Wat betekent Engelennummer 777?

Wat betekent Engelennummer 777?

De kans is groot dat je op dit artikel hebt geklikt omdat je de engel nummer 777 onlangs. Of misschien ben je gewoon geïnteresseerd in dit engelennummer specifiek?

Hoe dan ook, bereid je voor om meer te leren over alle betekenissen die engelennummer 777 in je leven kan betekenen en hoe je er het beste op kunt reageren.

Afbraak van Engelennummer 777

Nummer 7 is het krachtigste getal op aarde. Het is het aantal dagen dat God nodig had om de hemelen en de aarde te scheppen, het aantal chakra’s in het lichaam, het aantal kleuren in een regenboog, de lijst is praktisch eindeloos.

engel nummer 777

Van popcultuur spionagethrillers tot verhalen zo oud als de Bijbel, als je begint te kijken, duikt 7 overal op als een belangrijke figuur. In een peiling onder 30.000 mensen die naar hun favoriete nummer vroegen, kwamen er 7 duizelingwekkend als beste uit de bus.

Maar waar komt onze obsessie met het getal vandaan? En waarom is het aantal zo doordrenkt van religieuze geschiedenis? Laten we eerst teruggaan naar de drievoudige iteratie van engelennummer 777.

Wat betekent Engelennummer 777?

Wanneer je voor het eerst herhalende getallen in je leven opmerkt, is de beste stap om te stoppen en even stil te staan. Niet per se letterlijk, maar neem gewoon even de tijd om te waarderen waar je bent als persoon, en wat je op dit moment uit het leven zoekt.

Ongeacht het specifieke aantal, zijn engelennummers meestal een teken dat je iets verkeerd doet of op het punt staat iets zo goed te doen dat een beetje begeleiding en waarschuwing nodig was.

betekenis van engelennummer 777

Dat is de reden waarom het absoluut beste wat je kunt doen voordat je je zorgen maakt over de directe boodschap, is om even mindful te worden en na te denken over jezelf.

Vaak zijn engelennummers geen waarschuwing voor iets dat diep verborgen is, maar het hoogtepunt van een “probleem” dat zich aan je presenteert. Iets waar je je al bewust van bent, alleen niet genoeg aandacht aan besteden.

Thema van Engelen nummer 777

Op het engelennummer 777. Numerologie is moeilijk om handleidingen voor te schrijven, omdat de boodschap niet 777 is, dat nummer vertegenwoordigt gewoon een probleem of oplossing die specifiek is voor je leven. Ze volgen echter altijd een thema, en in dit geval is het “Goddelijke Wedergeboorte”.

In het geval van engelennummer 777 heeft de overgebrachte boodschap vaak te maken met spirituele groei of goddelijke stagnatie. Ofwel een metaforische schop onder de kont om je meer te concentreren op je spirituele/goddelijke pad of bevestiging van je vooruitgang.

Laten we eens dieper ingaan op wat het voor u in het bijzonder zou kunnen betekenen. Als je meer wilt weten over engelennummers als geheel, moet dit engelennummer 101-artikel van nut zijn.

Waarom zie je Engelen nummer 777?

Zoals gezegd zijn de twee meest voorkomende redenen waarom je engelennummer 777 zou kunnen zien, voor motivatie of bevestiging, maar dit kan nog verder worden uitgesplitst en soms kan het iets heel anders betekenen.

Numerologie en engelennummers zijn geheel persoonlijk, zonder alles over je te weten is er geen manier voor een ander om met zekerheid te zeggen wat de boodschap is.

Wat we echter kunnen doen, is ruwe gidsen geven op basis van uw recente geschiedenis over wat de informatie waarschijnlijk zal zijn, dus laten we het een kans geven.

Slechte gewoonten doorbreken

Dit heeft (hopelijk) niets te maken met het koken van crystal meth in een camper, hoewel ik dat ook niet bepaald een gezonde gewoonte zou noemen. Het kan zoiets simpels zijn als te vaak drinken, te veel junkfood eten of algemene luiheid.

Engelennummer 777 is zo’n heldere en alarmerende herhaling dat het vaak wordt gebruikt om onze aandacht te trekken.

wat betekent engelennummer 777

Eenmaal aandachtig, brengt de goddelijke aard van het getal 7 natuurlijk zijn antithese in twijfel; je meer alledaagse kant, en hoe dat je spirituele groei beïnvloedt.

Als je spiritueel vooruitgang boekt via meditatie, yoga, studeren, etc. dan fantastisch. Maar dat doet er allemaal niet toe als je buiten die positieve dingen leeft. Een ketting is maar zo sterk als de zwakste schakel.

Alle dingen moeten in balans zijn, anders garandeer je jezelf later een vorm van een probleem.

Een snel voorbeeld

Neem bijvoorbeeld het eten van te veel junkfood, in het begin is het enige echte symptoom een vies gevoel en maagklachten.

Maar gezien de jarenlange wanpraktijken in de voeding, kunt u uzelf conditioneren tot ziekten of langdurige ziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk of zelfs kanker.

Als een sneeuwbal die van een berg rolt, al is het maar een klein beetje onbalans die lang genoeg ongecontroleerd blijft, is alles wat nodig is om onomkeerbare schade aan te richten, en een slechte gezondheid is gewoon een – en de meest voor de hand liggende – een uitdrukking hiervan.

slechte gewoonten en engelennummer 777

Dit klinkt nogal eng, wat als je een slechte gewoonte hebt en het niet weet? Word je plotseling ziek of val je dood neer door een foutje? Nee.

Probeer niet te veel tijd te besteden aan het benadrukken van what-ifs, want dat is alles wat ze ooit zullen zijn – tenzij je ze de energie geeft om zich te manifesteren in een realiteit die is.

Als er een onbalans in je leven is, zal het overduidelijk voor je zijn – met uitzondering van gebruikelijke negatieven.

Als je consequent een slechte gewoonte negeert, zul je je er comfortabel bij voelen en bijna vergeten dat het er is, en dit is waar dingen als engelennummers en synchroniciteiten je kunnen helpen, omdat ze hier zijn om dingen voor je te duwen waarvan je je om welke reden dan ook niet bewust bent.

Maar in het verleden is het doorbreken van slechte gewoonten ook nodig om het onderhoud van goede gewoonten te waarborgen.

Goede gewoonten behouden

Net zoals slechte gewoonten in toom moeten worden gehouden, zo moeten goede gewoonten op de juiste manier worden gekoesterd om die uiterst belangrijke balans te behouden. Nu is het doorbreken van slechte gewoonten iets belangrijker dan het koesteren van de goede, omdat je iets alleen kunt verbeteren om positief te zijn als het niet langer negatief is.

Als je je echter eenmaal in een comfortabele fase in het leven bevindt en achteruitgang vermijdt, komt de volgende de noodzaak om vooruitgang te boeken. Dit is waar positieve gewoonten binnenkomen.

Gewoonten

In het geval van engelennummer 777 zijn deze gewoonten waarschijnlijk meer gericht op spirituele groei dan alleen algemene positiviteit.

Je moet de tijd nemen om te overwegen hoeveel je actief doet om vooruitgang te boeken op je levenspad, en of er nog iets is waartoe je in staat bent.

Misschien mediteer je wel, maar beoefen je geen yoga? Of misschien kun je meer tijd besteden aan mediteren dan je momenteel bent. Studeer je überhaupt? Tarot beoefenen?

Er zijn allerlei positieve gewoonten die engelennummer 777 zou kunnen ontwijken, dus wat dat echt betekent, is aan jou om te beslissen.

Consistentie is de sleutel

Maar de belangrijke factor hier is Handhaven. Ik beoefen ceremoniële magie en een van de eerste lessen die we leren is consistentie. Het is aanzienlijk belangrijker om dagelijks ritueel werk en dergelijke uit te voeren, al is het maar een klein beetje dan om één keer per week voluit te gaan met een soort ritueel.

Het is alsof je een marathon probeert te lopen zonder te trainen. Natuurlijk is het beter om elke dag 20 minuten te gaan hardlopen dan een maand lang geen te sporten en dan 10 uur te rennen. Niet alleen is het beter, maar het laatste is zelfs een gevaarlijke exploit.

Hetzelfde geldt voor spirituele vooruitgang, het is aanzienlijk beter om consequent 20 minuten per dag te mediteren dan om te proberen één keer per week drie uur stil te zitten.

positieve gewoonten aanhouden

De belangrijke factor bij het oppikken en behouden van positieve gewoonten is om alleen te proberen dat te doen wat je actief bereid bent, niet alleen wat je denkt dat absoluut het beste zou zijn.

Als je elke dag anderhalf uur intensieve yoga uitvoert, maar als je je na een paar weken verveelt en helemaal stopt, dan is al die moeite verspild.

Als je jezelf in plaats daarvan het doel stelt om twee keer per week 20 minuten yoga te geven, iets wat je ongelooflijk gemakkelijk en bevredigend vindt, dan zul je na consequent bijhouden in een staat van comfort glijden en het zal plotseling onnatuurlijk voor je zijn om deze yoga niet te doen.

Integendeel, je zult merken dat je langer oefent naarmate de weken verstrijken, zelfs extra dagen toevoegen waarin je oefent.

helpen

Dit is de kracht van consistentie, zoals een plant die gestaag naar de zon reikt, zul je steevast merken dat je groeit als een regelmatig positief schema wordt gehandhaafd.

Als je eenmaal van negatieve eigenschappen af bent en de tijd hebt besteed aan het koesteren van positieve eigenschappen, wat zou engelennummer 777 je dan nog meer kunnen vertellen?

Nou, soms is een boodschap precies dat, een boodschap, met niets diepers om in te lezen. Bijvoorbeeld “heb een goede dag” vereist geen alinea reactie, het is gewoon een leuke gedachte.

Engelen haten ongemak

En daarmee bedoel ik het ongemak van anderen. Als een oneindig onsterfelijk wezen van licht, is er niet veel meer om je echt dwars te zitten in het universum.

Wanneer je voor de eeuwigheid onveranderlijk blijft, lijkt alles altijd in orde, omdat er geen onzekerheid meer is van “is dit oké?” – alles is altijd ok uiteindelijk, en dat direct kunnen ervaren helpt enorm.

engelen aan jouw zijde

Maar stel je voor dat je je helemaal goed voelt, dat je erkent dat alles compleet is zoals het zou moeten zijn en dan iemand ziet huilen. Je zou contact willen opnemen en die persoon willen laten weten hoe goed alles echt is – nietwaar?

Welnu, het Engelennummer 777 kan vaak worden gebruikt om precies dit te bereiken, wanneer er niets direct duidelijk is over wat het zou kunnen betekenen, soms staat het alleen voor een zachte bevestiging dat je niet alleen bent, en dat als je blijft werken voor het grootste goed van allemaal, alles goed komt.

We werken niet alleen in dit leven

Op een dag zag ik een veer door de lucht zweven. Ik vatte het op als een teken dat er een engel was die mijn aandacht probeerde te trekken, dat er iets was dat hij van me wilde. De volgende dag zag ik er weer een en dit bevestigde het voor mij, er was iets dat ik moest doen.

Maar ik worstelde en spande me in om erachter te komen wat. Meestal zou een bericht als dit gewoon een bevestiging zijn van iets dat je al weet, maar in dit geval was het als een geheel andere beproeving. Ik had geen idee wat de engel van me vroeg.

Fast forward een week en tot nu toe zweeft er elke dag een veer om me heen, dus op dit moment begin ik me echt zorgen te maken dat er iets vreselijks is dat ik moet doen, maar ik kan nog steeds niet achterhalen wat. Tot het me raakte, waarom moet ik dan überhaupt iets doen?

Er was geen direct gevaar voor mij of mijn geliefden, niets overdreven zorgwekkends in mijn leven, in feite ging alles vrij goed en ik werkte hard om het zo te houden. Dus wat als er helemaal niets was?

engelenliefde

Ik dacht bij mezelf, misschien overdenk ik dit, misschien is het gewoon een engel die me wat liefde probeert te sturen en me laat weten dat ze bij me zijn. Op het moment dat ik me dit liet voelen, zweefde er een veer naar beneden en landde voor het eerst.

Er was geen missie, geen behoeften of gevaar. Er was gewoon liefde en een vriendelijke herinnering dat we niet alleen werken in dit leven.

Soms hoeft er geen boodschap te zijn, soms als je engelennummer 777 ziet, zie je alleen maar een eenvoudige bevestiging, een knikje naar goddelijke steun en een beetje liefde om erbij te horen.

Maar soms is er een boodschap of een antwoord op een vraag bij betrokken, en niets brengt ons meer onzekerheid dan liefde.

Wat betekent engelennummer 777 in liefde?

Dit hangt, zoals bij elke engelachtige nummerlezing, af van uw situatie. Aan de positieve kant kan het betekenen dat je op het punt staat je tweelingziel te vinden (hoewel hierover later meer). Als alternatief kan het je vertellen dat je je nu helemaal niet op liefde moet concentreren.

Zoals het engelennummer 777 het goddelijke aangeeft, en het is een boodschap rechtstreeks van een engel, kan het direct worden vertaald als “je bent niet alleen”.

Wanneer we ons eenzaam voelen, zullen we bijna altijd naar anderen kijken voor steun, en dit is eigenlijk een fout.

Als dit iets is dat je vaak doet, let dan op, want wat ik ga zeggen kan je choqueren, maar is volkomen essentieel voor je om te horen. Het is oké om alleen te zijn.

Het is oké om alleen te zijn

Comfort in jezelf is essentieel voor het leven. In deze tijd worden we vaak omringd door talloze mensen, misschien zelfs niet door mensen die we bijzonder leuk vinden.

Zozeer zelfs, dat wanneer we tijd voor onszelf krijgen, het bijna onnatuurlijk voelt. Alsof alleen zijn iets is om je voor te schamen en als je niet aan het socializen bent, verspil je je tijd.

zelfliefde

Als iemand die meerdere momenten per dag mediteert, kan ik dit ondubbelzinnig ontkennen.

Er is zoveel te winnen bij een vorm van isolatie, en hoewel het bedrijf essentieel is en consequent ontkenning hiervan absoluut ongezond is en zal leiden tot chronische eenzaamheid, dan depressie, is alleen zijn niet inherent verkeerd.

Integendeel, een persoon kan net zoveel leren – zo niet meer – alleen zitten in stilte dan dat hij omringd kan worden door prikkels. En engelen weten dit maar al te goed.

Je hebt geen liefde nodig

Als je je eenzaam voelt ondanks dat je genoeg mensen hebt om mee te praten, en denkt dat er een gat is dat gevuld moet worden met liefde, is het engelennummer 777 hier om je te vertellen dat gat nooit zal worden gevuld – omdat het niet bestaat.

Je “hebt” geen liefde nodig die je wilt – en begrijp me niet verkeerd, het is het mooiste op aarde! Je doet niets verkeerd door het te wensen.

engel nummer 777 betekenis

Maar door jezelf te vertellen dat je nodig hebben het en dat niets anders dan een ander je inhoud kan maken is dwaasheid. Engelen nummer 777 zou je dit direct kunnen vertellen.

Door je te laten weten dat je al niet alleen bent. Er is al iets of iemand die op je let daarboven, en in plaats van je te concentreren op het vinden van de juiste persoon voordat je er klaar voor bent, onvermijdelijk in de verkeerde te vallen, vertelt engel nummer 777 je om je in plaats daarvan op jezelf te concentreren op deze momenten.

Omdat leren om je op je gemak te voelen door jezelf een van de meest prachtige gevoelens is, en totdat je echt vrede hebt met jezelf, zul je nooit vrede vinden in een andere persoon.

Je zult je tweelingziel ook niet vinden, dus daarover meer.

Is Engelennummer 777 een Tweelingvlamnummer?

Technisch gezien kan zowat elke engelennummerreeks betrekking hebben op het idee van tweelingzielen. Zoals eerder vermeld, is de betekenis ervan volledig gericht op je persoonlijke omstandigheden, dus als je actief klaar bent en op zoek bent naar liefde, zie dan een engelennummer, de kans is groot dat het te maken heeft met die liefde.

Voordat ik inga op de betekenis van engelennummer 777 in termen van tweelingzielen, wil ik eerst een algemene schets geven van wat de term eigenlijk betekent.

Een tweelingziel staat los van een zielsverwant, waarbij de ene vaak je tegenovergestelde en slechts tijdelijk is, en de andere is als je duplicaat en zal waarschijnlijk een leven lang meegaan.

tweelingvlam

Soulmates zijn vaak mensen die je ontmoet die je iets kunnen leren in het leven, net zoals jij hen dat kunt leren. Het hoeft niet romantisch te zijn – hoewel vaak wel – en in plaats van je tweeling te zijn, zijn ze waarschijnlijk meer je tegendeel, om je al die delen van jezelf te laten zien waarvan je doet alsof ze er niet zijn.

Een tweelingziel daarentegen is als je kosmische dubbelganger. Ze zijn iemand die vibreert op zeer vergelijkbare, zo niet precies dezelfde frequentie als jij. Iemand die je krijgt zoals niemand anders ooit zou kunnen, en iemand met wie je je zo op je gemak voelt terwijl je samen bent, het voelt bijna alsof je alleen bent.

Dus op engelennummer 777 en tweelingzielen.

Wat betekent Engelennummer 777 voor Tweelingzielen?

Goed nieuws! Als je hebt afgeleid dat 777 verwijst naar liefde en denkt dat het een hint is over iemand die je op het punt staat te ontmoeten, dan ben ik hier om je te vertellen dat je waarschijnlijk de jackpot hebt gewonnen.

Engelennummer 777 komt zeer zelden tot stand in verwijzing naar tweelingzielen, maar wanneer het dat doet, is het symbolisch voor perfectie.

Het hebben van een engel nummer 777 boodschap op een toekomstige geliefde kan een direct teken zijn dat ze niet alleen je tweelingziel zijn, maar dat ze je stoutste dromen te boven zullen gaan.

liefde

Engelennummer 777 is (bijna) altijd een positief teken dat je de goede kant op gaat, dus je kunt het in dit geval opvatten als het ontvangen van een zegen van een engel van je toekomstige partner. Iemand die zo goed was dat ze het nodig vonden om je verwachtingen voor te bereiden.

Als dit het geval is, stress dan, tweelingzielen gaan op als een huis dat in brand staat en zodra je ze ontmoet, zul je de boodschap begrijpen.

Besteed geen energie aan het feit of je er klaar voor bent of dat ze echt zo goed zijn als beloofd, want verwachtingen zijn de vijand en kunnen je vaak tot teleurstelling leiden.

Niet omdat er iets mis is gegaan, maar omdat ze niet zijn gegaan zoals je had gepland en dit kan voelen alsof er iets misgaat.

Dus om af te sluiten:

Wat moet je nu doen als je Engelennummer 777 ziet?

Helemaal niets. Zoals ik al eerder zei, engelennummers zijn meer een indicatie van iets waarvan je je al bewust bent dan een nieuwe boodschap.

Dus je primaire aanloophaven moet altijd zijn om te stoppen en na te denken over jezelf en je leven. In het geval van engelennummer 777 moet dit over het algemeen spiritueel/kosmisch/goddelijk gericht zijn.

betekenis engelennummer 777

Als je de boodschap eenmaal tot op zekere hoogte hebt uitgewerkt, is het helemaal aan jou wat er vervolgens toe doet. Hoewel dit artikel bedoeld is om zo nuttig mogelijk een gids te zijn, kan in werkelijkheid niemand anders dan jij onderscheiden wat goed voor je is.

Mediteer op de boodschap en leer er alles van wat je kunt, en als je op het punt staat om de liefde van je leven te ontmoeten, geweldig! Maar vergeet nooit dat de boodschap niet altijd levensveranderend hoeft te zijn, soms kan het zo eenvoudig zijn als het waarderen van een veer die uit de lucht valt.