Schoenrecensie: ABEO AEROsystem van The Walking Company

Schoenrecensie: ABEO AEROsystem van The Walking Company
ABEO 3400

ABEO 3400.
Wandelen Bedrijf

Bij het lopen voor fitness en gezondheid is een schoenoptie de AEROsystem-schoenenlijn die door The Walking Company wordt verkocht. AEROsystem schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Naast “neutrale” ontwerpen die voor iedereen werken, zijn er ook AERO’s specifiek voor mensen die hulp nodig hebben bij motion control of stabiliteit. Er zijn stijlen voor mannen en vrouwen in regelmatige en brede breedtes.

Aangepaste montage

U kunt ABEO AEROsystem schoenen online kopen of in een fysieke The Walking Company winkel. Hoe u de schoenen ook koopt, u kunt een aangepast voetbed kiezen dat neutraal is, middenvoetsbeentjessteun heeft of een geplaatste hiel heeft.

Als u ze in een winkel koopt, krijgt u een gratis digitale voetanalyse om de hoogte van uw boog te bepalen en om in te passen op specifieke drukpunten van uw voet. Deze informatie kan de verkoper helpen het type voetbed aan te bevelen met de exacte hoeveelheid boogondersteuning die u nodig hebt en die het meest stabiliserend zal zijn voor uw voet.

Je zult deze zelfde mate van maatwerk niet vinden bij reguliere sportschoenenwinkels of in de meeste andere sportschoenen. Dit is een groot voordeel bij het kopen van schoenen bij The Walking Company. De meegeleverde ABEO 3D3 CORE sportorthese zorgt voor demping, energieteruggave en ademend vermogen.

U kunt upgraden naar de ABEO 3D3 Max Performance orthese die een kurk en rubberen kern heeft voor meer ondersteuning en stabiliteit. Beide orthesen hebben het Seal of Acceptance van de American Podiatric Medical Association.

Functies

Deze wandelschoenen zijn er in een ruime keuze aan kleuren en breedtes. Ze worden zelfs geleverd met twee sets veters, een in de basiskleur en een in een accentkleur. De keuze om veters uit te schakelen kan zorgen voor een leuke schoen om te dragen. Maar hoe zit het met de kenmerken van de ABEO AEROsystem-schoenen die ze comfortabel maken en een goede optie voor wandelen? Deze omvatten:

  • Een soepele zool: Het kan moeilijk zijn om je pas te vinden in een stijve schoen. De zolen van ABEO AEROsystem schoenen zijn flexibel genoeg om uw voet comfortabel te laten bewegen. Ze zijn intelligent ontworpen om in het juiste gebied te flexen om te wandelen en te rennen.
  • Een ideale hak: De hiel van de schoen is afgerond, in plaats van uitlopend, en bevindt zich in hetzelfde vlak als de voorkant van de schoen – met andere woorden, de achterkant van de schoen is niet hoger of lager dan de voorkant. Voor de meeste mensen is een platte schoen beter om te lopen dan een schoen met een verhoogde hak.
  • Comfortabele demping: De AEROsystem-lijn heeft “gekanaliseerde luchtkamers” in de zool om demping, schokabsorptie en energieteruggave te bieden. Ze voelen zich goed op de voeten, zelfs als je lang stilstaat.
  • Duurzame buitenzolen: Ze zijn gemaakt van een hightech materiaal genaamd Vibram MultiTrek. De onderkanten van de schoenen hebben geen diepe kanalen waarin kleine rotsen en andere stukjes puin vast kunnen komen te zitten.
  • Slimme veters: Het vetersysteem heeft een tonghoudersleuf om de schoentong op zijn plaats te houden. De ABEO AEROsystem schoenen hebben ook een extra set vetergaten bij de enkel. Hierdoor kun je ze veteren voor een extra mate van stabiliteit in de hiel als dat nodig is.
  • Goed geconstrueerd bovenwerk: De schoenen zijn ontworpen om lang mee te gaan.

Schoen modellen

De AEROsystem-modellen veranderen van jaar tot jaar, dus het is het beste om te controleren op het huidige aanbod. The Walking Company werkt stijlen bij om nieuwe technologie op te nemen en de lijn fris te houden.

Deze modellen waren actueel voor 2018:

  • ABEO AERO Janet: Trailschoen voor dames met een tong om trailresten buiten te houden, waterbestendig membraan om je voeten droog te houden en een zool met hoge tractie. Verkrijgbaar in twee kleuren en in medium en breed.
  • ABEO AEROsysteem Delany: Damesschoenen voor hardlopen en stevig wandelen. Het heeft een mediale post voor ondersteuning en een goede flexibiliteit van de voorvoet. Verkrijgbaar in twee kleuren en medium en brede versies.
  • ABEO AEROsystem Symbool: Lichtgewicht hardloop- en wandelschoenen voor dames. Het heeft motion control-elementen, waaronder een TPU-schacht en mediale paal. Verkrijgbaar in twee kleuren en medium en breed.

The Walking Company houdt de AEROsystem-lijn up-to-date met goede hardloop- en wandelschoentechnologie. Het is de moeite waard om hun winkel te bezoeken om de gratis voetanalyse en aanbevelingen te krijgen over welk type hardloop- of wandelschoen en binnenzool het beste bij u past. Dit kan een wereld van verschil maken vergeleken met naar een niet-speciaalzaak gaan om je schoenen te kopen.

Het hebben van een keuze uit voetbed en inlegzolen maken deze schoenen een slimme keuze. Hun hardloopschoenontwerpen zijn geschikt voor loopfitness.