https://www.verywellfit.com/chrissy-carroll-rd-4160560

Hoogtepunten

  • Geregistreerde diëtist en USAT Level I Triathlon Coach
  • Pittige blogger en social media liefhebber bij Snacking in Sneakers
  • Freelance schrijver en voedingscommunicatieadviseur met een MPH in voeding
  • Auteur van Eat to Peak: Sportvoeding voor hardlopers en triatleten

Ervaring

Chrissy Carroll is een geregistreerde diëtist en gecertificeerde personal trainer met meer dan 10 jaar ervaring in de voedings- en fitnessindustrie. Ze begon haar carrière in het voedingsonderwijs en werkte enkele jaren in de openbare schoolomgeving voordat ze zich vertakt op een ondernemerspad.

Tegenwoordig is Chrissy te vinden met haar food &fitness blog, als voedingscommunicatieconsultant voor voedselmerken en als freelance schrijver voor verschillende publicaties.

Veel van haar inhoud is gericht op hardlopen en triatlon – inclusief trainingstips en voedingsadvies voor actieve vrouwen – omdat Chrissy zelf een marathonloper en triatlete is. Door haar professionele en persoonlijke passies te combineren, behaalde ze in 2016 haar USAT Level I Triathlon Coach-certificering. Ze is ook de auteur van Eat to Peak: Sports Nutrition for Runners and Triathletes.

Onderwijs

Chrissy heeft een bachelor in voedingswetenschappen van de Universiteit van Boston en een master in voeding voor de volksgezondheid van de Universiteit van Massachusetts Amherst. Ze is een geregistreerde diëtist en heeft een vergunning om te oefenen in de staat Massachusetts. Chrissy is ook een gecertificeerde personal trainer via het American College of Sports Medicine en heeft een Level I Triathlon Coach-certificering van USA Triathlon.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces