Wat te eten bij Buffalo Wild Wings: gezonde menukeuzes en voedingsfeiten

Wat te eten bij Buffalo Wild Wings: gezonde menukeuzes en voedingsfeiten
Buffalo Wilde Vleugels

bodymindspirit / Christian Alzate


 • Navigeren in het menu
 • Coulissen
 • Offertes
 • Bar eten
 • Hamburgers
 • Sandwiches &wraps
 • Kanten
 • Groente
 • Kindermenu
 • Nagerechten
 • Dranken
 • Dieetspecifieke opties
 • Voedselallergieën en -veiligheid

Buffalo Wild Wings heeft een reputatie voor smakelijk, vetrijk barvoedsel, maar het uitgebreide menu bevat salades, kipgerechten en zelfs een zwarte bonenburger. De meeste hoofdgerechten, bijgerechten en voorgerechten bevatten veel calorieën, vet, verzadigd vet en natrium. Als u selectief bestelt en portiecontrole oefent, kunt u nog steeds iets vinden dat past bij uw voedingsbehoeften. Natriumarme keuzes zijn echter schaars – zelfs de desserts bevatten veel natrium.

Om u te helpen de beste keuzes te maken, wordt voedingsinformatie verstrekt voor elk menu-item. Voor menu-opties met een hoger aantal calorieën of natrium, houd er rekening mee dat de portiegroottes groot zijn. Overweeg om een gerecht met een vriend te delen om het te helpen passen in je gezondheidsdoelen.

Wat experts zeggen

“Buffalo Wild Wings is gespecialiseerd in gefrituurd voedsel, vleugels, hamburgers en bier. Het is het beste om deze niet regelmatig te consumeren, omdat ze veel calorieën, vet en natrium bevatten. Probeer caloriearme opties op het menu, zoals salades en gegrilde kip. Wanneer u zich overgeeft aan een minder gezonde optie, overweeg dan om het voedsel te delen om het calorie- en vetgehalte te verlagen. “
—Barbie Cervoni, MS, RD, CDCES, CDN

Navigeren in het menu

Het Buffalo Wild Wings-menu is verdeeld in vleugels, tenders, barvoedsel, hamburgers, sandwiches en wraps, zijkanten, groenten, desserts en een kindermenu. Bepaalde locaties bieden ook een ontbijtmenu.

Wat te bestellen &vermijd bij Buffalo Wild Wings
Meest voedzame opties Minst voedzame opties
Effen boneless wings (vleugels) Lemon Pepper Traditionele Vleugels (Vleugels)
Naked Tenders (Tenders) Handgepaneerde tenders (Tenders)
Street Tacos (Bar Eten) Huis Sampler (Bar Food)
Zuidwestelijke Black Bean Burger (Burgers) Cheese Curd Bacon Burger (Burgers)
Gegrilde Kip Buffalitos (Sandwiches &Wraps) Pepper Jack Steak Wrap (Sandwiches & Wraps)
Slaw (Zijkanten) Cheddar Cheese Curds (Zijkanten)
Kip Caesar Salade (Greens) Gehakte Cobb Salade (Greens)
Traditionele Wings-maaltijd (kindermenu) Macaroni &Kaas maaltijd (Kindermenu)
Geladen ijs (desserts) Chocolade Fudge Cake (Desserts)
Water, ongezoete ijsthee (drankjes) Twisted Margarita (Drankjes)

Meest voedzame optie

Als u op zoek bent naar de gezondste maaltijd bij Buffalo Wild Wings, maakt het algemene voedingsprofiel van de gegrilde kip Buffalitos het de beste keuze. Houd er echter rekening mee dat het nog steeds zeer hoog is in natrium bij 1600 mg, wat 100 mg meer is dan de ideale dagelijkse hoeveelheid die wordt aanbevolen door de American Heart Association.

Coulissen

Buffalo Wild Wings staat bekend om zijn kippenvleugels. Vleugels kunnen traditioneel of zonder been worden besteld en diners kunnen vleugels aanpassen met meer dan 20 sauzen en een verscheidenheid aan droge smaakmakers. Traditionele vleugels zonder extra kruiden zijn de laagste natriumkeuze.

✓ Effen vleugels zonder been

Een kleine bestelling van gewone vleugels zonder been (6 vleugels) levert 360 calorieën, 19 g vet, 7 g verzadigd vet, 20 g koolhydraten, 29 g eiwit en 1.260 mg natrium. Een kleine bestelling van traditionele vleugels (6 vleugels) levert 430 calorieën, 24 g vet, 8 g verzadigd vet, 0 g koolhydraten, 53 g eiwit en 160 mg natrium. Dit omvat geen saus of wrijven.

✗ Lemon Pepper Traditionele Vleugels

Een bestelling van de citroenpeper traditionele vleugels (6 vleugels) biedt 610 calorieën, 43 g vet, 11 g verzadigd vet, 2 g koolhydraten, 53 g eiwit en 850 mg natrium. Een 30-delige bestelling van de citroenpeper traditionele vleugels, ondertussen, verpakt in nog meer calorieën en natrium. Deze grotere bestelling heeft 2.870 calorieën, 98 g vet, 52 g verzadigd vet, 7 g koolhydraten, 266 g eiwit en 3.660 mg natrium.

Kies in plaats daarvan voor een caloriearme saus. De citroenpeper droge kruiden voegt slechts 5 calorieën toe aan uw 6-delige bestelling. Als alternatief biedt de Desert Heat-kruiden 5 calorieën, 0 g vet, 0 g verzadigd vet, 1 g koolhydraten, 0 g eiwit en 250 mg natrium. Hoewel pittig, is het de laagste in calorieën en natrium in vergelijking met de andere sauzen op het menu.

Offertes

Net als de vleugels kunnen de tenders onaakt of met de hand gepaneerd. Naked tenders zijn het laagst in calorieën, maar nog steeds hoog in natrium omdat ze zijn voorgekruid met zout en peper.

✓ Naakte Tenders

Voor de meest voedzame optie op het tendermenu, kies je de 3-delige kleine bestelling van de naakte kiptenders. Deze bestelling levert 160 calorieën, 1 g vet, 0 g verzadigd vet, 0 g koolhydraten, 37 g eiwit en 1.140 mg natrium.

✗ Met de hand gepaneerde tenders

Een kleine bestelling van met de hand gepaneerde tenders (3 elk) biedt 490 calorieën, 24 g vet, 9 g verzadigd vet, 34 g koolhydraten, 35 g eiwit en 1490 mg natrium. Dit geldt niet voor frietjes. Een grote bestelling van de tenders (elk 5) levert 820 calorieën, 40 g vet, 16 g verzadigd vet, 56 g koolhydraten, 58 g eiwit en 2.480 mg natrium.

Bar eten

Dit is waar de hoogste calorische items zijn, omdat het voedsel in dit gedeelte van het menu is ontworpen om te worden gedeeld. De items in deze sectie zijn zeer hoog in natrium (variërend van 1180 mg tot 7070 mg). De straattaco’s bevatten de gezondste combinatie van ingrediënten, maar zijn nog steeds meer dan 2000 mg natrium. Bestel zonder kaas om verzadigd vet en natrium te verminderen.

✓ Straat Taco’s

De straattaco’s leveren 630 calorieën, 39 g vet, 9 g verzadigd vet, 43 g koolhydraten, 28 g eiwit en 2.140 mg natrium. Geladen met pulled chicken en pico de gallo, bevat dit gerecht eiwitrijke en verse groenten om het pittig en smakelijk te houden.

✗ Huis Sampler

De huis sampler levert 2.540 calorieën, 150 g vet, 58 g verzadigd vet, 210 g koolhydraten, 89 g eiwit en 6.870 mg natrium. Dit geldt niet voor de sauzen die aan de zijkant worden geserveerd. Met nacho’s, uienringen, mozzarellasticks, vleugels en een verscheidenheid aan sauzen is dit natrium- en calorierijke voorgerecht bedoeld om met uw tafel te delen.

Hamburgers

Dit gedeelte bevat traditionele cheeseburgers en kenmerkende hamburgers. De grote porties vetrijk vlees, calorierijke toppings en sauzen kunnen hier echt oplopen.

✓ Zuidwestelijke Black Bean Burger

De Zuidwestelijke zwarte bonenburger biedt 740 calorieën, 42 g vet, 11 g verzadigd vet, 74 g koolhydraten, 31 g eiwit en 1.780 mg natrium. Deze vegetarische optie is de meest voedzame keuze in vergelijking met de andere hamburgers, hoewel het nog steeds veel calorieën, natrium en verzadigd vet bevat.

Deze waarden zullen lager zijn als u de dressing en kaas weglaat. Het pasteitje alleen al levert 200 calorieën, 6 g vet, 1 g verzadigd vet, 31 g koolhydraten, 18 g eiwit en 540 mg natrium.

✗ Kaas Wrongel Bacon Burger

BWW’s kaas wrongel spekburger levert 1.210 calorieën, 83 g vet, 35 g verzadigd vet, 50 g koolhydraten, 68 g eiwit en 2.790 mg natrium. Omdat het alle kenmerken heeft van een dubbele burger met spek – een dubbel pasteitje, kaas, spek, een challahbroodje en friet – plus kwark, heeft deze burger een van de hoogste natriumtellingen op het hele menu.

Sandwiches &wraps

Dit gedeelte van het menu bevat een verscheidenheid aan sandwiches en wraps, en ze bevatten allemaal kip of rundvlees. De meeste zijn van 500 tot 800 calorieën, maar natrium is hoog voor iedereen. Kies indien mogelijk voor gegrilde kip en vraag om sauzen aan de zijkant om calorieën te verminderen.

✓ Gegrilde Kip Buffalitos

Een bestelling van gegrilde kip Buffalitos biedt 500 calorieën, 22 g vet, 12 g verzadigd vet, 44 g koolhydraten, 34 g eiwit en 1.320 mg natrium. Deze pulled chicken taco’s bevatten huisgemaakte pico de gallo en uw keuze aan sauzen. De rokerige adobosaus heeft de minste calorieën, met 35 per portie.

✗ Peper Jack Steak Wrap

Een bestelling van de peper jack steak wrap biedt 1.080 calorieën, 69g vet, 21g verzadigd vet, 60g koolhydraten, 56g eiwit en 2.780mg natrium. Met entrecote, zuidwestelijke ranchsaus en peper jack kaas is dit gerecht een van de hoogste in verzadigd vet en natrium.

Kanten

Het bijgerecht bevat een mix van gefrituurde items, zoals frietjes en uienringen, en plantaardige opties, zoals vegetarische slaw en salade. Dit is een goede gelegenheid om wat groenten aan je bestelling toe te voegen.

✓ Veggie Slaw

Een bestelling van vegetarische slaw levert 100 calorieën, 8 g vet, 1 g verzadigd vet, 4 g koolhydraten, 1 g eiwit en 320 mg natrium. Met twee verschillende soorten kool, evenals wortels en witte wijnvinaigrette, is dit bijgerecht laag in zowel calorieën als vet.

✗ Cheddar Kaas Wrongel

Een bestelling van cheddar kaas wrongel met Zuidwestelijke ranch dressing biedt 920 calorieën, 78g vet, 30g verzadigd vet, 22g koolhydraten, 32g eiwit en 2.080mg natrium. Maar het is het beste om de gehavende en gefrituurde kanten te vermijden die zeer veel calorieën, ongezond vet en natrium bevatten. Portiecontrole is ook belangrijk hier; deze kanten zijn bedoeld om gedeeld te worden.

Groente

Voorgerechtsalades zijn een geweldige manier om groenten in je maaltijd te krijgen, maar toppings en dressings kunnen vaak een valkuil zijn. Gebruik de voedingsgids van het restaurant om de beste keuzes te maken. Over het algemeen kan het kiezen voor vinaigrettes of lichte dressings calorieën onder controle houden.

✓ Kip Caesar Salade

De kip Caesar salade met Caesar dressing levert 780 calorieën, 59g vet, 12g verzadigd vet, 30g koolhydraten, 33g eiwit en 2.700mg natrium. Geladen met groenten, maar nog steeds rijk aan natrium als gevolg van de Caesar-dressing, is deze vetrijke salade nog steeds een van de meest voedzame op het menu.

✗ Gehakte Cobb Salade

De gehakte Cobb salade met ranch dressing levert 860 calorieën, 71g vet, 16g verzadigd vet, 14g koolhydraten, 40g eiwit en 1.970mg natrium. Voor een natriumarme optie, laat de dressing weg en vraag om olie en citroen of azijn, indien beschikbaar. Alle salades worden geleverd met knoflooktoast en croutons; het weglaten van deze vermindert ook natrium en koolhydraten, als dat een prioriteit voor u is.

Kindermenu

Het kindermenu bevat kleinere porties van reguliere menu-items; elk wordt geleverd met een kant en een drankje. Calorieën zijn matig omdat porties kleiner zijn. Natrium is nog steeds erg hoog voor de meeste items, behalve voor de traditionele vleugels, die geen toegevoegd zout bevatten. Kies een kant van wortelstokjes of mandarijntjes en water, magere melk of 100% vruchtensap voor de gezondste maaltijd (in plaats van friet en frisdrank).

✓ Traditionele Wings Maaltijd

Een kinderbestelling van traditionele vleugels (geen droge kruiden, geen saus) biedt 290 calorieën, 16 g vet, 5 g verzadigd vet, 0 g koolhydraten, 35 g eiwit en 105 g natrium. Voeg hieraan toe een kant van wortelstokken, die 50 calorieën, 0 g vet, 0 g verzadigd vet, 11 g koolhydraten, 1 g eiwit en 90 mg natrium levert.

Sluit de maaltijd af met een kant van mandarijntjes, die 40 calorieën, 0 g vet, 0 g verzadigd vet, 9 g koolhydraten, 0 g eiwit en 00 mg natrium bevat. De volledige maaltijd levert een eiwitrijke en plantaardige maaltijd voor kinderen.

✗ Macaroni en Kaas maaltijd

De kindermaaltijd macaroni en kaasschotel biedt 540 calorieën, 28 g vet, 17 g verzadigd vet, 52 g koolhydraten, 19 g eiwit en 1130 mg natrium. Het wordt geleverd met een kant van friet, die ook 420 calorieën, 11 g vet, 4,5 g verzadigd vet, 78 g koolhydraten, 4 g eiwit en 730 mg natrium bevatten. Deze koolhydraatrijke kindermaaltijd bevat 1.860 mg natrium en 906 calorieën, dus probeer te kiezen voor een andere kant wanneer beschikbaar om de zoutinname lager te houden.

Nagerechten

De standaard porties van desserts zijn zeer hoog in calorieën, verzadigd vet en natrium. Als je een dessert krijgt, deel het dan met een vriend!

✓ Geladen ijs

Geladen ijs levert 490 calorieën, 21 g vet, 11 g verzadigd vet, 71 g koolhydraten, 6 g eiwit en 410 mg natrium. Dit dessert bevat vanille-ijs gegarneerd met chocolade, karamel en kaneelsuiker, en zoals de meeste zoete lekkernijen is het rijk aan koolhydraten.

✗ Chocolade Fudge Cake

Chocolade fudge cake biedt 780 calorieën, 33 g vet, 15 g verzadigd vet, 115 g koolhydraten, 11 g eiwit en 740 mg natrium. Hoger in natrium, calorieën en koolhydraten dan enig ander dessert op het menu, is de chocolade fudge cake een rijke afsluiting van de maaltijd en het best gedeeld.

Dranken

Buffalo Wild Wings biedt een verscheidenheid aan alcoholische en niet-alcoholische dranken, waaronder frisdrank en Izze mousserende sappen. Water is altijd de beste keuze, maar als je wat extra smaak wilt, probeer dan ongezoete ijsthee. Izze-sappen zijn gemaakt van 100% vruchtensap, dus dit kan een andere optie zijn die iets gezonder is dan frisdrank.

✓ Ongezoete thee

Water en ongezoete thee zorgen beide voor een gezonde hydratatie met 0 calorieën. Water is altijd de beste keuze, maar als je wat extra smaak wilt, probeer dan ongezoete ijsthee.

✗ Verwrongen Margarita

De Twisted Margarita bevat 390 calorieën, 0g vet, 0g verzadigd vet, 66g koolhydraten, 1g eiwit, 0 mg natrium en 60g suiker. Deze gelaagde bevroren drank bevat hogere hoeveelheden suiker dan andere dranken op het menu en kan met mate worden genoten naast een gezond diner.

Dieetspecifieke opties

Buffalo Wild Wings biedt maaltijdopties voor dineergasten op glutenvrije, koolhydraatarme, fodmap-arme, diabetesvriendelijke, vetarme, natriumarme, vegetarische en veganistische diëten.

De onderstaande informatie is gebaseerd op de Allergenen- en voorbereidingsgids van Buffalo Wild Wings (voor het laatst bijgewerkt in september 2021).

Glutenvrij

Buffalo Wild Wings heeft meerdere glutenvrije keuzes aan zijn menu toegevoegd. Zorg er echter voor dat u bij het restaurant verifieert wanneer u komt langs om te vragen naar eventuele kruisbesmetting. Vermijd krokante gehavende items of wraps / sandwiches.

 • Traditionele vleugels + alle droge kruiden en sauzen behalve Aziatische Zing, Teriyaki en Thaise curry
 • Naakte kip tenders
 • Frietjes, veggie slaw en tater tots
 • Chili con queso met chips, Hatch queso met chips, chips en salsa, Dirty Dubs Tots, Ultimate Nachos
 • Salades zonder croutons en knoflooktoast + elke saladedressing + hamburgerpasteitje (add-on eiwit) of gegrilde kipfilet (add-on eiwit)

Er is potentieel voor kruisbesmetting voor elk van deze items, zelfs als de ingrediënten zelf geen gluten bevatten.

Koolhydraatarm

Blijf bij Buffalo Wild Wings aan een koolhydraatarm dieet door te kiezen voor de vleugels of salades. Mogelijk moet u een deel van de bestelling wijzigen of bepaalde sauzen selecteren.

 • Traditionele vleugels + eventuele droge kruiden of een van de volgende sauzen: Blazin’, Hot, Mild, Medium, Spicy Garlic, Parmesan Garlic, Wild, Thai Curry
 • Naked tenders + eventuele droge kruiden of een van de volgende sauzen: Blazin’, Hot, Mild, Medium, Spicy Garlic, Parmesan Garlic, Wild, Thai Curry
 • Salades zonder croutons en knoflooktoast + add-on eiwit (hamburgerpasteitje of gegrilde kipfilet) + een van de volgende dressings: Ranch, blauwe kaas, koriander limoen, lichte Caesar, witte wijn vinaigrette
 • Veggie slaw |
 • Straattaco’s (halve portie)

Low-FODMAP

De meeste menu-items bevatten knoflook en / of ui of meerdere high-FODMAP-ingrediënten in een gerecht, dus ze zijn moeilijk aan te passen. Maar eten op een fodmap-arm dieet bij Buffalo Wild Wings is te doen als je vasthoudt aan de no-sauce en gewone kippenvleugels of malse opties.

 • Traditionele of beenloze vleugels met zout + azijn droge kruiden, geen saus
 • Naked tenders met zout + azijn droge kruiden, geen saus

Diabetes-vriendelijk

Om te voldoen aan een diabetesvriendelijk dieet, wilt u zich houden aan maaltijden die u kunnen helpen uw bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Opties zijn onder andere:

 • Traditionele vleugels + eventuele droge kruiden + een van de volgende sauzen: Hot BBQ, Mild, Nashville Hot, Thai Curry, Wild
 • Naked tenders + eventuele droge kruiden + een van de volgende sauzen: Hot BBQ, Mild, Nashville Hot, Thai Curry, Wild
 • Tuinsalade + add-on eiwit (hamburgerpasteitje, gegrilde kipfilet, handgepaneerde kipfilet of zwarte bonenpasteitje) + een van de volgende dressings: Ranch, blauwe kaas, koriander limoen, lichte Caesar, witte wijn vinaigrette
 • Veggie slaw |
 • Straat taco’s

Vetarm

Hoewel veel van de gerechten op het menu – waaronder hamburgers, kippenvleugels en barvoedsel – veel vet bevatten, zijn er enkele die werken als je een vetarm dieet volgt.

 • Zwarte bonenburger patty
 • Gegrilde kipfilet
 • Naked tenders + eventuele droge kruiden + een van de volgende sauzen: Asian Zing, Bourbon Honey Mustard, Honey BBQ, Jammin Jalapeño, Mango Habanero, Sweet BBQ, Teriyaki
 • Huissalade met vetvrije ranchdressing of lichte Caesar-dressing

Natriumarm

Niet veel opties bij Buffalo Wild Wings voldoen aan de vereisten om te kwalificeren als een natriumarm gerecht. De sauzen en droge smaakmakers voegen veel natrium toe, zelfs in kleine hoeveelheden. Maar je kunt vleugels zonder saus bestellen om je zoutinname lager te houden.

 • Traditionele vleugels (klein formaat, zonder saus of droge kruiden)
 • Veggie slaw |

Vegetariër

Vegetariërs en mensen die rundvleesproducten vermijden, moeten voorzichtig zijn met het eten van gefrituurde menu-items, omdat Buffalo Wild Wings rundvleesverkorting in zijn frituurolie gebruikt. Zelfs items die vegetarisch of veganistisch lijken, zoals nachochips, frietjes en bloemkoolvleugels, zijn dat niet.

 • Grote twist krakeling met Hatch chili con queso
 • Macaroni en kaas
 • Huissalade met witte wijnvinaigrette
 • Veggie slaw |
 • Zuidwestelijke zwarte bonenburger

Veganistisch

Slechts een paar opties op het BWW-menu zijn geschikt voor mensen met een plantaardig dieet, vanwege de bereidingsmethoden in het restaurant.

 • Huissalade met witte wijnvinaigrette
 • Wortelen en bleekselderij met witte wijnvinaigrette

Voedselallergieën en -veiligheid

Buffalo Wild Wings Allergen & Preparation Guide biedt ook informatie over voedselvoorbereiding en keukenoperaties. Het restaurant is duidelijk om te zeggen dat de mogelijkheid van kruisbesmetting bestaat.

De gids wordt periodiek bijgewerkt, maar het is het beste om uw server op de hoogte te stellen van allergenen om ervoor te zorgen dat er geen wijzigingen zijn opgetreden sinds de laatste update van de gids.

Buffalo Wild Wings Allergeen Verklaring

“Vanwege onze afhankelijkheid van leveranciers voor nauwkeurige informatie, gedeelde kook- en bereidingsruimtes in onze keukens en kookprocedures, kunnen we het risico van kruiscontact niet elimineren of garanderen dat een item vrij is van allergenen en dat geen enkele items zijn gecertificeerd als glutenvrij, vegetarisch of veganistisch.”

Een woord van bodymindspirit

Buffalo Wild Wings menu-items hebben de neiging om veel calorieën en natrium te bevatten. Er zijn echter een handvol gerechten die kunnen aansluiten bij een gezond dieet, vooral als u zich aan kleinere porties houdt en items bestelt die gemakkelijk te delen zijn.

Als u een natriumarm dieet volgt, blijf dan uit de buurt van extra smaakmakers, sauzen en dressings, omdat deze snel in kleine porties zullen oplopen. Als u op zoek bent naar koolhydraatarme keuzes, vindt u meer opties vanwege het aantal eiwitrijke menu-items.

2 Bronnen

bodymindspirit Fit gebruikt alleen bronnen van hoge kwaliteit, waaronder peer-reviewed studies, om de feiten in onze artikelen te ondersteunen. Lees ons redactionele proces voor meer informatie over hoe we onze inhoud nauwkeurig, betrouwbaar en betrouwbaar controleren en houden.

 1. American Heart Vereniging. Schudden van de zoutgewoonte om hoge bloeddruk te verlagen.

 2. Simmons AL, Schlezinger JJ, Corkey BE. Wat stoppen we in ons voedsel dat ons dik maakt? Voedseladditieven, verontreinigingen en andere vermeende bijdragen aan obesitas. Curr Obes Vertegenwoordiger. 2014;3(2):273-285. DOI:10.1007/s13679-014-0094-j


Door Kristy Del Coro, MS, RDN, LDN

Kristy is een erkende geregistreerde diëtist voedingsdeskundige en opgeleide culinaire professional. Ze heeft in verschillende omgevingen gewerkt, waaronder MSKCC en Rouge Tomate.


Bekijk ons redactionele proces

Maak kennis met onze Review Board

“Buffalo Wild Wings is gespecialiseerd in gefrituurd voedsel, vleugels, hamburgers en bier. Het is het beste om deze niet regelmatig te consumeren, omdat ze veel calorieën, vet en natrium bevatten. Probeer caloriearme opties op het menu, zoals salades en gegrilde kip. Wanneer u zich overgeeft aan een minder gezonde optie, overweeg dan om het voedsel te delen om het calorie- en vetgehalte te verlagen. “
—Barbie Cervoni, MS, RD, CDCES, CDN

Er is potentieel voor kruisbesmetting voor elk van deze items, zelfs als de ingrediënten zelf geen gluten bevatten.

“Vanwege onze afhankelijkheid van leveranciers voor nauwkeurige informatie, gedeelde kook- en bereidingsruimtes in onze keukens en kookprocedures, kunnen we het risico van kruiscontact niet elimineren of garanderen dat een item vrij is van allergenen en dat geen enkele items zijn gecertificeerd als glutenvrij, vegetarisch of veganistisch.”