NFL zendt LGBTQ + -commercial uit nadat Carl Nassib uitkomt als homo

De 28-jarige verdediger van de Las Vegas Raiders inspireert ook buiten het veld mensen en maakt grote veranderingen binnen de National Football League.

Op 21 juni kwam actief NFL-speler Carl Nassib uit de kast als homo door een video op zijn Instagram-pagina te plaatsen met een welgemeende brief.

Daarin vertelt hij over de “pijnlijke” beslissing om publiekelijk uit de kast te komen en hoe hij desondanks met liefde en steun werd ontvangen door zijn gemeenschap.

Nassib maakte ook van deze gelegenheid gebruik om samen te werken met het Trevor Project – een non-profitorganisatie die zich toelegt op het ondersteunen van LGBTQ + -jongeren – en een deel van hun middelen te delen.

“Ik voel een enorme verantwoordelijkheid om te helpen op welke manier dan ook en jij ook. Studies hebben aangetoond dat er maar één accepterende volwassene nodig is om het risico te verminderen dat een LGBTQ-kind zelfmoord probeert te plegen met 40%. Of je nu een vriend, een ouder, een coach of een teamgenoot bent – je kunt die persoon zijn”, schreef Nassib op Instagram.

The Raiders publiceerden een verklaring ter ondersteuning van Nassib na zijn coming-out, en stuurden een golf van steun naar de grotere LGBTQ + -gemeenschap in de wereld van professionele sporten.

Sindsdien is de NFL actief in het tonen van steun aan hun LGBTQ + -fanbase.

Bekijk de LGBTQ + Bevestigende ‘Football is Gay’-commercial van de NFL (0:30)

Op zondag zond de competitie een “Football is Gay” -commercial uit – geleid door Carl Nassib – die onvoorwaardelijke acceptatie van de gemeenschap toonde.

Sam Rapoport, de NFL senior director of diversity, equity, and inclusion, vertelde Outsports: “Ik ben trots op de duidelijke boodschap die deze plek stuurt naar de LGBTQ + -fans van de NFL: deze game is ongetwijfeld voor jou.”

De NFL heeft geen geweldige staat van dienst als het gaat om de juiste kant van de geschiedenis.

Hun slechte reactie op de Black Lives Matter-beweging en Colin Kaepernick was teleurstellend – en ze hebben nog veel vooruitgang te boeken – maar we vieren hun keuze om op dit moment het juiste te doen en zijn hoopvol voor meer in de toekomst.

Deze historische beslissing voor de competitie wordt toegejuicht als het begin van de NFL die meer LGBTQ + -spelers omarmt en open en onvoorwaardelijke steun toont aan de gemeenschap in het algemeen.

In de toekomst moedigt de NFL elk lid van hun fanbase aan om de LGBTQ + -rechtenbeweging te ondersteunen.

“Het is oké om de LGBTQ + -ervaring niet volledig te begrijpen om een bondgenoot te zijn. Je hoeft geen expert te zijn in alle termen. Je moet het gewoon proberen”, zegt Rapoport tegen USA Today Sports.

Steun het Trevor-project

Je kunt Carl Nassib en het voorbeeld van de NFL volgen door ook een donatie te doen aan The Trevor Project.