Queen of Swords Tarot Card Betekenis: Liefde, Gezondheid, Geld &meer

Queen of Swords Tarot Card Betekenis: Liefde, Gezondheid, Geld &meer

Wanneer de Koningin van zwaarden verschijnt in een lezing, het is indicatief voor een ondersteunende vrouw die in je leven zal verschijnen. Deze persoon zal je aanmoedigen en verheffen om je volledige potentieel te vervullen. De Koningin van Zwaarden is sterk, begripvol, empathisch en bereid om anderen onder haar hoede te nemen.

Ze belichaamt liefde en kan worden vertrouwd in elk moment van nood. Als je deze kaart in een reading ziet, is het tijd om de hulp en steun te accepteren van de vrouw die van je houdt. Je kunt deze vrouw ook zijn voor anderen in je leven. Het aannemen van de empathische en ondersteunende aard van de koningin kan nuttig zijn, vooral als je met anderen te maken hebt.

Koningin van Zwaarden Trefwoorden

Voordat je dieper ingaat op de rechtopstaande en omgekeerde Queen of Swords tarotkaart betekenis, en de verbinding met liefde, carrière en leven, kun je hieronder een kort overzicht vinden van de belangrijkste woorden die verband houden met deze Zwaardenkaart.

Rechtopstaand: ondersteunend, empathisch, bemoedigend, beschermend, onafhankelijk
Omgekeerd: onvoorzichtig, wreed, hard, gevaarlijk, koudhartig

Queen of Swords Card Beschrijving

De Koningin der Zwaarden zit op een sierlijke troon in de lucht en kijkt in de verte. Het tweesnijdende zwaard in de ene hand is naar de hemel gericht, terwijl haar andere hand wordt uitgestoken en haar steun en advies biedt.

koningin van zwaarden tarot

Vanuit haar plaats in de hemel ziet ze alles en kan ze de kennis bieden die je nodig hebt om voorbij je pijn of pijn te komen. Ze staat open voor de mening van anderen en wil een schouder bieden aan iedereen die het nodig heeft.

Op de achtergrond zijn er opgehoopte wolken – net als in de andere hofkaarten van de Zwaarden – die de voortdurende aard van verandering uitdrukken.

Koningin van Zwaarden Betekenis

De Koningin van zwaarden In het rechtop positie is een goed voorteken. Deze kaart betekent een positieve vrouw die je zal ondersteunen door de moeilijke tijden in je leven. Ze is geduldig en begripvol en zal je helpen om de positieve dingen in je leven te zien. Haar positieve energie is niet het resultaat van een leven zonder problemen.

De Koningin heeft pijn en verlies ervaren en zal deze wijsheid gebruiken om je door je eigen moeilijke tijden heen te helpen. Als je negativiteit of verlies in je leven ervaart, bereid je dan voor op een ondersteunende vrouw om haar weg naar je leven te vinden en je naar je hoogste potentieel te verheffen.

Geld en carrière betekenis

In een carrière lezen, de Koningin van zwaarden geeft aan dat u mogelijk advies of begeleiding krijgt van een oudere vrouw op uw werkplek. Deze persoon zal deskundig en ondersteunend zijn en haar verlangen uiten om je te zien slagen. Haar professionele aard zal een positief voorbeeld voor je zijn in je carrière, en je zou er goed aan doen om dat voorbeeld te volgen.

Als je de kans krijgt om met zo iemand te mentoren, moedigt de Queen of Swords je aan om op de kans te springen en alle informatie die je kunt te ontfutselen.

Als het gaat om financiële inspanningen, kunt u paden kruisen met een vrouw die u geld en beleggingsadvies geeft. Ze moedigt je aan om haar ideeën op de voet te volgen. Je zult niet op een dwaalspoor worden gebracht en je aandacht en toepassing van haar suggesties zal waarschijnlijk leiden tot financieel succes voor jou nu en in de toekomst.

Liefde en relaties Betekenis

In liefde en relaties, de Koningin van zwaarden kan erop wijzen dat je een relatie hebt met iemand die de bovenstaande houdingen en waarden belichaamt. Ze is fel loyaal en steunt je zonder aarzeling of angst voor de toekomst.

Haar professionele aard kan haar ontmoedigen om publiekelijk genegenheid te tonen, maar ze is toch gepassioneerd en liefdevol. Ze zal je zeker ondersteunen en helpen bij elke onderneming die je kiest.

Als de koningin een minnaar vertegenwoordigt, is deze persoon een authentieke geest en een geweldige partner om in je hoek te hebben. Ze verzekert je dat je partner oprecht is en wil dat je slaagt. Als je deze persoon dichtbij houdt, zul je alle vreugden in het leven en de liefde hebben.

Als je single bent, kan deze kaart in je lezing betekenen dat je iemand zult ontmoeten die de Koningin van zwaarden belichaamt. Ze zal niet per se je geliefde zijn, maar ze kan je naar hem / haar leiden. Als je paden kruist met deze persoon, houd dan je hart open en accepteer haar in je leven. De steun en het advies dat je zoekt, zullen zeker komen wanneer je ervoor kiest om een relatie met deze persoon aan te gaan.

Deze kaart kan ook betekenen dat je deze moet vasthouden. uit op iemand die je emotioneel zal ondersteunen in je relatie. Je hoeft je tijd niet te verspillen aan mensen die je niet optillen en je beter maken. De Koningin van Zwaarden stelt je gerust van je zelfredzaamheid en je vermogen om dit alleen te doen.

Gezondheid en spiritualiteit Betekenis

De Koningin van zwaarden in een Gezondheid context belichaamt alle onderdrukte emoties die je diep van binnen misschien voelt. Je doet er goed aan om de hulp en ondersteuning te zoeken die je nodig hebt om deze emoties los te laten, zodat je verder kunt gaan.

Wanneer je vertrouwt op de sterke vrouw om je op je pad te leiden, zul je goed op weg zijn naar vrijheid van wat je dwarszit. Dit kan een familielid, therapeut, arts of een andere mentor zijn.

Koningin der Zwaarden omgekeerd

De Koningin der Zwaarden omgekeerd duidt op een oudere vrouw wiens doel het is om ravage aan te richten in je leven. Ze zal onvoorzichtig, niet-ondersteunend en mogelijk zelfs beledigend zijn op sommige momenten.

Deze persoon is egoïstisch en is niet geïnteresseerd in het voordeel van iemand anders dan zichzelf. Ze laat haar worstelingen uit het verleden haar bitter maken en de woorden die ze spreekt zijn ontworpen om de mensen om haar heen te kwetsen en uit te schakelen.

koningin van zwaarden omgekeerd

De Koningin van Zwaarden omgekeerd in een lezing spoort je aan om voorzichtig te zijn in relaties met een oudere vrouw die misschien niet het beste met je voor heeft. Weet je wie deze persoon zou kunnen zijn? Als je de tijd neemt om dieper te kijken en haar ware bedoelingen te verkennen, kun je jezelf veel drama besparen.

Ondersteboven kan de koningin ook een indicatie zijn dat je te veel afhankelijk bent van de mening en het oordeel van anderen. Als gevolg hiervan aarzel je om beslissingen te nemen, omdat dit anderen kan teleurstellen en je relaties kan beïnvloeden. Om succesvol te zijn, moet je echter assertiever en zelfverzekerder zijn. Door dit te doen, verdien je alleen maar meer respect van anderen.

Koningin van zwaarden: Ja of Nee

De Koningin van zwaarden presenteert zichzelf om je te helpen genezen van je verleden met steun en begeleiding. Ze is betrouwbaar en deskundig, maar ze moedigt je aan om uiteindelijk over alles op je pad te beslissen.

Om deze reden is het enige antwoord op uw Ja of nee vraag die ze kan bieden is misschien. In plaats van alleen afhankelijk te zijn van de tarot, neem je de tijd om je innerlijke gevoelens te verkennen. Je weet al wat goed voor je is.

Belangrijke kaartcombinaties

Van financieel succes tot het vinden van je hogere doel in het leven: de positieve vibe van de Koningin heeft ook invloed op andere kaarten in je reading. Hieronder vind je de belangrijkste Queen of Swords kaartcombinaties.

De koningin van zwaarden en de koning van zwaarden

Deze combinatie betekent dat uw ideeën een sterke invloed zullen hebben op een persoon of groep die aan de macht is. Als je een idee hebt dat je hebt gewacht om uit te drukken, is dit het moment om het te presenteren. Is er iets dat u wilt uitvinden of een bedrijf dat u wilt starten? De Koningin van Zwaarden belooft je met steun en liefde te begeleiden terwijl je aan deze reis begint. Succes is een gegeven wanneer de koning en koningin van zwaarden samenkomen.

De Koningin van zwaarden en de twee van Pentakels

Wanneer de Koningin der Zwaarden naast de Twee van Pentakels verschijnt, duidt dit op financieel succes. Meer specifiek, een kleine investering op dit moment in je leven kan resulteren in een groot rendement. Hoewel The Queen of Swords je aanmoedigt om alle kanten van de kans te onderzoeken voordat je akkoord gaat, kun je er zeker van zijn dat wanneer je de juiste kans vindt, het rendement hoog zal zijn.

De koningin van zwaarden en de dwaas

Hoewel de Koningin der Zwaarden en de Dwaas schijnbaar tegengestelde kaarten zijn, duidt dit op een positieve uitkomst wanneer ze samen verschijnen. De combinatie met de Dwaas belooft dat je de weg zult vinden door het verzet van de sociale normen en wat er normaal van je verwacht wordt. Stop met het zoeken naar goedkeuring van anderen. Het uitgangspunt van deze combinatie moedigt je aan om te marcheren op het ritme van je trommel.

De Koningin van Zwaarden en Aas van Zwaarden

De Koningin van Zwaarden en de Zwaardenaas duwen je om je hogere doel in het leven te vinden. Als je dit nog moet vinden, kun je er zeker van zijn dat het vinden van je roeping aan de horizon ligt. Als je het gevoel hebt dat je je roeping al hebt gevonden, kan deze combinatie dit idee bevestigen. Hoe dan ook, doe je gordel om en bereid je voor, want je leven staat op het punt te veranderen – ten goede!

Koningin van Zwaarden Card Art

De beschrijving van de Koningin der Zwaarden in dit artikel is gebaseerd op het Rider-Waite Tarot deck. Dit betekent niet dat ik ook andere decks gebruik. En er zijn zoveel prachtige decks die er zijn! Daarom heb ik enkele van mijn favoriete Queen of Swords-kaarten aan dit artikel toegevoegd.

koningin van zwaarden moderne manier tarot deck
Modern Way Tarot Deck nu beschikbaar op Amazon!
koningin van zwaarden liefde
Rita Usacheva
koningin van zwaarden ja of nee
Jenisse Taylor
koningin van zwaarden toekomst
De Tarot van Jeruzalem
koningin van zwaarden toekomstige liefde
Laura Middleton
koningin van zwaarden gevoelens
Kattenmensen Tarot
koningin van zwaarden als persoon
Elke dag Heks Tarot
koningin van zwaarden tarot betekenis
Atlanteanangel
koningin van zwaarden omgekeerde liefde
Jozef Chu
koningin van zwaarden betekenis
Barbara Moore

Koningin van zwaarden in een lezing

Dat is alles voor deze Swords-kaart. Als je de koningin in je lezing hebt getrokken, hoop ik dat iemand zoals zij – een ondersteunende vrouw in je leven zal verschijnen en dat deze persoon je zal aanmoedigen en verheffen om je volledige potentieel te bereiken.

Als de Koningin der Zwaarden in uw tarotlezing verscheen, was de betekenis dan logisch voor u?