Wat te eten bij Del Taco: gezonde menukeuzes en voedingsfeiten

Wat te eten bij Del Taco: gezonde menukeuzes en voedingsfeiten
Del Taco

bodymindspirit / Christian Alzate


 • Navigeren in het menu
 • Ontbijt
 • Salades
 • Tacos
 • Burrito’s
 • Quesadilla’s
 • Nachos
 • Combo’s &Fiesta Packs
 • Hamburgers
 • Kanten
 • Nagerechten
 • Dranken
 • Dieetspecifieke opties
 • Voedselallergieën en -veiligheid

Del Taco is een populaire keuze voor taco’s, burrito’s en andere op Tex-Mex geïnspireerde recepten. De keten bevat ook fastfoodgerechten zoals hamburgers, friet en ijsshakes, zodat u een hele maaltijd kunt maken voor minder dan $ 5.

Het menu van Del Taco maakt gebruik van ingrediënten die centraal staan in de traditionele Mexicaanse keuken, zoals gekruid gehakt en kip, maïs- en bloemtortilla’s en sauzen zoals queso, guacamole en salsa. Deze gerechten kunnen veel calorieën, natrium en koolhydraten bevatten. Zolang u begrijpt hoe deze ingrediënten worden gebruikt en uw opties, kunt u bij Del Taco een maaltijd maken die in overeenstemming is met uw individuele voedingsbehoeften en voorkeuren.

Wat experts zeggen

“De vele opties bij Del Taco bieden een bevredigende mix van vezelrijke koolhydraten, eiwitten en vetten, waaronder een veganistisch / vegetarisch gedeelte van het menu. Naast salades zijn er niet veel opties om groenten aan een maaltijd toe te voegen. Dus als je hier regelmatig eet, probeer dan de rest van de dag vegetarische en natriumarme maaltijden te eten om de totale inname in evenwicht te brengen. “

Wilg Jarosh, MS, RD

Navigeren in het menu

Hier is een nadere blik op hoe del Taco’s menu zich qua voedingswaarde opstapelt. U kunt ook de informatie op de website van het bedrijf gebruiken om meer te weten te komen over voedingsfeiten, ingrediënten, hoe voedsel wordt bereid en eventuele voedselallergenen. Menu-items kunnen per regio verschillen, dus kijk op de website voor uw locatie.

Wat te bestellen &vermijd bij Del Taco
Meest voedzame opties Minst voedzame opties
Egg and Cheese Breakfast Roller (Ontbijt) Epische Scrambler Burrito met spek (ontbijt)
Knapperige Snack Taco (Taco’s &Tostadas) Krokante Kip &Guac Gevulde Quesadilla Taco (Taco’s &Tostadas)
Taco Salade met Verse Guac, Gegrilde Kip (Salades) Taco Salade met Verse Guac, Gekruid Rundvlees (Salades)
Originele Kip roller (Burrito’s) Epiic Loaded Queso Burrito met Carne Asada (Burrito’s)
Snack Queso Quesadilla (Quesadillas) Kip Cheddar Quesadilla (Quesadillas)
3-laags Queso Nacho’s (Nacho’s) Queso Geladen Nacho’s Met Gekruid Rundvlees (Nacho’s)
Kindermenu Hamburger (Burgers) Bacon Double Del Cheeseburger (Burgers)
Kindermenu Crinkle-Cut Fries (zijkanten) Carne Asada Friet (Friet)
Kaneel Churros (Desserts) Karamel Cheesecake Bites (Dessert)
Gold Peak Iced Tea (Drankjes) Prima Java Iced Coffee (Drankjes)

Meest voedzame optie

Als u op zoek bent naar de meest voedzame optie bij Del Taco, bestel dan de kenmerkende knapperige snacktaco van het restaurant, die weinig calorieën en natrium bevat in vergelijking met andere items.

Ontbijt

Wanneer je ontbijt bij een fastfood drive-thru, is de beste gok meestal om verwerkt vleesvullingen zoals worst, spek en chorizo over te slaan. Bij Del Taco kun je kiezen voor eenvoudige ei- en kaasontbijtburrito’s en ‘rollers’, dat zijn magere, strak verpakte tortilla’s met ei, kaas en rode saus.

Over het algemeen is het ook het beste om ontbijtproducten à la carte te bestellen in plaats van de maaltijdopties, die worden geleverd met een kant van hash brown sticks en een drankje.

✓ Ontbijtroller met eieren en kaas

De ontbijtroller voor eieren en kaas biedt 250 calorieën, 12 g totaal vet, 5 g verzadigd vet, 24 g koolhydraten, 10 g eiwit, 600 mg natrium. Dit eenvoudige ontbijt – met roerei en geraspte cheddarkaas gerold in een tortilla – is het meest voedzame op het menu van Del Taco.

✗ Epische Scrambler Burrito met Bacon

De epische scrambler burrito met spek (eieren, spek, kaas, hasj bruine stokjes en salsa gewikkeld in een tortilla) komt op 990 calorieën, 58 g vet, 21 g verzadigd vet, 71 g koolhydraten, 34 g eiwit en 2140 mg natrium.

Del Taco biedt ook een zoete ontbijtoptie: vier donuthapjes, die 240 calorieën (meestal uit vet en suiker) per bestelling bevatten.

Salades

Del Taco biedt vier versies van een tacosalade, elk met een ander eiwitonderwerp. Met kaas, zure room en tortillachips kunnen de salades veel vet bevatten. Maar ze bieden meer groenten dan sommige andere menu-aanbiedingen.

✓ Taco Salade Met Verse Guac en Gegrilde Kip

De tacosalade met verse guac, gegrilde kipoptie bestaat uit gegrilde, gemarineerde kip, geraspte cheddarkaas, guacamole, pico de gallo, koriander, zure room en tortillachips gelaagd over geraspte sla. Het biedt 420 calorieën, 26 g totaal vet, 10 g verzadigd vet, 22 g koolhydraten, 26 g eiwit en 1140 mg natrium.

✗ Taco salade met verse guac en gekruid rundvlees

De tacosalade met verse guac en gekruid rundvlees komt binnen op 500 calorieën, 33 g vet, 16 g verzadigd vet, 23 g koolhydraten, 27 g eiwit en 1150 mg natrium. Het komt ook met een kant van salsa. Deze salade heeft dezelfde ingrediënten als de gegrilde kipversie, maar is belegd met gehakt.

Tacos

Het menu van Del Taco biedt meer dan 10 verschillende soorten taco’s en tostada’s. Afhankelijk van de schaal die je kiest en waarmee je hem vult, kunnen taco’s een van de meest of minst calorische items op het menu van Del Taco zijn. Kies over het algemeen voor knapperige taco-schelpen in plaats van het zachte flatbread, dat nog eens 100 tot 200 verwerkte, koolhydraatrijke calorieën toevoegt.

✓ Knapperige Snack Taco

De knapperige snacktaco biedt 120 calorieën, 7 g vet, 3,5 g verzadigd vet, 8 g koolhydraten, 6 g eiwit en 140 mg natrium per taco. Met alleen gekruid rundvlees, sla en kaas op een harde taco-schaal, is dit item ook de meest voedzame optie op het hele Del Taco-menu.

✗ Krokante Kip &Guac Gevulde Quesadilla Taco

De knapperige kip en guac gevulde quesadilla taco verpakt in gepaneerde kip stukjes, kaas, guacamole, sla, en serveert het allemaal in een cheesy quesadilla taco. Deze enkele taco levert 480 calorieën, 26 g vet, 10 g verzadigd vet, 37 g koolhydraten, 22 g eiwit en 1.180 mg natrium.

Als je op zoek bent naar een taco op basis van kip, overweeg dan de Chicken Del Carbon taco, die kip, ui, koriander en saus bevat en 110 calorieën, 3,5 g vet, 0 g verzadigd vet, 13 g koolhydraten, 9 g eiwit en 300 mg natrium biedt.

Burrito’s

Del Taco’s burrito’s variëren van de relatief laagcalcal, magere kaas en kiprollers tot forse “Epic” burrito’s vol met rijst, romige sauzen en tonnen vlees. Als u vullingen zorgvuldig kiest, kunnen burrito’s een redelijke maaltijdoptie zijn, vooral als u een bestelling deelt of de helft bewaart voor later.

Een van de gemakkelijkste manieren om het vet-, calorie- en koolhydraatgehalte van een burrito te verminderen, is door extra groenten in te pakken terwijl je vlees, kaas en zware sauzen overslaat. Je kunt een burrito bij Del Taco aanpassen met ingrediënten zoals sla, ui, tomaten, avocado, zwarte bonen en salsa.

✓ Originele Kiproller

Del Taco’s originele kiproller levert 220 calorieën, 8 g vet, 2,5 g verzadigd vet, 26 g koolhydraten, 12 g eiwit en 680 mg natrium. Deze kleinere burrito’s worden geleverd met kip, kaas en saus in een bloemtortilla en slaan de toegevoegde sauzen en vlees van de andere Del Taco burrito-opties over.

✗ Epische geladen Queso Burrito met Carne Asada

De epische geladen queso burrito met carne asada komt binnen op 900 calorieën, 44 g vet, 19 g verzadigd vet, 76 g koolhydraten, 47 g eiwit en 2920 mg natrium. Het is geen verrassing dat deze burrito de hoogste hoeveelheid natrium heeft in alle opties. Het is gemaakt met vlees, kaas, pico de gallo en kreukel gesneden friet in een extra grote tortilla.

Quesadilla’s

Quesadilla’s kunnen vrij eenvoudig worden gemaakt, met alleen kaas en een tortilla, of kunnen populaire taco- of burrito-vullingen bevatten. Als je zin hebt in een cheesy quesadilla, zoek dan naar lichtere, kleinere maten om te beginnen. U kunt vervolgens aanpassen om gezonde toevoegingen zoals groenten en salsa op te nemen die smaak toevoegen zonder zoveel koolhydraten, vet en calorieën toe te voegen als sommige van de standaard menu-items.

✓ Snack Queso Quesadilla

De snack queso quesadilla is een kleinere quesadilla die 230 calorieën, 9 g vet, 5 g verzadigd vet, 27 g koolhydraten, 8 g eiwit en 480 mg natrium levert. Combineer deze mini quesadilla met een van de gezondere kanten van Del Taco en je hebt een stevige maaltijd.

✗ Kip Cheddar Quesadilla

De full-size kip cheddar quesadilla is de minst voedzame optie met 540 calorieën, 30 g vet, 16 g verzadigd vet, 36 g koolhydraten, 29 g eiwit en 1.250 mg natrium.

Nachos

Hoewel nacho’s een menu standaard zijn in Restaurants in Tex-Mex-stijl, kan de knapperige, zoute favoriet een van de loost voedzame opties. Besmeerd met kaas, vlees en sauzen, kunnen nacho’s rijk zijn aan natrium, calorieën, vet en koolhydraten. Gezien de zeer aanpasbare aard van het menu-aanbod van Del Taco, kunt u echter een gezondere, snackversie van het chipgerecht maken.

Hoewel nacho’s vaak worden beschouwd als een bijgerecht of voorgerecht, op basis van calorieën, vormen ze vaak een hele maaltijd op zichzelf – soms meer.

✓ 3 Laag Queso Nachos

De 3-laags queso nacho’s bieden een kleiner deel van de Tex-Mex-favoriet met 270 calorieën, 11 g vet, 3 g verzadigd vet, 36 g koolhydraten, 9 g eiwit en 680 mg natrium. Een eenvoudige ingrediëntenlijst – het bevat tortillachips, bonen, queso en groene saus – helpt dit menu-item voedzaam te houden.

✗ Queso geladen nacho’s met gekruid rundvlees

Een normale queso geladen nacho met gekruid vlees zal je 580 calorieën, 32 g vet, 13 g verzadigd vet, 52 g koolhydraten, 23 g eiwit en 1480 mg natrium laten lopen. Grootte tot een grote en je krijgt 1060 calorieën, 55 g vet, 20 g verzadigd vet, 100 g koolhydraten, 43 g eiwit en 2510 mg natrium. Als je zin hebt in dit gerecht, overweeg dan om het met een vriend te delen om de calorie- en natriuminname lager te houden.

Combo’s &Fiesta Packs

Tenzij je een feestje geeft (en je porties goed in de gaten kunt houden), vermijd je de combo’s en fiesta packs.

Het menu van Del Taco biedt taco’s en met saus doordrenkte burrito’s met bijbestellingen van rijst en bonen, plus een bestelling chips en salsa. Elke maaltijd op het Combos-menu heeft 1.000 calorieën of meer en elke maaltijd heeft meer dan 3.000 mg natrium.

Hamburgers

Zoals de meeste fastfoodburgers, zijn de selecte paar op het hoofdmenu van Del Taco rijk aan calorieën en vet. Als je een klassieke fastfoodmaaltijd van hamburger en friet wilt die minder calorieën bevat, kijk dan naar het kindermenu.

✓ Kindermenu Hamburger

Het kindermenu hamburger biedt 330 calorieën, 15 g vet, 5 g verzadigd vet, 34 g koolhydraten, 13 g eiwit en 520 mg natrium. Deze kleinere burger bevat niet de toegevoegde toppings van sommige van del Taco’s andere aanbiedingen, en houdt daarom ook de calorieën, koolhydraten en natrium lager.

✗ Bacon Double Del Cheeseburger

De Bacon Double Del Cheeseburger komt binnen op 760 calorieën, 51 g vet, 20 g verzadigd vet, 35 g koolhydraten, 37 g eiwit en 1.840 mg natrium.

In plaats van een hele maaltijd van het hoofdmenu te maken, kun je ook een hamburger voor volwassenen krijgen met een kindergrote kant van friet, die slechts 160 calorieën bevat. De maten van het reguliere menu van kreukelgesneden friet variëren van 210 tot 470 calorieën. Vermijd friet gesmeerd in kaas en toppings – die opties bevatten niet alleen veel calorieën, ze bevatten ook veel verzadigd vet.

Kanten

Naast de klassieke fastfoodfrietjes biedt Del Taco ook enkele Mexicaans geïnspireerde bijgerechten, waaronder bonen- en kaasdip. De zijkanten van Del Taco bieden geen mogelijkheid om veel voedingswaarde aan uw maaltijd toe te voegen. Als je echt zin hebt in een kant, kijk dan naar het kindermenu voor kleinere porties.

✓ Kreukelgesneden friet

Een kleine bestelling van gerimpelde friet (85 g) levert 160 calorieën, 10 g vet, 1,5 g verzadigd vet, 17 g koolhydraten, 0 g suiker, 2 g eiwit en 190 mg natrium. Een kenmerkend Del Taco-item, de kleine portie friet is uw meest voedzame optie in deze categorie.

Hoewel het minder vet heeft dan andere nevenopties en wat eiwitten biedt, voegt een kant van bonen en kaas 220 calorieën en 570 mg natrium toe aan uw maaltijd.

✗ Carne Asada Friet

De carne asada friet komt binnen op 760 calorieën, 56 g vet, 14 g verzadigd vet, 46 g koolhydraten, 21 g eiwit en 1.180 mg natrium.

Evenzo, met 570 calorieën, 35 g vet en 920 mg natrium, stapelt een bestelling van de chili cheddar-friet zich meer op als een maaltijd dan een snack of bijgerecht.

Nagerechten

Het dessertmenu van Del Taco bestaat uit milkshakes in zowel gewone als mini-maten, churros en cheesecake bites. Sommige bieden Mexicaans geïnspireerde smaken, zoals horchata.

✓ Mini Kaneel Churros

Een 2-delige mini kaneel churros bestelling wordt geleverd met 200 calorieën, 10 g vet, 1,5 g verzadigd vet, 25 g koolhydraten, 8 g suiker, 1 g eiwit en 125 mg natrium. Deze zoete en knapperige kant is je meest voedzame dessertoptie, mede dankzij de kleinere portiegrootte.

✗ Karamel Cheesecake Bites

De karamel cheesecake bites zijn een klein, maar calorierijk en vetrijk dessert. Een bestelling van 2 stuks biedt 410 calorieën, 23 g vet, 8 g verzadigd vet, 48 g koolhydraten, 16 g suiker, 7 g eiwit en 500 mg natrium. Tot een 4-delig en de telt dubbel.

Del Taco’s grote premium shakes zijn gemaakt met rijk ijs en gegarneerd met slagroom. Een grote chocoladeshake heeft 880 calorieën en is zwaar op de suiker, maar je zult misschien verrast zijn om erachter te komen dat het ook 540 mg natrium bevat.

De minishakes van de keten zijn een betere keuze als je zin hebt in ijs; ze komen in chocolade, vanille en aardbeiensmaak en hebben 240 tot 270 calorieën per portie.

Dranken

Zoals bij de meeste fastfoodrestaurants, vindt u flessen water bij Del Taco, wat altijd de gezondste drankkeuze is. Bovendien voegt een kopje zwarte koffie geen calorieën of vet toe aan je maaltijd en is het een favoriet voor het ontbijt.

✓ Gold Peak Ijsthee

Als u op zoek bent naar iets anders dan water of zwarte koffie, probeer dan ongezoete Gold Peak-ijsthee die 0 calorieën, 0 g vet, 0 g koolhydraten, 0 g suiker, 0 g eiwit en 0 mg natrium biedt, maar veel smaak.

✗ Prima Java Iced Koffie

Een medium Prima Java ijskoffie komt binnen met 150 calorieën, 2 g vet, 1 g verzadigd vet, 29 g koolhydraten, 26 g suiker, 3 g eiwit en 65 mg natrium. Maak dat een grote en de totalen nemen toe tot 250 calorieën, 4 g vet, 2 g verzadigd vet, 50 g koolhydraten, 43 g suiker, 5 g eiwit en 105 mg natrium.

Del Taco biedt ook populaire fontein frisdranken van Coca Cola en Pepsi, waarvan er vele dieetversies hebben. Hoewel deze geen calorieën toevoegen, kan light frisdrank additieven bevatten en kan het meer natrium bevatten dan andere opties, zoals ijsthee.

Dieetspecifieke opties

Het menu van Del Taco biedt voldoende variatie dat u items kunt selecteren die aansluiten bij uw individuele voedingsbehoeften en voorkeuren. In veel gevallen kunt u ook om aanpassingen vragen om een maaltijd te maken die het beste bij u past.

Het menu biedt keuzes voor glutenvrije, vegetarische en veganistische diëten, maar heeft niet veel koolhydraatarme, fodmap-arme, vetarme of diabetesvriendelijke menu-items.

  Glutenvrij

  Hoewel niet enorm, biedt het glutenvrije menu van Del Taco een paar opties. Het restaurant merkt op dat geen van deze items glutenbevattende ingrediënten bevat, dus overweeg de Beyond guacamole taco voor een goed afgeronde keuze. Merk op dat er een paar glutenbevattende ingrediënten en aanbiedingen zijn die u kunnen verrassen, zoals pintobonen, gekruid rundvlees, gegrilde kip en chipotlesaus.

  • Beyond taco (knapperig)
  • Meer dan guacamole taco (knapperig)
  • Signature taco salade met carne asada of Beyond vlees
  • Gerimpelde frietjes
  • Carne asada friet
  • Chips en verse huisgemaakte guac
  • Chips en queso dip
  • Snack queso quesadilla |
  • Milkshakes (alle smaken)
  • Hashbrown sticks
  • Donutbeten

  Vetarm

  Er zijn enkele vetarme opties bij Del Taco om uit te kiezen. En voor verschillende andere items, zoals salades, kunt u geen zure room en / of kaas aanvragen om het vetgehalte van uw maaltijd aanzienlijk te verminderen.

  De kip en carne asada taco’s del carbon bevatten elk 3,5 g vet per taco. Het toevoegen van guac aan elke versie voegt een gram vet toe.

  • Kip taco del carbon
  • Carne asada taco’s del carbon |
  • Knapperige snack taco
  • Zachte snack taco
  • Burrito van bonen en kaas
  • Kip roller burrito
  • Snack queso quesadilla |
  • Ontbijtroller met eieren en kaas

  Koolhydraatarm

  Taco-restaurants zijn meestal niet koolhydraatarm, maar Del Taco biedt enkele opties, waaronder salades. De gegrilde kipsalade bevat 22g koolhydraten. Als je vraagt om geen tortillachips, bespaar je op koolhydraten.

  • Taco salade met verse guac (elke eiwit optie)
  • Knapperige snack taco

  Vegetariër

  In 2019 werkte Del Taco samen met Beyond Meat om een plantaardige, vleesvrije vervanger te bieden voor elk traditioneel vleesvulitem op het menu. De keten wijst momenteel een heel deel van zijn menu toe aan vegetarische en veganistische diëten.

  Als je op zoek bent naar een voedzame vegetarische optie, bestel dan de Beyond 8-laags burrito, die gevuld is met gekruid Beyond Meat, bonen, guacamole, kaas, sla, tomaten en saus, en heeft 540 calorieën en 26 g eiwit.

  • Epic Beyond verse guacamole burrito
  • Meer dan 8 laags burrito
  • 8 laags veggie burrito
  • Meer dan taco
  • Meer dan guacamole taco
  • Burrito van bonen en kaas
  • Crunchtada tostada |
  • Pittige jack of cheddar quesadilla
  • Ontbijt burrito
  • Ontbijt roller
  • Hashbrown sticks
  • Gerimpelde frietjes
  • Chips en verse huisgemaakte guac
  • Mini kaneel churros
  • Karamel cheesecake hapjes
  • Milkshakes (alle smaken)

  Veganistisch

  De toevoeging van Beyond Meat aan het menu heeft ook mensen die een veganistisch dieet volgen de mogelijkheid gegeven om hun maaltijden bij Del Taco aan te passen. De keten gebruikt ook plantaardige oliën in zijn friteuses. Voor een voedzame optie bestel je de Beyond guacamole taco, die Beyond Meat, guacamole, sla en tomaten in een harde schaal bevat.

  • Epic Beyond verse guacamole burrito
  • Meer dan guacamole taco (zacht of knapperig)
  • Gerimpelde frietjes
  • Hashbrown Sticks
  • Chips en verse huisgemaakte guac

  Voedselallergieën en -veiligheid

  Del Taco biedt een handige grafiek om klanten met voedselallergieën en gevoeligheden te helpen bij het navigeren door het menu. De grafiek geeft een overzicht van:

  • Vlees
  • Melk
  • Eieren
  • Vis
  • Schelpdier
  • Soja
  • Tarwe
  • Gluten
  • Noten
  • Grondnoten
  • Mononatriumglutamaat (MSG)

  Del Taco Allergenen Verklaring

  “Houd er rekening mee dat er een mogelijkheid is voor kruiscontact met allergenen en dierlijke producten in Del Taco-keukens en voorbereidingsruimtes.”

  Als u voedselallergieën heeft, is het belangrijk om te onthouden dat zelfs als een gerecht het allergeen niet bevat, het mogelijk in de buurt van een voedsel, met een hulpmiddel of op een oppervlak is bereid dat mogelijk in contact is gekomen met het allergeen.

  Als je bijvoorbeeld coeliakie hebt en geen gluten kunt eten, is het belangrijk om te weten dat veel items op het menu van Del Taco tarwe bevatten. U kunt een maaltijd bestellen met ingrediënten op basis van maïs in plaats van tarwe, maar het is mogelijk dat deze items zijn geproduceerd, vervoerd, opgeslagen of bereid naast items die gluten bevatten.

  Een woord van bodymindspirit

  Net als andere Mexicaans geïnspireerde fastfoodrestaurants biedt Del Taco klassieke gerechten zoals taco’s, burrito’s, nacho’s en quesadilla’s die u gemakkelijk kunt aanpassen. Het biedt ook een aantal Amerikaanse fastfoodproducten zoals hamburgers, friet en shakes, evenals een paar salades. Deze opties hebben echter de neiging om veel vet, calorieën, natrium en suiker te bevatten.

  Wat het menu van Del Taco onderscheidt van de concurrentie, is de samenwerking van het eetcafé met Beyond Meat, die een verscheidenheid aan vegetarische en veganistische opties mogelijk maakt.

  Zolang u porties bijhoudt en de voedingsinformatie begrijpt, biedt Del Taco veel bevredigende ingrediënten die u kunt gebruiken om een fastfoodmaaltijd of snack te bouwen die deel uitmaakt van een uitgebalanceerd dieet.

  1 Bron

  bodymindspirit Fit gebruikt alleen bronnen van hoge kwaliteit, waaronder peer-reviewed studies, om de feiten in onze artikelen te ondersteunen. Lees ons redactionele proces voor meer informatie over hoe we onze inhoud nauwkeurig, betrouwbaar en betrouwbaar controleren en houden.

  1. Amerikaans ministerie van Landbouw. FoodData Centraal.


  Door Dana Angelo White, MS, RD, ATC

  Dana Angelo White, MS, RD, ATC, is een auteur, geregistreerde diëtist, gecertificeerde atletiektrainer en eigenaar van Dana White Nutrition, Inc.


  Bekijk ons redactionele proces

  Maak kennis met onze Review Board

  “De vele opties bij Del Taco bieden een bevredigende mix van vezelrijke koolhydraten, eiwitten en vetten, waaronder een veganistisch / vegetarisch gedeelte van het menu. Naast salades zijn er niet veel opties om groenten aan een maaltijd toe te voegen. Dus als je hier regelmatig eet, probeer dan de rest van de dag vegetarische en natriumarme maaltijden te eten om de totale inname in evenwicht te brengen. “

  Wilg Jarosh, MS, RD

  “Houd er rekening mee dat er een mogelijkheid is voor kruiscontact met allergenen en dierlijke producten in Del Taco-keukens en voorbereidingsruimtes.”