Wat zijn de Ram Spirit Dieren? Een gids voor deze 5 dieren

Wat zijn de Ram Spirit Dieren? Een gids voor deze 5 dieren

Ram is de baby van de dierenriem. Geregeerd door gepassioneerde, energieke Mars, is Ram het eerste teken, het gloednieuwe begin van het wiel van de dierenriem.

Ze vertegenwoordigen de uitbundige energie van de vroege lente, die energetisch uit de grond barst met wilde overgave, klaar om de wereld aan te gaan. Ze zijn het kardinale vuurteken, dat schreeuwt van leiderschap, moed, energie en fysieke bekwaamheid.

Net als een baby die net geboren is, belichamen ze de kwetsbaarheid van het leren van elke nieuwe sensatie, terwijl ze geen aarzeling hebben als het gaat om vragen om wat ze willen, zelfs als dit betekent dat ze hun verlangens de wereld in schreeuwen.

In dit artikel zullen we meer praten over deze eigenschappen en welke dieren worden beschouwd Ram Geest dieren.

Wat is een spirit animal?

Een dierenriemdier is een dier dat de energie van een teken belichaamt en lessen bevat die mensen met sterke tekenplaatsingen kunnen leren door de aangeboren aard en symboliek van het dier.

Er zijn meerdere geestdieren voor elk teken, omdat tekens geen platte representaties van persoonlijkheid zijn, maar veelzijdig en complex.

Wat zijn de Ram Spirit Dieren?

Het Ram-geestdier belichaamt ram’s levenslust, moed en passie, evenals hun leiderschapsvaardigheden, slimme, aanpasbare geesten, afweer, kwetsbaarheid, speelsheid en zoetheid.

De Ram is het traditionele symbool van Ram, met goede reden, zoals we zullen bespreken. Maar er zijn andere dieren die Ram-energie belichamen, zoals de majestueuze havik, de woeste tijger, de luchtige kolibrie en het defensieve stekelvarken.

Laten we eens kijken naar wat deze geestdieren verbindt met het Ram-archetype.

1. De Ram

Ram, de Ram met het gulden vlies uit heldhaftige verhalen als Herakles en Jason en de Argonauten, is degene die het sterrenbeeld Ram zijn naam geeft. Hoewel Ram niet in de mythologie moet worden samengevoegd met Ares, God of War, is Mars (de Romeinse versie van Ares) de heersende planeet van Ram.

De ram is een geschikt geestdier voor Ram, een teken dat vaak bekend staat om het recht in dingen laden en hoofden slaan om suprematie en leiderschap te krijgen.

De passie van ram weerspiegelt de biologische imperatief van de rammen, die hun genen zo hard moeten doorgeven dat ze bereid zijn om schokkend geweld te gebruiken om dit te doen.

Als je ooit twee rammen van hoorn tot hoorn hebt zien gaan, ken je de felheid die ermee gepaard gaat. Deze felheid bloedt in de natuur van de Ram in elk aspect van hun leven.

Leider van de Roedel

Hoewel rammen technisch gezien schapen zijn, zijn Ram op geen enkele manier volgelingen. Als het eerste teken van de dierenriem zijn ze pioniers, leiders en pioniers. Ze gaan liever hun eigen weg dan de menigte te volgen, als ze niet de leiding kunnen hebben.

Rammen kunnen volgzaam zijn, maar voor het grootste deel pas nadat ze hun eigen zin hebben gekregen. Zoals elke tekeneigenschap, hangt het volledige beeld af van de andere plaatsingen van een persoon.

ram geest dier

Ram is een teken dat voor niets stopt en een manier heeft om obstakels over het hoofd te zien die hen ervan kunnen weerhouden hun doel te bereiken.

Net als de ram, die schijnbaar de zwaartekracht trotseert om bergachtige hoogten te bereiken, net als het geestdier van het sterrenbeeld Steenbok, de geit, kan Ram ontberingen en rotsachtig terrein negeren om hun dromen te bereiken.

Een ding dat de ram ram ram kan leren is uithoudingsvermogen. Ram belichaamt een flits in de pan-mentaliteit en komt vaak sterk op en schiet kort daarna. Ze zijn geweldig in het starten van een plan en iets minder goed in het vervolg.

Vaak lijkt het alsof ze gewoon het doel wilden bereiken, niet erin wilden leven. Er is altijd iets nieuws om na te streven als ze eenmaal hebben bewezen dat ze iets kunnen bereiken.

Enig uithoudingsvermogen in het volgen en behouden van momentum tijdens hun inspanningen kan Ram helpen de broodnodige stabiliteit in hun leven te vinden.

2. De Havik

De havik is de meester van hun domein. Ze heersen over de lucht en jagen met grote efficiëntie, precisie en dodelijke nauwkeurigheid. Ze symboliseren leiderschap, onafhankelijkheid en vertrouwen, allemaal eigenschappen die Ram in schoppen bezit.

Rammen zijn van nature geboren leiders, en ze weten het. Ze kunnen arrogant en egoïstisch overkomen, maar ze hebben vaak de karbonades om het te ondersteunen.

Andere tekens die misschien meer passief zijn, kunnen het zelfbezit van Ram in een negatief daglicht zien omdat ze gewend zijn om op een minder eenvoudige manier te bestaan. Bij Ram ligt alles op tafel.

Zoals haviken, die zijn volkomen zelfverzekerd in hun heerschappij, een Ram in hun element, wat dat ook is voor elke individuele Ram, is een echt majestueus gezicht om te zien.

Ze kunnen ambitieus zijn voor diegenen die een beetje meer zelfvertrouwen in hun persoonlijkheid willen brengen. Hun scherpte en observatievermogen kunnen veel op tafel brengen.

Vlieg als een vogel, ga de lucht in

Ram werkt goed in een groep, bij voorkeur als leider, maar ze zijn ook heel geschikt om zelfstandig te werken. Voor sommige Rammen is het misschien beter om alleen te werken, omdat ze dan niet verplicht zijn om rekening te houden met andere stemmen dan met hun eigen stem.

Deze zelfverzekerdheid is zeker bewonderenswaardig, en vaak bewijst Ram zich opgewassen tegen de taak om projecten of doelen alleen te voltooien zonder toezicht of samenwerking.

Een geëvolueerde Ram zal in de loop van de tijd leren dat geen mens een eiland is, en zodra ze zich realiseren wat ze kunnen bereiken met de juiste medewerkers, zijn ze een kracht om rekening mee te houden.

dieren die aries vertegenwoordigen

Haviken kunnen zich ook goed aanpassen aan nieuwe situaties, en Ram is niet anders. Hoewel ze koppig kunnen zijn, zijn ze niet rigide.

Haviken kunnen Ram leren om vloeiender te zijn in hun denken en dat je soms, om te krijgen wat je wilt, de juiste bries moet vinden en je naar je bestemming moet laten leiden, in plaats van te proberen de hele reis de hele weg te duwen en te beheersen.

3. De Tijger

Fel, onverschrokken en slim, de tijger is een perfecte belichaming van Ram-energie. Deze indrukwekkende jagers wekken ontzag bij iedereen die ze tegenkomt.

Ze zijn dapper, niet bang om nieuwe dingen te proberen, nieuwe plaatsen te verkennen of nieuwe mensen te ontmoeten. Wanneer een nieuwe uitdaging zich aandient, vinden tijgers, zoals Ram, zichzelf opgewassen tegen de taak.

Net als de tijger kan Ram intimiderend zijn wanneer ze dat willen. Ze zijn in staat om zich zo goed aan te passen aan hun omstandigheden en dingen gedaan te krijgen met zoveel energie en flair, dat anderen hun lichten misschien een beetje gedimd voelen in de aanwezigheid van de Ram.

Ram springt met onverschrokkenheid in alles wat ze doen en pakt alles aan wat op hun pad komt. Deze felheid en passie kunnen ook inspirerend zijn, in plaats van intimiderend… of misschien een beetje van beide.

Oog van de Tijger

Wanneer een tijger de prooi ziet die hij wil, neemt zijn drang om de dood te maken al het andere over, en er is niets dat hun doelwit eraan kan doen.

Tijgers en Ram zijn ook niet groot in vooruit plannen. Als ze een kans zien, grijpen ze die. Hoewel ze slimme tactities kunnen zijn, zijn ze niet degenen in de kamer met de kaart, die zorgvuldig aanvalsplannen plannen.

Nee, Ram lijkt meer op de oorlogsgeneraal die in de loopgraven de situatie op de grond observeert, klaar om op een gegeven moment van koers te veranderen als er een obstakel is voor eventuele plannen die ze hebben gemaakt.

ram dieren

Tijgers zijn niet degenen die terugdeinzen voor een gevecht. Ze bewegen zich met sierlijk vertrouwen door hun wereld omdat ze weten dat ze de grootste en slechtste roofdieren in de jungle zijn.

Echt, de enige bedreiging die er is voor een tijger (anders dan het extreem destructieve menselijke dier, die ofwel hun leefgebieden vernietigt of hun kracht en energie aan zichzelf wil geven door op hen te jagen als een spel voor hun huiden) is een andere tijger.

Evenzo, wanneer meerdere Ram-plaatsingen samenkomen, kan het iets van een machtsstrijd worden om de dominantie van de situatie. Als ze zouden samenwerken, zou hun kracht volledig ongeëvenaard zijn, maar ze geven er de voorkeur aan om alleen te leiden of te werken. De wereld is waarschijnlijk nog niet klaar voor tijgers die sowieso in roedels rondlopen.

4. De Kolibrie

Met een scherpe bocht naar links van de sterke, felle en intimiderende eerste paar Ram-geestdieren, gaan we nu verder met de kolibrie. Dit spirituele dier kan een verrassing zijn, maar als je Ram kent, weet je dat hun intense uiterlijk vaak een zeer tedere en gevoelige ziel van binnen logenstraft.

Kolibries zijn kleine, snel bewegende wezens, hyper alert en hooggespannen, net als Ram. Ze lijken nooit te landen, in plaats daarvan fladderen ze van bloem naar bloem op hun krachtig snelle vleugels.

Ze vertegenwoordigen de kwetsbaarheid van innerlijke Ram, die alleen een front van overmoed kan presenteren omdat ze zich van binnen diep onzeker en gevoelig voelen.

Als eerste lid van de dierenriem heeft alles wat ze doen een ongeraffineerd gevoel en bijna geen subtiliteit. Rammen zijn putten van rauwe emotie die wachten om uit te barsten.

Het tijdperk van onschuld

In plaats van het leven met wijsheid en ervaring te benaderen, bezit Ram een surprising onschuld. Ze laden zich halsoverkop in het leven omdat ze niet de kans hebben gehad om voorzichtigheid te leren. Het heeft niets voor hen; er is te veel om te verkennen en te doen.

Kolibries zijn misschien klein, maar ze leggen verrassend ver af in hun migratiepatronen. Ze zijn onverschrokken en weten dat als ze bang worden van de ene bloem, ze de snelheid hebben om een andere te bereiken voordat hun roofdier zelfs maar weet dat ze weg zijn.

dierenramen

Ram is ook een heel luchtig en enthousiast teken. Hun passies branden heet en helder, maar zijn snel opgebrand. Als je ooit in conflict komt met een Ram, verwacht dan niet dat ze heel lang een wrok zullen koesteren. Hun geest is zo snel in beweging, altijd op zoek naar de volgende nieuwe sensatie en heeft niet veel ruimte voor wrok of wrok.

De kolibrie heeft een klein brein, dat symbool staat voor het onvermogen van Ram om ideeën heel lang vast te houden. Verwar hun onschuld en naïviteit echter niet met saaiheid. Ze zijn erg scherp en helder, ze hebben gewoon niet veel capaciteit voor langdurige emoties.

Rammen vinden vreugde in de kleine dingen in het leven, zoals de kolibrie die geniet van zoete nectar terwijl hij van bloem naar bloem fladdert.

5. Het stekelvarken

Tot slot het stekelvarken, misschien wel het meest gevreesde beestje in de natuur, naast stinkdieren. Hoewel ze geen prooien achtervolgen of jagen, heeft het stekelvarken veel scherpe, onaangename en mogelijk fatale wapens aan hun buitenste lichamen bevestigd als iemand ermee knoeit.

Stekelvarkens kunnen verrassend agressief zijn, met veel verschillende verdedigingslinies voor iedereen die ermee probeert te knoeien. Dit is vergelijkbaar met Ram, die nooit terugdeinst voor een gevecht en genoeg scherpe woorden heeft om hun tegenstanders mee te steken, mochten ze hen durven uitdagen.

Wanneer Ram wordt aangevallen, of waarneemt dat ze dat zijn, nemen ze het heel serieus, zelfs als de overtreding alleen voor de grap bedoeld was. Ze zullen zelfs de zachtste ribbels met woede beantwoorden en een prikkeldraadaanval terugschieten; vaak iets schokkend persoonlijks en waarschijnlijk onterecht. Natuurlijk zullen ze de overtreding vergeten of op zijn minst snel over de overtreding heen komen, terwijl ze hun slachtoffer mogelijk permanent gewond en in shock achterlaten.

Evenzo loopt zelfs een dier dat misschien gewoon met een stekelvarken wil spelen, het risico te worden gestoken door zijn stekels. Ze zijn een agressief defensief dier dat een snelle vergelding heeft voor iedereen die agressief tegen hen durft te zijn.

Dieren in het wild die worden doorboord door de stekels van een stekelvarken vinden de ontmoeting vaak dodelijk, wanneer ze de stekels niet kunnen verwijderen, of als ingenomen stekels hun weg vinden uit het spijsverteringsstelsel en in hun lichaam. De steek van de aanval van een stekelvarken duurt veel langer dan de ontmoeting.

Het gevaar van verdediging

Natuurlijk hebben stekelvarkens deze afweer nodig om in leven te blijven, maar Ram is niet noodzakelijkerwijs in gevaar door woorden die hen zouden kunnen kwetsen. Zoveel als ze kunnen, moet Ram even de tijd nemen voordat hij besluit uit te halen naar iedereen die hem pijn zou kunnen doen. Mensen vinden hun stekelige karakters vaak moeilijk te verteren en Ram kan erg verkeerd begrepen worden.

ram geest dierengidsen

In plaats van impulsief te handelen, wat de bekabelde acteermodus van Ram is, zouden ze er goed aan doen om hun emoties te reguleren voordat ze handelen naar een ingebeelde – of zelfs echte – lichte.

Ze kunnen relaties redden en voorkomen dat ze standaard onafhankelijk zijn, omdat niemand met hen wil werken.

Want diep van binnen, ondanks hun gevaarlijke buitenkant, zijn stekelvarkens eigenlijk best schattige en lieve dieren. Rammen zijn ook lief en speels, en geweldige metgezellen, evenals fel loyaal en beschermend voor hun familie en vrienden.

Degenen die leren werken met Ram, in plaats van tegen hen, zullen hen enkele van de grappigste en leukste mensen vinden om te kennen.

Welk Ram Spirit Dier ben jij?

Al deze dieren bezitten verschillende en overlappende eigenschappen die uniek zijn voor Ram. Ze belichamen Ram-energie en hebben ook iets dat ze Ram in natura kunnen leren. Iedereen die Ram-energie voor zichzelf wil belichamen, kan ook van deze dieren leren.

Welk Ram-geestdier resoneerde het meest met je? Zijn er nog andere dieren die je als Ram-geestdieren opvallen?

Als je meer wilt weten over dieren met een dierenriem, bekijk dan deze artikelen:

  • 5 geestdieren die Schorpioen vertegenwoordigen
  • De Leeuw Geest dieren uitgelegd
  • 5 Boogschutter Spirit Animals Gidsen
  • Wat zijn de Vissen Geestdieren?
  • 5 Geweldige Steenbok Spirit Dieren
  • 3 geestdieren die waterman perfect vertegenwoordigen
  • Ontdek je Maagd Spirit Guide
  • Geestdieren die Stier perfect vertegenwoordigen