The Muse Tarot Deck Review: Ontdek dit prachtige Deck

De Muze Tarot van Chris-Anne is een prachtig Tarot deck, met unieke en opvallende ontwerpen. Ik hou van dit deck en kan me er echt mee verbinden omdat het nieuwe energie naar Tarot-lezingen brengt.

Ik sta op het punt om een nieuwe serie artikelen over Tarot deck reviews te beginnen, en dacht dat het Muse deck de perfecte plek was om te beginnen! Laten we eens kijken naar dit prachtige deck en waarom je het misschien in je Tarot-beoefening wilt brengen.

Wat is The Muse Tarot Deck?

Het Muse Tarot deck belichaamt vrouwelijkheid en geeft een moderne uitstraling aan traditionele Tarot. Het is het meesterwerk van een ontwerper met heldere kleuraccenten en prachtige collages met vrouwelijke thema’s op elke kaart.

Ik heb me gemakkelijk aangesloten op dit deck, en niet alleen omdat ik een vrouw ben. Het oog van mijn ontwerper vindt dit deck aangenaam om naar te kijken. Vanwege hun nonchalante karakter zijn deze kaarten bedoeld om met een luchtige aanpak en speelsheid gelezen te worden.

de muze tarot

Het is gemaakt door Chris-Anne, waar ik een grote fan van ben. Ze heeft een flink aantal prachtige Tarot- en Orakel decks gemaakt met de bedoeling om mensen hun eigen magische energie te laten aanboren.

Het Muse Tarot deck is mijn favoriet van haar omdat je echt niet zo’n deck kunt vinden! Elke kaart is een kunstwerk en ik kan urenlang verbinding maken met dit deck en elke kaart doornemen. De energie, kleuren en geest van de kaarten zijn werkelijk adembenemend.

Het dek wijkt af van de traditionele Rider-Waite omdat de pakken nieuwe namen hebben. Toverstokken worden inspiratie, zwaarden worden stemmen, bekers worden emoties en pentakels worden materialen.

De Koningen zijn ook veranderd en muzen geworden. Als je tarot al heel lang beoefent, zijn deze veranderingen behoorlijk intuïtief. Als je echter nieuw bent bij Tarot kan het behoorlijk verwarrend zijn!

De Muse Tarot Deck Review

Het Muse Tarot deck wordt geleverd in een middelgrote doos. Je kunt zien dat er veel aandacht en ontwerp is besteed aan elk aspect van dit Tarot deck, met vissen en bloemen verspreid over de doos.

de muse tarot deck review

Deze weerspiegelen de verschillende pakken die in het dek zitten, maar daarover later meer! Ik hou er wel van hoe de symboliek die op de kaarten wordt gebruikt op de verpakking terechtkomt, het geeft een gevoel van onhoudbare magie.

Bij het openen van de doos worden we begroet met een paar regels poëzie op de binnenkant van het deksel gedrukt, die inspiratie en magie weerspiegelen. Nogmaals, de kleine details zoals deze weerspiegelen de hoeveelheid aandacht die in dit deck is gestoken.

De gids

De meeste Tarot decks die tegenwoordig populair zijn, worden geleverd met een gids die de lezer helpt de kaarten te begrijpen. Het Muse Tarot deck is niet anders en heeft een gids die elke kaart in het deck doorloopt.

de muze

Het boek is klein genoeg om in je hand te passen en is van gemiddelde dikte. Het heeft informatie op elke kaart, met trefwoorden die aan de kaarten zijn gekoppeld. Hoewel de namen van de Suits verschillend zijn, draagt elke kaart de traditionele betekenis. De Zeven van Stemmen vertegenwoordigt bijvoorbeeld misleiding en bedrog, net als de Zeven van Zwaarden.

de muze gids

Naast de trefwoorden staat een unieke beschrijving van de kaart die gevoel en energie oproept. Het is best een creatieve beschrijving, met overal beeldspraak en metaforen.

de muze tarot review

Dit is echt een leuke manier om de kaarten te begrijpen en er nieuwe informatie over te krijgen, maar het kan verwarrend zijn voor beginnende Tarotlezers. De gids alleen is niet genoeg om elke kaart te begrijpen, en daarom zul je de kaarten zelf moeten lezen als je nieuw bent bij Tarot.

De Muse Tarot Deck Cards

De beelden op de kaarten zijn helder en kleurrijk met sterke vrouwelijke energie. Je ziet op bijna alle kaarten ergens op de achtergrond een vrouwenfiguur. Het dek is nogal divers en bevat opvallende symboliek. Dieren, bloemen en de kosmos beïnvloeden allemaal de ontwerpen en brengen nieuwe en opwindende energie en ideeën voort.

de muze tarotkaarten

De ontwerpen op de kaarten zijn heel anders dan traditionele Tarot decks, maar ik voel dat dezelfde energie er is. Het kan echter soms moeilijk zijn om de kaarten intuïtief te lezen, vooral als je gewend bent aan meer traditionele Tarot decks.

Kaartruggen zijn van lichtgroene kleur licht bestrooid met roze bloemen rond de boven- en onderrand.

De Majoor Arcaneen

De Major Arcana brengt frisse ontwerpen naar Tarot, en ik ben absoluut dol op de afbeeldingen van de kaarten. Ik hou van de Fool-kaart in het deck en hoe deze duidelijk de traditionele betekenis brengt, maar met een frisse en moderne twist. We zien de Dwaas vooruit springen naar haar avontuur, onvoorbereid maar vol ambitie en opwinding.

Ik ben ook geobsedeerd door de afbeelding van de keizerin. Deze kaart gaat helemaal over vrouwelijkheid en overvloed, dus wat is een betere manier om dit te laten zien dan door afbeeldingen van planeten en het universum! De kracht die deze kaart bevat is onmiskenbaar.

muse kaarten

De Maankaart is er ook een die aanzienlijk is veranderd, maar nog steeds dezelfde energie weet te bevatten als meer traditionele Tarot decks. Natuurlijk is de maan nog steeds de belangrijkste focus van de kaart, maar de rest is volledig veranderd.

De rivierkreeft is een persoon geworden, starend naar de enorme maan erboven. De twee honden zijn nu bijpassende beelden. Toch straalt de kaart angst en onzekerheden uit.

de maan tarotkaart

De maan overweldigt de kaart en de beelden kijken weg van de gloed. Er zijn twee paden, een donkere en een licht dat van de beelden naar de maan leidt. Dit weerspiegelt beslissingen en de twee kanten die we allemaal in ons hebben.

De Kleine Arcana

Laten we nu eens kijken naar de Minor Arcana-kaarten. Ik denk dat deze kaarten goed werken met donker en licht, waarbij de kleuren van de kaarten hun betekenissen weerspiegelen. Ook in de Kleine Arcana-kaarten zien we zoveel aandacht en ontwerp in hun creatie gaan.

Het Pak van Emoties (of Kopjes) zal vaak water- en zeelevenbeelden gebruiken om het element water weer te geven.

Het Pak van Materialen (Pentakels) zal vaak bloemen afbeelden, die overvloed en materiële goederen weerspiegelen. Het Pak van Inspiratie (Toverstokken) zit vol kleur en energie.

de muze minor arcana

Laten we eens kijken naar de Vijf van Materialen die traditioneel de Vijf van Pentakels zouden zijn. Dit is een kaart die armoede en behoeften weerspiegelt, en we kunnen het duidelijk zien in de beelden van de kaart.

Een hand reikt uit naar een vrouw die opgerold op de grond ligt. In de verte zijn er rozen en een gouden structuur.

Ik hou ook van de Ace of Voices en hoe er een uil op de kaart staat. De Zwaardvechters weerspiegelt helderheid en besluitvorming, en de lichte en scherpe lijnen op de kaart vertegenwoordigen dit echt goed!

muze van inspiratie

Een van de unieke kenmerken van dit deck zijn horizontale kaarten, die De Muze (Koning) van elk pak vertegenwoordigen. De energie van de kaarten is hetzelfde en brengt kracht voort.

De Muse Tarot Unboxing en Flip Through Video:

De Muse Tarot Deck Review Samenvatting

  • Kwaliteit: Matte kaartvoorraad van behoorlijke dikte.
  • Ontwerpen: Randloos ontwerp, horizontale kaarten.
  • Beeldspraak: Mooi en opvallend artwork, met een volledig unieke kijk op de Tarot.
  • Moeilijkheid: Voor beginners is het misschien moeilijk te lezen, omdat niet alle kaarten correleren met traditionele Rider-Waite-afbeeldingen. Alle pakken worden hernoemd, King-kaarten worden volledig herwerkt en hernoemd.

Ik geniet echt van dit Tarot deck en het artwork is werkelijk adembenemend. Ik weet echter dat het niet voor iedereen is weggelegd!

Verkoop

De Muze Tarot: Een Deck met 78 Kaarten & Gids

De Muze Tarot: Een Deck met 78 Kaarten & Gids

  • Chris-Anne (Auteur)
  • Engels (publicatietaal)

Ik raad dit deck aan voor mensen die zich van nature verbinden met het goddelijke vrouwelijke en die graag een deck willen krijgen met een frisse en moderne benadering van traditionele Tarot. Of je nu lezingen doet voor klanten of dagelijkse trekkingen voor jezelf, dit deck zal een goede metgezel zijn in waarzeggerijpraktijken.

Ik zou dit deck echter niet aanraden voor beginners, omdat het niet de traditionele pakken en afbeeldingen van veel andere Tarot decks heeft. Bovendien is de gids zeer minimaal in vergelijking met anderen. Laat me weten wat je van het Muse tarot deck vindt in de reacties hieronder.

Disclaimer: Alle beoordelingen die op deze blog worden geplaatst, zijn eerlijke meningen van de auteur en bevatten geen promotiemateriaal, tenzij anders vermeld.