Relatie Tarot Spreads- 5 Krachtige Spreads Uitgelegd

Relatie Tarot Spreads- 5 Krachtige Spreads Uitgelegd

Relaties brengen ons zoveel levensvreugde. Wie houdt er niet van om een nieuw persoon te ontmoeten en de vlinders te krijgen? Of met iemand zijn bij wie je je zo op je gemak en zelfverzekerd voelt, dat je niet begrijpt hoe je eerder zonder hen hebt geleefd?

Soms kan het echter moeilijk zijn om te begrijpen wat er echt in ons hart is. Natuurlijk heeft de wetenschap een aantal antwoorden, waardoor we inzicht krijgen in de chemicaliën die vrijkomen als we met iemand zijn waar we echt zin in hebben.

Toch is er een diepere spirituele kant als het gaat om relaties die we soms moeilijk te begrijpen vinden. Maar tarotkaarten zijn er om te helpen!

In dit artikel zal ik je leren over de relatie tarot spreads, hoe je de kaarten kunt gebruiken om je hart te leiden, en wat verschillende kaarten voor jou kunnen betekenen!

Lees verder om de magie van tarot te ontdekken en wat je kunt leren over je huidige of potentiële relaties.

Relatie Tarot Spreads

Hoe veilig en comfortabel je relatie ook is, het is altijd goed om een second opinion te krijgen. Tarotkaarten kunnen eventuele diepe gevoelens en conflicten benadrukken die je misschien onderdrukt, of ze kunnen je laten zien hoe je partner zich over je voelt.

Ik raad aan om om de paar weken met de kaarten in te checken voor begeleiding en inzicht in je relatie. Dit zal je in staat stellen om de verbinding met je partner te verdiepen en je eigen emoties en gevoelens duidelijker te begrijpen.

Dus hier zijn enkele geweldige relatiespreads die je hierbij kunnen helpen.

Nieuwe relatiekaartspread

nieuwe relatiekaart spread
Zoals deze spread? Bekijk mijn tarotdagboek op Etsy

Heb je onlangs geluk gehad in de liefde en heb je een nieuwe partner gevonden? Misschien kun je niet stoppen met erover na te denken en kun je niet wachten om samen je relatie te verkennen! Het zijn spannende tijden, en wat is een betere manier om dingen te ontwikkelen dan met tarotkaarten?

Dit is een tarot met vier kaarten voor relaties die nieuw zijn en zal je helpen ontdekken wat de toekomst is voor jou en je partner!

De eerste kaart die je kiest verwijst naar jou en je gevoelens en de tweede weerspiegelt de gevoelens van je partner. De derde kaart richt zich op wat goed werkt in je relatie, en de vier gaat helemaal over de toekomst van deze nieuwe relatie!

Interpretatie

Laten we zeggen dat je Kracht krijgt voor de eerste kaart. Dit weerspiegelt je gevoelens in je nieuwe relatie. Je hebt moed en geduld met je partner en de kracht om na te streven wat diep in je hart zit. Maar hoe zit het met je partner?

Misschien trek je de Kluizenaar voor de tweede kaart. Maar wat betekent dit voor je partner? Deze kaart weerspiegelt spirituele groei en wijsheid. Misschien heeft je partner het gevoel dat je een gids voor hem bent, hem door zijn leven helpt en hem laat groeien en bloeien als persoon.

Laten we naar de derde kaart gaan. Laten we zeggen dat je het Rad van Fortuin krijgt. Dit is echt een spannende kaart en weerspiegelt verandering, lot en lot. Dit suggereert zeker dat jij en je partner bij elkaar zijn gekomen omdat het de bedoeling is dat je samen bent!

Voor de laatste kaart, die vraagt wat de volgende stap is voor de relatie, laten we ons voorstellen dat je de Sun-kaart omdraait. Nog een hoopvolle kaart die succes en geluk betekent. Je bent je partner en hebt veel geweldige tijden voor de boeg!

Toekomstige relatiekaart spread

toekomstige relatie tarot spread
Zoals deze spread? Bekijk mijn tarotdagboek op Etsy-nl

Als je je afvraagt wat de toekomst van jou en je partner is, zal deze eenvoudige one-card relatie tarot spread je inzicht geven in wat de volgende stap is.

Je hebt misschien geen vraag in gedachten en wilt gewoon een algemeen inzicht in de toekomst van je relatie. Of misschien heb je een specifiek ding aan je hoofd dat beantwoord moet worden! Wat het ook mag zijn, vraag het gewoon aan de Tarotkaarten en ze zullen helpen.

Interpretatie

Misschien vraag je je af of je je partner moet vragen om bij je in te trekken. Laten we zeggen dat je de Vier van Staven omdraait. Dus wat vertelt deze kaart je over je relatie?

De Vier van Staven weerspiegelt passie, succes en eenheid. Er is veel positieve energie met deze kaart en het suggereert dat jij en je partner samen een gezond en gelukkig leven zullen leiden. Dus misschien is het tijd om de sprong te wagen en je partner te vragen om bij je in te trekken?

Breakup Tarot Spread

verbreek tarotspread
Zoals deze spread? Controleer out mijn tarot dagboek op Etsy-nl

Een relatiebreuk kan een heel traumatische tijd zijn en je kunt het gevoel hebben dat je zoveel tijd hebt verspild aan deze ene persoon! Alles gebeurt echter met een reden en er zat betekenis achter de relatie, ook al eindigde deze.

Wanneer een relatie voorbij is, geloof ik dat het heel belangrijk is om te kijken naar wat je van de relatie hebt geleerd en hoe je daaruit kunt groeien.

Het is ook geweldig om de goede tijden te vieren die je met deze persoon hebt gehad. Om dit te doen, kan het nuttig zijn om naar de kaarten te gaan om een beter begrip van alles te krijgen.

Dit is een spread van drie kaarten. De eerste getrokken kaart verwijst naar wat er goed ging in de relatie. De tweede weerspiegelt waarom het niet is gelukt en de derde verwijst naar wat je van de relatie kunt leren.

Interpretatie

Laten we zeggen dat je de Drie van Kelken hebt ingeleverd voor de eerste kaart. Deze kaart suggereert dat jij en je ex-partner veel plezier hebben gehad samen! Je hebt goede gesprekken gehad, je hebt misschien veel gefeest en ze hebben je misschien creatief geholpen. Klinkt leuk, maar hoe zit het met het slechte in de relatie?

Misschien trek je aan de Zeven van Staven. Met betrekking tot liefde suggereert deze kaart zeker dat er emotionele muren werden opgetrokken en een gebrek aan toewijding van een of meer deelnemers.

Maar alles gebeurt met een reden en de relatie is niet gelukt. Dus, wat kan worden geleerd van de ervaring?

Laten we zeggen dat je Matigheid trekt. Deze kaart verwijst naar harmonie en balans. Misschien was je relatie een beetje aan de intense kant, of was er een onevenwichtigheid van emoties?

Deze kaart suggereert dat je hebt geleerd wat je nodig hebt van je partner en wat je zult zoeken in je volgende relatie om het harmonieus te houden!

10 Kaart Relatie Tarot Spread

relatie tarot spread 1
Zoals deze spread? Bekijk mijn tarotdagboek op Etsy-nl

Nu ga ik je door een relatie tarot spread praten die jij en je partner samen kunnen doen om je verbinding te ontwikkelen.

Deze relatie tarot spread gaat helemaal over het controleren van je relatie samen en het communiceren van je gedachten en gevoelens.

De eerste kaart weerspiegelt hoe je je voelt over jezelf in de relatie, de tweede hoe je je partner ziet en de derde hoe je de relatie bekijkt. Op dezelfde manier weerspiegelen de vierde, vijfde en zesde kaart de visie van je partner op zichzelf, jou en de relatie.

De laatste vier getrokken kaarten gaan over je partnerschap en de reis die je samen maakt.

De zevende kaart vertegenwoordigt de sterke punten van je relatie en hoe je in het begin verbonden bent. Het kan geweldig zijn voor jou en je partner om dit te onthouden en te beseffen hoe belangrijk het was!

De achtste kaart weerspiegelt de zwakheden van de relatie. Als er problemen zijn, worden deze in de kaarten weergegeven. Dit stelt u en uw partner in staat om eventuele zorgen die u zou kunnen hebben te bespreken.

De negende kaart vertegenwoordigt de toekomst van de relatie. Het zal je laten zien waar deze relatie naartoe gaat en wat je vervolgens van elkaar kunt verwachten.

Ten slotte geeft de tiende kaart wat advies over hoe de relatie te ondersteunen.

Ik hou van deze verspreiding omdat het betekent dat zowel jij als je partner zich kunnen openstellen over je behoeften en gevoelens. Relaties gaan allemaal over communicatie, en door deze tarotspread samen te doen, kun je je liefde ontwikkelen en versterken.

5-kaartcompatibiliteitsspreiding

compatibiliteitsrelatie tarot spread
Zoals deze spread? Bekijk mijn tarotdagboek op Etsy-nl

Ik denk dat iedereen die een relatie heeft gehad, die gevreesde vraag in zijn hoofd heeft gehad. Degene die vraagt: “Zijn we echt zo compatibel?”.

Als het gaat om het vinden van de perfecte partner, moet je compatibel zijn. Je moet dezelfde overtuigingen en doelen in het leven delen, anders valt het net zo snel uit elkaar als het begon!

Gelukkig kun je jezelf het liefdesverdriet besparen en naar de kaarten gaan om erachter te komen hoe compatibel jij en je partner echt zijn. Deze spread met vijf kaarten kan worden gedaan met nieuwe relaties of langdurige relaties die misschien een beetje onder druk staan.

De eerste getrokken kaart verwijst naar je gevoelens en wensen in de relatie en de tweede kaart weerspiegelt de gevoelens van je partner.

De derde kaart vertegenwoordigt de dominante kenmerken van je relatie en de vierde weerspiegelt de uitdagingen of conflicten. De uiteindelijke kaart die uit het deck wordt getrokken, weerspiegelt de overall compatibiliteit van uw relatie.

Deze eenvoudige vijf-kaart relatie tarot spread is een fantastische manier om jou en je partner te begrijpen. Zodra u duidelijkheid krijgt over uw compatibiliteit, is het aan u wat u vervolgens moet doen.

Tarot Spread voor Relaties Betekenis

Zoals je hierboven hebt gezien, kun je een algemene relatie tarot spread doen, of je kunt specifieke vragen stellen. Er zijn zoveel dingen waar tarotlezen bij kan helpen als het gaat om relaties. Hier zijn er maar een paar!

U en uw partner begrijpen

Omdat relaties zo belangrijk zijn in ons leven, moeten ze sterk zijn. Conflicten in een relatie komen echter super vaak voor. Sterker nog, ik denk dat een relatie zonder ruzie een rode vlag is.

relatie tarot verspreid begrip

Communicatie is de sleutel binnen relaties en er moeten argumenten plaatsvinden om de kracht en verbinding van het partnerschap te laten groeien.

In het licht van conflicten kunnen we ons wenden tot tarotkaarten om een beter begrip te krijgen van wat er gaande is in onze relatie. We kunnen de kaarten vragen om ons inzicht te geven in hoe onze partner zich voelt en hoe we ons voelen. Dit betekent dat we kunnen werken aan het opbouwen van de relatie en het overwinnen van elk conflict.

Zien hoe sterk de relatie is

Heb je twijfels over je nieuwe relatie? Ben je bang dat je geliefde je niet zo leuk vindt als jij hem of haar leuk vindt?

Een relatie tarot spread kan ons inzicht geven in hoe sterk een relatie is, vooral een nieuwe waarbij je misschien niet echt weet of het echt is of niet! De kaarten kunnen je begeleiding geven en je vertellen waar deze relatie naartoe kan gaan en of de verbinding die je voelt echt is.

Kijken of u klaar bent voor de volgende stap

Een relatie wordt gedefinieerd door mijlpalen. De eerste date en de eerste kus kunnen geweldige ervaringen zijn, waardoor herinneringen worden gemaakt die voor altijd duren. Officieel gaan is weer een spannende mijlpaal, en wie kan de eerste keer vergeten wanneer je de woorden “Ik hou van je” zegt?!

relatie tarot eerst verspreid

Sommige mensen willen bij hun partner intrekken of vrij snel trouwen, anderen hebben de neiging om het rustig aan te doen. Iedereen is anders en er is geen goed of fout met dit spul!

Als je nadenkt over de volgende stap in je relatie, kan het vragen van de tarotkaarten echt inzicht en begrip geven. Ze laten je zien wat je diep van binnen wilt. Volg je intuïtie en volg de Tarot!

Beslissen of het tijd is om het te stoppen

Ja, tarotkaarten kunnen ook de vraag beantwoorden die je misschien al weken vermeed. Is het tijd om de relatie af te blazen?

Soms is een relatie gewoon niet goed en negeer je misschien de tekenen en doe je alsof alles in orde is. Dit zal echter alleen maar meer angst veroorzaken wanneer je eindelijk uit elkaar gaat.

relatie tarot spread lezen

Een deel van mij denkt dat als je de tarotkaarten vraagt of je je partner moet dumpen, je het antwoord waarschijnlijk al weet. De tarotkaarten kunnen je echter helpen om helder te denken en de situatie beter te begrijpen. Alleen jij en de kaarten weten echt wat er in je hart zit!

Ontdek wat de volgende stap is voor je liefdesleven met een relatie Tarot Spread

Een relatie tarot spread stelt je in staat om te begrijpen wat er gaande is in je liefdesleven en wat je misschien nodig hebt van je partner. Het kan je antwoorden geven op vragen die je je al tijden afvraagt, en kan je duidelijkheid geven met betrekking tot een relatiebreuk!

Tarotkaarten zijn een geweldig hulpmiddel en ik geloof dat ze het leven van een persoon echt kunnen verbeteren. Het is ook niet alleen liefde en relatie waarin tarotkaarten kunnen helpen!

Bekijk mijn artikel over tarotkaartspreads met drie kaarten die je kunnen helpen het leven, carrière, financiën en beslissingen te begrijpen of mijn droominterpretatie verspreidt zich om je te helpen nuttige inzichten in je dromen te krijgen. Tarotkaarten bevatten het antwoord en weerspiegelen wat er diep in je hart zit.