https://www.verywellfit.com/commerce-guidelines-and-mission-4158702

https://www.verywellfit.com/commerce-guidelines-and-mission-4158702
 • Hoe we geld verdienen
 • Hoe we deals vinden
 • Ons testproces
 • Testen in het lab
 • Thuis testen
 • Hoe we voedingssupplementen evalueren
 • Waarom Trust bodymindspirit Fit
 • Veiligheid en terugroepacties
 • Ontmoet ons
 • Neem contact met ons op

Bij bodymindspirit Fit streven we ernaar om u te helpen een gelukkiger, gezonder en evenwichtiger leven te leiden. Dus als het gaat om aankoopbeslissingen, nemen we voorzichtigheid en zorg met elk product dat we onderzoeken, testen en aanbevelen.

We doen marktonderzoek, interviewen experts uit de industrie en testen producten binnen een uitgebreide methodologie in The bodymindspirit Testing Lab en in de eigen huizen van onze testers om u betrouwbare productaanbevelingen te geven en beoordelingen te delen die u kunt vertrouwen. Hoewel we een affiliate commissie ontvangen op sommige van de producten die via onze inhoud zijn gekocht, zijn onze aanbevelingen uitsluitend gebaseerd op prestaties, testresultaten en praktische ervaring.

Hoe we geld verdienen

We ontvangen een affiliate commissie voor sommige, maar niet alle, van de producten die we aanbevelen, maar alleen als u besluit door te klikken naar de site van de retailer en een aankoop te doen. We raden alleen vertrouwde retailers aan met een bewezen staat van dienst op het gebied van service en betrouwbaarheid.

Hoe we deals vinden

In de wereld van vandaag is het moeilijk om te weten wat een echte deal is. Daarom speuren we het internet af om u de grootste kortingen te bieden die we in ons onderzoek zien en waarschuwen we u wanneer enkele van uw favoriete merken hun jaarlijkse verkopen hebben. We werken de klok rond op Black Friday, Cyber Monday en Prime Day om ervoor te zorgen dat u weet wat u moet kopen op de grote verkoopdagen.

We volgen winkeltrends om u het beste, meest up-to-date aanbod te bieden, van bokszakken en gewichtsbanken tot hardloopschoenen, yogabroeken en meer. Wij zijn uw go-to-source voor de nieuwste en beste producten om u gezond, actief en vermaakt te houden.

1:11

Hoe we elke maand honderden producten testen, evalueren en beoordelen

Ons testproces

Voordat we een product testen, onderzoekt ons team van schrijvers en redacteuren uitputtend de markt en interviewt experts uit de industrie – waaronder gecertificeerde trainers, fysiotherapeuten, door de raad gecertificeerde artsen en geregistreerde diëtisten – om advies te krijgen over waar u op moet letten en hoe u het kunt evalueren. Vervolgens ontwikkelen we een gedetailleerde testmethodologie om ons te helpen producten te beoordelen op basis van kenmerken zoals installatiegemak, waarde, prestaties en meer.

Vervolgens bedenken we voor elke test een selectie van producten. Deze producten omvatten een reeks retailers, prijzen, gebruikersrecensies, merkautoriteit en meer. Onze banen vereisen dat we veel tijd besteden aan online winkelen en we willen wat deskundige kennis aan u doorgeven. We weten ook dat iedereen zijn eigen unieke voorkeuren en smaken heeft, dus we bieden graag een paar doorgelichte opties en houden altijd rekening met waarde bij het doen van aanbevelingen. Hoewel we sommige producten gratis kunnen ontvangen, kopen we de overgrote meerderheid van de producten die we testen.

Naast de objectieve testresultaten wegen we ook kwalitatieve inzichten af: Hoe makkelijk is het om aanpassen een set verstelbare dumbbells? Blijft een antislip yogamat gripvast onder zweterige handpalmen en voeten? We nemen het op ons om de prestatiegegevens te redigeren om gemakkelijk te begrijpen redenen te geven waarom u onze aanbevelingen kunt vertrouwen. We benadrukken de voor- en nadelen van een product, zodat u de meest essentiële details kunt afwegen tegen uw levensstijl, behoeften en budget om de meest geïnformeerde beslissing te nemen.

instelbare dumbbells test

bodymindspirit Fit / Nick Kova


Testen in het lab

Het bodymindspirit Testing Lab – gevestigd in New York City – heeft meer dan 7.000 vierkante meter testruimte en twee testkeukens. In The bodymindspirit Testing Lab testen we alles, van yogamatten tot verstelbare dumbbells, naast elkaar om te zien hoe ze zich verhouden. Tijdens elke test leggen we de unboxing-, setup- en testerervaring vast door middel van foto’s, video’s en woorden om u de meest uitgebreide en achter de schermen te laten zien hoe de producten tijdens onze tests presteerden.

liforme originele yogamat

bodymindspirit Geest / Nick Kova


Onze redacteuren, schrijvers en producenten testen producten onder begeleiding van getrainde professionals en experts met behulp van gestandaardiseerde methodologieën. En we worden ook creatief met onze tests. Bij het testen van verstelbare dumbbells voeren we valtests uit op oefenmatten, hardhouten vloeren en cementplaten, zodat u weet hoe goed ze binnen en buiten standhouden.

Thuis testen

Wij recognize dat niet elk product zich leent voor testen in The bodymindspirit Testing Lab; dit is waar real-world testen om de hoek komt kijken. In hun eigen huis controleren onze testers zaken als levering en installatie en controleren ze hoe verschillende producten zich in de loop van de tijd houden. Hoe goed houdt de demping op hardloopschoenen stand na vijf mijl versus 50 mijl? Behouden de riemen op een loopband hun tractie? Verliezen leggings hun compressie, elasticiteit of ondoorzichtigheid bij herhaald wassen?

weerstandsbanden test

bodymindspirit Fit / Nick Kova


Ons thuistestproces bestaat uit redacteuren, schrijvers en experts die dezelfde gedetailleerde methodologieën volgen die we gebruiken in The bodymindspirit Testing Lab. Ze vullen enquêtes in die elk product beoordelen op belangrijke kenmerken, bieden nuttige inzichten in elk product en maken foto’s en video’s van hoe de producten in het echte leven presteren.

Hoe we voedingssupplementen evalueren

Voedingssupplementen kunnen in bepaalde omstandigheden:

 • Verbeter de algehele gezondheid door voedingslacunes te voorkomen.
 • Volledige niveaus van een gediagnosticeerd tekort.
 • Help bij het beheren van specifieke symptomen of gezondheidsproblemen.

Maar hoewel supplementen kunnen helpen deze dingen te doen, vormen ze potentiële risico’s als gevolg van gebrek aan regelgeving en onjuist gebruik. Het is mogelijk om te veel te nemen, om een onbalans in voedingsstoffen te creëren door onjuist gebruik en voor supplementen om te interageren met andere supplementen of voorgeschreven medicijnen.

Het is het beste om onze voedingsstoffen uit het voedsel dat we eten te halen, en suppletie is alleen gunstig als ze voedingsbehoeften bieden waaraan niet wordt voldaan door een uitgebalanceerd dieet. Zelfs als de website van de fabrikant grote beloften doet, betekent dit niet dat hun beweringen worden ondersteund door objectief onderzoek. Supplementen zijn niet bedoeld om aandoeningen of ziekten te behandelen, te voorkomen of te genezen – ze zullen geen fysieke of mentale gezondheidsproblemen oplossen, afgezien van die veroorzaakt door tekortkomingen. Er zijn geen aanbevelingen voor de algemene bevolking met betrekking tot supplementen omdat de behoeften van elke persoon en het risico op een tekort anders zijn – er zijn geen supplementen die voor iedereen gunstig zijn.

In de Verenigde Staten heeft de FDA Niet reguleren of goedkeuren supplementen voor veiligheid en werkzaamheid voordat ze aan het publiek worden geïntroduceerd.

Gember is voedingssupplement gebruikt voor artritis

Anastassia Tretiak


We raden alleen evidence-based voedingssupplementen aan, wat betekent dat een aanzienlijk aantal studies van goede kwaliteit een aanbeveling ondersteunen. Als er onderzoek is dat ons sceptisch maakt over veiligheid, zullen we dat product niet aanbevelen. We zijn voorzichtig met onze aanbevelingen en onderzoeken deze producten op het niveau van individuele ingrediënten. Onze aanbevelingen bevatten geen claims die niet worden ondersteund door klinisch onderzoek. We raden nooit potentieel gevaarlijke supplementen aan (buiten de typische risico’s van voedingssupplementen) of supplementen die beweren te helpen bij gewichtsverlies, seksuele verbetering of trainingsprestaties.

We geven prioriteit aan producten die door derden zijn getest en gecertificeerd door een van de drie betrouwbare organisaties – NSF, USP of ConsumerLab – en we zullen altijd benadrukken of elk product door derden is getest en gecertificeerd. Omdat de FDA de supplementenindustrie niet reguleert, helpt testen door derden ervoor te zorgen dat een product bevat wat het zegt dat het doet en niet besmet is met andere ingrediënten, hoewel het niets zegt over de werkzaamheid. Deze certificeringen kunnen duur zijn, dus als een supplement niet door derden is getest of gecertificeerd, betekent dit niet automatisch dat het geen goed product is.

Naast deze strenge normen, onderzoeken we het supplement feitenlabel nauwkeurig voor attributen die we waarderen. Deze omvatten producten die niet-GMO, biologisch, minimaal gezoet of vrij van onnodige additieven zijn. Onze methodologie en aanbevelingen voor voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener met eventuele vragen die u heeft over voedingssupplementen. Lees meer over onze methodologie voor het evalueren en aanbevelen van voedingssupplementen.

Waarom Trust bodymindspirit Fit

De productaanbevelingen van bodymindspirit Fit zijn puur redactioneel. We ontvangen af en toe producten om gratis te testen en te beoordelen, maar we kopen het grootste deel van de producten die we testen. En hoewel we affiliate commissies ontvangen voor sommige van de producten die we aanbevelen, laten we nooit retailers, pr-bedrijven of verkopers onze inhoud en productdekking dicteren.

Voordat we producten testen, we lezen de nieuwste onderzoeken naar productveiligheid en interviewen experts (waaronder artsen, gecertificeerde trainers, erkende therapeuten, geregistreerde diëtisten en meer) voor best practices, veelgestelde vragen en de belangrijkste dingen om op te letten in een bepaald product. Onze schrijvers en redacteuren zijn ook experts op zich. Onze senior redacteur is een gecertificeerde personal trainer, we hebben een gecertificeerde hardloopcoach die hardloopinhoud schrijft en onze testmethoden voor hardloopschoenen ontwerpt, en een stal van geregistreerde diëtisten die onze voedings- en supplementinhoud schrijven, die allemaal worden gecontroleerd en gepubliceerd door een geregistreerde diëtist.

Zeer goede pasvorm
Zeer goede pasvorm

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze inhoud de diversiteit van ons publiek weerspiegelt. Om dit te doen, maken we er een punt van om merken en producten te onderzoeken die zijn opgericht door mensen die zich identificeren als BIPOC (Black, Indigenous, People of Color) en andere minderheidsgroepen waar mogelijk. Lees voor meer informatie onze volledige inzet voor antiracisme.

Elk artikel wordt gecontroleerd op nauwkeurigheid en doorgelicht door een lid van de bodymindspirit Fit Review Board voordat het wordt gepubliceerd. U moet echter uw zorgteam raadplegen om te bepalen of een specifiek product, met name een voedingsmiddel, supplement of medisch hulpmiddel, geschikt voor u is. Lees meer over ons redactieproces en onze kernwaarden.

Nadat we een artikel hebben gepubliceerd, vergeten we het niet zomaar. Ons team is meedogenloos bezig met het bijwerken en houden van onze aanbevelingen fris, nauwkeurig en nuttig. We weten ook hoe frustrerend het kan zijn om uw onderzoek naar een product te doen om het alleen aan uw winkelwagentje toe te voegen en te zien dat het niet op voorraad is. We proberen dit te beperken door toegewijde editors dagelijks de beschikbaarheid te laten controleren om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Veiligheid en terugroepacties

Omdat de opvoedings- en gezinsruimte voortdurend verandert, kunnen alle producten, inclusief de producten die we beoordelen en aanbevelen, worden teruggeroepen of herziene gebruiksaanbevelingen. We dringen er bij u op aan om aankondigingen van de Consumer Product Safety Commission (CPSC) met betrekking tot alle producten die u koopt, in de gaten te houden. We raden u ook aan uw aankopen bij de fabrikant te registreren om een melding te krijgen als er een terugroepactie wordt uitgevoerd.

Ontmoet ons

Ashleigh Morley

Directeur Handel

Ashleigh Morley

Ashleigh is de directeur van de handel voor de Health Group bij Dotdash Meredith, waar ze toezicht houdt op gezondheid, fitness, familie en geestinhoud. Ze heeft de gezondheids- en wellnessruimte al meer dan 10 jaar door middel van een verscheidenheid aan lifestyle-lenzen behandeld. Ze is ook een gecertificeerde barre-instructeur die lesgeeft in een boetiekstudio.

Lees meer

Isabella Broggini, NASM-CPT

Senior Commerce Editor, Fitness

Isabella Broggini

Isabella Broggini is een gezondheidsschrijver en -redacteur, NASM-gecertificeerde personal trainer en fitnessvoedingsspecialist. Ze is commercieredacteur bij bodymindspirit. Als voormalig Equinox personal trainer en al lang fitnessschrijver, beschouwt ze het als haar missie om het lawaai te doorbreken en hoogwaardige wellnessproducten te vinden die echt werken.

Lees meer

Herfst Rauchwerk, MS, RDN, E-RYT

Senior Commerce Editor, Voeding

Herfst Rauchwerk

Autumn is een redacteur, diëtist, geregistreerde yogaleraar en gecertificeerde intuïtieve eetadviseur die gespecialiseerd is in het ontkrachten van mythes en het bieden van een genuanceerd, welzijnsgericht perspectief op voeding, beweging, mindfulness en voedingssupplementen. Ze is de mede-oprichter van mendinground nutrition &yoga, een privépraktijk gericht op het helpen van mensen om hun relaties met voedsel en hun lichaam te genezen.

Lees meer

Sarah Felbin

Associate Commerce Editor

Sarah Felbin

Sarah Felbin is de associate commerce editor bij bodymindspirit Fit. Een schrijver en redacteur met meer dan 20 jaar danservaring, haar werk is ook verschenen in Popsugar en Women’s Health.

Lees meer

Michelle Parente

Commercie Schrijver

Michelle Parente

Michelle begrijpt hoe een kwaliteitsproduct je dagelijks leven echt kan verbeteren. Ze is toegewijd aan het verstrekken van eerlijke en betrouwbare productaanbevelingen aan haar lezers.

Lees meer

Neem contact met ons op

Als je vragen, opmerkingen of meningen hebt die je wilt delen met ons team van redacteuren, stuur ons dan gerust een e-mail op commercefeedback@dotdash.com