gids past in uw hand en heeft een full-color omslag met zwart-wit pagina’s. Het is een vrij gedetailleerde gids die erg handig is als je nieuw bent bij orakelkaarten.

gids 3

Het besprak hoe je dit deck alleen of met anderen zou willen gebruiken, en details over elke kaart en de betekenis ervan.

werk je lichte orakeldek

De kaarten zijn in de gids in pakken verdeeld, zodat u weet welk thema de kaart heeft. Dit betekent dat de kaarten gemakkelijk genoeg zijn om te vinden en te lezen.

De kaarten

De kaarten hebben een matte afwerking en hun ontwerp is gewoonweg mooi. Elke kaart wordt vertegenwoordigd door een pastelkleurige digitale collage die meestal een vrouwenfiguur bevat met grillige landschappen erop. Kaarten zijn randloos en ongenummerd, maar hebben namen en korte berichten erop.

werk uw lichte orakel kaart

Ik weet dat de kaarten die talloos zijn, mensen kunnen afschrikken. Maar omdat ze in pakken zijn verdeeld, zijn ze eigenlijk vrij gemakkelijk te vinden in de gids.

Bovendien hoeft u niet altijd de gids te raadplegen bij het gebruik van dit orakeldeck, omdat er op elke kaart een beschrijving van hun betekenis staat.

Ik hou echt van de energie van elke kaart en de kleuren die worden gebruikt. De berichten zijn een grote hulp en zijn meestal vrij duidelijk.

Dit betekent dat het deck perfect is voor beginners en voor degenen onder ons die nieuw inzicht in ons leven en spiritualiteit nodig hebben.

werk uw lichte orakel deck review

De kaarten zijn vrij groot voor kleine handen maar dik en stevig. Als je geen fan bent van grotere kaarten, is dit iets om in gedachten te houden wanneer je erover nadenkt om dit deck te kopen.

De achterkanten van de kaarten hebben een abstract geometrisch en rozenbloempatroon met groenblauw en pink kleuren. Het past bij het thema en is een mooie, eenvoudige achterkant die het artwork en de boodschappen van de kaarten aanvult.

kaart achterkanten

Het deck is niet verguld en de kaarten kunnen soms aan elkaar vast komen te zitten. Mogelijk moet u ze handmatig scheiden wanneer u het deck voor het eerst krijgt. Daarna zou schuifelen geen probleem moeten zijn.

ontwaken

De Awakening-kaart is waarschijnlijk een van mijn favoriete kaarten in het deck. Ik hou van de beelden en de sterrenachtergrond. Het herinnert ons er echt aan dat we op ons spirituele pad moeten blijven en verlichting moeten volgen. Omdat dit het algemene thema van het deck is, denk ik dat deze kaart ons echt laat zien waar de Work Your Light Oracle-kaarten over gaan!

Conclusie

Ik zou The Work Your Light Oracle-kaarten aanbevelen aan alle oracle-kaartenverzamelaars. Het is een mooi en ontspannend dek dat ons in staat stelt om vooruit te worden geleid in het leven.

Het is een heel vrouwelijk deck, dus ik weet dat dit veel mensen kan afschrikken. Ik denk echter dat alle geslachten iets uit deze kaarten zullen halen.

De Work Your Light Oracle kaarten zijn empowerend en inspirerend. De pastelkleuren en positieve boodschappen van begeleiding en ontwikkeling betekenen dat ze een geweldig orakeldek zijn voor iedereen, waar je ook bent in het leven en op je spirituele reis.

Ik denk ook dat het het perfecte eerste deck is om iemand cadeau te doen die nog nooit orakelkaarten heeft gehad, maar er wel zin in heeft om erover te leren. Het is een deck dat je vrij intuïtief kunt lezen, met geweldige berichten.

Wat vind jij van de Work Your Light Oracle kaarten? Laat het me weten in de reacties hieronder!

  • Kwaliteit: Dikke, stevige en matte kaartenvoorraad.
  • Ontwerpen: Zachte vrouwelijke beeldspraak, randloos, korte beschrijvingen op kaarten.
  • Moeilijkheid: Kaarten kunnen intuïtief worden gelezen, er is geen gids nodig omdat elke kaart een korte beschrijving van hun betekenis heeft.

Disclaimer: Alle beoordelingen die op deze blog worden geplaatst, zijn eerlijke meningen van de auteur en bevatten geen promotiemateriaal, tenzij anders vermeld.