https://www.verywellfit.com/christine-luff-2910803

Hoogtepunten

  • Road Runners Club of America gecertificeerde hardloopcoach
  • Gecertificeerde personal trainer en fitnessvoedingsspecialist door de American Council on Exercise
  • Coach voor het Team in Training (TNT) van de Leukemia and Lymphoma Society in New York City sinds 2003

Ervaring

Christine Many Luff is een schrijver voor bodymindspirit Fit over hardlopen, dat ze leeft en ademt. Haar passie voor de sport filtert door alle aspecten van haar leven – als fitnessschrijver, fervent hardloper, gecertificeerd hardloopcoach en moeder van twee zeer actieve kinderen.

Christine loopt al sinds het zevende leerjaar competitief. Sindsdien heeft deze doorgewinterde hardloper talloze races en 13 marathons gelopen, waaronder twee boston marathons. Als coach voor het Team in Training (TNT) van de Leukemia and Lymphoma Society in New York City sinds 2003, heeft Christine duizenden hardlopers getraind om de finishlijnen van tientallen volledige en halve marathons te passeren. Christine werkt ook met individuele hardlopers om hen te helpen hun hardloopdoelen te bereiken, van het voltooien van hun eerste 5 km tot het behalen van hun persoonlijke record in de marathon. Christine is een groot voorstander van jeugdlopen en coacht ook het atletiekteam van haar kinderen. Enkele van haar favoriete hardloopmomenten waren het kijken naar kinderen die over de finish kwamen van hun eerste race.

Als gezondheids- en fitnessschrijver / redacteur heeft Christine staffuncties bekleed bij Reader’s Digest en Ladies ‘ Home Journal en heeft ze geschreven voor tal van tijdschriften, websites, nieuwsbrieven en boeken, waaronder: Women’s Running, More, Women’s Health, Cosmopolitan, Allure, Sports Illustrated for Women, Asics.com en Rodale Online.

Onderwijs

Christine is een Road Runners Club of America (RRCA) gecertificeerde hardloopcoach en is gecertificeerd als personal trainer en fitnessvoedingsspecialist door de American Council on Exercise. Christine volgt regelmatig workshops over sportvoeding, blessurepreventie en andere hardloopgerelateerde onderwerpen.

bodymindspirit Fit Product Review Redactionele richtlijnen &missie

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces