Wat is de 369-methode en hoe dit te doen

Wat is de 369-methode en hoe dit te doen

“Als je maar de pracht van de 3, 6 en 9 kende, dan zou je de sleutel tot het universum hebben” – Nikola Tesla

Er zijn zoveel verschillende manifestatiemethoden die je kunt gebruiken om je ultieme doelen en dromen te manifesteren. Een die de laatste tijd veel aandacht krijgt, is de 369-methode.

TikTok heeft onlangs achter veel van zijn cultpopulariteit gezeten nadat influencer Clark Kegley (@clarkkegley) in 2020 een video uitbracht waarin werd uitgelegd wat de 369-methode was en hoe we de manifestatiekrachten ervan konden benutten.

Sinds het bescheiden TikTok-begin, hoewel het oorspronkelijk werd gemaakt door Karin Yee van choosinggratitude.net, is het een populair en krachtig manifestatie-instrument geworden voor velen van ons die geloven in de kracht van het universum en wat we ervan kunnen ontvangen.

Dus ben je klaar om te benutten de kracht van de 369-methode en je stoutste dromen manifesteren? Ik dacht dat je ja zou zeggen. Lees verder om alles te weten te komen wat je moet weten over deze magische getallen.

Wat is de 369-methode?

Nikola Tesla zelf sprak over het belang van de knollen 3,6 en 9. Hij geloofde dat deze drie nederige getallen van grote betekenis waren als het ging om de werking van ons universum.. Hij geloofde dat als we op de een of andere manier de betekenis en het belang achter deze getallen konden begrijpen, we de mysteries van het universum zelf konden ontrafelen.

De 369-methode is geboren uit het geloof dat deze getallen een soort universele goddelijkheid hebben. Is het waar? Welnu, veel mensen hebben deze manifestatiemethode geprobeerd en schrijven het toe aan hun succes en overvloed.

In zijn eenvoudigste vorm, de 369-methode, houdt in dat je je verlangen, droom of doel elke dag in een specifieke volgorde opschrijft.

  • 3 keer in de ochtend
  • 6 keer in de middag
  • 9 keer ’s avonds

De 369-methode combineert de like-for-like filosofie van de Wet van Aantrekking en numerologie. Hier zijn de betekenissen achter elk getal in deze manifestatietechniekreeks.

  • 3 vertegenwoordigt onze verbinding met de bron of het universum, en ook onze creatieve zelfexpressie
  • 6 vertegenwoordigt onze innerlijke kracht en harmonie
  • 9 vertegenwoordigt onze innerlijke wedergeboorte

De 369-methode werkt door je trillingsenergie te verhogen door het gebruik van positieve affirmaties, sterke intentie en focus. Je doel of droom op een positieve manier in het universum brengen, zodat het naar je terug kan komen.

Onlangs maakte Abraham Hicks de 17-secondenregel bekend die aan de 369-methode is toegevoegd. Hij geloofde dat het slechts 17 seconden van gedachten kostte om aantrekkingskracht te ontsteken.

Veel aanhangers van de 369-methode gebruiken nu de 17-secondenregel om hun manifestaties te timen. Het is geen noodzakelijke stap, omdat velen beweren resultaten te hebben ervaren zonder deze regel.

Dus als je klaar bent om deze manifestatiemethode een kans te geven, lees dan verder om erachter te komen hoe je het in je dagelijkse routine kunt weven.

Hoe doe je de 369-methode?

De 369-methode is eigenlijk heel eenvoudig. Het kost niet enorm veel tijd. Bonus voor ons en ons drukke moderne leven. Het enige dat nodig is, is een notitieblok, ik koop graag briefpapier dat mijn creativiteit aanwakkert, maar elk notitieboek zal het doen, en een pen of potlood.

369-methode

Zodra je die twee eenvoudige apparaten hebt, ben je klaar om je leven te veranderen met deze manifestatietechniek.

Stel je intentie in & Creëer je affirmatie

Voordat je zelfs maar pen op papier zet, moet je precies uitzoeken wat je van het universum vraagt. Houd het simpel, het kan zo’n grote droom zijn als je wilt, maar houd het vrij van voorwaarden of verwachtingen. Als je meer geld wilt, zeg dat dan. Als het een baanpromotie is, ga er dan niet op in. Als het liefde is, sta dan open voor elke vorm van liefde.

Zodra je precies weet wat je intentie is, moet je een affirmatie maken. Dit is wat je in je notitieboek gaat schrijven. Houd het dus vrij kort, ik stel voor om niet langer dan twee zinnen te zijn.

Enkele voorbeelden van affirmaties voor de 369 methode zijn:

“Ik ben er klaar voor en sta open voor de overvloed aan geld die op mijn pad komt”

“Ik verdien het en ben klaar om liefde te ontvangen”

“Ik weet dat ik een promotie verdien, en mijn baas kan het ook zien”

Dit is geen tijd om verlegen te worden. Je affirmatie moet duidelijk en beknopt zijn. Zorg ervoor dat het vol zit met sterke, positieve intenties en dat je in je woorden gelooft.

Schrijf het drie keer in de ochtend

Richt je gedachten eerst op je affirmatie. Als u ervoor kiest om de 17-secondenregel hier te volgen, is is waarbij je 17 seconden gebruikt om je mentaal te concentreren op je woorden. Stel je voor hoe het zal voelen, ruiken en eruit zien wanneer je je uiteindelijke doel bereikt.

Als je jezelf eenmaal hebt gestort op de mogelijkheid van je droom, schrijf het drie keer op in je notitieblok. Houd je focus terwijl je dit doet en probeer je gedachten niet te laten afdwalen.

Schrijf het zes keer ’s middags

Zodra het de middag bereikt, concentreer je je weer op je affirmatie. Vergeet niet om de 17-secondenregel toe te passen als u deze toegevoegde methode hebt gekozen. Manifestatie gaat over herhaling en toewijding. Dus hoe je ook besluit om te beginnen, je moet op dezelfde manier doorgaan.

hoe de 369-methode te gebruiken

Probeer de emotie te voelen van hoe het zal voelen als je je doel zo diep mogelijk manifesteert. Nogmaals, schrijf je affirmatie in je notitieblok, maar deze keer moet je het zes keer schrijven. Houd jezelf aanwezig en gefocust en schrijf elk woord met ware intentie.

Schrijf het negen keer ’s avonds

Net als de vorige twee keer, zul je je mentaal en emotioneel moeten verbinden met je gekozen affirmatie. Als je al mediteert voor het slapengaan, kun je je affirmatiefocus in deze routine weven.

Luister naar je ademhaling en kalmeer je geest terwijl je jezelf toestaat om opnieuw omringd te worden door hoe je droom zal voelen als deze eenmaal volledig is gerealiseerd.

Schrijf nu negen keer je affirmatie op in je 369-notitieboek. Neem hier de tijd voor. Het is niet nodig om je te haasten met het schrijven van je affirmatie. Gun jezelf de tijd om het belang van je gekozen woorden te voelen.

Hoe lang duurt het om resultaten te zien?

Hoe lang is een touwtje? Nee echt, er is geen set-in-stone tijdlijn voor wanneer je resultaten van de 369-methode zult zien. Sommige mensen beweren resultaten te hebben ervaren na slechts 24 uur deze manifestatietechniek te hebben gevolgd. Anderen zeggen dat je gemiddeld 45 dagen kunt wachten. Ik zeg dat je moet wachten zolang het universum je dat opdraagt.

Net als veel andere manifestatietechnieken is de 369-methode gebaseerd op de behoefte aan consistentie en toewijding. Deze consistente routine is gecreëerd om je positiviteit te vergroten en je trillingsenergie af te stemmen op die van het universum. Het hangt allemaal af van hoe gemakkelijk je merkt dat je mentaliteit verandert als je jezelf overgeeft aan manifestatie.

Manifestatie heeft tijd nodig om te werken. De 369-manifestatiemethode stelt je in staat om je geest te richten op je uiteindelijke doel en tegelijkertijd positiviteit, geloof en vertrouwen te genereren dat dit kan werken.

Je moet gewoon geduld hebben. Verlies je geloof in de methode niet alleen omdat er 3 maanden zijn verstreken en je nog steeds niet wakker moet worden met de bankrekening van een miljonair. Geef het de tijd en geef het je volledige vertrouwen en het kan voor je werken.

369 Methode Voorbeelden

Het kan moeilijk te geloven zijn dat zoiets eenvoudigs als elke dag je verlangen in een boek schrijven, die dromen kan waarmaken. Veel mensen beweren echter dat de 369-methode hen alles heeft gegeven wat ze ooit hebben gewild.

Als je op zoek bent naar meer 369-methodeverhalen, zoek dan de hashtag op #369method op sociale media-apps zoals TikTok en Instagram. Je zult veel video’s vinden van gelovigen die deze manifestatietechniek hebben gebruikt om het leven te creëren waar ze altijd van hebben gedroomd.

369 methode gids

Het beste voorbeeld van de kracht die de 369-methode kan uitoefenen, is van de maker zelf.

Karen Yee creëerde de 369-methode. Ze zegt dat ze zich 32 dagen aan deze methode heeft gecommitteerd, om onverwachte financiële overvloed heeft gevraagd, en op de 33e dag had ze precies $ 10.165,46 gemanifesteerd. Ze legt niet uit waar het geld precies vandaan kwam. Het had een onverwachte baanaanbieding of merkkans kunnen zijn.

Toch gelooft ze echt dat de 369-methode verantwoordelijk is voor deze gemanifesteerde financiële rijkdom.

Sommige makers van inhoud op TikTok die ook beweren de voordelen van deze manifestatiemethode te hebben ervaren, zijn:

  • @widyassoraya
  • @hellysangel
  • @balancedmonday
  • @alissabuttiglier0

Dit zijn slechts een heel klein handjevol mensen die praten over hoe succesvol je kunt zijn bij het manifesteren met de 369-methode.

Ben je klaar om te manifesteren?

Veel van de populariteit van de 369-methoden is de eenvoud. Je hebt geen fancy apparatuur nodig, tenzij je net als ik bent en van een mooi notitieboek houdt, en je hebt niet meer dan 10 minuten van je dag nodig om alle drie de schrijfsessies te voltooien.

Misschien vind je helemaal aan het begin van je 369 methodereis dat het vinden van je focus en intentie moeilijk kan zijn. Maak je niet druk.

De vreugde van manifestatie is dat je je kracht zult vinden in de herhaling. Naarmate je je aan deze manifestatiemethode committeert, zal het gemakkelijker en sneller worden om je de realiteit en mogelijkheid van je doelen voor te stellen.

Voor je het weet, is je scriptroutine precies dat. Onderdeel van je dagelijkse bezigheden.

Dus als je klaar bent om je stoutste dromen te manifesteren. Pak je notitieblok en pen en creëer eindelijk het leven dat je voor jezelf wenst met de 369-methoden.