The Soul’s Journey Lesson Cards Review – Helder &kleurrijk

The Soul's Journey Lesson Cards Review - Helder &kleurrijk

De zielsreis leskaarten is een orakel deck gemaakt door James Van Praagh, een wereldberoemd paranormaal medium dat heel wat boeken over spiritualiteit heeft geschreven.

Dit deck bevat 44 kaarten met heldere en kleurrijke abstracte beelden zoals mandala’s en heilige geometrie.

Deze Zielsreis leskaarten gaan allemaal over spirituele lessen die we leren op ons levenspad hier op Aarde en kunnen worden gebruikt om begeleiding te ontvangen van ons Hogere Zelf en het Universum. Dus, hoe kunnen we ons laten leiden door dit orakeldek en is het de moeite waard om te kopen?

Wat is een Oracle Deck?

Ik hou van orakel decks omdat ze over alles in de wereld kunnen gaan! Net als Tarot worden ze gebruikt om ons spiritueel te leiden. In tegenstelling tot Tarot volgen ze echter niet echt regels. De betekenissen van de kaarten en welke berichten ze sturen, zijn allemaal te danken aan de maker van het deck.

Oracle decks stellen ons in staat om onszelf en onze verbinding met het universum om ons heen te begrijpen. Ze doen dit op hun eigen unieke manier en ze willen ons allemaal begeleiden op onze reis in het leven.

Er zijn orakelkaarten verkrijgbaar in zoveel verschillende stijlen en thema’s, van decks over geestdieren tot decks over de kracht van kleuren! Dus, waar gaan The Soul’s Journey Lesson Cards over?

Wat zijn de reisleskaarten van de ziel?

Deze kaarten zijn bedoeld om ons door het leven te leiden door na te denken over de lessen die we onderweg leren. Het dek geeft ons informatie over hoe we hemelse richting kunnen ontvangen en kunnen groeien.

de zielenreislessen

Ik vind het erg leuk hoe de Soul’s Journey Lesson-kaarten allemaal gaan over hoe we onze energie kunnen richten en soulvolle wijsheid kunnen leren. Ze zijn een deck over vooruitgaan en leren van ons pad in het leven.

The Soul’s Journey Leskaarten Review

Oké, nu op naar de review! Ik was in het begin erg enthousiast over dit deck omdat ik de kleuren en patronen erg leuk vind. Toen ik het deck in handen kreeg, was ik best blij met de kwaliteit van de doos waarin de kaarten zitten. Omdat ik veel decks heb, bewaar ik ze vaak in hun doos.

De doos zelf is eenvoudig. Het is helderblauw van kleur met een mandalapatroon erop. Deze eenvoud volgt door het deck, en ik weet dat sommige mensen er geen fan van zijn. Ik begrijp dit omdat er zoveel Tarot- en orakeldecks zijn die gewoon volkomen verbluffend zijn. Er is veel concurrentie en iets dat zo eenvoudig is, valt misschien niet op.

De gids

De Soul’s Journey Lesson Cards worden geleverd met een kleine gids die in zwart-wit is afgedrukt. Het past in het kader en bevat informatie over de spirituele lessen die elke kaart vertegenwoordigt, vergezeld van een korte affirmatie.

de zielenreis lessen kaarten

De gids is echt niet zo indrukwekkend en ik heb het gevoel dat het tekortschiet. Nogmaals, als je dit orakeldek vergelijkt met anderen die er zijn, voelt het alsof iets ontbreekt. De gids is prima, maar dat is het gewoon. Boete.

De affirmaties in de gids zijn echter best leuk om te lezen en helpen je om je geleid te voelen in het leven.

De kaarten

De kwaliteit van de kaartvoorraad is vergelijkbaar met andere decks die door Hay House worden uitgegeven. De kaarten zijn vrij dik en hebben een glanzende afwerking met vergulde randen. Ze zijn breed en van gemiddelde grootte, dus heel leuk om te schudden en te gebruiken in spreads.

de zielenreis lessen orakel deck

Kaarten in een gloednieuw deck kunnen aan elkaar vast komen te zitten, maar nadat je ze handmatig hebt gescheiden, wordt schuifelen gemakkelijker.

Ik hou wel van het patroon op de achterkant van de kaarten en de kleuren en mandalapatronen op elke kaart. Het voelt alsof de beelden de betekenis van elke specifieke kaart weerspiegelen en de meeste zijn best leuk om naar te kijken.

de zielen reis lessen kaarten review

De boodschappen op de kaarten zijn duidelijk, wat betekent dat dit orakelspel gemakkelijk te gebruiken is. Elke kaart heeft het hoofdwoord erop en een boodschap van bevestiging. Het kan een goed deck zijn voor degenen onder ons die graag elke ochtend een kaart uit een deck kiezen om ons begeleiding te geven voor de komende dag.

Ik moet erop wijzen dat sommige kaarten berichten bevatten zoals Dood, Nijd, Eenzaamheiden Zorg. Ik zie dat sommige lezers dit negatief en verontrustend vinden, ook al leren de feitelijke boodschappen van de kaarten ons hoe we deze concepten kunnen accepteren als onderdeel van ons bestaan in een wereld van dualiteit.

de zielenreis lessen orakelkaarten

Om eerlijk te zijn schieten de Soul’s Journey Lesson Cards voor mij wel een beetje tekort. Ik begrijp waar ze over gaan en ik hou van het idee om te gebruiken wat er in ons leven gebeurt om ons te leiden en ons lessen te leren. Ik denk echter dat de energie van dit deck gewoon iets miste. Het kan zeker dieper, met een interessantere gids en uitleg van elke kaart.

Bovendien zijn de afbeeldingen en kleuren op het dek niet zo geweldig. Ja, dat zijn ze aardig maar de patronen en beelden hadden zoveel meer verkend kunnen worden!

Conclusie

Zoals ik al eerder zei, was ik behoorlijk enthousiast over de Soul’s Journey Lesson-kaarten. Ik zal echter toegeven dat ik behoorlijk teleurgesteld was door dit deck toen ik het begon te gebruiken. De energie en diepte van het dek schieten echt tekort en ik heb het gevoel dat er iets ontbreekt.

De Soul’s Journey Lesson-kaarten voelen aan alsof ze niet zo goed zijn doordacht, en misschien waren ze een beetje gehaast. Ze missen detail en diepgang waar ik zo aan gewend ben als het gaat om orakelkaarten.

Misschien ben ik te hard omdat ik weet dat er zoveel mensen zijn die van dit deck houden! Wat denken jullie? Ben jij fan van de Soul’s Journey Lesson kaarten?

  • Kwaliteit: 44 dikke glanzende vergulde kaarten van gemiddelde grootte.
  • Ontwerpen: Heldere en kleurrijke abstracte afbeeldingen, duidelijke tekstberichten.
  • Moeilijkheid: Gemakkelijk te leren en te lezen voor beginners, zelfs zonder een gids.

De zielsreis leskaarten flippen door video:

Disclaimer: Alle beoordelingen die op deze blog worden geplaatst, zijn eerlijke meningen van de auteur en bevatten geen promotiemateriaal, tenzij anders vermeld.