Negen van zwaarden Tarotkaart Betekenis: Liefde, Gezondheid, Geld &meer

Negen van zwaarden Tarotkaart Betekenis: Liefde, Gezondheid, Geld &meer

De Negen van Zwaarden wordt grotendeels beschouwd als een negatieve kaart om te trekken vanwege het verband met angst, angst, hopeloosheid en wanhoop.

Ik herinner me de eerste keer dat ik deze kaart trok in een persoonlijke lezing, ik wilde mijn deck snel herschikken. Ik vermeed de drang om dit te doen om één reden: of ik het nu leuk vond of niet, het vertegenwoordigde echt hoe ik me voelde.

De implicatie van de kaart is niet dat je een slecht leven hebt, maar eerder dat je negatieve emoties hebt toegestaan om je hele bestaan over te nemen.

Voel je je overweldigd thuis of in werksituaties? Zijn je nachten doorspekt met angst en verdriet? Het is misschien het moment om goed te kijken naar wat je dwars zit en te bepalen of je van een molshoop een berg maakt.

Negen van zwaarden Sleutelwoorden

Voordat je dieper ingaat op de rechtopstaande en omgekeerde Nine of Swords-kaartbetekenis en de verbinding met liefde, carrière en leven, kun je hieronder een kort overzicht vinden van de belangrijkste woorden die verband houden met deze Minor Arcana-kaart.

Rechtop Wanhoop, hopeloosheid, angst
Omgekeerd Angst loslaten, optimisme, herstellen
Ja of nee Nee
Getal 9
Element Lucht
Planeet Kwik
Astrologisch teken Tweelingen

Negen van Zwaarden Tarotkaart Beschrijving

Om de tarotkaart van de Negen van Zwaarden volledig te begrijpen, zullen we eerst de illustratie, kleuren en symboliek van deze Zwaardenkaart bekijken.

negen van zwaarden tarotkaart

De Tarotkaart Negen van Zwaarden toont een man die op een bed zit met zijn gezicht in zijn handen. Aan de muur achter hem hangen negen zwaarden in een verticaal gemonteerde lijn.

De schouders van de man zijn naar beneden gebogen, wat suggereert dat hij misschien uit een nachtmerrie is ontwaakt of dat hij in zijn handen huilt.

Onder hem is een beeldhouwwerk van een persoon die verslagen wordt in zijn bed gegraveerd, wat de hopeloze wanhoop vertegenwoordigt die hij voelt.

Negen van Zwaarden Tarot Betekenis

In het rechtop positie, de Negen van Zwaarden is een kaart die staat voor zelfvernietiging. Het duidt op gevoelens van diep ongeluk, stress, overweldigd en belast zijn. Als deze kaart in je lezing naar voren komt, hoef je je niet af te vragen waarom. De emoties die verbonden zijn aan deze kaart zijn meestal zo sterk dat ze in de eerste plaats de aanleiding zijn voor het lezen!

Je kunt ook het gevoel hebben dat er niet veel is dat je kunt doen om je situatie op te lossen. Dat is niet het geval. Als je hoopt hier bevrijding uit te halen, moet je eens in de spiegel kijken.

Zijn de problemen waarmee je in het leven wordt geconfronteerd echt zo erg als ze lijken? De Tarotkaart negen van zwaarden is hier om je te vertellen dat je misschien een mantel van slachtofferschap draagt.

Maar niet getreurd! Het maakt niet uit wat de situatie thuis, op het werk of met betrekking tot je gezondheid is, er is altijd een manier om je emoties te overwinnen.

Geld en carrière betekenis

In een carrière spread, de Negen van Zwaarden duidt op gevoelens van hopeloosheid en angst over je werksituatie. Misschien heb je moeite om van je werk te genieten of deel te nemen aan teamactiviteiten op het werk. Je gelooft misschien dat het conflict dat je ervaart met je teamleden het gevolg is van het feit dat ze je niet leuk vinden.

Ik begrijp hoe pijnlijk dit kan voelen, maar je kunt de percepties van anderen niet je realiteit laten beheersen. Geef alles op het werk, op school en buiten projecten. Wanneer je dat met een positieve instelling doet, zullen dingen op hun plaats vallen.

In een financiële lezing dient de Negen van Zwaarden om je te vertellen dat je financiële situatie misschien niet zo slecht is als het lijkt. Als je je zorgen maakt over geld, probeer je dan te concentreren op wat je wel hebt in plaats van wat je mist.

Bedenk nu een plan. Misschien wil je in bed liggen en opgeven, maar dat zal de dingen niet beter maken op het werk of financieel. Dus, wat kun je in plaats daarvan doen?

Liefde en relaties Betekenis

Wanneer de Negen van Zwaarden verschijnt in een liefde lezen, iemand is een emotioneel wrak. Deze kaart is een indicatie dat het op dit moment niet goed gaat in je liefdesleven.

Het is mogelijk dat jij en je partner veel ruzie hebben gehad en het veroorzaakt jullie allebei een grote hoeveelheid stress of angst.

Dit is het moment om eens goed te kijken of de dingen echt zo verschrikkelijk zijn als ze lijken. Misschien vindt u dat de strife in je relatie kan worden opgelost met zoiets eenvoudigs als een gesprek.

Als je alleenstaand bent, illustreert de Negen van Zwaarden dat je misschien stilstaat bij het verleden. Zou je willen dat je iets kon veranderen dat in een vorige relatie is gebeurd? Dit is niet het moment om achterom te kijken.

Het verleden is het verleden, en er is waarschijnlijk niet veel dat je kunt doen om dat te veranderen. Kijk vooruit en bepaal wat er gedaan kan worden om positieve verandering in jullie toekomst teweeg te brengen.

Gezondheid en spiritualiteit Betekenis

In een Gezondheid lezen, de Negen van Zwaarden staat voor twee verschillende dingen: psychische stoornissen of migraine. Als u deze kaart ontvangt als onderdeel van een gezondheidsspreiding, is een doktersbezoek op zijn plaats.

In de tussentijd moet u voorzichtig zijn met zelfmedicatie met drugs of alcohol. Begrijp dat deze vormen van coping je situatie alleen maar erger zullen maken.

Het beste wat je kunt doen is contact opnemen met iemand die je kan ondersteunen op weg naar een gelukkiger en gezonder jij!

Negen van zwaarden omgekeerd

In deze paragraaf zullen we wat meer vertellen over wat het betekent als je de Negen van Zwaarden tarotkaart in de omgekeerde positie (ondersteboven) hebt getrokken.

negen van zwaarden omgekeerd 1

In het omgekeerd positie, de Negen van Zwaarden staat voor het overwinnen van obstakels. Je hebt erkend dat je je eigen ergste criticus bent en dat veel van de problemen in je leven voortkomen uit zelfkritiek.

Deze zelfkritiek heeft een verlammend effect en vertraagt je in veel aspecten van het leven. Het zorgt ervoor dat je je klein voelt en kan emotionele gevolgen hebben, zoals angst of je depressief voelen.

Dus, als de Negen van Zwaarden omgekeerd in je lezing verschijnt, is het tijd om deze negatieve zelfpraat te minimaliseren en je innerlijke criticus te confronteren met een geheel nieuw perspectief.

Begin je dag met positieve zelfbevestigingen, concentreer je op het heden of vervang elke negatieve gedachte door iets bemoedigends dat ook klopt.

Er zijn veel hulpmiddelen die je kunnen helpen om van deze kritische innerlijke stem af te komen en je angst te beheersen. Zodra deze missie is voltooid, krijg je duidelijkheid.

Negen van zwaarden: Ja of Nee

De Negen van Zwaarden tarotkaart heeft rondom negatieve implicaties in je tarot deck. Omdat de kaart pijn, angst en onvermogen symboliseert om ermee om te gaan, in een Ja of nee verspreid het antwoord op je vraag is een streng nee.

In plaats van een grote beslissing te nemen, neem je de tijd om te kijken naar wat er intern aan de hand is. Zodra je de oorzaak van het probleem hebt gevonden, ben je klaar om verder te gaan.

Negen van Zwaarden en Astrologie

De Negen van Zwaarden tarotkaart is verbonden met het sterrenbeeld Tweelingen. Dit luchtteken is zeer intelligent en pikt snel kennis op.

Een Tweelingen is het charmante, flirterige en soms roddelachtige familielid dat altijd jong van geest is. Als dit sterrenbeeld echter naar zijn donkere kant gaat, kan het onstabiel en vluchtig worden.

Belangrijke kaartcombinaties

Angst, angst, hopeloosheid en wanhoop zijn de hoofdthema’s van de Negen van Zwaarden tarotkaart. In combinatie met andere kaarten zijn deze thema’s aanwezig. Hieronder vind je de meest voorkomende Nine of Swords kaartcombinaties.

Negen van Zwaarden en De Dwaas

Wanneer de Negen van Zwaarden en de Dwaas samen in een spread verschijnen, vragen ze de aandacht om zich onvoorbereid te voelen op een situatie.

Misschien heb je een sollicitatiegesprek op komst voor een kans waar je je niet klaar voor voelt. Je kunt ook nerveus zijn dat het interview niet goed zal verlopen omdat je niet alles hebt wat je nodig hebt om te slagen.

Onthoud op deze momenten dat je je angsten niet het beste van jezelf moet laten krijgen. Een recruiter zou zijn tijd niet verspillen aan het overwegen van ongekwalificeerde of ondergekwalificeerde kandidaten. Je hebt wat je nodig hebt om te slagen – het enige wat je nu hoeft te doen is in jezelf geloven.

Negen van Zwaarden en De Magiër

De combinatie van de Negen van Zwaarden en de Magiër vertelt je dat misverstanden stress in je leven zullen veroorzaken.

Heb je het gevoel dat je het voortdurend oneens bent met iemand die dicht bij je staat? De kaarten proberen je te vertellen dat de oorzaak van al je stress wortelt uit een misverstand.

Breng wat tijd door met deze persoon om zijn kant van het meningsverschil te verduidelijken en zorg ervoor dat je ook je eigen kant uitlegt. Dit is de beste manier om het probleem voor u op te lossen.

Negen van Zwaarden en de Keizerin

De Keizerin kaart draait om creativiteit en derefore vertelt je dat als je op zoek bent naar een manier om overvloed te creëren en geld te verdienen, je geen traditionele routes moet volgen.

Wanneer deze kaart wordt gecombineerd met de Negen van Zwaarden, is dit een teken dat je je geen zorgen hoeft te maken over je financiële situatie. Kijk in plaats daarvan naar wat je hebt en maak plannen voor de toekomst met creativiteit en niet-traditionele routes.

Negen van Zwaarden en De Geliefden

Als de Negen van Zwaarden en de Geliefden tarotkaart samen in een spread verschijnen, maak je je onnodig zorgen over je relatie.

Hoewel je misschien gelooft dat je partner niet in je geïnteresseerd is en dat de relatie geen stand zal houden, is dit gewoon niet waar. Je staat toe dat je zelftwijfel en pessimisme je geest overnemen.

Probeer je te concentreren op de positieve dingen in je relatie en herinner jezelf eraan dat deze persoon alle gelegenheid heeft om te vertrekken als hij dat wil.

Twijfelen aan de intenties van je geliefde en de relatie als geheel doet je alleen maar pijn.

Negen van zwaarden en het Rad van Fortuin

De Negen van Zwaarden en het Rad van Fortuin duiden op angst voor de toekomst. Hoewel we niet kunnen weten wat ons te wachten staat, is het niet nodig om ons zorgen te maken over wat er kan komen.

Het ergste wat je zou kunnen doen, is je gedachten laten afdwalen naar worst-case scenario’s. De toekomst is soms eng, maar laat dat je leven niet overnemen.

Heb er vertrouwen in dat je de tools hebt die nodig zijn om alles wat op je pad komt aan te pakken.

Negen van Zwaarden Tarotkaarten

Hoewel de beschrijving van de Negen van Zwaarden gebaseerd is op het Rider-Waite Tarot deck, betekent dit niet dat ik ook andere kaarten gebruik. En er zijn zoveel prachtige decks op de markt! Hieronder vind je een kleine selectie van prachtige Nine of Swords tarotkaarten.

Negen van Zwaarden in een lezing

Dat is alles voor de Nine of Swords-kaart. Hoewel het misschien niet de beste kaart is om te tekenen in je lezing, onthoud dat de implicatie van de kaart niet is dat je een slecht leven hebt, maar eerder dat je negatieve emoties hebt toegestaan om je hele bestaan over te nemen.

Geef jezelf de tijd om eens goed te kijken naar wat je dwars zit en hoe je het weer kunt omdraaien!

Ik hoop dat deze betekenis voor jou logisch was en hoor graag over je ervaringen met deze kaart!