https://www.verywellfit.com/darla-leal-3121276

Hoogtepunten

  • Master Fitness Trainer, consultant en coach
  • Maker van Stay Healthy Fitness deelt haar “fit-over-55” levensstijl
  • Fitnessconcurrent met meer dan 25 jaar ervaring in de gezondheids- en fitnessindustrie

Ervaring

Darla Leal begon haar gezondheids- en fitnesscarrière met het geven van groepslessen en workshops aan omliggende sportscholen in de omgeving van Roseville, Californië. Ze werd personal trainer en deed in die tijd mee aan haar eerste internationale fitnesswedstrijd. Haar sterke sportachtergrond en internationale teamcoachingservaring eisten haar aandacht op voor passende voeding en bewegingsprogrammering.

Haar schat aan kennis over menselijke anatomie, fysieke fitheid en voeding ging door middel van college, internationale workshops, certificeringen en het werken met mensen gedurende vele jaren. Darla is al meer dan twintig jaar een Master Fitness Trainer en gekwalificeerde fitnessexpert die momenteel haar Stay Healthy Fitness-bedrijf runt. Haar ervaring zorgt voor een gevarieerde klantenkring van concurrent tot de alledaagse persoon die gewicht en toon wil verliezen. Ze heeft ook een passie voor mensen met een blessure en heeft met succes veel mensen geholpen de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

Ze is een ontwikkelaar van gezonde recepten en haar voedingsartikelen zijn al meer dan vijf jaar maandelijks te zien in Natural Muscle Magazine. Haar passie om voedingsrijke recepten voor gezond leven te ontwikkelen, leverde haar een plek op als bijdragende schrijver voor Natural Muscle Magazine. Darla’s recepten en gezondheidstips voor de zijbalk worden maandelijks weergegeven. Ze is een gekwalificeerde fitnessexpert en motivator die haar leven heeft gewijd aan het helpen van mensen om gezond te blijven. Darla is ook een fervent gezondheidsblogger die wekelijks haar “fit-over-55” levensstijl, motivatie en fitnesstips deelt op haar Stay Healthy Fitness Blog.

Ze gelooft dat fitness een reis is, geen bestemming en dat we allemaal werken in uitvoering zijn. Darla geeft geen one size fits all gezondheids- en fitnessprogramma, noch gelooft ze in perfectie. Vooruitgang staat op haar menu en het streven om ons beste gezonde zelf te zijn is altijd het doel.

Wanneer Darla niet met klanten werkt of schrijft, kan ze quality time delen met haar man, familie en gegarandeerd dat ze iets gezonds in de keuken opklopt.

Onderwijs

Darla heeft twee Associate of Science-graden in biologische wetenschap en natuurwetenschappen, focus op de menselijke anatomie. Ze heeft gespecialiseerde voedingscursussen gevolgd op collegiaal en internationaal workshopniveau.

Ze onderhoudt internationale fitnesscertificeringen via de Athletics and Fitness Association of America (AFAA) en blijft een lid met een goede reputatie. Darla behoudt ook haar status als International Women’s Tri-Fitness Coach. Daarnaast heeft ze een geavanceerde Certified Massage Practitioner-certificering behaald, gespecialiseerd in sport en diep weefsel.

Ze heeft intensieve Medic First Aid Training ontvangen, CPR Certified en is gelicentieerd en verzekerd. Haar schrijfvaardigheden hebben haar nationale bekendheid opgeleverd door te worden vermeld in Natural Muscle Magazine, haar persoonlijke blog en andere veelgeprezen gepubliceerde werken. Ze draagt ook haar levenservaring en het werken met prachtige vrouwen en mannen gedurende vele jaren bij als een belangrijk onderdeel van haar onderwijsproces.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces