Wat te eten bij Denny’s: gezonde menukeuzes en voedingsfeiten

Wat te eten bij Denny's: gezonde menukeuzes en voedingsfeiten
Denny's

bodymindspirit / Christian Alzate


 • Navigeren in het menu
 • Starters
 • Soepen
 • Hamburgers
 • Salades
 • Smelten &Handhelds
 • Slams
 • Pannenkoeken &pannenkoeken
 • Omeletten
 • Klassiek ontbijt
 • Klassieke diners
 • Klassieke zijkanten
 • Kinderen
 • Nagerechten
 • Drankjes &Shakes
 • Dieetspecifieke opties
 • Voedselallergieën en -veiligheid

Denny’s is een keten van Amerikaanse restaurants die vooral bekend staat om zijn ontbijtmenu en diner-achtige gerechten. Wanneer je het menu van Denny’s opent, zie je grote afbeeldingen van omeletten, worstlinks, hamburgers en meer. Hoewel deze traditioneel niet worden beschouwd als gezonde keuzes, heeft Denny’s enkele menu-items die minder calorieën, vet en koolhydraten bevatten, waaronder salades, eiwitgerechten en meer.

Ontbijtproducten hebben de neiging om zwaar te zijn met boter, suiker en zout, maar alles kan met mate worden genoten. Een gemakkelijke manier om pannenkoeken en andere klassieke Amerikaanse gerechten in uw levensstijl in te passen, is door vooruit te plannen, de maaltijd met een vriend te delen of een deel van de portie in een container te doen voor later.

Wat experts zeggen

“Als je bij Denny’s dineert, is het gemakkelijk om meer dan een halve dag aan calorieën te consumeren als je niet oppast. Als je hier regelmatig eet, bekijk dan het Fit Fare-menu met voedzame, gezondere items geserveerd met veel groenten, zoals gegrilde entrecote, wilde zalm uit Alaska en eiwitscrambles. ” –Barbie Cervoni, MS, RD, CDCES, CDN

Navigeren in het menu

Denny’s staat bekend om zijn Slams, ontbijtmaaltijden bestaande uit een hoofdgerecht en verschillende kanten. Het menu biedt echter ook lunch- en dineropties. Het menu van Denny is vrij uitgebreid.

Met zoveel keuzes zul je zeker iets vinden dat voldoet aan zowel je smaakpapillen als je voedingsvoorkeuren. Raadpleeg de Denny’s Nutrition Guide voor een volledige blik op de voedingsfeiten voor elk menu-item.

Meest voedzame optie Minst voedzame optie
Mozzarella Kaassticks (Voorgerechten) Zesty Nachos (Voorgerechten)
Groente rundvleessoep (Soepen) Geladen gebakken aardappelsoep (soepen)
Enkele Cheeseburger (Burgers) Double Bacon Avocado Cheeseburger (Burgers)
Huis Salade (Salades) Cobb Salade (Salades)
De Super Bird (Melts &Handhelds) De Big Dipper Melt (Melts &Handhelds)
Fit Slam (Slams) Houthakkers Slam (Slams)
Stevig 9-korrelig pannenkoekenontbijt (pannenkoeken en pannenkoeken) Cinnamon Roll Pannenkoekenontbijt (Pannenkoeken &pannenkoeken)
Geladen Veggie Omelet (Omeletten) Ultieme omelet (omeletten)
Country-Fried Steak &Eieren (Klassiek ontbijt) De Grand Slamwich (Klassiek Ontbijt)
Wilde Zalm van Alaska (klassieke diners) Bord Lickin ‘Chicken Fried Chicken (klassieke diners)
Broccoli (Zijkanten) Gekruide friet (bijgerechten)
Jr. Premium Chicken Tenders (Kinderen) Jr. Cheeseburger (Kinderen)
New York Cheesecake, Gewoon (Desserts) Signature Panookie (Desserts)
Ongezoete ijsthee (Drankjes & Shakes) OREO Milk Shake (Dranken &Shakes)

Meest voedzame optie

Als u op zoek bent naar de gezondste maaltijd bij Denny’s, biedt het Fit Slam-ontbijt een grote portie terwijl het lager is in calorieën, vet, koolhydraten en cholesterol dan andere menu-items.

Starters

Denny’s biedt een selectie van voorgerechten voor elke maaltijd – ontbijt, lunch en diner. Kies uit vleugels, mozzarellasticks, kiptenders, nacho’s, pannenkoekpuppy’s en meer.

✓ Mozzarella Kaassticks

Een bestelling van de mozzarella kaassticks voegt 560 calorieën, 22 g vet, 13 g verzadigd vet, 60 g koolhydraten, 32 g eiwit en 2.460 mg natrium toe. Hoewel dit niet het natriumarme gerecht is, is dit de laagste caloriestarter die beschikbaar is.

✗ Pittige Nacho’s

De pittige nacho’s hebben evenveel calorieën, vet en natrium als twee tot drie maaltijden. Een volledige portie heeft 1.660 calorieën, 106 g vet, 36 g verzadigd vet, 170 g koolhydraten, 44 g eiwit en 3.370 mg natrium. Overweeg om de halve bestelling van het gerecht te bestellen, in plaats daarvan, voor 870 calorieën.

Soepen

Denny’s biedt een selectie van drie ketelgekookte soepen, die de hele dag door verkrijgbaar zijn. Kies uit kipnoedels, geladen gebakken potato, en plantaardige rundvleessoep.

✓ Plantaardige rundvleessoep

Een 8-ounce kopje van de plantaardige rundvleessoep heeft 200 calorieën, 11 g vet, 2 g verzadigd vet, 27 g koolhydraten, 11 g eiwit en 2.280 mg natrium.

✗ Geladen gebakken aardappelsoep

De beladen aardappelsoep is de meest calorierijke optie op dit deel van het menu. Een kom (12 gram) van deze soep heeft 440 calorieën, 29 g vet, 15 g verzadigd vet, 32 g koolhydraten, 12 g eiwit en 1.650 mg natrium. Een kopje van deze soep bevat 100 calorieën minder.

U kunt ook de kipnoedelsoep bestellen. Een kopje bevat 260 calorieën, 10 g vet, 4 g verzadigd vet, 28 g koolhydraten, 14 g eiwit en 2.580 mg natrium.

Hamburgers

Denny’s heeft een handvol hamburgers om uit te kiezen, elk geserveerd met een kant naar keuze. Omdat hamburgers de neiging hebben om vettig en calorierijk te zijn, zijn de aanbiedingen op dit gedeelte van het menu meestal hoger in verzadigd vet, natrium, koolhydraten, cholesterol en calorieën.

✓ Enkele Cheeseburger

De enkele cheeseburger heeft 590 calorieën, 29 g vet, 13 g verzadigd vet, 49 g koolhydraten, 35 g eiwit en 820 mg natrium (inclusief het broodje en toppings). Het rundvleespasteitje op zichzelf heeft 320 calorieën, 24 g vet, 11 g verzadigd vet, 0 g koolhydraten, 26 g eiwit en 440 mg natrium.

Denny’s biedt ook een vleesvrij Beyond burgerpasteitje (270 calorieën, 19 g vet, 6 g verzadigd vet, 7 g koolhydraten, 20 g eiwit en 860 mg natrium).

✗ Double Bacon Avocado Cheeseburger

De double bacon avocado cheeseburger heeft de hoogste markers over de hele linie in deze categorie. Elke portie (hamburger, broodje en toppings, zonder zijkanten) bevat 1.420 calorieën, 99 g vet, 38 g verzadigd vet, 54 g koolhydraten, 79 g eiwit en 2.000 mg natrium. Elke portie bevat ook 285 mg cholesterol.

Voor veel van dezelfde smaak met minder vet en natrium en minder calorieën, kunt u een enkele bestellen (één rundvleespasteitje in plaats van twee).

Salades

Als het gaat om het navigeren door restaurantmenu’s, is de saladesectie voor velen een go-to. Denny’s salade sectie is kleiner dan anderen met slechts twee salades om uit te kiezen. U kunt uw salade echter aanpassen met toppings zoals avocado, gegrilde kip, zalm en meer. Er is ook een kleine tuinsalade verkrijgbaar als bijgerecht.

✓ Huis Salade

De huissalade is een caloriearme optie. Het begint bij 190 calorieën, 9 g vet, 4,5 g verzadigd vet, 19 g koolhydraten, 9 g eiwit en 340 mg natrium. Het toevoegen van dressing en toppings zal deze voedingsfeiten veranderen.

✗ Cobb Salade

De Cobb salade bij Denny’s bevat 480 calorieën, 34g vet, 12g verzadigd vet, 23g koolhydraten, 22g eiwit en 610mg natrium. Het toevoegen van 3 ons blauwe kaasdressing verhoogt de calorieën met 310 en vet met 32 gram, dus bestel de dressing aan de zijkant en gebruik een conservatieve hoeveelheid of kies voor magere balsamico-vinaigrette of vetvrije Italiaanse dressing.

Smelten &Handhelds

Denny’s heeft bijna een dozijn broodjes op de kaart staan. Velen van hen bevatten kiptenders, hoewel sommige deli-plakjes of biefstuk hebben. Sandwiches gemaakt met deli plakjes hebben de neiging om minder calorieën te bevatten dan andere opties.

✓ Super Bird Sandwich

De Super Bird sandwich bestaat uit plakjes kalkoenborst en ander beleg op gegrild zuurdesembrood. Elke sandwich bevat 680 calorieën, 35 g vet, 14 g verzadigd vet, 44 g koolhydraten, 46 g eiwit en 1.830 mg natrium. Bacon is een aanbevolen topping, maar het overslaan ervan zal cholesterol en natrium verlagen.

✗ De Nashville Hot Chicken Melt

Van alle sandwiches op het menu van Denny is de Nashville Hot Chicken Melt de hoogste in calorieën, vet en verzadigd vet. Elke portie bevat 1.260 calorieën, 81 g vet, 25 g verzadigd vet, 84 g koolhydraten, 50 g eiwit en 2.910 mg natrium. Kies je voor dit broodje, kies dan voor een tuinsalade in plaats van friet.

Slams

Het bekendste deel van het Denny’s menu is de Slams. De Original Grand Slam bestaat uit twee karnemelkpannenkoeken, twee eieren, twee spekreepjes en twee worsten. Deze items samen resulteren in een maaltijd met voldoende calorieën voor de hele dag.

✓ Pasvorm Slam

Hoewel je je eigen Slam kunt bouwen of kunt kiezen uit een verscheidenheid aan andere Slams, is de meest voedzame optie de Fit Slam. Het bevat 450 calorieën, 12 g vet, 2,5 g verzadigd vet, 59 g koolhydraten, 27 g eiwit en 860 mg natrium. De maaltijd bestaat uit eiwitten roerei met groenten, kalkoenspekreepjes, een Engelse muffin en fruit.

✗ Houthakker Slam

De Lumberjack Slam is vergelijkbaar met het origineel, maar heeft meer kanten. Naast pannenkoeken, spek, eieren en worst bevat deze Slam ook gegrilde ham, hash browns en brood. Deze meal levert 1.000 calorieën, 45 g vet, 14 g verzadigd vet, 110 g koolhydraten, 37 g eiwit en 3.410 mg natrium. Het natrium en 160 mg cholesterol zijn meer dan wat wordt aanbevolen voor een hele dag.

Pannenkoeken &pannenkoeken

Als je naar Denny’s gaat, is de kans groot dat je in de verleiding komt om de pannenkoeken te bestellen. Gelukkig is er een voedzame manier om van deze ontbijtcomfortklassieker te genieten. Houd rekening met de toppings met veel natrium of suiker, zoals boter, slagroom en karamelsaus.

✓ Stevig 9-korrelig pannenkoekenontbijt

Hoewel niet zo luchtig als traditionele karnemelkpannenkoeken, zijn de stevige 9-korrelige pannenkoeken lager in calorieën, suiker, koolhydraten en natrium, waardoor ze de beste keuze in deze categorie zijn.

De portie bevat 410 calorieën, 11 g vet, 4 g verzadigd vet, 68 g koolhydraten, 10 g eiwit en 880 mg natrium. Het bevat ook 21 g suiker, wat verbleekt in vergelijking met de andere pannenkoekenontbijten. Vraag bessen en plakjes banaan bovenop voor een extra portie fruit.

✗ Cinnamon Roll Pannenkoekenontbijt

Zoals de naam al doet vermoeden, is het kaneelbroodjes pannenkoekenontbijt met roomkaasglazuur als een dessert. Deze pannenkoeken leveren 990 calorieën, 23 g vet, 10 g verzadigd vet, 185 g koolhydraten, 10 g eiwit en 1.660 mg natrium. Ze worden geserveerd met hash browns en eieren, maar de voedingsfeiten hier zijn alleen voor de pannenkoeken.

Omeletten

Omeletten zijn een ander klassiek ontbijtvoedsel. Afhankelijk van de locatie heeft Denny’s slechts een paar verschillende omeletten om uit te kiezen. Wanneer gemaakt met groenten en minimaal vlees, kunnen omeletten een stevig en voedzaam ontbijt zijn.

✓ Geladen Veggie Omelet

De Loaded Veggie Omelette is precies hoe het klinkt: een eiergerecht geserveerd met spinazie, champignons, paprika, uien, tomaten en kaas. Elke omelet bevat 500 calorieën, 38 g vet, 12 g verzadigd vet, 29 g eiwit, 9 g koolhydraten en 680 mg natrium.

✗ Ultieme omelet

In tegenstelling tot de andere aanbiedingen in deze categorie, bevat de Ultimate Omelette meerdere soorten vlees: spek en worst. Dit gerecht bevat 720 calorieën, 59 g vet, 19 g verzadigd vet, 37 g eiwit, 9 g koolhydraten en 1.250 mg natrium.

Klassiek ontbijt

Omdat ontbijtproducten zoals pannenkoeken en omeletten hun eigen menucategorieën krijgen, is dit gedeelte gereserveerd voor de resterende opties. Hier vindt u voedingsmiddelen zoals op het platteland gebakken biefstuk, T-bone steak en eieren, verschillende koekenpannen en meer.

✓ Country-Fried Steak &Eieren

De meest voedzame optie in deze sectie is de Country-Fried Steak &Eggs. De biefstuk en hash browns leveren 570 calorieën, 33g vet, 11g verzadigd vet, 16g eiwit, 51g koolhydraten en 1.450mg natrium. De eieren zijn niet in die cijfers opgenomen; kies eiwitten voor 40 extra calorieën, 15 mg natrium en 7 g eiwit per ei

✗ Grand Slamwich

Combineer je de klassieke Grand Slam met een broodje ontbijt, dan krijg je de Grand Slamwich. Deze bestaat uit roerei, worst, spek, ham en kaas op brood. Elke Slamwich bevat 1.320 calorieën, 81 g vet, 27 g verzadigd vet, 52 g eiwit, 95 g koolhydraten en 3.410 mg natrium. Het bevat ook 595 mg cholesterol. Als je je hart hebt gevestigd op de Grand Slamwich, overweeg dan om het te splitsen met een vriend of een deel van het vlees weg te laten.

Klassieke diners

Het menu bij Denny’s is zwaar ontbijt, maar het heeft ook een flinke hoeveelheid dineropties. Onder de diner voorgerechten zijn biefstuk, vis, pot gebraden, kip tenders, en nog veel meer. Voor de gezondste opties, blijf bij biefstuk of vis.

✓ Wilde Alaska Zalm

De entrecote en de wilde Alaska-zalm lijken erg op elkaar in termen van calorieën, vet, natrium en koolhydraten. Maar als u probeert uw inname van rood vlees te verminderen, is de zalm misschien een betere keuze. De voedingsfeiten voor de Wild Alaska Zalm zijn als volgt: 540 calorieën, 31g vet, 8g verzadigd vet, 27g koolhydraten, 37g eiwit en 1.130mg natrium.

✗ Bord Lickin ‘Chicken Fried Chicken

De Plate Lickin ‘ Chicken Fried Chicken bij Denny’s bevat kip, jus en dinerbrood. Voordat u extra kanten toevoegt, verbruikt u al 1.070 calorieën, 62 g vet, 14 g verzadigd vet, 68 g koolhydraten, 60 g eiwit en 3.230 mg natrium.

Klassieke zijkanten

Samen met je hoofdgerechten – voor elke maaltijd van de dag – biedt Denny’s een groot aantal kanten. Blijf over het algemeen bij gestoomde groenten om de meeste voeding in te pakken; vermijd alles wat gefrituurd is als je calorieën wilt besparen.

✓ Broccoli

Een kant van broccoli levert 35 calorieën, 0 g vet, 0 g verzadigd vet, 6 g koolhydraten, 3 g eiwit en 180 mg natrium. Dit is de lowest-calorie kant, en biedt nul extra vet en minimaal natrium.

✗ Gekruide friet

Eén portie gekruide friet voegt 490 calorieën, 26 g vet, 5 g verzadigd vet, 57 g koolhydraten, 7 g eiwit en 1.100 mg natrium toe aan uw maaltijd. Als je trek hebt in aardappelen, overweeg dan om de aardappelpuree met rode schil te bestellen voor 140 calorieën, 6 g vet, 4 g verzadigd vet, 18 g koolhydraten, 3 g eiwit en 530 mg natrium.

Kinderen

Denny’s heeft vaak promoties voor kindermaaltijden, dus het is geen verrassing dat kinderen veel opties hebben om uit te kiezen, voor ontbijt, lunch en diner. Elk voorgerecht voor kinderen wordt geleverd met een keuze aan kant; opties zijn ontbijtvlees (zoals spek), plakjes banaan, friet, goudviscrackers, druiven, een tuinsalade, aardappelpuree, gestoomde broccoli en maïs.

✓ Jr. Premium Kip Tenders

Het tweedelige Jr. Premium Chicken Tenders-voorgerecht heeft 270 calorieën, 16 g vet, 2 g verzadigd vet, 18 g eiwit, 15 g koolhydraten en 1.000 mg natrium. Combineer met een fruit- of groentekant om micronutriënten toe te voegen zonder veel natrium.

✗ Jr. Cheeseburger

De Jr. Cheeseburger is waarschijnlijk een populaire keuze op het kindermenu van Denny’s, maar het is vrij hoog in natrium en calorieën. Elke burger bevat 470 calorieën, 25 g vet, 12 g verzadigd vet, 27 g eiwit, 34 g koolhydraten en 1.000 mg natrium.

Nagerechten

Afgezien van milkshakes, vindt u een paar andere dessertopties op het menu van Denny’s, zoals de kenmerkende “Panookie” (een warm chocoladekoekje gevuld met gesmolten chocolade en geserveerd op een koekenpan).

Denny’s heeft ook een apart dessertmenu speciaal voor kinderen, maar volwassenen die op zoek zijn naar kleinere porties zijn misschien ook geïnteresseerd. Opties omvatten een enkele bolletje ijs en junior-size shakes in een paar smaken.

✓ Cheesecake in New Yorkse stijl, gewoon

De kleinere omvang van dit dessert (5 gram) kan verantwoordelijk zijn voor het gunstigere voedingsprofiel (in vergelijking met andere desserts). Het heeft 490 calorieën, 32 g vet, 19 g verzadigd vet, 9 g eiwit, 42 g koolhydraten en 370 mg natrium. Het heeft ook de minste suiker van de dessertkeuzes (29 g).

De cheesecake is ook verkrijgbaar met aardbeientopping en slagroom, die ongeveer 70 calorieën, 1 g vet, 15 g koolhydraten en 13 g suiker toevoegt,

✗ Handtekening Panookie

De Panookie, gegarneerd met vanille-ijs en gezouten karamel, biedt 820 calorieën, 40 g vet, 25 g verzadigd vet, 10 g eiwit, 108 g koolhydraten en 460 mg natrium. Het heeft 73g suiker.

De vierde dessertoptie is de karamel appeltaart knapperig. Hoewel het iets meer calorieën bevat dan de Panookie (830), heeft het minder vet (27 g; 15 g verzadigd). Het heeft ook meer koolhydraten (142 g), natrium (690 mg) en suiker (100 g).

Drankjes &Shakes

Van frisdrank en koffie tot thee en milkshakes, Denny’s biedt een volledig menu met drankjes op alle uren van de dag.

✓ Ongezoete ijsthee

Water is altijd de meest voedzame en hydraterende optie, of je nu uit eten gaat of thuis kookt. Voor wat meer smaak kun je de ongezoete ijsthee echter bestellen bij Denny’s. Het heeft 5 calorieën, 0g vet, 0g verzadigd vet, 1g koolhydraten, 0g eiwit en 10mg natrium.

✗ OREO Milk Shake

Als het gaat om calorierijke dranken, is de OREO Milk Shake net zo verpakt als ze komen. Deze milkshake levert 1.050 calorieën, 56 g vet, 32 g verzadigd vet, 125 g koolhydraten, 15 g eiwit en 610 mg natrium.

Dieetspecifieke opties

Denny’s biedt keuzes voor glutenvrije, koolhydraatarme en vegetarische diëten, maar mensen die veganistische, fodmap-arme, vetarme en diabetesvriendelijke diëten volgen, kunnen het moeilijker hebben om geschikte opties te vinden.

Glutenvrij

Denny’s heeft verschillende glutenvrije menu-items die duidelijk zijn gelabeld. Hoewel veel items worden geserveerd met brood, biedt Denny’s glutenvrije Engelse muffins op aanvraag.

 • Gebakken aardappel (geen toppings)
 • Entrecote
 • Rundvleespasteitje
 • Gegrilde kipfilet
 • Eiwitten
 • Zalm

Koolhydraatarm

Aangezien veel van Denny’s menu’s vol zit met dierlijke producten, is het geen verrassing dat mensen met een koolhydraatarm dieet het restaurant aanbevelen. Enkele koolhydraatarme favorieten op het menu zijn:

 • Geladen Veggie Omelet
 • Ultieme omelet
 • T-Bone Steak & Eieren met hash browns
 • Huis salade
 • Vers gebakken courgette en pompoen

Low-FODMAP

Een van de grootste uitdagingen van het fodmap-arme dieet is het handhaven van het dieet tijdens het uit eten gaan. Omdat het dieet meestal tarwe, zuivel en sommige groenten en fruit weglaat, zijn de opties bij Denny’s beperkt.

 • Fruit (omhet appels, watermeloen en perziken)
 • Wilde Zalm uit Alaska
 • Gegrilde kip
 • Huissalade (weglaten dressing en vervangen olie en azijn)

Diabetes-vriendelijk

Mensen met diabetes moeten over het algemeen zuivel, zetmeelrijke groenten en snoep beperken. Aanbevolen voedingsmiddelen zijn die welke rijk zijn aan eiwitten, vezels en goede bronnen van koolhydraten en vetten.

 • Fit Slam
 • Huis salade
 • Salade aan de tuinzijde
 • Broccoli
 • Vers gebakken courgette en pompoen
 • Gegrilde kipfilet

Vetarm

Voor degenen die een vetarm dieet volgen, kan het een goede strategie zijn om vast te houden aan vegetarische opties in plaats van opties die veel vlees bevatten.

 • Hash Bruinen
 • Fit Slam
 • Double Berry Banana Pannenkoek ontbijt
 • Huis Salade
 • Aardappelpuree met rode schil
 • Broccoli

Natriumarm

Het vinden van natriumarme opties kan een uitdaging zijn in bijna elk restaurant. Bij Denny’s is het moeilijk, maar niet onmogelijk. Om natriumrijke maaltijden te vermijden, vermijdt u grote porties zoals Build Your Own Slams.

 • Huis salade
 • Zoete petite maïs
 • Vers gebakken courgette en pompoen
 • Broccoli

Vegetariër

Denny’s is zeer vegetarisch-vriendelijk. Als je vlees vermijdt maar nog steeds zuivel en eieren consumeert, heb je geen probleem om door het menu te navigeren. Merk op dat de tomatensaus varkensvlees en kip bevat, dus vermijd gerechten met tomatensaus. De grill is gekruid met spek, dus misschien wilt u ook gerechten die op de grill worden bereid, vermijden.

 • Stevig 9-korrelig pannenkoekenontbijt
 • Geladen Veggie Omelet
 • Meer dan hamburger
 • Huis salade
 • Vers gebakken courgette en pompoen
 • Broccoli

Veganistisch

Als je een veganistisch of plantaardig dieet volgt, zijn er slechts een paar veganistische opties bij Denny’s. Deze vereisen meestal aanpassingen. Sommige zijkanten zijn ook vegan-vriendelijk met aanpassingen.

 • Beyond Burger (laat kaas en Amerikaanse saus weg)
 • Engelse muffin of toast (wissel boter in voor jam)

Voedselallergieën en -veiligheid

Denny’s geeft een allergenengids, maar waarschuwt dat kruisbesmetting mogelijk is in zijn keukens. Hoewel Denny’s zuivelvrije en glutenvrije opties biedt, moeten mensen met allergieën zich ervan bewust zijn dat deze voedingsmiddelen in contact kunnen komen met allergenen.

Het is over het algemeen veilig voor mensen met allergieën voor soja, vis, pinda’s en schaaldieren om te genieten van een maaltijd bij Denny’s. Veel menu-items bevatten echter zuivel, eieren en tarwe. Mensen met die voedselallergieën moeten extra voorzichtig zijn.

Een woord van bodymindspirit

Denny’s is een populair restaurant vanwege het uitgebreide en betaalbare menu met Amerikaanse klassiekers zoals pannenkoeken, sandwiches en hamburgers. Het is ook een gewoon ketenrestaurant met meer dan 1.700 locaties, dus je zult waarschijnlijk op een gegeven moment een Denny’s tegenkomen.

Als je stopt bij een Denny’s, neem dan even de tijd om vertrouwd te raken met het menu. De menu-items hebben de neiging om veel calorieën, natrium en vet te bevatten, maar één maaltijd zal uw gezondheidsplannen op lange termijn niet laten ontsporen.


Door Lacey Muinos

Lacey Muinos is een professionele schrijver die gespecialiseerd is in fitness, voeding en gezondheid.


Bekijk ons redactionele proces

Maak kennis met onze Review Board

“Als je bij Denny’s dineert, is het gemakkelijk om meer dan een halve dag aan calorieën te consumeren als je niet oppast. Als je hier regelmatig eet, bekijk dan het Fit Fare-menu met voedzame, gezondere items geserveerd met veel groenten, zoals gegrilde entrecote, wilde zalm uit Alaska en eiwitscrambles. ” –Barbie Cervoni, MS, RD, CDCES, CDN