Ik hou zoveel van deze squat-proof fietsshorts dat ik een paar naar mijn moeder heb gestuurd

Ik hou zoveel van deze squat-proof fietsshorts dat ik een paar naar mijn moeder heb gestuurd
Vriendin Bike Shorts

Vriendin


In de wereld van athleisure is de squat-test een cruciaal element bij het kiezen van wat te kopen en wat op het rek kan blijven. De meeste actieve personen zijn bekend met deze kwaliteitscontroletechniek en pakken een goed geplaatste spiegel, vriend of echtgenoot als hun squat-testspotter. Het doel? Om een trainingslegging of short te vinden die voldoende dekking biedt, zelfs wanneer deze in een gehurkte positie wordt gestrekt.

Dit zou niet zo’n groot probleem moeten zijn als het is. Retailers maken al jaren hardloopbroeken, leggings, fietsshorts, trainingsondergoed en spandex – je zou denken dat we tientallen jaren geleden enige vooruitgang hadden kunnen boeken en de squat-test hadden kunnen stoppen. Maar hier sta ik dan, nog steeds letterlijk achterovergebogen in naam van kwaliteitscontrole. Ik heb mijn trainingskleding nodig om me knus, veilig en vooral bedekt te houden.

Als sportieve meid ben ik constant op zoek naar kleding die voldoet aan mijn veeleisende normen. Mijn vrienden weten dit over mij en, als ze durven, stuur ik productaanbevelingen mijn kant op die een kans maken om aan mijn zeer loyale merkrooster te worden toegevoegd. Een van mijn meest gekoesterde, kraakbestendige aanbevelingen van een vriend is de High-Rise Bike Short van Girlfriend Collective.

Girlfriend Collective Black High-Rise Bike Short

bodymindspirit Fit / Lily Moe


Fietsshorts met hoge taille lijken misschien een dubbeltje op een dozijn. Maar laat ik de eerste zijn – en luidste – om te bevestigen dat anderen houd geen kaars vast aan de kwaliteit en het comfort dat je vindt in een paar van Girlfriend Collective. Het luxe, compressiemateriaal heeft een “als een handschoen” pasvorm, die zich snel aanpast aan uw lichaam voor een beschermde, comfortabele training.

Het materiaal heeft ook een bijna magisch vermogen om te blijven zitten – niet langer je korte broek langs je dijen trekken in het midden van een yogastroom of de taille omhoog wandelen voordat je nog een mijl aanneemt. Ik heb deze shorts gedragen voor kickboksen, Pilates, hot yoga, hardlopen, roeimachines en meer. Ongeacht de intensiteit (of het zweet!) niveau, ze hebben vorm gehouden.

Ik ben zelden zo geobsedeerd door een enkel product als door deze fietsbroek. Maar ik hield zoveel van ze dat ik een paar naar mijn moeder stuurde! Hier is het overzicht dat ik haar gaf:

  • Rijdt niet omhoog/omlaag
  • Hoge taille
  • Comfortabele lengte
  • Past op maat
  • Verscheidenheid aan kleuren
  • Machinewaskluis (ik zal bekennen, ik gooi de mijne in de droger, ook al zeggen de instructies om droog te hangen. Ze zijn altijd prima geweest en het materiaal heeft nog geen impact gezien van de meerdere wasbeurten die ik heb doorstaan.)
  • Ethisch gemaakt

Deze fietsshorts zijn een product dat ik aan mijn winkelwagentje zal blijven toevoegen. Ik zal het ook blijven verzenden naar mijn geliefden, want wanneer een van ons een product vindt dat de squat-test met vlag en wimpel doorstaat, moet het worden gedeeld.

Girlfriend Collective Black High-Rise Bike Short

VriendinNen collectief


Op dit moment is de High-Rise Bike Short van Girlfriend Collective 35 procent korting. Pak je eigen paar (of twee) voordat de prijs weer omhoog gaat bij girlfriend.com.

Hoe kan sportkleding ethisch worden gemaakt?

Het gesprek rond het historische gebrek aan ethiek binnen de kledingindustrie is vandaag te lang om in te duiken. Maar wat je moet weten, is dat Girlfriend Collective duurzame, ethische praktijken op de eerste plaats zet, zowel in de materialen die ze inkopen als in de mensen die de kleding maken die ze verkopen. Deze obsessie-waardige fietsshorts zijn gemaakt van 79 procent gerecyclede waterflessen. Het merk staat echt achter zijn toewijding aan ethische productie – u kunt hier alles lezen over zijn duurzaamheidspraktijken.

Het gesprek rond het historische gebrek aan ethiek binnen de kledingindustrie is vandaag te lang om in te duiken. Maar wat je moet weten, is dat Girlfriend Collective duurzame, ethische praktijken op de eerste plaats zet, zowel in de materialen die ze inkopen als in de mensen die de kleding maken die ze verkopen. Deze obsessie-waardige fietsshorts zijn gemaakt van 79 procent gerecyclede waterflessen. Het merk staat echt achter zijn toewijding aan ethische productie – u kunt hier alles lezen over zijn duurzaamheidspraktijken.