Oproepen tot verandering: de ultieme gids over hoe u contact kunt opnemen met uw gekozen vertegenwoordigers

Het maken van betekenisvolle veranderingen in de wereld kan via vele wegen komen. We hebben de mogelijkheid om goed te doen door vrijwilligerswerk te doen, te doneren en het woord online te verspreiden, maar een van de krachtigste manieren waarop we verandering kunnen creëren, is door beleidsverandering. Overheden hebben veel macht. Politieke leiders zijn verantwoording verschuldigd aan hun kiezers, en we hebben de mogelijkheid om dat voorgoed te gebruiken.

Met zoveel problemen die gaande zijn (van wapengeweld tot klimaatverandering), hebben onze leiders onze stemmen meer dan ooit nodig wanneer ze het beleid vormgeven – maar dit kan verwarrend en moeilijk te navigeren zijn als je nog nooit namens een zaak hebt gepleit voor je vertegenwoordigers in de Verenigde Staten.

Good Good Good heeft een eenvoudige, eenvoudige gids gemaakt over hoe – en waarom – u uw lokale vertegenwoordiger kunt vinden om te pleiten voor de problemen waar u gepassioneerd over bent.

Hoe contact op te nemen met het Witte Huis over een doel waar u om geeft:

Het is begrijpelijk dat wanneer de meeste mensen denken aan het bereiken van de regering, ze denken aan het Witte Huis. Maar hoewel de president en zijn regering de hoogste ambtsniveaus zijn, is het niet altijd effectief om ze eerst te bereiken.

Hoewel de president geen wetten kan schrijven, heeft de president invloed op wetten. Bovendien kan de president mensen gratie verlenen, uitvoerende bevelen doorgeven en veranderen hoe processen werken. Opmerkelijk is dat de president een publiek figuur is met invloed, dus dat alleen heeft macht. Houd dit alles in gedachten wanneer u contact opneemt met het Witte Huis; u wilt ervoor zorgen dat uw verzoek iets is waar de president de macht toe heeft.

Om het Witte Huis telefonisch te bereiken, kunt u bellen naar 202-456-1111.

Je kunt ook een handgeschreven brief naar het Witte Huis sturen op hun iconische postadres. Van presidenten is bekend dat ze erop reageren, zoals blijkt uit deze voorbeelden uit het Witte Huis van Obama, waaruit blijkt dat uw stem kan worden gehoord.

Het Witte Huis raadt ook aan om ze te e-mailen, omdat ze zijn uitgerust om e-mails sneller te beheren dan telefoontjes of brieven.

Hoe u contact kunt opnemen met uw senatoren over een doel waar u om geeft:

Elke staat heeft twee senatoren en wat uniek is aan hen, is dat ze de benoemingen van rechters controleren, de zaken van federale officieren proberen die door het huis zijn afgezet, en meer. Omdat senatoren in functie worden gestemd, is het hun plicht om naar hun kiezers te luisteren – wat betekent dat je inspraak hebt in wat ze doen.

De Senaat van de Verenigde Staten heeft een pagina op hun website gewijd om u te helpen uw senator te vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is uw postcode invoeren, op enter drukken en de website zal u vertellen wie de senatoren zijn voor uw staat, van welke partij ze deel uitmaken en zal rechtstreeks naar hun website linken, waar hun contactgegevens worden vermeld.

U kunt ook bellen naar 1-844-USA-0234 (1-844-872-0234) en uw postcode invoeren om rechtstreeks in contact te komen met uw gekozen functionarissen. (Dit is een geweldig telefoonnummer om toe te voegen aan uw contacten.)

Hoe neem je contact op met de Tweede Kamer over een doel waar je om geeft:

In tegenstelling tot de Senaat wordt het aantal vertegenwoordigers per staat bepaald door de bevolking – maar sommige staten hebben minder vertegenwoordigers dan senatoren omdat ze zo klein zijn. Omdat er meestal meer vertegenwoordigers zijn dan senatoren, hebben ze de neiging om kwesties aan te pakken die meer lokaal zijn voor hun district.

Om de vertegenwoordiger voor uw district te vinden, kunt u naar de website van het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten gaan. U moet uw postcode invoeren en vervolgens zullen ze u vertellen wie de congresvertegenwoordiger voor uw gebied is, tot welke partij ze behoren, hun directe website en hun contactgegevens.

Met het telefoonnummer 1-844-USA-0234 kunt u ook rechtstreeks in contact komen met uw congreslid. U voert onmiddellijk uw postcode in en uw oproep wordt omgeleid naar het kantoor van uw congreslid.

Hoe u contact kunt opnemen met uw gouverneur over een doel waar u om geeft:

Als staatsleiders zijn gouverneurs verantwoordelijk voor het implementeren van staatswetten. Ze keuren de staatsbegroting en kredieten, de bevestiging van rechterlijke benoemingen en meer goed. U moet contact opnemen met uw gouverneur over lokale kwesties in uw staat, omdat zij toezicht houden op de activiteiten van de staat. U kunt uw gouverneur bereiken door hier uw staat te vinden en hen te bereiken via telefoon, fax of e-mail.

Hoe u contact kunt opnemen met uw lokale gekozen functionarissen over een doel waar u om geeft:

Als u geconfronteerd wordt met een specifiek probleem in uw stad of district, is rechtstreeks naar uw lokaal gekozen ambtenaar gaan waarschijnlijk de meest effectieve manier om een probleem op te lossen of voor een zaak te pleiten. Op een state level, dit kan uw staatsvertegenwoordiger betekenen, en uw staat senaat. En op lokaal niveau kan dit de burgemeester van uw stad zijn, het raadslid van uw district of iemand wiens jurisdictie meer specifiek is voor uw behoeften.

U kunt uw lokale gekozen functionarissen vinden met behulp van My Reps. Het enige dat u hoeft te doen, is uw adres invoeren om uw vertegenwoordigers op lokaal, provinciaal, staats- of federaal niveau te vinden, en u kunt de resultaten filteren, zodat u alleen precies krijgt wat u zoekt

1-844-USA-0234 (1-844-872-0234) werkt ook met vertegenwoordigers van de staat. Net als bij federale vertegenwoordigers kunt u dit nummer bellen, uw postcode invoeren en verbinding maken met de kantoren van uw gekozen functionarissen.

Meer tips over hoe u gemakkelijk contact kunt opnemen met uw gekozen functionarissen:

Als het maken van een telefoontje en praten met een mens te ontmoedigend voelt, heb je ook een paar andere opties. U kunt buiten kantooruren bellen en een bericht achterlaten voor uw vertegenwoordiger. (Vergeet niet om uw naam en postcode te zeggen, zodat ze weten dat hun kantoor u daadwerkelijk vertegenwoordigt.)

Een alternatief voor My Reps is Common Cause, waarmee u uw vertegenwoordigers kunt vinden en kunt zien welke wetsvoorstellen ze hebben ingediend, in welke commissies ze zitting hebben en eventuele politieke bijdragen die ze hebben ontvangen. Deze website werkt alleen op staats- en federaal niveau, maar het is een handig hulpmiddel om te zien wat gekozen functionarissen doen terwijl ze in functie zijn.

Als u nerveus bent over wat u moet zeggen, is 5 Calls een organisatie die scripts genereert die u kunt gebruiken terwijl u aan de telefoon bent. Ze hebben een database met veelvoorkomende oorzaken waar mensen hun vertegenwoordigers over bellen, evenals een doorlopende nieuwsbrief over de nieuwste kwesties.

U kunt ook Resistbot gebruiken, een tool die u helpt verbinding te maken met uw gekozen functionarissen via sms. Sms gewoon het woord “RESIST” naar 50409 (of naar Resistbot op iMessage of Telegram) en volg de aanwijzingen die ze terugsturen. Resistbot zal uw teksten omzetten in een brief of e-mail en deze op een efficiënte, georganiseerde manier aan de gekozen functionarissen bezorgen. Hiermee kunt u al uw gekozen functionarissen “sms’en” – van uw burgemeester tot de president.

Het is belangrijk om te weten hoe u contact kunt opnemen met uw lokale vertegenwoordigers, vooral als ze wetswijzigingen aanbrengen waar u het niet mee eens bent of waarover u met hen wilt praten. Hoewel we misschien in een verdeeldheid zaaiende tijd leven, hebben de problemen die Amerika teisteren – zoals dakloosheid of de schuldencrisis van studenten – invloed op elke gemeenschap. Contact opnemen met uw vertegenwoordiger is ook een manier om te spreken voor degenen die niet voor zichzelf kunnen pleiten. Door uw gekozen vertegenwoordigers te e-mailen of te bellen via de hierboven genoemde middelen, kan uw stem een verschil maken in het beleid dat dit land vormgeeft.