Maanlezen uitgelegd > eenvoudige gids om je maanteken te vinden

Maanlezen uitgelegd > eenvoudige gids om je maanteken te vinden

Net als de planeten en sterrenbeelden heeft de maan een enorme impact op de astrologie en hoe we weten wie we zijn. Het kan ons leiden en ons helpen zoveel te leren over onszelf en onze spirituele reis in het leven.

Daarom heb ik besloten om een artikel te schrijven over maan lezen en wat we van de maan kunnen leren.

De maan is een van de krachtigste hemelse wezens. Haar energie heeft een diepgaand effect op de mensheid en heeft ons eeuwenlang geleid.

De maan controleert de getijden en mensen hebben altijd met zijn cyclus gewerkt. Wist je dat de volle maan ervoor zorgt dat koralen op het Great Barrier Reef spawnen en waarvan bekend is dat ze stemmingen en geestelijke gezondheid beïnvloeden?

maan lezen effect op zee

Leren over je maanlezen, wat het betekent en hoe je kunt groeien onder het licht van de maan kan bekrachtigend zijn.

Je hebt misschien mensen horen praten over hun maanteken, maar misschien ben je in de war over wat dit eigenlijk betekent.

Dus, wat is een maanlezing en hoe kun je je maanteken achterhalen?

Moon Reading uitgelegd

In de astrologie heb je drie hoofdtekens die verwijzen naar verschillende dingen over jou. Degene die gewoonlijk wordt aangeduid als uw sterrenbeeld is uw zonneteken.

Dit teken beschrijft je dierenriempersoonlijkheid en kan worden bepaald door de dag en maand waarin je bent geboren. De eigenschappen van je zonneteken vertegenwoordigen meestal je persoonlijkheid en hoe je aan de wereld verschijnt.

De andere twee belangrijkste tekenen die je hebt in de astrologie zijn je stijgend teken en uw maanteken. In dit artikel richten we ons op jouw maanteken.

Je maanteken vertegenwoordigt je diepe emotionele toestand. Het verwijst naar waar de maan aan de hemel was toen je werd geboren en hoe de zwaartekracht je beïnvloedt.

De maan helpt je je intuïties en gevoelens te begrijpen. Het helpt je met je verbinding met mensen om je heen en hoe je je emotioneel gedraagt.

maan lezen verschillende fasen

De cyclus van de manen duurt ongeveer 28 dagen. Deze baan zal elke twee en een halve dag van sterrenbeeld veranderen, wat betekent dat het in alle 12 sterrenbeelden gedurende zijn cyclus zal zijn.

Goed om te weten: Om je maanteken te bepalen, moet je de exacte tijd en plaats van je geboorte weten. (Weet je trouwens wat je geboortesteen is?)

Wanneer de maan terugkeert naar de dierenriem waarin je bent geboren, voel je je misschien wat emotioneler en heb je diepere intuïties.

Daarom vind ik het super belangrijk om je maanteken te kennen, omdat het betekent dat je met de maan kunt werken en zijn energie kunt gebruiken om je paranormale krachten te verbeteren!

Een maanlezing doen

Kun je geen genoeg krijgen van de Maan? Een van mijn favoriete lezingen om te krijgen is een Maanlezing op basis van mijn naam en verjaardag.

gratis maan lezen online

In deze gepersonaliseerde Maanlezing zal de positie van de maan en planeten berekend worden om zeer nauwkeurige inzichten en openbaringen te geven over je persoonlijke astrologie en de betekenis van de maanstanden in je leven. Geïnteresseerd? Klik op onderstaande afbeelding:

Nieuwe Maan Lezen

De energie van de nieuwe maan en in welke dierenriem het zit is ook super belangrijk wanneer je met het universum wilt werken. De nieuwe maan betekent altijd een nieuwe start en brengt overvloed in je leven.

nieuwe maan lezen

Wanneer de nieuwe maan in jouw maanteken staat, brengt het krachtige energie van geboorte en vernieuwing in je leven. Dit is een goed moment om nieuwe projecten te starten of nieuwe dingen uit te proberen!

Volle Maan Reading

Als je onder de volle maan bent geboren, zal je maanteken hoogstwaarschijnlijk de tegenovergestelde dierenriem zijn van je sterrenbeeld. Dit komt omdat de maan tegenover de zon in de ruimte zal staan.

Dit is echter niet altijd het geval, dus het is goed om in je maanteken te kijken! Er zijn momenten waarop de volle maan in een van de twee tekens kan zijn.

de volle maan lezen

Het is heel goed om te weten in welk sterrenbeeld de volle maan zich bevindt, omdat zijn energieën een impact op de jouwe zullen hebben. Wanneer de maan in bepaalde zodiacs staat, zullen er verschillende trillingen zijn die verschillende dingen veroorzaken.

Wanneer de volle maan bijvoorbeeld in Steenbok is, is er een overvloed aan energie op aarde van productiviteit en hard werken.

Moon Reading Easy Guide voor beginners

Vanwege het belang van the maan en hoe het ons emotioneel beïnvloedt, het is echt nuttig om te weten wat je maanteken is.

Gelukkig is het doen van een maanmeting niet meer zo moeilijk als vroeger! Vóór het internettijdperk met zijn overvloed aan informatie, vergde het uitwerken van je maanteken veel onderzoek.

Maar tegenwoordig is het uitvoeren van een maanmeting zo eenvoudig als het online invoeren van uw tijd, datum en plaats in een rekenmachine.

Fooi: Gebruik meer dan één maanleestool bij het uitwerken van je maanteken, omdat sommigen het misschien verkeerd hebben.

De rekenmachine van Café Astrology is een vertrouwde bron en er zijn vele andere online die u kunt gebruiken. Bekijk er een paar!

Als je een complete geboortehoroscoop hebt, kun je hier ook je maanteken op uitwerken. Dit is een cirkelvormig diagram dat weergeeft waar en wanneer je bent geboren en wat de planeten en andere hemellichamen aan het doen waren.

Voorbeelden van maanlezen

Laten we nu eens kijken naar enkele voorbeelden van het lezen van de maan en wat ze betekenen.

Een baby van januari

Ik heb een vriend die geboren is op 7 januari 1996. Haar geboortehoroscoop is superinteressant en weerspiegelt de complexiteit van haar personage.

Haar zonneteken is Steenbok, en dat merk je! Ze is een harde werker en kan behoorlijk koppig zijn als we ooit ruzie maken. Ze is echter ook erg vriendelijk en extravert en is echt leuk om in de buurt te zijn!

maan lezing januari

Toen ik haar maanteken las, was ik niet verbaasd om te ontdekken dat haar maanteken Leeuw is. Mijn vriendin heeft duidelijk een diepe behoefte om contact te maken met de mensen om haar heen en plezier te hebben!

Hoewel ze een harde werker is, heeft ze een eenvoudige kijk op het leven en zijn betekenissen die Leo’s speelsheid weerspiegelt.

De zachte kant van een Schorpioen

Laten we eens kijken naar een andere maanlezing en wat het ons vertelt over de verborgen diepten van een persoon. Er is een vrouw in mijn leven die ik als mentor zie. Ze heeft me veel geleerd over mijn leven, maar ze is zelf een beetje een raadsel!

maan lezen schorpioen

Ze is geboren op 27 oktober 1964 en is een Schorpioen. Ze is koppig en vastberaden, en kan soms een beetje gemeen zijn! Ze is sterk, zowel spiritueel als emotioneel, en is gepassioneerd over haar overtuigingen.

Haar maanteken is Kreeft. Dit weerspiegelt haar diepe behoefte aan zekerheid en veiligheid. Het suggereert ook dat ze kwetsbaar kan zijn, en ze gebruikt misschien haar Schorpioen koppigheid als een manier om haar ware zelf te verbergen!

Ik vind het geweldig hoe het lezen van iemands maanteken ons echt kan helpen om ze meer te begrijpen. Het laat ons zien hoe complex een persoon is en hoe ze veel verschillende gevoelens en emoties hebben.

Ben je klaar om je te verbinden met je maan?

Het is super eenvoudig om je maanteken te achterhalen en nog gemakkelijker om te leren wat het voor jou betekent! Door te leren over je maanteken, ben je in staat om je te verbinden met het universum en samen te werken met het ritme van de maan.

maanleesborden

Door dit te doen, zul je spiritueel groeien en vooruitgang boeken op de missie van je ziel.

Nu je weet wat je maanteken is, bekijk hier onze gids met uitleg over wat jouw maanteken voor jou betekent!