Wat te eten bij Cheesecake Factory: gezonde menukeuzes en voedingsfeiten

Wat te eten bij Cheesecake Factory: gezonde menukeuzes en voedingsfeiten
Cheesecake Factory restaurantluifel in Chicago

George Rose / Getty Afbeeldingen


 • Navigeren in het menu
 • Dieetspecifieke opties
 • Voedselallergieën en -veiligheid
 • Een woord van bodymindspirit

Ben je een cheesecake liefhebber? Als je van de zachte, romige smaak van dit decadente dessert houdt, dan heb je waarschijnlijk gegeten in de Cheesecake Factory. Naast het dessert heeft de Cheesecake Factory een enorm menu met bijna elke stijl van eten.

Zoals veel restaurants kunnen voedselporties in de Cheesecake Factory veel groter zijn dan de gemiddelde persoon nodig heeft. Het toevoegen van extra groenten aan je bord, het delen van grote borden met anderen en het meenemen van restjes naar huis als je je vol voelt, zijn gezonde praktijken voor het dineren in een restaurant, vooral met het overvloedige menu van de Cheesecake Factory.

Wat experts zeggen

“De Cheesecake Factory heeft een overvloed aan menu-opties om uit te kiezen, sommige meer toegeeflijk dan andere. Veel menu-opties bevatten veel calorieën, vet en natrium vanwege hun grote portiegroottes. Als u hier vaak dineert, kiest u menu-opties van het Skinnylicious-menu of kiest u voor kleine borden op basis van groenten, omdat ze minder calorieën en verzadigd vet bevatten. Als je zin hebt om je over te geven, overweeg dan om je favoriete maaltijd te delen en van elke hap te genieten.”

Barbie Cervoni, MS, RD, CDCES, CDN

Navigeren in het menu

Samen met een verscheidenheid aan kenmerkende cheesecakes serveert de Cheesecake Factory ook pasta, flatbread (pizza), traditionele Amerikaanse gerechten, salades, Aziatische specialiteiten, sandwiches, “Glamburgers”, zeevruchten en steaks. Het serveert ook een brunch in het weekend met pannenkoeken, wafels, omeletten en eieren.

Kleine borden, hapjes en cocktails zijn verkrijgbaar bij de Cheesecake Factory, met happy hour-deals op bepaalde tijden van de dag. Gebruik het menu “Skinnylicious” om gerechten met minder dan 590 calorieën te identificeren. Er is ook een speciaal kindermenu.

Meest voedzame opties

 • Kom met verse aardbeien (Desserts)

 • Burrata met verse tomaat (Kleine Borden &Snacks & Voorgerechten)

 • Gebakken tonijn tataki salade (Salades)

 • Margherita flatbread met bloemkoolkorst (Flatbread Pizzas)

 • Verse gegrilde zalm (Lunch Specials)

 • Ouderwetse burger (Glamburgers & Sandwiches)

 • Pasta Pomodoro (Pasta’s)

 • Pan gebakken branzino met citroenboter (Steaks, Karbonades, Vis & Zeevruchten)

 • Witte kip chili (Specialiteiten)

 • Bieten- en avocadosalade (Skinnylicious)

 • Spinazie, champignon, spek en kaasomelet (Eieren &Omeletten & Zaterdag & Zondag Brunch)

 • Gegrilde zalm voor kinderen (Kinderen)

 • Arnold Palmer (Dranken)

Minst voedzame opties

 • Chocolade toren truffelcake (Desserts)

 • Fabrieksnacho’s met pittige kip (kleine borden & snacks & voorgerechten)

 • Barbecue ranch kip salade (Salades)

 • Molto Vlees (Flatbread Pizza’s)

 • Pasta carbonara met kip (Lunch Specials)

 • Broodje parmezaan kip (Glamburgers &sandwiches)

 • Louisiana kip pasta (Pasta’s)

 • Gebakken garnalen schotel (Steaks, Karbonades, Vis & Zeevruchten)

 • Krokante varkensschnitzel (Specialiteiten)

 • Kip samosa’s (Skinnylicious)

 • Kaneelbroodje pannenkoeken (Eieren &Omeletten & Zaterdag &Zondag Brunch)

 • Macaroni en kaas voor kinderen (Kinderen)

 • Aardbeienlimonade (Dranken)

De over het algemeen gezondste maaltijd onder de meest voedzame keuzes van Cheesecake Factory is de verse gegrilde zalm.

Toetje

Bij de Cheesecake Factory heeft het alleen zin om eerst met het dessert te beginnen. Veel van de cheesecake-plakjes bevatten genoeg calorieën om de calorieën van een hele dag te dekken, dus het is belangrijk om dat in gedachten te houden bij het beslissen over uw bestelling. Naast cheesecake zijn er ook speciale desserts en milkshakes om uit te kiezen. Overweeg om te delen met een vriend of een dessert te combineren met een lichte maaltijd om te voorkomen dat je te veel eet.

Meest voedzame optie

Veruit de meest voedzame optie voor het dessert is de kom verse aardbeien, die wordt geserveerd met slagroom aan de zijkant.

Dat gezegd hebbende, als je op zoek bent naar de meest voedzame cheesecake-optie, met ongeveer de helft van de calorieën, een fractie van de suiker en een behoorlijke dosis vezels, is de Low-Licious Cheesecake van de Cheesecake Factory met aardbeien een gezonder alternatief voor de andere cheesecakes die beschikbaar zijn. Het heeft 580 calorieën, 44g totaal vet, 26g saturated vet, 39g koolhydraten, 8g vezels, 10g eiwit en 460mg natrium.

Minst voedzame optie

De Chocolate Tower Truffelcake heeft maar liefst 1.770 calorieën, 111 g totaal vet, 60 g verzadigd vet, 192 g koolhydraten, 20 g eiwit en 970 mg natrium. Als je zin hebt in een grote hunk chocoladetaart, zal dit niet teleurstellen, maar we raden je aan om het met je metgezellen te delen of wat mee naar huis te nemen voor een andere keer.

Kleine borden &Snacks &hapjes

De Cheesecake Factory heeft een assortiment van startersoepen en salades, samen met kleine borden en deelwaardige hapjes zoals Edamame of Crispy Crab Bites. Als u uw maaltijd begint met wat groenten of eiwitten, kan u nuttige voeding bieden voordat u zelfs maar aan het hoofdgerecht begint.

Meest voedzame optie

Met eiwitten en volle granen zijn de Chicken Taquitos een leuk en vullend voorgerecht om te delen. Het gerecht bevat 390 calorieën, 22 g totaal vet, 7 g verzadigd vet, 31 g koolhydraten, 16 g eiwit en 850 mg natrium.

Minst voedzame optie

Hoewel het bedoeld is om onder een paar mensen te worden gedeeld, per portie, is de Cheesecake Factory’s Factory’s Factory Nachos met pittige kip nog steeds erg rijk aan natrium en verzadigd vet.

Het hele gerecht bevat 2.950 calorieën, 210 g totaal vet, 85 g verzadigd vet, 180 g koolhydraten, 88 g eiwit en 3.170 mg natrium. Dat komt gemiddeld neer op ongeveer 1.000 calorieën, 28 g verzadigd vet en 1.000 mg natrium per portie, ervan uitgaande dat u het op drie manieren splitst.

Salades

De salades in de Cheesecake Factory zorgen voor een stevige dosis vezels en eiwitten. Ze zijn een algemene vulkeuze, compleet met natuurlijke vitamines en mineralen die door de groenten worden geleverd. Sommige opties kunnen echter zeer hoog zijn in verzadigd vet, natrium, suiker en calorieën, waardoor ze minder ideaal zijn dan voorgerechten uit andere delen van het menu.

Meest voedzame optie

De eiwitrijke Seared Tuna Tataki Salade is laag in calorieën, maar rijk aan voedingsstoffen. Tussen de magere tonijn- en avocadoschijfjes rijp met enkelvoudig onverzadigde vetten, heeft deze salade een voedzame punch. Het biedt 490 calorieën, 29 g totaal vet, 2,5 g verzadigd vet, 17 g koolhydraten, 42 g eiwit en 1.380 mg natrium.

Minst voedzame optie

De Barbeque Ranch Chicken Salad van de Cheesecake Factory is een goed voorbeeld van een salade die niet zo gezond is als je zou verwachten. Met 2.150 calorieën, 137 g totaal vet, 25 g verzadigd vet, 161 g koolhydraten, 66 g eiwit en 2.870 mg natrium, maken het verzadigde vet- en natriumgehalte van deze maaltijd het verre van hart-gezond. Overweeg om het met iemand anders te delen of de helft te bewaren voor later als je voor deze maaltijd kiest.

Flatbread Pizza’s

Een deel van het lunchmenu in de Cheesecake Factory bestaat uit bloemkoolkorst flatbreads en lunchpizza’s. Kiezen voor de bloemkoolkorst betekent meestal dat je een beetje extra vezels krijgt, maar het zijn uiteindelijk de toppings die bepalen hoe gezond deze items zijn. Voeg extra groenten toe en sla het verwerkte vlees over om natrium en verzadigd vet tot een minimum te beperken.

Meest voedzame optie

De Margherita flatbread met bloemkoolkorst heeft 760 calorieën, 30g totaal vet, 15g verzadigd vet, 85g koolhydraten, 34g eiwit en 1.770mg natrium. Ondanks dat het rijk is aan natrium, is het een groot en vullend gedeelte dat de caloriebank niet breekt.

Minst voedzame optie

Vanwege de bewerkte vleestopping en bloemkorst heeft de Molto Meat Flatbread pizza meer dan het dubbele van het natrium en 21 extra gram verzadigd vet dan de Margherita Flatbread. Dit gerecht biedt 1.270 calorieën, 71 g totaal vet, 36 g verzadigd vet, 91 g koolhydraten, 66 g eiwit en 3.450 mg natrium.

Lunch Specials

De lunchmogelijkheden bij de Cheesecake Factory zijn vrijwel onbeperkt. Kies uit soep- en saladecombo’s, verkleinde versies van favoriete dinergerechten en klassieke lunchfavorieten, zoals gehaktbrood, shepherd’s pie en fish and chips. Ga voor versere ingrediënten in plaats van gefrituurd voedsel om de gezondere opties te helpen herkennen.

Meest voedzame optie

De verse gegrilde zalm van de Cheesecake Factory wordt geserveerd met broccoli en aardappelpuree. Het heeft 940 calorieën, 61 g totaal vet, 19 g verzadigd vet, 47 g koolhydraten, 50 g eiwit en 1.450 mg natrium.

Hoewel het rijk is aan natrium, biedt het ook veel eiwitten en minder verzadigd vet dan de meeste andere keuzes op het lunchmenu. Het ruilen van de aardappelpuree voor een salade kan het natrium- en verzadigd vetgehalte verlagen.

Minst voedzame optie

De Pasta Carbonara met kip is een calorierijk gerecht met te veel verzadigd vet en natrium om op onze gezonde lijst te komen. Voor het lunchgedeelte krijg je 1.470 calories, 96g totaal vet, 46g verzadigd vet, 112g koolhydraten, 38g eiwit en 2.710mg natrium. Als u voor dit gerecht kiest, wilt u misschien een dessert of voorgerechten doorgeven. Overweeg om het te splitsen met een vriend of de helft mee naar huis te nemen voor later.

Glamburgers &Sandwiches

Op het menu van de Cheesecake Factory vindt u een breed scala aan smakelijke “Glamburgers” en sandwiches, waaronder interessante combinaties zoals de macaroni en kaasburger en klassieke favorieten, zoals de California Cheesesteak en Cuban Sandwich. Houd voor optimale voeding een oogje in het zeil voor gepaneerde en gefrituurde menu-items die verborgen bloem en olie kunnen bevatten.

Meest voedzame optie

Als je in de stemming bent voor een traditionele burger, is de Old Fashioned Burger je beste keuze in de Cheesecake Factory met 990 calorieën, 60 g totaal vet, 22 g verzadigd vet, 64 g koolhydraten, 46 g eiwit en 1.880 mg natrium. Het heeft een behoorlijke hoeveelheid eiwit zonder dezelfde hoeveelheid verzadigd vet die je in de meeste andere “Glamburgers” op het menu zult vinden.

Minst voedzame optie

De kip parmezaan sandwich heeft 1.960 calorieën, 126 g totaal vet, 60 g verzadigd vet, 99 g koolhydraten, 107 g eiwit en 3.510 mg natrium. De American Heart Association (AHA) beveelt aan om te streven naar een voedingspatroon dat 5% tot 6% van de calorieën uit verzadigd vet haalt. Als je ongeveer 2.000 calorieën per dag nodig hebt, komt dat neer op niet meer dan 13 gram verzadigd vet per dag. Het kiezen van dit menu-item levert bijna vijf keer die hoeveelheid verzadigd vet op.

Deze sandwich heeft ook meer dan het dubbele van de aanbevolen hoeveelheid natrium op één dag, dus als je een hoge bloeddruk hebt, is het waarschijnlijk een goed idee om een ander broodje te kiezen. Gelukkig heeft de Cheesecake Factory geen tekort aan opties om uit te kiezen.

Pasta

Het pastamenu van The Cheesecake Factory varieert van klassieke spaghetti en gehaktballen en fettuccine Alfredo tot Cajun jambalaya pasta met een pittige kick. Het kiezen van pastagerechten die verse groenten en smaken bevatten boven romige sauzen of verwerkt vlees, zal u helpen de meeste voedingswaarde voor uw geld te krijgen.

Meest voedzame optie

De Pasta Pomodoro is een eenvoudig gerecht van spaghetti, verse tomaten en basilicum dat 1.380 calorieën, 72 g totaal vet, 12 g verzadigd vet, 153 g koolhydraten, 34 g eiwit en 3.800 mg natrium bevat. Ondanks het natriumgehalte is dit een van de voedzamere pasta-opties van de Cheesecake Factory, die 15 gram hart-gezonde vezels levert.

Minst voedzame optie

De Louisiana Chicken Pasta van de Cheesecake Factory heeft 2.120 calorieën, 125 g totaal vet, 65 g verzadigd vet, 168 g koolhydraten, 83 g eiwit en 4.030 mg natrium. Deze parmezaanse kip met pasta en pittige New Orleans-saus biedt een dag aan calorieën en meer verzadigd vet dan het gemiddelde kip- en pastagerecht.

Als je dit gerecht wilt proberen, brengt het vragen om een lunchportie de calorieën terug tot 1.290. Je kunt ook de helft van het dinergedeelte bewaren voor een tweede maaltijd in plaats van het in één keer te eten.

Steaks, Karbonades, Vis & Zeevruchten

Je zou kunnen aannemen dat zeevruchten altijd gezonder zijn dan rood vlees. De manier waarop een gerecht wordt bereid, kan echter het verschil maken in de uiteindelijke voedingswaarde. Het kiezen van eenvoudige eiwitten bereid met groenten, in plaats van “knapperig” gebakken vlees en vis, zal helpen om je bord zo gezond mogelijk te houden.

Meest voedzame optie

The Cheesecake Factory’s Pan Seared Branzino with Lemon Butter is een witte vis geserveerd met verse groenten en citroen. Het biedt 880 calorieën, 71 g totaal vet, 35 g verzadigd vet, 14 g koolhydraten, 47 g eiwit en 1.180 mg natrium.

Hoewel het misschien een beetje hoger is in verzadigd vet en natrium dan een visgerecht dat je thuis zou kunnen bereiden, is het voor de Cheesecake Factory zeker geen slechte keuze. Het heeft niet alleen een behoorlijke hoeveelheid eiwit, maar het heeft ook 4 gram vezels.

Minst voedzame optie

Hoewel garnalen zelf een mager eiwit zijn, is de Fried Shrimp Platter van de Cheesecake Factory niet zo gezond. Geserveerd met koolsla en frietjes, bevat een portie 1.920 calorieën, 104 g totaal vet, 21 g verzadigd vet, 191 g koolhydraten, 50 g eiwit en 3.160 mg natrium.

Specialiteiten

Er is voor elk wat wils in de lange lijst met specialiteiten van de Cheesecake Factory. Maaltijden in deze sectie omvatten verschillende kipmaaltijden, burrito’s, taco’s, Aziatische gerechten en comfortfood in zuidelijke stijl.

Portiecontrole is waarschijnlijk de grootste factor bij het vinden van matiging in deze lijst. Neem de tijd om te eten om je lichaam voldoende tijd te geven om het gevoel van volheid te registreren en de verleiding om te veel te eten te verminderen.

Meest voedzame optie

De White Chicken Chili is een stevig gerecht met veel om van te houden over zijn voedingsfeiten. Een kom van deze soep levert 590 calorieën, 16 g totaal vet, 3,5 g verzadigd vet, 33 g koolhydraten, 79 g eiwit en 2.230 mg natrium. Naast het feit dat het uitzonderlijk hoog is in het vullen van eiwitten, heeft het 8 gram vezels en slechts 4 gram suiker.

Minst voedzame optie

Ondanks dat ze voedzame zoete aardappelen bevatten, bevatten de Zoete Aardappel Enchiladas veel verzadigd vet en vooral veel natrium en suiker. Dit gerecht komt binnen op 2.310 calorieën, 135 g totaal vet, 58 g verzadigd vet, 204 g koolhydraten, 73 g eiwit, 2.950 g natrium en 34 gram suiker, waardoor het moeilijk is om het aan te bevelen als een gezonde keuze.

Mager

Het Skinnylicious-menu van de Cheesecake Factory bestaat uit cocktails, kleine borden en hapjes, salades en specialiteiten. Om de aanduiding “Skinnylicious” te verdienen, zijn deze items gemaakt om elk minder dan 590 calorieën te leveren. Als je moeite hebt om te beslissen wat je in de Cheesecake Factory wilt eten, biedt het Skinnylicious-menu uitgeklede opties waar je niet echt fout kunt gaan.

Meest voedzame optie

De bieten- en avocadosalade is een antioxidantrijk klein bord is een geweldige manier om je maaltijd te beginnen in de Cheesecake Factory. Met slechts 290 calorieën, 12 g totaal vet, 3 g verzadigd vet, 40 g koolhydraten, 7 g eiwit en 480 mg natrium, biedt het een kleurrijke mix van fruit en groenten. Het biedt ook 9 g vezels om uw eetlust en spijsvertering te helpen reguleren.

Minst voedzame optie

De kip samosa’s kunnen minder dan 500 calorieën bevatten, maar voor zo’n kleine portie bevatten ze veel natrium, waardoor ze een minder voedzame optie zijn. Over het algemeen biedt dit gerecht 480 calorieën, 28 g totaal vet, 5 g verzadigd vet, 29 g koolhydraten, 26 g eiwit en 1.330 mg natrium.

Eieren &Omeletten & Zaterdag &Zondag Brunch

Op zaterdag en zondag heeft de Cheesecake Factory een uitgebreid brunchmenu gevuld met omeletten, wafels, pannenkoeken, wentelteefjes, ontbijtsandwiches en meer. Het vinden van lagere suikeropties die een goede bron van eiwitten zijn, geeft je de rest van je dag aanhoudende energie. Met zoveel beschikbare keuzes, zult u geen moeite hebben om voedzame opties te vinden.

Meest voedzame optie

Het kiezen van een omelet met wat groenten geeft je hoogwaardige eiwitten en een verscheidenheid aan voedingsstoffen om je dag te beginnen. De spinazie, champignon, spek en kaasomelet bevat 700 calorieën, 57 g totaal vet, 28 g verzadigd vet, 7 g koolhydraten, 41 g eiwit en 1.310 mg natrium. Het wordt geleverd met toast plakjes en plakjes tomaat aan de zijkant; kies voor volkorenbrood voor wat extra vezels.

Minst voedzame optie

Het is moeilijk te geloven dat het ontbijt meer suiker zou kunnen bevatten dan cheesecake, maar met de Cinnamon Roll Pancakes is dat heel erg het geval. Het consumeren van 137 g suiker in de ochtend is waarschijnlijk niet de beste manier om je dag te beginnen. Deze maaltijd bevat ook 2.040 calorieën, 110 g totaal vet, 51 g verzadigd vet, 241 g koolhydraten, 23 g eiwit en 2.950 mg natrium.

Kindermenu

Het kindermenu in de Cheesecake Factory heeft verschillende populaire kindergerechten zoals gegrilde kaassandwiches, kipreepjes, maïshonden en pasta. Uit eten gaan is een geweldige kans om kinderen bloot te stellen aan nieuw voedsel in een leuke omgeving. Streef naar hele voedingsmiddelen en blijf weg van suikerhoudende dranken om uw kind een gezonder bord te geven.

Meest voedzame optie

Geserveerd met aardappelpuree en een groente, is de Kids ‘Grilled Salmon een smakelijke, gemakkelijk te kauwen optie die gezonde vetten en eiwitten biedt. Eén portie heeft 540 calorieën, 28 g totaal vet, 13 g verzadigd vet, 40 g koolhydraten, 32 g eiwit en 910 mg natrium. Combineer het met witte melk of water in plaats van chocolademelk of frisdrank om extra suiker te voorkomen.

Minst voedzame optie

Een kom van de Cheesecake Factory’s Kids ‘Macaroni and Cheese bevat 1.160 calorieën, 79 totaal vet, 48 g verzadigd vet, 84 g koolhydraten, 29 g eiwit en 2.040 mg natrium. Zonder plantaardige ingrediënten of bijgerechten bevat dit gerecht weinig vezels en is het te groot voor het gemiddelde kind. (Een typische portie pasta is ongeveer 1 kopje en iets meer dan 200 calorieën.)

Als je kind echt van pasta houdt, is een betere optie de pasta met marinarasaus of spaghetti met gehaktballen, die beide 40 gram minder verzadigd vet bevatten dan de macaroni en kaas.

Dranken

De Cheesecake Factory heeft een enorm assortiment dranken van frisdrank tot cocktails en sappen tot koffiedranken. Als je een cocktail, kies er een van het Skinnylicious-menu om de calorieën onder de 150 per glas te houden. Hoewel water of ongezoete theeën altijd een veilige gok zijn qua gezondheid, is dit hoe een paar andere populaire Cheesecake Factory-drankjes zich opstapelen.

Meest voedzame optie

De Arnold Palmer is geen volledig suikervrije drank, maar als je in de stemming bent voor een van de beroemde limonades van de Cheesecake Factory, is dit een goed alternatief. Je krijgt ongeveer de helft van de calorieën en suiker dan van anderen zoals de framboos- of komkommerlimonade.

De Arnold Palmer heeft 160 calorieën, 0g totaal vet, 0g verzadigd vet, 42g koolhydraten (waarvan 40 gram afkomstig van suiker), 0g eiwit en 15mg natrium.

Minst voedzame optie

Ondanks het feit dat het “vers aan de bar wordt gemaakt”, is de Strawberry Lemonade van de Cheesecake Factory meer een zoete traktatie dan een hydraterende drank. Eén glas bevat 330 calorieën, 0 g totaal vet, 0 g verzadigd vet, 87 g koolhydraten (waarvan 81 g afkomstig van suiker), 1 g eiwit en 15 mg natrium.

Als je echt van limonade houdt, overweeg dan om een kinderportie te vragen die de calorieën dichter bij 190 zou brengen en je totale toegevoegde suikerinname aanzienlijk zou verminderen.

Dieetspecifieke opties

The Cheesecake Factory is niet expliciet geschikt voor de meeste speciale diëten op het menu, zoals vetarm, natriumarm, diabetesvriendelijk, vegetarisch of veganistisch. Ze hebben echter verschillende keuzes die goed kunnen passen bij deze eetstijlen.

Glutenvrij

Als u een glutenvrij eetplan volgt, zult u blij zijn te weten dat de Cheesecake Factory een lange lijst met selecties heeft die speciaal voor u zijn bereid. Hoewel het altijd een goed idee is om uw server te informeren wanneer u dieetbeperkingen heeft, biedt het kiezen van voorgerechten, maaltijden, drankjes en desserts van het glutenvrije menu in de Cheesecake Factory u tal van opties om te overwegen, zoals de volgende:

 • Bieten- en avocadosalade
 • Caesar Salade (met of zonder kip)
 • Edamame
 • Eieren en omeletten
 • Fabriek gehakte salade
 • Fabriek Turkije Burger
 • Franse Country Salade
 • Godiva Chocolade Cheesecake
 • Gegrilde zalm
 • Lunch garnalen met rotini
 • Ouderwetse burger
 • Pan Geroosterde Kip
 • Shepherd’s Pie
 • Sweet Corn Tamale Cakes
 • Gegooid groene salade

De meest voedzame glutenvrije keuzes op het menu zijn het lunchgedeelte van de Garnalen met Rotini, een van de glutenvrije salades of een van de Skinnylicious-gerechten.

Voedselallergieën en -veiligheid

Het kan moeilijk zijn om allergenen te identificeren in het Cheesecake Factory-menu, maar als je tijd hebt om vooruit te plannen, is er een handige tool op de website. De Cheesecake Factory is gekoppeld aan Nutritionix om een interactieve allergeen-id te bieden. Klik gewoon op de allergenen die u hoopt te vermijden en de Cheesecake Factory laat u zien welke menu-items veilig zijn om te eten.

Het is altijd een goed idee om uw server te informeren als u specifieke voedselallergieën heeft voordat u bestelt. Hoewel de Cheesecake Factory een brede selectie allergievriendelijke gerechten heeft om uit te kiezen, garandeert het geen volledig allergievrije kookomgeving of de afwezigheid van kruisbesmetting. Wees altijd voorzichtig bij het uit eten gaan, vooral als u ernstige allergieën heeft.

Een woord van bodymindspirit

Voor een echt heerlijke eetervaring zal een speciale maaltijd in de Cheesecake Factory je geen hongergevoel geven. Het is OK om af en toe minder voedzame items te kiezen, vooral als je uit eten gaat voor een sociaal evenement. Uiteindelijk zijn het onze dagelijkse eet- en bewegingsgewoonten die een veel grotere impact hebben op onze gezondheid.

Als je bezig bent met het maken van meer bewuste keuzes in restaurants, heeft het Cheesecake Factory-menu genoeg variatie om dat doel te ondersteunen. Voel je niet onder druk gezet om ongezond te eten als dat geen deel uitmaakt van je plan. Je kunt altijd vers fruit, groenten en magere eiwitten kiezen voor je maaltijd. Eet waar je je op je best bij voelt. Bewaar de restjes als je tevreden bent.

“De Cheesecake Factory heeft een overvloed aan menu-opties om uit te kiezen, sommige meer toegeeflijk dan andere. Veel menu-opties bevatten veel calorieën, vet en natrium vanwege hun grote portiegroottes. Als u hier vaak dineert, kiest u menu-opties van het Skinnylicious-menu of kiest u voor kleine borden op basis van groenten, omdat ze minder calorieën en verzadigd vet bevatten. Als je zin hebt om je over te geven, overweeg dan om je favoriete maaltijd te delen en van elke hap te genieten.”

Barbie Cervoni, MS, RD, CDCES, CDN