Kleding die u helpt gewicht te verliezen

Kleding die u helpt gewicht te verliezen
1

Werkt afslankkleding echt?

wat te dragen om af te vallen
Dougal Waters / Getty Afbeeldingen

Je denkt waarschijnlijk dat de beste plek om vet en calorieën te verbranden in de sportschool is. Maar dat is niet echt waar. Er zijn kleding die je helpt de hele dag door gewicht te verliezen – ongeacht waar je bent of wat je doet.

Sommige afslankkleding gebruikt warmte of kou om je metabolisme te stimuleren. Sommige producten maken gebruik van compressietechnologie. En dan maken sommige kledingmerken de beweging gewoon comfortabeler zodat je geïnspireerd wordt om meer calorieën te verbranden met fysieke activiteit.

Helaas zal niet alle vetverbrandende kleding merkbare resultaten opleveren.

Dus voordat je naar het winkelcentrum rent of online winkelt, gebruik deze gids om erachter te komen welke kleding je helpt meer vet te verbranden en welke kleding je gewoon helpt om geld te verbranden.

2

Wat te dragen om gewicht te verliezen

Lucy IndiGO
Lucy IndiGO

Als je probeert af te vallen en moeite hebt om gemotiveerd te blijven, dan is het tijd om je kast bij te werken. Waarom? Omdat je waarschijnlijk niet toegewijd zult blijven aan het harde werk van gewichtsverlies als je je slecht voelt over je lichaam. Dus waarom zou je niet investeren in een paar stukken die je lichaam en ziel fantastisch laten voelen?

Het dragen van de juiste kleding kan tegelijkertijd ook helpen om je motivatie, je zelfvertrouwen en je potentieel voor gewichtsverlies te vergroten.

3

Krijg zelfvertrouwen en verbrand calorieën op het werk

wat te dragen om af te vallen
Chico’s Zenergy

De kleding die je op het werk draagt, kan ook een grote invloed hebben op het aantal calorieën dat je elke dag verbrandt. In feite is een van de beste manieren om af te vallen op het werk het dragen van sportieve, luxe stijlen die je inspireren om uit je hokje te komen en vaker te bewegen.

Natuurlijk kun je je gymkleding niet naar kantoor dragen. Maar dankzij merken als Chico’s hoeft dat niet. Hun Zenergy-lijn is ontworpen om vrouwen van alle maten te helpen zich zelfverzekerd en sexy te voelen. De comfortabele stijlen zijn gemaakt van op prestaties geïnspireerde stoffen, dus de trap nemen naar uw volgende vergadering of een wandeling maken tijdens de lunch is gemakkelijk te doen. Tops en broekjes zijn er in maten van XS tot XXL.

4

Kleding die het metabolisme stimuleert

prAna althleisure om meer calorieën te verbranden
Prana

Je casual dagkleding kan ook helpen het metabolisme te stimuleren door een ontwerp te bieden dat comfortabel genoeg is om meer dagelijkse beweging te ondersteunen. Deze extra beweging wordt non-exercise activity thermogenesis (NEAT) genoemd en kan oplopen tot honderden calorieën per dag.

Dus welke merken kunnen u helpen uw metabolisme te stimuleren? Je vindt veel athleisure-stijlen in winkels zoals Crane &Lion, Lolë en Lululemon. Maar ik ben een grote fan van de stijlen bij prAna. Dit bedrijf maakt milieuvriendelijke, biologische kleding (foto) die er geweldig uitziet, maar ook goed beweegt, zodat je je comfortabel voelt om een stapje extra te zetten.

5

Schoenen om uw stappenaantal te verhogen

schoenen om het aantal stappen te verbeteren

ShoeDazzle / Bearpaw


Als je echt serieus bent over het verbranden van meer vet en calorieën de hele dag, draag je ondersteunende schoenen die je helpen je dagelijkse stappenaantal te verhogen. Goede schoenen kunnen je zelfs helpen om je houding te verbeteren om gewichtsverlies gemakkelijker te maken. Maar maak je geen zorgen, dat betekent niet dat je de orthopedische schoenen van je oma moet dragen.

Merken als Vionic, Bearpaw en Ryka maken comfortabele casual schoenen voor dames. Als je een hardloper bent, bekijk dan herstelschoenen van OOFOS om je voeten te verwennen en gezond te houden. Maar je moet ook rekening houden met de schoenen die je op kantoor en in de stad draagt. ShoeDazzle is een geweldige site die een breed scala aan betaalbare stijlen met lagere hakken verkoopt om uw stappenaantal te verhogen.

6

Trainingskleding om je geïnspireerd te houden

trainingskleding waardoor je er slank uitziet
FABB Activewear

Vind je het belangrijk hoe je je kleedt in de sportschool? Dat zou je moeten doen. Flatterende trainingskleding is de hoeksteen van een vetverbrandende garderobe. Waarom? Want als je je beter voelt over je lichaam in de sportschool, zul je waarschijnlijk vaker gaan, daar langer blijven en zo hard werken als je nodig hebt als je daar bent. Een geweldige trainingsgarderobe kan je zelfvertrouwen een boost geven en je gemotiveerd houden.

Maar vinden trainingskleding die je helpt je goed te voelen over je lichaam kan moeilijk zijn als je niet op je optimale gewicht bent. Om kleding te vinden die goed past, zoek je naar trainingskleding voor vrouwen die niet super mager zijn. Merken zoals FABB Activewear (foto) zijn ontworpen door vrouwen en bevatten afslankstijlen die je helpen je geweldig te voelen als je voor de spiegel in de healthclub staat.

7

Compressieapparatuur om meer vet te verbranden

2xu uitrusting voor effectieve trainingen
2xu

Compressieapparatuur kan u helpen meer vet te verbranden wanneer u traint. Deze hightech kleding ondersteunt je lichaam zowel tijdens als na je training om spierschade te minimaliseren. Als je spieren zich beter voelen, kun je misschien langer trainen en vaker trainen om meer vet en calorieën te verbranden.

Dus hoe ziet compressieapparatuur eruit? Je hebt het waarschijnlijk gezien bij professionele atleten en serieuze trainingsjunkies in de sportschool. Het is de trainingsuitrusting die ervoor zorgt dat je lichaam er strak en strak uitziet. Maar je hoeft geen professional te zijn om de ondersteunende sokken, leggings of tops te dragen. In feite genieten sporters met overgewicht speciale voordelen wanneer ze compressiekleding dragen.

Compressieapparatuur zelf veroorzaakt geen gewichtsverlies. Deze uitrusting helpt je gewoon om je beter te voelen als je je aan je trainingsplan houdt.

8

Korsetten voor gewichtsverlies

waist trainers voor vetverlies korset

Tony Hutchings / Keuze van de fotograaf / Getty Images


Korsetten en tailletrainers zijn ongelooflijk populair. Volgens tijdschriftberichten gebruiken celebs zoals Jessica Alba, Kim Kardashian en Khloe Kardashian ze om af te slanken. De korsetdieetplannen die ze in de tabloids promoten, zijn een favoriet geworden voor veel liefhebbers van gewichtsverlies van beroemdheden.

Maar alleen het dragen van een korset zal er niet voor zorgen dat je gewicht verliest. En er zijn enkele manieren waarop het daadwerkelijk tegen gewichtsverlies kan werken. Gebruik dus een dieetplan dat is gebaseerd op wetenschappelijke methoden om resultaten te krijgen die je daadwerkelijk op je lichaam kunt zien.

9

Hotpants voor gewichtsverlies

Sommige lijners gebruiken hotpants om vet en calorieën te verbranden. Merken zoals Zaggora HotPants adverteren dat het dragen van hun kledingstuk tijdens het sporten je kan helpen je metabolisme te stimuleren. Hun theorie is dat de broek helpt om je lichaamstemperatuur te verhogen om gewichtsverlies efficiënter te maken. Kortom, de broek laat je zweten om af te vallen.

Hoewel het stimuleren van uw lichaamswarmte meer calorieën kan verbranden, zult u waarschijnlijk geen merkbaar verschil zien in uw gewichtsverliesresultaten wanneer u hotpants draagt.

10

Cool Sculpt Contouring Shorts

Cool Shapes Contouring Shorts
Cool Shapes Contouring Shorts

Terwijl sommige lijners hun lichaamstemperatuur verhogen om vet te verbranden, proberen anderen vet weg te vriezen met producten zoals Cool Sculpt Contouring Shorts. Makers van dit populaire afslanksysteem zeggen dat vet uit je lichaam kan worden verwijderd als je het regelmatig ijst.

Helaas heb ik echter het Cool Shapes afslanksysteem geprobeerd en kreeg ik geen positief resultaat. Ik heb het product niet zo lang gebruikt als aanbevolen, maar ik vond wetenschappelijk bewijs dat me deed denken dat het ongemak van het invriezen van mijn vet het niet waard was. Er zijn bewezen methoden om vet weg te vriezen, maar ik had niet het gevoel dat Cool Shapes daar een van was.

11

Koude vesten voor gewichtsverlies

koude schouder gewichtsverlies vest
Cold Shoulder Weight Loss Vest

Sommige lijners gebruiken een koud vest om af te vallen. Er zijn er verschillende op de markt, waaronder het Cold Shoulder Weight Loss Vest (hierboven afgebeeld) en de Cool Fat Burner. De theorie achter deze vetverlieskleding is dat de koude temperatuur helpt om bruin vet te activeren om je metabolisme te stimuleren.

Het probleem is echter dat de werkelijke wetenschap achter de activering van bruin vet zich nog in een vroeg stadium bevindt.

Experts die bruin vet bestuderen, geloven niet eens dat bruin vetactivering mensen noodzakelijkerwijs zal helpen om gewicht te verliezen in een typische real-world setting.

12

Accessoires die u helpen vet te verbranden

hoe activity monitor te gebruiken
Westend61/ Westend61/ Getty Images

Natuurlijk is geen vetverbrandende garderobe compleet zonder accessoires. Dus wat is het beste accessoire om u te helpen meer calorieën te verbranden? U kunt de voortgang van uw gewichtsverlies effectiever volgen als u een activiteitenmonitor draagt.

Er zijn enkele monitoren die eenre beter voor gewichtsverlies, maar het beste model voor u is degene die u zult gebruiken. Dus voordat u koopt, moet u ervoor zorgen dat u de compatibiliteit en het gebruiksgemak van uw smartphone controleert.

Maar vergeet niet dat alleen het kopen van de monitor er niet voor zorgt dat u gewicht verliest. Veel kopers geven veel geld uit aan het apparaat en gebruiken het vervolgens verkeerd. Zorg ervoor dat u uw monitor op de juiste manier gebruikt om de beste voordelen voor gewichtsverlies te krijgen.

Helaas zal niet alle vetverbrandende kleding merkbare resultaten opleveren.

Het dragen van de juiste kleding kan tegelijkertijd ook helpen om je motivatie, je zelfvertrouwen en je potentieel voor gewichtsverlies te vergroten.

Compressieapparatuur zelf veroorzaakt geen gewichtsverlies. Deze uitrusting helpt je gewoon om je beter te voelen als je je aan je trainingsplan houdt.

Hoewel het stimuleren van uw lichaamswarmte meer calorieën kan verbranden, zult u waarschijnlijk geen merkbaar verschil zien in uw gewichtsverliesresultaten wanneer u hotpants draagt.

Experts die bruin vet bestuderen, geloven niet eens dat bruin vetactivering mensen noodzakelijkerwijs zal helpen om gewicht te verliezen in een typische real-world setting.