Top 5 glutenvrije snackbars

Top 5 glutenvrije snackbars
mueslirepen op een bord

bodymindspirit / Alexandra Shytsman


Heb je onlangs geprobeerd op zoek te gaan naar glutenvrije mueslirepen? Vroeger was het een hopeloze oefening, maar nu zijn er veel keuzes – zelfs glutenvrije haverrepen! Ik heb hieronder mijn favorieten op een rijtje gezet. Ik zie ze slechts sporadisch in winkels, maar ze kunnen allemaal online worden gekocht met kortingen voor bulkaankopen.

Controleer de prijzen van de fabrikanten en kijk ook op Amazon en glutenvrije postorderverkoopsites. De meeste van deze zijn technisch gezien geen mueslirepen omdat ze niet allemaal granen bevatten, maar ze hebben allemaal veel vezels en gezonde ingrediënten.

KIND Staven

KIND Fruit + Notenrepen zijn heerlijke snacks voor een hart-gezond dieet, gemaakt met hele amandelen, paranoten, walnoten, pinda’s en brokken volledig natuurlijk gedroogd fruit bij elkaar gehouden met honing. KIND PLUS repen ook gemaakt met fruit en noten, zijn verrijkt met antioxidanten, calcium, eiwitten en andere voedingsvoordelen.

Ik ben dol op deze repen. Geef me er een met een kop koffie en ik ben blij. Ze zijn er in een breed scala aan smaken en je kunt kortingen krijgen als je ze per hoesje bestelt.

LÄRABARS

Nu verkrijgbaar in 16 smaken, was LÄRABARS een van de eerste glutenvrije fruit- en notensnackbars op de markt. Ze zijn gemaakt van een mix van rauw voedsel: ongezoet fruit, noten en kruiden.

Veel repen hebben niet meer dan acht ingrediënten en geen vulstoffen, supplementen of smaakstoffen. Ze zijn glutenvrij, zuivelvrij, sojavrij, veganistisch en koosjer. Ik weet niet hoe ik de afgelopen jaren al mijn reizen zou hebben doorstaan zonder LÄRABARS in mijn tas om me te ondersteunen wanneer ik een snack nodig had.

NuGo GRATIS Bars

NuGo’s gluten-, soja- en zuivelvrije repen zijn er in smaken als Dark Chocolate Crunch, Dark Chocolate Trail Mix en Carrot Cake. Ik had onlangs mijn eerste NuGO GRATIS snackbar – een van de Dark Chocolate Crunch-repen – en ik was erg onder de indruk.

Lekker, knapperig (zoals beloofd), taai en boordevol 9 gram eiwit en 4 gram vezels. Ik had weer urenlang geen honger. Deze verdienden een plaats op mijn lijstje.

denken! Glutenvrije repen

Geloof het of niet, er zijn eindelijk glutenvrije haverrepen op de markt – allemaal denken ze! repen zijn glutenvrij en hun thinkKIDS®, High Protein, High Protein Plant Based en Protein + 150 calorierepen zijn glutenvrij gecertificeerd door de Glutenvrije Certificeringsorganisatie en tonen het GFCO-logo op de verpakking. Als u deze geweldige bron van vezels niet in uw dieet hebt opgenomen, lees dan over glutenvrije haver en praat met uw arts.

EnviroKidz Krokante rijstrepen

Nature’s Path Organic, een van de oudste en meest vertrouwde fabrikanten van biologisch kwaliteitsvoedsel, neemt al lang heerlijke glutenvrije voedingsmiddelen op in zijn productlijn.

De EnviroKidz krokante rijstrepen van het bedrijf zijn er nu in twee kindvriendelijke (en volwassen vriendelijke) smaken: Crispy Peanut Choco en Crispy Peanut Butter.