https://www.verywellfit.com/afoma-okoye-5184496

Hoogtepunten

  • Werkte als onderzoeker op het gebied van gezondheidsbeleid voor een gesubsidieerde niet-overdraagbare ziektepreventiestudie aan de London School of Economics Department of Health policy.
  • Redacteur voor manuscripten geschreven voor indiening in peer-reviewed tijdschriften.
  • Ontvanger van de National Parks Service Expression of Freedom Poetry award.

Informatie, en toegang daartoe, is macht. Mijn rol is om te zorgen voor nauwkeurige en verteerbare informatie, zodat mensen in staat worden gesteld om hun interesses uit te breiden en weloverwogen beslissingen te nemen.

– Afoma Okoye

Ervaring

Afy Okoye is een ervaren schrijver, redacteur en onderzoeker die zich richt op beleid, wetenschappelijke manuscripten en digitale media. Haar expertise omvat het uitvoeren van ontwikkelingsbewerkingen over geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en medische wetenschappelijke manuscripten geschreven door Engelstalige academici voor indiening in peer-reviewed tijdschriften. Voordat hij een graduaat behaalde, werkte Afy als analist voor door de Amerikaanse werkgever gesponsorde gezondheidsplanoperaties. Ze is gepubliceerd in Paste Magazine, Kaplan, EdCircuit, Sun Chronicle en Ad Libitum. Daarnaast ontving ze de National Parks Service Expression of Freedom poetry award.

Onderwijs

Afy behaalde een dubbele Bachelor of Art in Journalistiek en Politieke Wetenschappen aan de Georgia State University en een Masters of Science in International Health Policy aan de London School of Economics.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces