https://www.verywellfit.com/casey-seiden-5225715

Hoogtepunten

  • Ze is een geregistreerde diëtist voedingsdeskundige, gecertificeerde diabeteszorg en onderwijsspecialist
  • Casey is de oprichter van een privépraktijk, Casey Seiden Nutrition, gespecialiseerd in een niet-dieetbenadering van diabeteszorg en de gezondheid van vrouwen
  • Ze werkt met particulieren, werkt samen met bedrijven, schrijft voor media en is een gepubliceerde kookboekauteur

Ervaring

Casey Seiden is een geregistreerde diëtist voedingsdeskundige en gecertificeerde diabeteszorg- en onderwijsspecialist gevestigd in New York City. Casey werkt bij Maternal Fetal Medicine Associates, de belangrijkste moeder-foetale geneeskundepraktijk in Manhattan, waar ze voedingstherapie en counseling biedt aan vrouwen met zwangerschappen met een hoog risico. Ze is ook de oprichter van Casey Seiden Nutrition, een virtuele privépraktijk die gespecialiseerd is in een niet-dieetbenadering van diabeteszorg en de gezondheid van vrouwen.

Casey helpt vrouwen hun voeding te optimaliseren van preconceptie tot postpartum, zonder zich beperkt te voelen door diëten. Ze gelooft dat zelfs bij het beheren van een gezondheidstoestand, zoals diabetes, vrouwen kunnen gedijen en zich op hun best voelen terwijl ze genieten van alle voedingsmiddelen.

Naast het werken met individuen, overlegt Casey met bedrijven in de prenatale ruimte, draagt evidence-based artikelen bij aan verschillende mediakanalen en als kookboekauteur (Meal Prep for Two) blijft ze tijd doorbrengen in de keuken om recepten voor haar klanten te maken.

Onderwijs

Casey behaalde haar bachelor of science in voeding en voedingswetenschappen aan de Universiteit van Vermont. Ze voltooide een master in voeding aan het Teachers College Columbia University, waar ze ook haar diëtetische stage voltooide. Ze is al drie jaar werkzaam als een gecertificeerde diabeteszorg- en onderwijsspecialist en streeft momenteel naar een lactatiekundige certificering.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces