https://www.verywellfit.com/chris-freytag-3498100

Hoogtepunten

  • ACE gecertificeerde Groepsfitnessinstructeur, Personal Trainer en Gezondheidscoach
  • Oprichter van GetHealthyU.com
  • Fitnessexpert voor NBC-partner in Minneapolis
  • Pilates-getraind en Yogafit gecertificeerd

Ervaring

Chris Freytag is een voormalig schrijver voor bodymindspirit Fit over fitness en krachttraining. Ze is een nationaal bekende fitnessexpert die de afgelopen 25 jaar lesgeeft, traint, boeken schrijft en spreekt over het onderwerp gezondheid en fitness. Chris is de oprichter van GetHealthyU.com, een snelgroeiende digitale uitgeverij die meer dan 2 miljoen gebruikers per maand bereikt via de website, nieuwsbrieven en sociale media. Ze lanceerde ook GetHealthyUTV.com, een op lidmaatschap gebaseerde website die volledige trainingen biedt om op elk apparaat, altijd en overal te streamen.

Daarnaast geeft ze lessen bij Life Time Fitness, is ze een bijdragende redacteur van Prevention Magazine en is ze de fitnessexpert voor het NBC-filiaal in de Twin Cities. Naast het feit dat ze een ACE-gecertificeerde Groepsfitnessinstructeur, personal trainer en gezondheidscoach is, is ze Pilates-getraind en Yogafit-gecertificeerd.

Onderwijs

Chris Freytag studeerde in 1987 af aan de Universiteit van Wisconsin met een graad in journalistiek en een passie voor fitness. Ze is een ACE-gecertificeerde personal trainer, gezondheidscoach en groepsfitnessinstructeur. Chris heeft meer dan 25 jaar ervaring in het helpen van mensen bij het beheren van hun gezondheid.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces