https://www.verywellfit.com/claudia-chaves-md-4779184

Hoogtepunten

  • Associate professor of neurology bij Tufts Medical School
  • Medewerker van het Lahey Clinic Medical Center in Burlington, MA
  • Medisch directeur van het Lahey Clinic Multiple Sclerosis Center in Lexington, MA
  • Co-directeur neurologie onderzoek voor de Lahey Clinic
  • Board-gecertificeerd in cerebrovasculaire aandoeningen en neurologie, met aanvullende subspecialisatiecertificering in vasculaire neurologie

Ik ben verheugd om bij te dragen aan de missie van bodymindspirit om actuele en nauwkeurige informatie naar het publiek te brengen over verschillende neurologische onderwerpen. De neurologische wetenschappen zijn gebieden die voortdurend in ontwikkeling zijn, en ik kijk ernaar uit om te helpen bij het proces om deze recente vooruitgang voor iedereen beschikbaar te maken.

— Claudia Chaves, md

Ervaring

Ze heeft meerdere peer-reviewed papers geschreven en is betrokken bij tal van onderzoeken met een focus op beroerte, multiple sclerose en andere demyeliniserende aandoeningen. Dr. Chaves is een redacteur voor het leerboek “Netter’s Neurology”. Ze is al bijna twee decennia betrokken bij het onderwijs aan medische studenten en neurologiebewoners.

Onderwijs

Chaves behaalde haar medische graad aan de Uberlandia Medical School in Brazilië. Ze deed haar residentie in neurologie in het New England Medical Center, Boston. Ze voltooide een onderzoeksbeurs aan het New England Medical Center en een klinische fellowship aan het Beth Israel Deaconess Medical Center, Boston, beide bij cerebrovasculaire aandoeningen. Daarnaast deed ze subspecialisatietraining in multiple sclerose in het Southwestern Medical Center, Dallas, Texas. Ze is ook afgestudeerd aan het Global Clinical Scholar Research Training Program via de Harvard Medical School.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Maak kennis met onze Review Board