Voordat u thuisfitnessapparatuur koopt

Voordat u thuisfitnessapparatuur koopt
Vrouw die op loopband in sportschool loopt
Cavan Images/Digital Vision/Getty Images

Nu meer dan ooit zijn we op zoek naar manieren om in te passen in beweging. Voor sommigen van jullie betekent dat verhuizen van de sportschool naar je woonkamers en kelders. Thuis trainen is misschien het antwoord op je drukke schema, maar hoe weet je welke fitnessapparatuur je nodig hebt?

Er zijn tal van keuzes die er zijn voor thuisoefeningen: losse gewichten, krachttrainingsmachines, thuisgymnastiek … en dan is er cardio-apparatuur, wat een categorie op zich is. Het is moeilijk om te weten waar te beginnen, maar de onderstaande lijst biedt enkele ideeën voor waar u aan moet denken voordat u fitnessapparatuur voor thuis koopt.

Ga je het gebruiken?

Voordat je iets koopt, onthoud dit: beginnen met iets dat je nog nooit eerder hebt geprobeerd, kan het moeilijker maken om te slagen. Dat betekent niet dat je geen dingen moet kopen die je interesseren, maar houd er rekening mee dat het kopen van apparatuur geen garantie is dat je het zult gebruiken.

Denk aan activiteiten die je leuk vindt en begin daar. Als je bijvoorbeeld een hekel hebt aan fietsen, is een hometrainer misschien geen goede keuze. Begin klein. Investeer in een goed paar schoenen en halters of weerstandsbanden.

Probeer trainingsvideo’s of groepsfitnesslessen om erachter te komen wat je leuk vindt voordat je koopt, zodat je geen geld verspilt.

Uw budget

Weet bij het plannen van je sportschool precies hoeveel je te besteden hebt. Trainingskleding hoeft niet duur te zijn, maar het moet wel kwaliteit zijn. Als je $ 50 beschikbaar hebt, overweeg dan een oefenbal, weerstandsbanden en een paar sets dumbbells. Als je meer te besteden hebt, kun je een thuisgymnastiek of een groter stuk cardio-apparatuur overwegen, zoals een loopband of elliptische trainer.

Wat vind je leuk om te doen?

Velen van ons kopen dingen of doen dingen vanwege anderen. Je vriend zegt bijvoorbeeld: “Ik ben begonnen met joggen en ik ben 10 pond kwijtgeraakt!” Ondertussen heb je een hekel aan joggen. Hoe meer je iets leuk vindt, hoe vaker je het doet en hoe harder je werkt. Probeer in lijn te blijven met je fitnesspersoonlijkheid. Als je van activiteiten zonder impact houdt, probeer dan een elliptische trainer, klimmer of fiets. Geniet je van zwemmen? Probeer uw lokale gemeenschapszwembad, YMCA of healthclub, die u een verscheidenheid aan keuzes biedt om te oefenen.

Er is geen perfecte oefening. De ene activiteit is net zo goed als de andere, op voorwaarde dat je ervan geniet.

Uw ruimte

Dit wordt vaak over het hoofd gezien. Het hebben van een loopband is cool, maar wat als je hem nergens kunt plaatsen? En, wat ga je doen met die halterset die je net hebt gekocht?

Voordat je iets groters koopt dan weerstandsbanden of een paar halters, moet je uitzoeken waar je alles neerzet. Het hebben van een lege garage is geweldig, maar ga je het gebruiken als het buiten 100 graden is? Zal je partner het echt goed vinden als je over de loopband moet klimmen om naar de badkamer te gaan? Vind je het goed om een plafondtegel eruit te halen als die elliptische trainer groter was dan je dacht? Meet hoeveel ruimte je hebt om toekomstige problemen te voorkomen.

Laat je niet verleiden door quick-fix gadgets

Er zijn mensen in deze wereld die je alles beloven om je hun producten te laten kopen. Probeer producten te vermijden die schandalige resultaten beloven met heel weinig moeite (bijv. “Verlies 10 pond in slechts enkele minuten per dag!”) of die alleen voor één spiergroep werken.

Je kunt bijvoorbeeld beter een oefenbal kopen, die je kunt gebruiken voor kernwerk, krachttraining en balansoefeningen. dan een ab gadget dat alleen je buikspieren werkt. Veel infomercials-producten zijn duur en je kunt effectievere trainingen krijgen met een basisset dumbbells en goede oefeningen van hoge kwaliteit.

Probeer trainingsvideo’s of groepsfitnesslessen om erachter te komen wat je leuk vindt voordat je koopt, zodat je geen geld verspilt.

Er is geen perfecte oefening. De ene activiteit is net zo goed als de andere, op voorwaarde dat je ervan geniet.