Pagina van Toverstokken Tarotkaart Betekenis

Pagina van Toverstokken Tarotkaart Betekenis

Met enthousiasme en een gevoel voor avontuur is de Page of Wands een welkome aanblik voor de meeste Tarotkaartlezingen. Hij vertegenwoordigt de leuke delen van het leven met kinderlijk geluk.

Alle pagina’s zijn boodschappers en brengen goed nieuws en advies voor zelfacceptatie met zich mee.

Een Peter Pan zo je wilt, de Page of Wands wil iets in je triggeren waardoor je jezelf kunt zien zoals je werkelijk bent. Hij raadt ook aan om zijn voorbeeld te volgen en je van harte te verdiepen in de dingen waar je gepassioneerd over bent.

Pagina van Toverstokken Trefwoorden

Voordat je dieper ingaat op de rechtopstaande en omgekeerde Page of Wands-kaartbetekenis en de verbinding met liefde, carrière en leven, moet je eerst een kort overzicht geven van de belangrijkste woorden die verband houden met deze Kleine Arcana-kaart.

Rechtop Extravert, kinderlijke vrolijkheid, creatief zelfvertrouwen
Omgekeerd Slecht nieuws of intenties, gemakkelijk te misleiden, luidruchtig, ongeduldig
Ja of nee Ja
Element Brand
Planeet Mars
Astrologisch teken Ram

Pagina van Wands Beschrijving

Om de betekenis van de Tarotkaart pagina van Staven volledig te begrijpen, zullen we eerst de illustratie, kleuren en symboliek van deze Toverstokkenkaart bekijken.

pagina van toverstokken tarotkaart

Terwijl hij onbevreesd midden in een woestijn staat, kijkt een goedgeklede page naar een staf die hij rechtop houdt. Met opgeheven hoofd straalt hij zelfvertrouwen en passie uit.

Zijn kleding maakt een gedurfd statement. De hoed die op zijn hoofd zit, heeft een veer die uit de bovenkant steekt. Dit staat voor succes en eer.

De salamanderachtige stof die wordt gebruikt om zijn shirt te ontwerpen, vertegenwoordigt vuur en transformatie, terwijl de kleur van zijn kleding (oranje) staat voor vitaliteit en moed.

Hoewel de setting om hem heen droog en kaal is, is het duidelijk dat de Page of Wands van harte in zichzelf en zijn capaciteiten gelooft. Zelfs op de meest onwaarschijnlijke plaatsen, zoals het droge landschap, is hij in staat om potentieel te vinden en dingen te laten gebeuren.

Pagina van Toverstokken Tarot Betekenis

Een positieve en vrolijke kaart, de Rechtopstaande pagina van staven brengt zowel goed nieuws als goede vibes. Niet alleen komen deze dingen op je pad, maar ze komen ook snel.

The Page of Wands wil dat je de tijd neemt om je te verbinden met je innerlijke zelf en je originaliteit en talenten gebruikt om een levenspad te banen dat uniek is voor jou en jou alleen. Het is een kaart vol hoop en ambitie, met een aspect van nieuwheid. Misschien begin je binnenkort aan een nieuw avontuur of reis!

Wanneer de Page of Wands rechtop verschijnt in een lezing, is het tijd om naar de toekomst te kijken. Iets roept je, of het nu een spiritueel pad is of een creatief pad. Het is tijd om te manifesteren en te creëren.

Er kan iets zijn dat je tegenhoudt, en het is tijd om dit onder ogen te zien. Ontdek wat je moet doen om te slagen in het leven en werk aan de toekomst die voor je ligt.

Geld en carrière

De Pagina van Toverstokken vertegenwoordigt de vrijheid om te doen waar je van houdt en wat je wilt. Als hij opduikt tijdens een geld of carrière lezend, sta je op het punt om iets te ontdekken dat zal leiden tot een veiligere toekomst.

Het kan zijn dat je net bent begonnen met een nieuwe baan, in de planningsfase van een bedrijf zit of een gemeenschapsproject wilt starten.

De pagina suggereert dat je optimisme toont en de eerste bent die vrijwilligerswerk doet. De dingen waar we het meest enthousiast over zijn, zijn dezelfde ondernemingen die ons naar algeheel succes leiden.

Liefde en relaties

De Pagina van Toverstokken kan een paar verschillende dingen vertegenwoordigen in een liefde lezen. Als je single bent, kan hij een partner vormen met wie je een wervelende romance begint. Charismatisch en charmant, je zult je als een magnetische persoon tot deze persoon aantrekken.

Hoewel dit misschien een goede zaak lijkt, moet je oppassen dat je niet alleen door charme van je voeten wordt geveegd. Veel narcisten beoefenen dit ‘sprookjesachtige’ gedrag als een manier om te manipuleren.

Wees optimistisch, maar niet naïef, en de situatie zal precies zo verlopen als het hoort.

Als je al toegewijd bent, kan deze pagina iemand vertegenwoordigen die leuk en extravert is, maar niet in staat is om verder te gaan dan zijn (of haar) kinderachtige manieren.

Misschien merk je dat hoewel je klaar bent om naar het volgende niveau te gaan, je partner gewoon niet klaar is om zijn / haar verlangen naar vrijheid en autonomie los te laten.

Als dit het geval is, zult u moet echt nadenken over wat je als een ‘dealbreaker’ beschouwt. Ga dan dienovereenkomstig verder.

Gezondheid en Spiritualiteit

Je moet in beweging komen.fysiek, mentaal en spiritueel. Je zit al een tijdje vast in een sleur, en de Pagina van Toverstokken is verschenen als uw ticket uit de situatie. Als je ziek of depressief bent geweest, kan lichaamsbeweging de sleutel zijn.

De Page of Wands is ook een uitnodiging om je spirituele pad of reis te beginnen of voort te zetten. Wees nieuwsgierig en richt je op het leren van zoveel als je kunt spiritueel. Creatieve uitlaatkleppen zijn altijd een goede plek om te beginnen.

Lezen, mediteren, tarot raadplegen, schilderen, vasten, bidden, Reiki beoefenen, etc. Je kunt ook advies inwinnen bij een mentor of iemand met spirituele wijsheid.

Omgekeerde pagina van staven

Denk aan alles wat je hebt geleerd over de Page of Wands in de rechtopstaande positie en draai hem om. Dit is de Omgekeerde pagina van staven.

pagina van toverstokken omgekeerd 2

The Page of Wands Reversed symboliseert de negatieve persoonlijkheidskenmerken die gepaard gaan met het hebben van een extraverte persoonlijkheid.

Jij (of de persoon in je leven die door de pagina wordt vertegenwoordigd) kan soms ongeduldig, naïef en te speels zijn om de klus te klaren.

Als de pagina in een omgedraaide positie wordt weergegeven, hoeft u zich geen zorgen te maken. Zijn goede kwaliteiten zijn nog steeds aanwezig. Je moet er alleen voor zorgen dat onvolwassenheid in jezelf of anderen je er niet van weerhoudt om alles te bereiken wat je wilt bereiken.

Aan de andere kant geeft de Page of Wands omgekeerd aan dat er iets nieuws in je broeit, maar je weet niet wat je ermee moet doen of hoe je dit in iets tastbaars kunt veranderen.

Wees gewoon geduldig en accepteer dat dit idee zich nog in de kindfase bevindt. Laat het in plaats daarvan in je geest groeien en wacht tot het bloeit. Daar krijg je geen spijt van!

Pagina van Toverstokken: Ja of Nee

Hier bestaat geen twijfel over. De Pagina van Toverstokken in een Ja of nee lezen staat voor een bevestigend ‘ja’. Vooral wanneer ze verbonden zijn met dingen die een sprong in het diepe vereisen.

Hoewel het goed is om dingen te plannen, zal het doen met creativiteit, enthousiasme en een ‘ja, ik kan’-houding de uitdagingen die onderweg opduiken veel gemakkelijker te beheren maken.

Pagina van Staven en Astrologie

De Page of Wands is verbonden met het sterrenbeeld Ram. Dit is het teken van initiatief, ambitie, kracht en vertrouwen. Ram wordt geregeerd door Mars, de krijger van de planeten. Mars is vurig, mannelijk en kan dramatische doorbraken en revolutionaire veranderingen brengen. De structuren uit het verleden worden verscheurd om progressieve veranderingen door te voeren.

Belangrijke kaartcombinaties

Extraverte, kinderlijke vrolijkheid, creatief zelfvertrouwen en onverschrokkenheid worden allemaal belichaamd door de Page of Wands. In combinatie met andere kaarten kan deze betekenis echter veranderen. Hieronder heb ik de belangrijkste kaartcombinaties op een rijtje gezet.

De Page of Wands en de Keizerin

Een lang vergeten droom maakt zich klaar om weer te verschijnen – en deze keer zul je het bereiken. Is er iets waar je lang geleden gepassioneerd over was, maar om de een of andere reden aan de kant geschoven? Als de Page of Wands en de Keizerin samenvallen, is het tijd om je meest authentieke verlangens te koesteren en een manier te vinden om ze in de realiteit te manifesteren.

De pagina van staven en de wereld

Maak je klaar om naar het buitenland te reizen! Dit kan te maken hebben met je carrière, maar het is veel waarschijnlijker dat dit een reis van zowel plezier als inspiratie zal zijn. Misschien heb je altijd al in het buitenland willen studeren, de oude piramides van Gizeh willen zien of het land van je lang verloren voorouders willen bezoeken. Wat je reden voor verkenning ook is, de kans is aangebroken. The Page of Wands and the World wenkt je om een gedurfde stap te zetten.

De pagina van staven en de zeven zwaarden

Het is tijd om je onafhankelijkheid te omarmen. De Page of Wands met de Zeven van Zwaarden vertelt je dat de verbinding met anderen geweldig is.

In feite is het een noodzakelijk onderdeel van een bevredigend leven , maar dat geldt ook voor tijd voor zelfontdekking. Zet je in om een nieuwe plek te bezoeken, een reis te plannen, een boek te lezen of een nieuw recept te proberen.

Zorg er wel voor dat je deze dingen alleen doet. Het lijkt in eerste instantie misschien vreemd, maar het vergroten van je onafhankelijkheid geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om in elke baan te slagen.

De pagina van staven en de zes van staven

Deze twee kaarten samen hebben maar één boodschap: je bent een kampioen. Dat klopt. De Page of Wands en de Six of Wands suggereren dat je hebt wat nodig is om niet alleen te slagen, maar ook om bovenaan te staan.

Zelfs als het moeilijk wordt, embrace je sterke punten en zelfvertrouwen. Niets is buiten je bereik. Wat zou je doen als je wist dat je niet kon falen? Doe dat!

Wat kaartinspiratie en vreugde!

Hoewel ik al mijn kaartbeschrijvingen schrijf op basis van het Rider-Waite Tarot deck, kan ik mezelf verliezen door urenlang op Pinterest en het web te bladeren op zoek naar mooie decks en kaartafbeeldingen.

Om de vreugde en inspiratie die ik krijg van deze kleine kunstwerkjes te delen, heb ik een aantal prachtige Page of Wands-kaarten voor je geselecteerd. Als je zelf een kaart hebt getrokken, en wilt dat deze hier gepubliceerd wordt, hoor ik graag van je!

De pagina van staven in een lezing

Dat is alles voor de Pagina van Toverstokken betekenis! Als je de rechtopstaande of omgekeerde Ridderkaart in je spread hebt getrokken, was de betekenis dan logisch voor je situatie in het leven?

Onze gemeenschap hoort graag over spot-on lezingen. Dus neem even de tijd om het ons te laten weten in de reacties hieronder!