https://www.verywellfit.com/chris-vincent-4788007

Hoogtepunten

  • Actief medewerker, University of Washington Medical Center
  • Klinisch hoogleraar, Afdeling Huisartsgeneeskunde, Universiteit van Washington
  • Actief personeelslid, Zweeds Medisch Centrum, Afdeling Huisartsgeneeskunde
  • Voormalig voorzitter van de Physician Advocacy Committee van het Swedish Medical Center
  • Board-gecertificeerd in de huisartsgeneeskunde

Als huisarts probeer ik ruimdenkend te zijn en anderen te accepteren zoals ze zijn. Ik geniet ervan om bij mensen te zijn en hun verhalen te horen. Ik vind het leuk om mijn patiënten op te leiden en hen te voorzien van de kennis die ze nodig hebben om intelligente beslissingen te nemen over hun gezondheid en gezondheidszorg.

– Chris Vincent, MD

Ervaring

Chris Vincent, MD, is een erkende arts en chirurg die al meer dan 30 jaar actief huisartsgeneeskunde beoefent en onderwijst in de regio Seattle. Hij is momenteel in dienst van de University of Washington School of Medicine en is klinisch professor aan de afdeling Huisartsgeneeskunde. Hij ziet patiënten in de Family Medicine Clinic in het Harborview Medical Center in Seattle en begeleidt bewoners in de huisartsgeneeskunde in een kliniek in Noord-Seattle.

Naast zijn klinische en onderwijservaring is Dr. Vincent assistent-redacteur voor The Journal of Family Practice en Cochrane Clinical Answers. Hij is ook redacteur voor de HelpDesk Answers-serie in Evidence-Based Practice, gepubliceerd namens het Family Physician Inquiries Network.

Onderwijs

Dr. Vincent behaalde zijn bachelordiploma aan de Harvard University (1979) en zijn doctoraat in de geneeskunde aan de UCLA School of Medicine (1983).

Hij ontving postdoctorale training van de University of Washington Department of Family Medicine, die een jaar lang als hoofdbewoner diende, evenals van de University of Washington Faculty Development Fellowship en het National Institute of Program Director Development (NIPDD). Dr. Vincent ontving zijn bestuurscertificering van de American Board of Family Practice.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Maak kennis met onze Review Board