Wat is psychometrie? Hoe de energie van objecten te lezen

Wat is psychometrie? Hoe de energie van objecten te lezen

Psychometrie is een geweldige methode om je intuïtieve vaardigheden en vaardigheden, zoals helderziendheid, helderhorendheid en mediumschap, echt aan te scherpen. Onze planeet gaat op dit moment door een massale terugtrekking van aanraking. Handdrukken en knuffels zijn van uitingen van vreugde en verbinding naar activiteiten doorspekt met angst gegaan. Het lijkt dus belangrijker dan ooit dat we het belang van aanraking kennen, leren en begrijpen.

Dus wat is psychometrie? Psychometrie, ook bekend als helderwetendheid, is het vermogen om informatie te lezen via aanraking. Hoewel de naam ‘psychometrie’ vrij onbekend is buiten mediumschapskringen, is het waarschijnlijk een van de vormen van lezen waar de meesten van ons van hebben gehoord van representatie in films en de media.

psychometrie

Psychometrie is een geweldige vorm van paranormaal energie lezen voor beginners. De tactiele behoefte om iemands persoonlijke object vast te houden geeft je iets fysieks om je op te concentreren en geeft je ook een goede boost van zelfvertrouwen. Het moet echter niet worden verward met psychometrie, waarbij verschillende soorten tests betrokken zijn die IQ’s, emotionele capaciteiten of leervermogens meten.

Vanwege de nabijheid tussen psychometrie en psychometrie kozen veel mediums ervoor om in plaats daarvan de term Token-Object Reading te gebruiken.

Als je klaar bent om meer te weten te komen over deze eeuwenoude techniek om paranormale lezingen uit te voeren, lees dan verder om alles te weten te komen wat je moet weten.

Wat is psychometrie?

Psychometrie is het vermogen om informatie te voelen en te lezen door middel van aanraking. Vaker wordt dit toegepast op een levenloos object zoals sieraden, kleding, boeken, nog grotere items zoals auto’s.

Psychometrie, vertaald uit het Grieks, betekent letterlijk ‘Het meten van de ziel’, een term die voor het eerst werd bedacht in 1842 door Joseph Rodes Buchanan. Buchanan was een Amerikaanse arts en hoogleraar fysiologie. Hij gaf zijn wetenschap de naam Psychometrie, waar hij geloofde dat kennis rechtstreeks kon worden verworven door de ‘psychometer’ (het instrument van de ziel).

Hoewel Buchanan een arts was, hekelde hij hedendaagse scholen voor geneeskunde en promootte zijn wetenschappelijke theorieën aan spiritualisten van de jaren 1840 tot de late jaren 1800.

Psychometrie is gebaseerd op Buchanan’s ideeën dat we resonerende energie van onze gedachten, acties en gevoelens achterlaten op de objecten waarmee we in contact komen en dat mensen die gevoelig zijn voor energie in staat zouden zijn om de achtergelaten trillingen te lezen.

Hoe werkt psychometrie?

Ik lees de beste manier om te begrijpen hoe psychometrie werkt en ik zou het graag met je delen. Het gaat als volgt:

Ben je ooit uit de douche gestapt, zijn je spiegels allemaal beslagen en dus gebruik je je vinger om een smiley, een hart of zelfs een lieve boodschap voor de volgende persoon te tekenen. Wanneer de volgende persoon een douche of een bad heeft, vult de stoom de kamer weer en wordt je tekening of boodschap weer zichtbaar op de spiegel. Soms is het ongelooflijk duidelijk om te zien, andere keren is het erg vervaagd en moeilijk op te merken. Zo werkt Psychometrie.

Nou ja, op dezelfde manier. Dat verhaal ging over het gebruik van een fysieke vingerafdruk. Bij psychometrie hebben we het over een energetische vingerafdruk. Eentje waarvan je niet eens beseft dat je die achterlaat en die velen niet gevoelig genoeg zijn om te zien.

wat is psychometrie

Deze trillingen, ooit een theorie die werd bespot, worden langzaam acceptabeler om in te geloven met de vooruitgang in wetenschappen zoals kwantumfysica.

Het idee dat objecten onze vibraties kunnen vasthouden, of op energie gebaseerde vingerafdrukken, leek een paar eeuwen geleden misschien volkomen gek, maar nu begrijpen we dat ja, op subatomair niveau alles een vorm van vibrerende energie is. Dus het idee dat objecten deze trillingsenergie-vingerafdrukken van contact met mensen kunnen vasthouden, is niet langer gekke praat.

Als het gaat om het lezen van dit soort energie, gaat het om te zeggen dat hoe meer energie een object bevat, hoe meer informatie je eruit kunt halen. Een trouwring, die constant aan de vinger van zijn bezitter zit, zal bijvoorbeeld veel meer energie van zijn drager hebben verzameld dan een hoed die alleen op echt koude dagen mag worden gebruikt.

Iemand die objecten leest, wordt meestal een helderziend persoon genoemd en wanneer ze deze objecten vasthouden, kunnen ze trillingen waarnemen en indrukken ontvangen in de vorm van beelden, geuren, geluiden en zelfs emoties. Ze kunnen zelfs getuige zijn van ervaringen van de vorige eigenaar van het object.

Hoe psychometrie te doen?

Het is heel gemakkelijk om psychometrie te leren, het hebben van een gevoeligheid maakt het leren van deze vorm van lezen veel gemakkelijker, maar dat is niet om te zeggen dat je niet kunt leren om je vaardigheden en gevoeligheden in de loop van de tijd aan te scherpen met veel oefening. In feite is psychometrie waarschijnlijk een van de gemakkelijkste soorten paranormale vermogens voor een beginner om te verkennen.

Het is een zeer intuïtieve oefening, dus als je je niet verbonden voelt met je eigen intuïtie, wil je misschien werken aan het verbeteren van je verbinding met je innerlijke zelf

Bereid je voor

 • Zorg ervoor dat je je handen grondig wast om eventuele restenergie af te wassen.
 • Wrijf je handen tegen elkaar om de energie te laten stromen, die warmte die je creëert door je handpalmen tegen elkaar te wrijven is een fysieke representatie van stromende energie.
 • Trek nu langzaam je handen uit elkaar, niet meer dan 1/4 van een inch. Je zou een gevoel van energie moeten krijgen die tussen je handen stroomt. Sommigen omschrijven het als een ‘dik’ gevoel. Als je het niet kunt voelen, maak je geen zorgen, blijf gewoon je handen samen bewegen om de energie te laten stromen totdat je dat doet.

Objecten lezen

 • Houd een voorwerp in de palm van je handen. Maak zoveel mogelijk fysiek contact met het object. Het object moet een item zijn dat regelmatig is gedragen of gebruikt door de vorige eigenaar (s).
 • Sluit je ogen en haal rustig en diep adem.
 • Stel jezelf nu deze vragen, intern.
 • Van wie is dit object?
 • Hoe handelt, denkt, voelt de eigenaar zich?
 • Leeft de eigenaar van het object nog of is hij overleden?
 • Wat voor ervaringen heeft de eigenaar gehad toen hij het object bezat.
 • Laat de informatie nu organisch door je wezen filteren. Dit kunnen gewoon emoties, gevoelens, gedachten zijn, maar je kunt ook geluiden, beelden en berichten ervaren.
 • Als je het gevoel hebt dat je jezelf blokkeert om informatie te accepteren, ga dan terug naar het stellen van vragen totdat je klaar bent om jezelf open te stellen.

Je zult merken dat je niets ervaart de eerste paar keer dat je een object probeert te lezen, maar met oefening zul je het gemakkelijker en veel sneller vinden om de energie van het object in je handen te laten stromen en de informatie die erin zit zichzelf te onthullen.

hoe psychometrie te doen

Als je je zelf niet goed voelt, stel dat je een slechte dag hebt gehad of slecht persoonlijk nieuws hebt ontvangen, je energie is misschien niet afgestemd op het ontvangen van informatie en het is misschien het beste om het lezen uit te stellen voor een andere dag waarop je geest, emoties en hart veel rustiger zijn.

Vergeet niet dat oefening kunst baart.

7 tekenen dat je helderziend bent

Je vraagt je misschien af of er een manier is om te zien of je al psychometrische of helderziende vaardigheden bezit. Zoals ik al eerder zei, je hoeft geen volwaardig paragnost te zijn om je reis naar psychometrie te beginnen. Omdat de meeste Heldervotische paranormale vermogens afhankelijk zijn van de intuïtieve vaardigheden van het medium, is het iets dat je kunt verbeteren. Sommigen van ons hebben echter van nature meer aangescherpte helderziende vaardigheden zonder het zelfs maar te proberen.

Hier zijn zeven tekenen die kunnen betekenen dat je van nature heldervoelend bent.

 1. Je voelt een overweldigend verlangen om je handen grondig te wassen na het hanteren van voorwerpen, vooral rotsen of kristallen.
 2. Je kunt geen tweedehands kleding of sieraden kopen of dragen, zelfs als je in een kringloopwinkel bent, kun je je overweldigd voelen.
 3. Je ongemakkelijk voelen in rommelige ruimtes.
 4. Soms wanneer u items koopt of cadeau doet, voelt u een onverklaarbare behoefte om het door te geven of weg te doen
 5. Je kunt overweldigd worden door een emotie, zoals verdriet of vreugde bij het vasthouden van foto’s van anderen
 6. Je hebt beelden of geluiden ervaren bij het aanraken van een oud voorwerp of het op een oude plek zijn
 7. Niet in staat om tweedehands meubels te gebruiken of te kopen. U kunt een verklaarbaar maar overweldigend gevoel ervaren wanneer u in een gebruikte meubelwinkel bent of op een familiestukbank zit.

Als je geen van deze tekenen hebt ervaren, betekent dit niet dat je niet kunt evolueren en jezelf kunt trainen om objecten te kunnen lezen. Het betekent alleen dat je misschien niet zo in contact bent met de trillingsenergie die ons omringt. In een wereld die steeds meer losgekoppeld is van de natuur en de organische wezens waarmee we onze planeet delen, is het niet verwonderlijk dat velen van ons onze gevoeligheden veel dieper begraven dan we ons realiseren.

Hoe u uw helderziende vaardigheden kunt ontwikkelen

Het is heel goed mogelijk om jezelf te trainen om helderziende vaardigheden te ervaren. Het vereist echter wel geduld en frequentie. Iedereen heeft verschillende niveaus van intuïtie, en psychometrie, in de kern, gaat erom dat je verbinding maakt met je intuïtie. Gelukkig voor ons is het ongelooflijk eenvoudig om je intuïtieve krachten te vergroten en op zijn beurt helderziende vaardigheden te ontwikkelen.

Hier zijn enkele zeer eenvoudige methoden die, als je bewust bent en ze vaak oefent, kan dit je helpen om je aanraakleesvaardigheden te verbeteren.

Maak opnieuw contact met je intuïtie

Alle Clair-mediums vereisen een sterk niveau van verbinding met je innerlijke zelf en je intuïtie. Onze wereld en de manier waarop onze samenleving draait, kunnen schadelijke effecten hebben op hoe we onze intuïtie vertrouwen en interpreteren en het is iets dat we voortdurend moeten werken om verbonden te blijven. Enkele manieren waarop je kunt helpen je intuïtie te verbeteren zijn:

 • Wees creatief: schilderen, naaien, zingen of dansen. Welke creatieve activiteit je ook aansteekt.
 • Meditatie
 • Besteed aandacht aan je dromen
 • Breng meer tijd door in de natuur, bij voorkeur op blote voeten

Breng je chakra’s in balans en bekrachtig ze

Chakra’s zijn de spirituele energiecentra van het lichaam. Wanneer je synchroon loopt, stroomt je energie vrij, comfortabel en met vreugde door elk deel van je lichaam, maar wanneer je wordt geblokkeerd, kun je je verstikt, depressief en machteloos voelen.

Je derde oogchakra, ook wel je zesde zintuig genoemd, bevindt zich in het midden van je voorhoofd. Het controleert en beïnvloedt je intuïtie en paranormale vermogens en met meditatie en yoga kun je helpen om dit chakra te openen en je intuïtieve vermogens te ontwikkelen.

Ontwikkel uw tastzin

Omdat je tastzin van het grootste belang is om objecten te kunnen lezen, is het duidelijk dat het ongelooflijk belangrijk is om je vermogen om de energie te voelen wanneer je objecten hanteert. Hierop hoef je alleen maar bewuster te worden wanneer je dingen aanraakt.

helderziende vermogens

Probeer de sensaties en trillingen op te merken die je voelt bij het vasthouden van objecten. Kies objecten die heel persoonlijk zijn voor jou of anderen en zit rustig, met je ogen dicht, terwijl je de energie van het object naar je vingers en handpalmen laat stromen.

Yoga en Meditatie

Yoga en meditatie zijn fantastische methoden om je open te stellen voor de trillingsfrequenties die ons omringen. Concentreer je op je ademhaling en hoe verschillende delen van je lichaam voelen en laat je geest afdwalen. Zorg ervoor dat je elke dag een tijdstip kiest waarop je elke dag rustig kunt oefenen. Je hoeft dit niet urenlang te doen, slechts vijf minuten per dag zal je helpen om je geest te openen en eventuele negatieve energieën los te laten die je zintuigen kunnen blokkeren.

Ruim uw ruimtes op

Degenen onder ons met natuurlijke helderziende vermogens vinden rommelige ruimtes en huizen al overweldigend. Het schoonmaken van ruimtes waar je veel tijd doorbrengt, bijvoorbeeld je huis, auto of werkruimte, zal helpen om afleidingen en energieën te verwijderen die je intuïtieve vermogens kunnen blokkeren.

Aangezien elk object zijn eigen trillingsenergie bezit, onthoud dan dat hoe meer rommel je hebt liggen, hoe meer energiefrequenties je van elkaar zullen laten stuiteren. Deze overbelasting van energieën kan vermoeiend zijn en ook veel te luid om psychometrie te beoefenen.

Test je helderziende vaardigheden regelmatig

Oefening is de sleutel tot het ontwikkelen van sterke heldervoelende vaardigheden. Je kunt dit doen door vrienden of familie te vragen om je persoonlijke voorwerpen te brengen die je nog nooit eerder hebt aangeraakt. Volg de stappen om psychometrie te oefenen en schrijf op wat je denkt en voelt terwijl je hun object vasthoudt. Als je klaar bent, kun je je vriend of familielid vragen of je observatie overeenkomt met hun ervaringen. Maak je geen zorgen als je dit in het begin vaak verkeerd doet. Na verloop van tijd zul je meer intonatie krijgen met de objecten die je leest.

Praktische toepassingen van psychometrie

Psychometrie is een zeer krachtig paranormaal vermogen dat veel professionele fysica op een breed scala aan manieren heeft gebruikt. Je hebt misschien al van sommigen van hen gehoord dankzij populaire media, maar er zijn er misschien een paar die je verrassen.

Misdaden oplossen

Helderziende paragnosten worden al vele jaren gebruikt om misdaden op te lossen door de voorwerpen van vermiste personen vast te houden of aan te raken en moordmisdrijven. Er zijn veel televisieprogramma’s, zoals het programma Medium met Patricia Arquette in de hoofdrol, die veel mensen hebben laten kennismaken met het idee dat paranormale lezingen zeer nuttig kunnen zijn in misdaadsituaties. De meeste plaatsen beschouwen paranormaal bewijs echter als ontoelaatbaar in de rechtbank.

Voor antiquairs en historici

Psychometrie paranormale lezingen verkrijgen informatie van antieke voorwerpen, of specifieke plaatsen gewoon door ze aan te raken of een sterk vibrerende locatie te zijn. Dit kan historici en antiquairs helpen met antieke voorwerpen en historische theorieën.

helderziend

Deze professionals vertrouwen echter niet alleen op deze paranormale lezingen, omdat ze de neiging hebben om de informatie te observeren die door deze lezingen wordt verzameld.s als theoretisch, en gebruik ze liever om ze in de juiste richting te wijzen.

Persoonlijke psychometrie lezingen

De meeste professionele paragnosten bieden leesdiensten aan het grote publiek. Dit kan je helpen om contact te maken met een geliefde nadat ze zijn overleden. Ontdek hoe ze zich voelden en dachten toen ze nog leefden. Dit soort lezingen kunnen mensen ook helpen met levensbeslissingen, het verwerken van problemen uit het verleden of het opnieuw verbinden met iemand die ze nooit hebben ontmoet.

Conclusie

Psychometrie is een fantastische plek om te beginnen als je net leert over paranormale vermogens en lezingen. Als je al een aantal helderziende vaardigheden hebt ervaren, zul je het heel gemakkelijk vinden om te leren hoe je objecten betrouwbaar kunt lezen en voor degenen die vanaf het allereerste begin beginnen, zul je merken dat je binnen de kortste keren zult merken dat alles wat je aanraakt bruist met zijn eigen trillingsenergie.