DeskCycle Beoordeling

DeskCycle Beoordeling
DeskCycle


DeskCycle.
Wendy Bumgard ©

Wil je de fysieke activiteit en calorieën die je verbrandt tijdens het zitten verhogen? Met de DeskCycle kun je geruisloos wegfietsen terwijl je aan je bureau of in een stoel zit. Het heeft een lage pedaalhoogte, zodat het onder bureaus past. Als je bang bent voor de verhoogde gezondheidsrisico’s van stilzitten, is deze sporter een mooie, betaalbare oplossing.

Als uw belangrijkste oefening wandelen of hardlopen is, kan de DeskCycle de tegengestelde beenspieren trainen die geen training krijgen van die activiteiten. Dit kan je helpen je lichaam in balans te houden en je lopen en hardlopen ten goede komen.

DeskCycle vereist geen stroomaansluiting, dus u kunt het overal gebruiken. Het komt aan en heeft heel weinig montage nodig en bevat het enkele gereedschap dat je nodig hebt om het te doen. U hoeft alleen de voor- en achterpoten, pedalen en display te bevestigen. Het is draagbaar, dus u kunt het gemakkelijk door uw huis verplaatsen.

Koop DeskCycle van Amazon.com

Een fiets onder het bureau?

De DeskCycle prijst zijn lage profiel aan en zegt dat het onder bureaus past zo laag als 27 inch. Ik moest mijn stoelhoogte aanpassen en experimenteren met het verder onder het bureau plaatsen om het op een comfortabele plek te krijgen waar mijn knieën het bureau niet raakten. Maar uiteindelijk vond ik een goede combinatie zodat ik die kon gebruiken tijdens het schrijven van deze review.

DeskCycle heeft een breed scala aan pedaalweerstand. Je kunt het instellen voor een gemakkelijke, niet-afleidende beweging of het opvoeren via zeven extra weerstandsinstellingen, zodat je je quadriceps een echte training geeft. Je past de spanning aan met een knop aan de achterkant van de machine, die je het dichtst bij een buiging kunt brengen en kunt bereiken.

De ingewanden van de DeskCycle zijn een magnetisch weerstandsmechanisme. Ik was erg onder de indruk van hoe soepel en stil het was. Dit was motiverend voor mij om het te gebruiken, omdat ik anderen niet afleid met lawaai.

Ik gebruikte de DeskCycle op tapijt met een bureaustoel met wielen en had er geen probleem mee dat deze op zijn plaats bleef terwijl ik fietste. Als u het gebruikt op een houten of tegelvloer en een bureaustoel op wielen, kunt u problemen hebben met het feit dat het allemaal op zijn plaats blijft. DeskCycle bevat een tether om aan je stoel te bevestigen om dit te voorkomen.

De pedalen zijn comfortabel te gebruiken in kousenvoeten of zelfs op blote voeten. Ik vond dat een groot pluspunt voor mijn thuiskantoor, waar ik vaak geen schoenen draag.

Beeldschermcomputer

U kunt de meegeleverde beeldschermcomputer gebruiken op de DeskCycle of met behulp van een bureaustandaard, zodat u deze bovenop uw bureau kunt plaatsen. Het heeft een verlengkabel van 10 voet. Het display toont uw snelheid in mijlen per uur op de bovenste regel. Onderaan de streep kunt u afstand, calorieën of trainingstijd bekijken. Deze stapelen zich op terwijl je trapt. U kunt resetten wanneer u maar wilt. Ze hebben een disclaimer over de caloriemaat, namelijk dat deze gebaseerd is op maximale inspanning. Ze hebben een gratis online calculator om een betere schatting te krijgen.

Naast het display kunt u gratis software gebruiken om uw trainingen bij te houden.

Een nadeel is dat u geen stappentellerstappen gelogd krijgt tijdens het gebruik van de DeskCycle. Als u een stapequivalent wilt krijgen voor de activiteit die u erin stopt, gebruikt u mijn stappenteller stappenequivalentendiagram voor de getoonde fietssnelheid.

Vergelijking tussen Deskcycle, FitDesk en andere producten

Eerder kocht ik een FitDesk, een rechtopstaand fietsbureau met een klein werkblad dat groot genoeg is voor een laptop. Ik hield er niet van om gescheiden te zijn van mijn volledige desktopcomputer en de twee schermen, dus het was geen goede oplossing voor mij. Ook had het niet genoeg spanningsbereik op de pedalen en was ik niet tevreden dat ik genoeg training kreeg.

FitDesk was niet erg draagbaar om door mijn huis of kantoor te bewegen en het was niet gemakkelijk weg te bergen uit het zicht. Met DeskCycle kan ik het gemakkelijk gebruiken en verbergen. Het weegt ongeveer 23 pond, dus je kunt het rond en op en neer trappen in je huis dragen. Maar het zou niet iets zijn dat je elke dag naar kantoor en terug zou willen brengen.

Als wandelaar wil ik misschien een loopbandbureau gebruiken, maar als je de loopband nog niet bezit, zijn ze erg duur. Ik wilde een fietsoplossing omdat het me in staat stelt om mijn gewone bureau te gebruiken en me de cross-training oefening geeft die ik nodig heb. Ik loop veel, dus ik moet fietsen om in balans te zijn en voor mijn kniegezondheid.

Ik heb geen reisziekte opgelopen tijdens het gebruik van de DeskCycle, wat voor mij een probleem kan zijn op de loopband. Een stabiele zithouding betekende geen op en neer gaande beweging voor mijn bovenlichaam die mijn vermogen om me te concentreren op mijn computerscherm zou kunnen beïnvloeden.

Bottom Line op de DeskCycle

Ik vond de DeskCycle een uitstekende oplossing voor zowel het krijgen van een fietsen workout en het verminderen van mijn sedentaire tijd. De fabrikant leverde een monster voor mij om te gebruiken om te beoordelen, dat ik kocht na het een try-out te hebben gegeven. Het past perfect in mijn werkstijl en neemt geen ruimte in beslag in mijn kantoor.

Een studie met behulp van een zittend elliptisch pedaalapparaat onder het bureau wees uit dat kantoormedewerkers met overgewicht baat hadden bij het gebruik ervan.Ze trapten gemiddeld 50 minuten per dag en verbrandden naar schatting gemiddeld 107 calorieën. Ze hadden geen toename van spier- of botpijn of ongemak. Ze hadden minder gemiste dagen werk door ziekte en rapporteerden verbeteringen in concentratie op hun werk.

Koop DeskCycle van Amazon.com

Bij bodymindspirit Fit zijn onze deskundige schrijvers toegewijd aan het onderzoeken en schrijven van doordachte en redactioneel onafhankelijke beoordelingen van de beste producten voor uw leven en uw gezin. Als u het leuk vindt wat we doen, kunt u ons steunen via onze gekozen links, die ons een commissie opleveren. Meer informatie over ons beoordelingsproces.