https://www.verywellfit.com/christabel-lobo-4800705

Hoogtepunten

  • Heeft geschreven voor AllRecipes, LIVESTRONG, Leaf.TV, Marriott Bonvoy Traveler en meer
  • Gecertificeerde RYT (geregistreerde yogaleraar) 200-uurs Hatha yogaleraar van Samyak Yoga in Mysore, India
  • Geeft privé Hatha Yoga lessen in haar vrije tijd

Ervaring

Christabel heeft onder andere geschreven voor LIVESTRONG, Byrdie en AllRecipes. Ze is gepassioneerd over het onderwijzen van de voordelen van yoga en pranayama in ons dagelijks leven aan een breed publiek dat ze bereikt door privélessen en de talloze publicaties waarvoor ze schrijft.

In 2015 verliet Christabel een 9 tot 5 non-profit baan in Washington, D.C., en verhuisde 8.500 mijl verderop naar de yogahoofdstad van Zuid-India, Mysore, waar ze Hatha yoga en pranayama-technieken studeerde in een rustige ashram langs de oevers van de Cauvery-rivier. Ze werkt momenteel als freelance schrijver over reizen, eten, gezondheid en wellness en biedt privé Hatha-yogalessen aan in haar vrije tijd.

Onderwijs

Ze studeerde summa cum laude af met een Bachelor of Science in Animal Sciences met de nadruk op pre-diergeneeskunde, veeteelt en zuivelproductie, evenals een minor in Franse talen en literatuur aan de California State University, Fresno. Ze is ook een RYT 200-uur Hatha yogaleraar.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces