https://www.verywellfit.com/grace-gallagher-6503557

https://www.verywellfit.com/grace-gallagher-6503557

Hoogtepunten

Grace Gallagher is een schrijver en redacteur die houdt van alles wat te maken heeft met woondecoratie, schoonheid, fitness, reizen en eten.

Ze woont in Portland, Oregon, waar ze net een nieuw huis heeft gekocht en is op een constante zoektocht naar de perfecte verfkleur.

Ervaring

Grace Gallagher heeft acht jaar doorgebracht als freelance schrijver en redacteur over schoonheid, fitness, levensstijl en woondecoratie. Van het uitproberen van nieuwe schoonheidstrends tot het beoordelen van fitnessapparatuur of diep duiken om antwoorden te vinden op veelgestelde gezondheidsvragen, de ervaring van Grace loopt het gamma.

Als ze niet aan het schrijven is, is Grace te vinden op een yogales, lezen, meubels en vintage jeans sparen, of besluiten om een kast te organiseren wanneer ze in bed zou moeten liggen.

Onderwijs

Grace behaalde een Bachelor of Arts in Engels en Culturele Theorie aan het Hobart William Smith College in Genève, New York. Na de universiteit en een korte periode lesgeven in het buitenland, ging Grace verder met het ontvangen van een Master in Creative Writing van Hunter College in New York City. Ze blijft schrijflessen volgen aan het Attic Institute in Portland, Oregon.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces