https://www.verywellfit.com/daniel-more-md-4779188

Hoogtepunten

  • Board-gecertificeerde allergoloog en klinisch immunoloog, momenteel praktiserend bij Central Coast Allergy and Asthma in Salinas, Californië
  • Diende als hoofd allergie en immunologie op Luke Air Force Base en bereikte de rang van majoor
  • Fellow van de American Academy of Allergy, Asthma, and Immunology (FAAAAI); het American College of Allergy, Asthma, and Immunology (FACAAI); en het American College of Physicians (FACP)

Ik vind het heerlijk om allergoloog te zijn. De wetenschap van de geneeskunde heeft me altijd gefascineerd, dus mijn werk laat me in het hoe en waarom van complexe ziekten duiken en vervolgens de menselijke benadering toevoegen. Het is de moeite waard omdat ik zie dat patiënten hun kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren als gevolg van de behandeling van hun ziekteprocessen.

– Daniel More, MD, FAAAAI, FACAAI, FACP

Ervaring

Daniel More, MD, FAAAAI, FACAAI, FACP is een voormalig schrijver voor bodymindspirit Health en een huidig lid van de Medical Review Board. Hij is een board-gecertificeerde allergoloog en klinisch immunoloog met een achtergrond in interne geneeskunde. Hij heeft talloze artikelen gepubliceerd op het gebied van gifallergie, voedsel- en medicijnallergieën en immunotherapie (allergie-opnamen).

Dr. More begon zijn medische carrière als arts bij de Amerikaanse luchtmacht en onderging een postdoctorale opleiding aan het Wilford Hall USAF Medical Center in San Antonio, Texas. Hij diende vervolgens als hoofd allergie en immunologie op Luke Air Force Base, Arizona, en bereikte de rang van majoor voordat hij in 2006 de privépraktijk betrad.

Hij beoefent momenteel allergie en klinische immunologie voor Central Coast Allergy en Astma in Salinas, Californië, en is een assistent-klinisch professor in de afdeling familie- en gemeenschapsgeneeskunde aan de Universiteit van Californië, San Francisco School of Medicine.

Dr. More heeft substantieel onderzoek gedaan voor verschillende publicaties op het gebied van allergie / immunologie, cardiologie en infectieziekten. Hij is een fellow van de American Academy of Allergy, Asthma, and Immunology (FAAAAI); het American College of Allergy, Asthma and Immunology (FACAAI); en het American College of Physicians (FACP).

Onderwijs

Daniel More, MD, FAAAAI, FACAAI, FACP ontving een BS in biomedische wetenschappen van de Universiteit van Californië, Riverside, en zijn MD van de Universiteit van Californië, Los Angeles. Vervolgens volgde hij een opleiding in interne geneeskunde en uiteindelijk in allergie/immunologie, beide in het Wilford Hall USAF Medical Center in San Antonio, TX. Hij is board-gecertificeerd in zowel allergie / immunologie als interne geneeskunde.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Maak kennis met onze Review Board