https://www.verywellfit.com/beth-rosen-5216999

Hoogtepunten

  • Beth is al meer dan 25 jaar geregistreerd diëtist.
  • Zij is de eigenaar van Beth Rosen Nutrition (www.BethRosenRD.com).
  • Beth is de directeur van Dietary and Nutrition Services, GI OnDEMAND.

    “Mijn rol als geregistreerde diëtist is niet om je voedselpolitie te zijn. In plaats daarvan onderzoeken we samen welke voedingsmiddelen u helpen om u energiek of uitgeput te voelen, welke voedingsmiddelen gi-symptomen of algemene malaise verhogen door voedingsinterventies op basis van uw diagnose. Van daaruit is het aan jou om te beslissen hoe je je in je lichaam wilt voelen, en ik zal je helpen dat te doen zonder een kant van de dieetcultuur. “

Ervaring

Beth Rosen, MS, RD, CDN is een niet-dieet geregistreerde diëtist gespecialiseerd in GI-voeding en ongeordend eten in Connecticut. Ze is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van voeding. Beth helpt cliënten verlichting te vinden van spijsverteringsstoornissen zoals prikkelbare darmziekte (IBS) en small intestinale bacteriële overgroei (SIBO), gastroparese, colitis en GERD, en deelt haar kennis met andere gezondheidswerkers via webinars, seminars en peer mentoring.

Beth is momenteel de vice-voorzitter van de diëtisten in gluten en gastro-intestinale ziekten (DIGID) subgroep van diëtisten in medische voedingstherapie diëtetiek practica groep van de Academie voor Voeding en Diëtetiek. Ze is ook de directeur van Dietary and Nutrition Services voor GI OnDEMAND, een partnerschap tussen Gastro Girl en het American College of Gastroenterology om integratieve GI virtuele zorg en ondersteuning aan patiënten te bieden. Ze heeft ook technieken en programma’s ontworpen om chronische lijners, ongeordende eters en mensen met een eetstoornisherstel in staat te stellen hun relatie met voedsel en hun lichaam te herstellen.

Beth heeft geschreven voor grote online en gedrukte media, zoals HuffingtonPost en FabUPlus Magazine, en is verschenen als een terugkerende gast in de Fox 61 Morning Show in Hartford, CT. Ga voor meer informatie over Beth, haar werk, haar online cursussen en haar filosofie naar haar website op www.BethRosenRD.com.

Onderwijs

Beth behaalde een bachelordiploma in diëtetiek aan de Universiteit van Maryland en een masterdiploma aan het Teachers College, Columbia University. Ze blijft haar kennis en expertise vergroten op voedings- en GI-conferenties, professionele webinars en symposia om haar geregistreerde diëtistreferentie bij de Academie voor Voeding en Diëtetiek te behouden en haar expertise te behouden op het gebied van GI-gezondheid, ongeordend eten, intuïtief eten en de Health At Every Size-benadering® van gezondheid.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces