The Spirit Messages Daily Guidance Oracle Deck Review

The Spirit Messages Daily Guidance Oracle Deck Review

The Spirit Messages Daily Guidance Oracle Deck is gemaakt door het internationaal gerenommeerde paranormale medium John Holland en uitgegeven door Hay House.

Als je op zoek bent naar een orakel deck voor dagelijkse begeleiding, zal dit deck van 50 kaarten de truc doen! Het zal je helpen je te verbinden met de Geest en advies te ontvangen voor waar je in het huidige moment mee te maken zou kunnen hebben.

Laten we eens kijken naar dit orakeldek en ontdekken waarom het een geweldig deck is voor beginnende en deskundige spiritualisten!

Wat is een orakeldek?

Net als Tarot decks zijn orakel decks bedoeld om ons spiritueel en emotioneel te begeleiden. Het zijn fantastische hulpmiddelen om moed en geduld te vinden, verbinding te maken met de spirituele rijken en de natuurlijke wereld om ons heen.

In tegenstelling tot Tarot decks kunnen orakel decks over alles gaan. Er zijn geen echte regels, dus de inhoud van elk deck is echt aan de maker. Er zijn orakel decks over alles, van kleuren, kristallen tot geestdieren.

Dus, waar gaat het Spirit Messages Daily Guidance Oracle-deck over?

Wat is het Spirit Messages Daily Guidance Oracle Deck?

Dit orakeldek doet echt wat het zegt op het blik. Het is een orakel deck dat ons dagelijks begeleiding geeft! Het is gemaakt om door iedereen op een bepaald moment te worden gebruikt en zal ons helpen de wereld om ons heen te begrijpen.

geest berichten dagelijkse begeleiding orakel deck

Je hebt misschien gehoord van John Holland, de maker van het Spirit Messages Daily Guidance Oracle Deck. Hij is behoorlijk beroemd en hij heeft nogal wat orakel decks gemaakt. Misschien heb je mijn recente recensie van zijn deck gezien, het Paranormale Tarot Orakel genaamd?

Het Spirit Messages Daily Guidance Oracle deck heeft een vergelijkbare vibe, maar is veel minder gekoppeld aan Tarot. Hoewel ik dol ben op Tarot, geef ik eigenlijk de voorkeur aan dit deck boven zijn Paranormale Tarot. Het bevat een aantal echt interessante ideeën en de begeleiding kan ons echt helpen als we het moeilijk hebben.

The Spirit Messages Daily Guidance Oracle Deck Review

Oké, laten we naar de recensie gaan! Eerst de doos. De doos waarin deze kaarten worden geleverd, is gemaakt van stevig karton, wat zorgt voor een goede opslag. Ik hou van de kleuren en de algemene sfeer ervan, en het voelt zeker opwindend om vast te houden voordat je de kaarten eruit haalt!

Het is in een vergelijkbare stijl als andere John Holland decks, maar ik heb echt het gevoel dat er iets specialers is aan deze. Het voelt doordachter en gepassioneerder.

De gids

Het Spirit Messages Daily Guidance Oracle deck bevat een gids die ongeveer even groot is als de kaarten. Het past mooi in de doos met de kaarten en is vrij dik vol informatie.

gids 4

Omdat de kaarten niet genummerd zijn, wordt elke kaart in alfabetische volgorde gesorteerd, dus u zult niet veel problemen hebben om de juiste pagina in de gids te vinden. Dit is een goede manier om de gids te organiseren, omdat sommige andere oracle deck-gidsen behoorlijk verwarrend kunnen zijn!

de geest berichten dagelijkse begeleiding orakel deck guidebook

De beschrijvingen in de gids zijn voldoende om het algemene idee achter elke kaart te begrijpen. De gids laat wel wat ruimte voor je eigen interpretatie, wat ik eerlijk gezegd best leuk vind. Omdat het een dagelijks begeleidingsdeck is, kunnen we de algemene betekenis gebruiken om een specifiek probleem in ons eigen leven te helpen.

De kaarten

Ik hou echt van de beelden van de kaarten in de Spirit Messages Daily Guidance orakel deck. Ze bevatten mensen geschilderd in een realistische stijl met enkele abstracte elementen. De abstracte elementen vertegenwoordigen de onzichtbare, spirituele kant van het menselijk leven. De kaarten laten ons de dingen zien die we niet kunnen zien en het kunstwerk doet me echt denken aan surrealisme en magisch realisme, waar ik dol op ben!

Het kunstwerk toont ons brandende harten, rusteloze geesten en het reiken van handen. Er is kleur, licht en energie verspreid over het dek.

de geest berichten dagelijkse begeleiding orakel deck card backs

Ik ben een grote fan van de symbolische elementen die in de beelden zijn opgenomen. Bomen, vogels, vlinders, bloemen en sleutels zijn allemaal te vinden in de kaarten. Deze dingen hebben universele betekenissen, maar ze hebben ook persoonlijke betekenissen voor iedereen. Dit betekent dat je zoveel uit één kaart kunt halen en veel troost en betekenis kunt vinden in elke lezing.

Elke kaart heeft zijn eigen randkleur die niet echt iets betekent, maar deel uitmaakt van het kleurenschema van elke afbeelding. Het is een niet-verguld dek en lijkt niet te dik wanneer het wordt gestapeld together, hoewel kaarten vrij breed zijn. Een kleinhandig persoon zijn betekent dat ik ze verticaal schud.

de geest berichten dagelijkse begeleiding orakel deck kaarten

Op de achterkant van de kaarten hebben we vlinders. Dit is een gemeenschappelijk symbool voor het vertegenwoordigen van de ziel of geest, verandering en transformatie. En net als vlinders voelt onze ziel zich aangetrokken tot de bloemenmandala in het midden, die spirituele verlichting vertegenwoordigt.

Berichten

Onderaan elke kaart staan een trefwoord en een lange beschrijving van de kaart en het advies dat het ons geeft. Hiermee heb je een keuze. Je kunt je fantasie de vrije loop laten en de kaarten intuïtief interpreteren of gewoon de boodschap lezen en daarover nadenken. Je kunt dan onderzoek doen naar de uitgebreide betekenis van elke kaart in de gids.

Boodschappen van elke kaart zijn goed doordacht en inspirerend en herinneren ons eraan dat we meer zijn dan alleen een mens in een fysieke vorm, maar een spiritueel aspect hebben dat we ook moeten koesteren.

spirit berichten dagelijkse begeleiding oracle deck review

Het is vrij ongebruikelijk om zoveel informatie op een orakelkaart te hebben, en in het begin wist ik niet zeker of ik het leuk vond. Ik weet dat veel lezers sterk vertrouwen op hun eigen intuïtie en de beeldspraak van de kaart voor hen. Ik denk dat dit echt te maken heeft met hoe we ervoor kiezen om de kaarten te lezen en wat we zoeken van een orakel deck.

Conclusie

Tot slot zou ik zeggen dat dit deck volledig beginnersvriendelijk is. Als je nog nooit orakelkaarten had, zou dit een geweldig eerste orakeldeck zijn om mee te oefenen. Het is een mooi deck om dagelijks begeleiding te ontvangen en contact te maken met de Geest en ik hou echt van de beelden.

Wat vind jij van het Spirit Messages Daily Guidance Oracle deck?

  • Kwaliteit: Dikke, glanzende kartonnen voorraad
  • Ontwerpen: Kleurranden, berichten op kaarten, abstract-realistische stijl
  • Moeilijkheid: Gemakkelijk te lezen voor complete beginners tot orakelkaarten, omdat elke kaart een lange boodschap bevat die erop is afgedrukt.

De Geest berichten dagelijkse begeleiding Oracle Unboxing en Flip Through Video