The Spirit Animal Oracle Review: laat je leiden door dit boeiende deck

Het Spirit Animal Oracle is een prachtig deck met 68 kaarten. Het is gemaakt door Colette Baron-Reid, een internationaal erkende orakelexpert, en uitgegeven door Hay House.

Dit dek is gewijd aan Hogere Geesten van verschillende dieren, vogels, vissen en insecten. Het is echt een prachtig en boeiend orakeldek, met prachtige foto’s van dieren in een digitale fotorealistische stijl vermengd met abstracte elementen.

geest dier orakel deck

Het Spirit Animal Oracle deck is gebaseerd op het idee van Spirit Animals en het geloof dat de geesten en zielen van dieren ons kunnen leiden.

Met dit deck kunnen we ons opnieuw verbinden met de natuurlijke wereld en elke levende geest. Het herinnert ons eraan hoe dicht we bij dieren zijn en hoe we hun geesten in ons kunnen opnemen.

Wat is een Oracle Deck?

Het Spirit Animal Oracle deck is een orakel deck en geen Tarot deck. Oracle decks verschillen van Tarot decks omdat ze over alles kunnen gaan en geen specifieke structuur hoeven te volgen.

Vanwege de grote verscheidenheid aan orakel decks die er zijn, is er voor elk wat wils. Ze leren ons vaak over spiritualiteit en hoe we op een positieve manier aan onszelf kunnen werken.

The Spirit Animal Oracle Deck Beoordeling

Nu we weten wat een orakelds is en waar het Spirit Animal Oracle-deck over gaat, kunnen we beginnen met de review!

Toen ik voor het eerst over dit deck hoorde, was ik er erg enthousiast over. De moderne wereld kan ons loskoppelen van de natuur en dieren, en dit orakeldek is een mooie en toegankelijke manier om opnieuw contact te maken en te leren.

De doos is gemaakt van dik karton en de voorkant is eigenlijk een deksel dat je kunt optillen en uitvouwen, waardoor de gids en het dek eronder worden onthuld. Ik hou echt van het unboxen hiervan en hoe het opent, het voelt alsof je een beetje magie ontvouwt!

spirit animal orakel deck review

Aan de binnenkant van de doos wordt ons verteld dat ‘de geesten die in de natuurlijke wereld wonen veel te delen hebben en de geheimen van hun vergeten taal nu voor jullie beschikbaar zijn’. Dit zet echt de toon voor het dek en herinnert ons eraan waarom we hier zijn; om te leren en mee te groeien met de natuur.

Het lint maakt het gemakkelijk om de kaarten en de gids uit de doos te halen. De doos is echt stevig, wat betekent dat je het dek en de gids kunt opbergen als je ze niet gebruikt.

Ik hou echt van de pastelkleuren op de doos en de ontwerpen die volgen door de verpakking en het dek.

De gids

De gids is ongeveer zo groot als de kaarten en van behoorlijke dikte. De inhoud is gedrukt in zwart-wit inkt en kaartbeschrijvingen zijn vrij gedetailleerd.

gids 2

Je vindt er ook instructies over het gebruik van dit deck en een paar spreads, wat erg handig is als je nieuw bent bij oracle decks.

spirit animal orakel deck gids

Het Spirit Animal Oracle deck werkt met omgekeerde kaarten, en deze worden in detail beschreven in de gids. Als de kaart wordt omgekeerd, is de boodschap er een van bescherming. Dit betekent dat wanneer je het deck gebruikt, je extra aandacht moet besteden aan wat deze kaart je probeert te vertellen.

De kaarten

Elke kaart in het Spirit Animal Oracle deck heeft een afbeelding van een bepaald dier en een boodschap van advies die het dier wil overbrengen. Omdat de boodschap van de dieren op de kaart staat, kun je dit deck intuïtief lezen zonder dat je de gids te veel hoeft te raadplegen. Elke hintboodschap op de kaarten kan je verbeelding prikkelen en je in de juiste richting leiden.

spirit anima orakel deck kaarten

De kaarten zijn vrij groot en dik, wat gebruikelijk is voor orakelkaarten uitgegeven door Hay House. Ze voelen sterk en van hoge kwaliteit aan, wat betekent dat je je niet al te veel zorgen maakt over overmatig gebruik ervan.

spirit animal orakel deck reviewing

Wanneer je elke kaart omdraait, word je begroet met een pastel mandala-ontwerp. Ik hou echt van het gebruik van kleuren in dit orakeldek en hoe kalmerend ze je laten voelen. Ik hou ook van de mandalapatronen die op bepaalde kaarten in het deck staan. Ze zorgen er echt voor dat de kaarten spiritueel en wijs aanvoelen.

het spirit animal orakeldek

Lezingen doen met het Spirit Animal Oracle deck is gemakkelijk en leuk! Het is echt een goed deck om elke ochtend een kaart uit te zoeken om je te begeleiden. Maar, yu kunt ook spreads doen met kaarten die u in het algemeen in het leven begeleiden.

De kaarten in een spread gebruiken

Het leek me een leuk idee om het Spirit Animal Oracle deck te gebruiken voor een spread om je te laten zien hoe je er misschien mee wilt werken. Ik besloot drie kaarten tevoorschijn te halen om te kijken hoe de animal spirits mij kunnen begeleiden. Voor deze algemene lezing kreeg ik de Wolf, de Kat en de Kraai.

de spirit animal oracle deck review

De Wolf herinnert me eraan om te luisteren naar alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Door mijn ervaringen ben ik wijs. Omdat de Kat volgt, vertelt hij me dat mijn wijsheid en kennis me vrij en onafhankelijk hebben gemaakt.

De Kraai vertelt me dat mijn wijsheid en onafhankelijkheid me dichter bij mijn geest hebben gebracht. Het herinnert me eraan dat ik moet creëren, groeien en het pad naar spirituele verlichting moet volgen.

Zoals je kunt zien, is het heel gemakkelijk om intuïtief met deze kaarten te lezen. De beelden erop zijn zo mooi en bevatten allemaal een briljante energie van wijsheid en begeleiding.

Is het Spirit Animal Oracle Deck iets voor jou?

Het Spirit Animal Oracle deck heeft een aardse uitstraling en is perfect voor mensen die van dieren houden en met dierentotems werken. Het is ook een geweldige manier om contact te maken met je dierlijke spirituele kant en de natuur te gebruiken om je te begeleiden in het leven.

Ik vind het leuk om met dit deck te werken en het te gebruiken om te groeien en begeleid te worden in het dagelijks leven. Het is belangrijk om de natuurlijke wereld en de dieren om ons heen te onthouden, en ik denk dat het Spirit Animal Oracle-deck dit prachtig doet.

Het Spirit Animal Oracle Deck

BEKIJK PRIJS

  • Kwaliteit: Dikke, hoogwaardige matte kaartenvoorraad.
  • Ontwerpen: Randloos design, boodschappen op kaarten, digitale abstract-realistische stijl, rustgevende en serene kleuren.
  • Moeilijkheid: Gemakkelijk intuïtief te lezen, zelfs voor beginners.

Wat vind jij van het Spirit Animal Oracle deck? Laat het me weten in de reacties hieronder!

The Spirit Animal Oracle Deck Flip Through Video