https://www.verywellfit.com/casey-gallagher-md-4779181

Hoogtepunten

  • Mede-oprichter en praktiserend dermatoloog bij het Boulder Valley Center for Dermatology in Colorado
  • Klinisch professor in de afdeling Dermatologie aan de Universiteit van Colorado in Denver
  • Board-gecertificeerd in dermatologie
  • Actief fellow van de American Academy of Dermatology, de American Contact Dermatitis Society en lid van de American Medical Association

Het gebied van dermatologie verandert snel en ik ben blij deel uit te maken van de inspanning om nauwkeurige, actuele en actuele online informatie te bieden.

– Casey Gallagher, MD

Ervaring

Na het voltooien van zijn dermatologie residentie aan de New York University, werd Dr. Gallagher benoemd tot assistent-professor in de afdeling Dermatologie. Terwijl hij daar was, trainde hij dermatologiebewoners en diende hij als directeur van de Residency Selection Committee. Hij onderhield ook een eigen dermatologiepraktijk met de faculteitspraktijk van NYU. Hij was mede-oprichter van de eerste door medische studenten geëxploiteerde gratis kliniek in Manhattan en ontving universitaire erkenning voor deze bijdrage aan de gezondheid van de gemeenschap.

Dr. Gallagher is ook co-auteur van verschillende hoofdstukken in het leerboek, “Current Dermatologic Diagnosis and Treatment.” Hij is ook gepubliceerd in het New England Journal of Medicine en het American Journal of Contact Dermatitis. In Colorado is hij geïnterviewd voor artikelen over huidverzorging door de Denver Post, de Boulder Daily Camera en de Longmont Times-Call, en hij is verschenen op denver radio om vragen over huidkanker te beantwoorden. Dr. Gallagher heeft talloze nationale en regionale presentaties over dermatologie gemaakt.

Onderwijs

Dr. Gallagher studeerde af aan de Harvard University in Cambridge, MA, met een bachelor in Amerikaanse geschiedenis en literatuur. Hij behaalde zijn medische graad en liep stage aan de Universiteit van Californië, San Francisco, en voltooide zijn dermatologie residentie aan de New York University in New York City.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Maak kennis met onze Review Board