The Crystal Wisdom Healing Oracle Deck Beoordeling

The Crystal Wisdom Healing Oracle Deck Beoordeling

Het Kristal Wijsheid Helend Orakel is een orakel deck gemaakt door Judy Hall, een succesvolle spirituele auteur die wereldwijd bekend staat om haar Kristallen Bijbel.

De Kristallen Bijbel is een uitgebreide serie boeken over kristallen die veel mensen over de hele planeet heeft geleid en geholpen en is vertaald in 16 talen.

Laten we eens kijken naar haar het Crystal Wisdom Healing Oracle-deck dat ze heeft gemaakt en de prachtige kaarten die je kunt gebruiken om je leven te leiden.

Wat is een Oracle deck?

Laten we eerst even de tijd nemen om orakeldecks te bespreken. Ze zijn nauw verwant aan Tarot decks omdat ze ons spiritueel kunnen leiden. Elk orakeldek is echter uniek. In tegenstelling tot Tarot decks, die normaal gesproken een vast aantal kaarten hebben en elke kaart een specifiek thema volgt, kunnen orakelkaarten over alles gaan.

De betekenissen achter orakel decks en hun kaarten zijn volledig aan de maker, en ze volgen allemaal hun eigen thema’s en structuur. Dit betekent dat er zoveel geweldige orakeldecks zijn en dat je de perfecte voor jou kunt vinden.

Wat is het Crystal Wisdom Healing Oracle Deck?

Het Crystal Healing Oracle deck is een deck van 50 kaarten. Elke kaart heeft een afbeelding van een specifiek kristal met de naam op de onderkant van de kaart.

de kristal wijsheid helende orakel aquamarijn

Er is een enorm scala aan kristallen die in het dek zijn opgenomen. De meer populaire kristallen zoals Amethist, Citrien en Lapis Lazuli verschijnen allemaal in het deck, maar ik vind het geweldig hoe Judy Hall een aantal echt obscure en exotische kristallen heeft opgenomen.

Je hebt misschien nog nooit gehoord van kristallen zoals Azeztulite en Ajoite, maar als ze in het deck verschijnen, kun je meer te weten komen over deze stenen en hoe ze je kunnen helpen.

kristal helend orakel

Dit orakeldek is erg handig voor mensen die net zijn begonnen aan hun reis naar kristalgenezing en voor mensen die wat begeleiding nodig hebben.

Dit deck is echter super handig voor degenen onder ons die veel weten over kristalgenezing en wat de verschillende stenen ook doen.

Dit dek kan nieuw licht werpen op hoe we kristallen kunnen gebruiken om ons leven te helpen en te genezen en kan ons leiden naar welke steen we moeten gebruiken en wanneer.

De kaarten in het deck zijn doordrenkt met de kracht van elk kristal, dus het deck heeft verbazingwekkende energie!

The Crystal Wisdom Healing Oracle Beoordeling

Het Crystal Wisdom Healing Oracle deck wordt geleverd in een dikke en stevige doos. Het heeft een eenvoudig ontwerp met een zwarte achtergrond en vier kristallen op de voorkant van de doos. Ik hou echt van het moderne gevoel van dit deck en het strakke ontwerp van de doos en kaarten.

het kristalwijsheid helende orakel

Er is een lint aan de zijkant van de doos waaraan je trekt om het binnenste deel van de doos naar buiten te laten glijden, waardoor de kaarten en de gids worden onthuld. Je voelt echt de kwaliteit van het product als je de doos in handen hebt.

De gids

De gids is vrij dik en heeft full-color hoge kwaliteit print. Het voelt in het begin vrij klein, maar het zit boordevol nuttige informatie over kristallen! Zelfs als je vertrouwen hebt in je kennis van kristalgenezing, brengt de gids nog steeds een nieuw begrip van de stenen.

gids

De gids bevat informatie over elke kaart en de manieren om ze te gebruiken. Het bespreekt de specifieke kristallen die op elke kaart staan in detail, maar er is zoveel meer kennis verpakt in deze gids!

Judy Hall gaat zo gedetailleerd in op energie en vibraties en de algemene manieren waarop kristalhealing ons kan helpen.

de kristallen wijsheid helende orakel gids

Het eerste hoofdstuk van het boek bevat kristallen eerstehulpoplossingen en bevat informatie over aardse, kosmische en helende trillingen van stenen. Het stelt ons in staat om erachter te komen welke kristallen we misschien willen gebruiken, afhankelijk van wat we nodig hebben.

Als je bijvoorbeeld met kosmische energie wilt werken, somt Judy Hall de beste kristallen op om dit mee te doen. Het bevat ook lay-outs van kristallen om volledig toegang te krijgen tot hun energie.

de kristal wijsheid helende orakel review 1

Het deck bespreekt de chakra’s en welke kristallen met welk chakra werken. Er is gewoon zoveel praktische informatie in deze gids, het is echt de moeite waard om het deck alleen voor de gids te kopen!

de Kaarten

De kaarten zijn verdeeld in vijf categorieëngories genaamd Multidimensional Suites. Deze categorieën zijn aards, helend, kosmisch, integratie en interactief.

De kleuren van de randen op elke kaart komen overeen met de categorie waarin het kristal zich bevindt, en dit is super handig om de kristallen te begrijpen en waar ze aan gekoppeld zijn!

De kaarten zijn genummerd en hebben onderaan de kristallen namen. De achterkanten van de kaarten zijn bedekt met effen grijs-wit verloop dat zilver imiteert.

kristal helend orakel deck

De foto’s op het Crystal Wisdom Healing Oracle-deck zijn allemaal professioneel genomen foto’s van hoge kwaliteit van kristallen gemaakt door Michael Illas, een fotograaf uit het Verenigd Koninkrijk.

Ik hou van de eenvoudige en moderne afbeeldingen op de kaarten, met elk kristal op een zwarte achtergrond. Het zet echt de energie van het kristal op de voorgrond van het dek.

Vanwege de energie van de kaarten kun je de kaarten gebruiken in plaats van de eigenlijke kristallen bij het mediteren en helen.

kristal wijsheid orakel deck

De kaarten zijn glanzend, middelgroot en liggen mooi in de hand. Ze hebben vergulde zilveren randen en zijn van behoorlijke dikte. Je kunt de kaarten in je hand houden en ze gemakkelijk schudden.

Conclusie

Ik ben verbaasd over de kwaliteit van het Crystal Wisdom Healing Oracle deck. Het is zeker een voorbeeld voor andere orakel decks die er zijn. Ja, het prijskaartje is misschien bovengemiddeld, maar het is de kwaliteit waarvoor je betaalt.

Ik raad dit deck aan alle kristalgenezers aan. Zelfs als je een bepaald kristal niet in je bezit hebt, kun je het vervangen door een kaart die nog steeds de trillingen van dat kristal bevat en dit zal op dezelfde manier werken als wanneer het het echte werk zou zijn.

Dit orakel deck is echt een must-have voor kristalgenezers!

  • Kwaliteit: Dikke glanzende middelgrote kaartvoorraad met premium hoge kwaliteit print en zilver verguldsel aan de randen.
  • Ontwerpen: Heldere en hoogwaardige foto’s, gekleurde rand.
  • Moeilijkheid: Enige kennis van kristallen en hun eigenschappen kan nuttig zijn als u kaarten intuïtief wilt lezen, anders wilt u misschien de gids bestuderen. Maar zoals ik al eerder heb gezegd, de gids is ongelooflijk voor zowel beginners als experts en zit boordevol nuttige informatie.

Crystal Wisdom Healing Oracle Flip Through Video:

Disclaimer: Alle beoordelingen die op deze blog worden geplaatst, zijn eerlijke meningen van de auteur en bevatten geen promotiemateriaal, tenzij anders vermeld.