https://www.verywellfit.com/barbie-cervoni-ms-rd-4779175

Hoogtepunten

  • Geregistreerde diëtist en gecertificeerd diabeteszorg- en onderwijsspecialist
  • Geadviseerde patiënten als Advanced Nutrition Coordinator voor de Mount Sinai Diabetes and Cardiovascular Alliance
  • Werkte in pediatrische endocrinologie bij The Steven and Alexandra Cohen Children’s Medical Center in New Hyde Park, New York

Als geregistreerd diëtist en gecertificeerd diabeteszorg- en onderwijsspecialist, stel ik mensen door middel van voeding en zelfmanagementonderwijs in staat om de gezondste versie van zichzelf te worden. Ik geloof van harte in de kracht van voedsel en de belangrijke rol die het gedurende iemands leven heeft.

– Barbie Cervoni MS, RD, CDCES, CDN

Ervaring

Barbie Cervoni MS, RD, CDCES, CDN, is een geregistreerde diëtist (RD) en gecertificeerde diabeteszorg- en onderwijsspecialist (CDCES). Ze is ervan overtuigd dat zowel voeding als diabetesvoorlichting de aanzet is om een van haar primaire doelstellingen te bereiken , dat wil zeggen, haar patiënten begeleiden om de gezondste versie van zichzelf te bereiken. Ze is geïnspireerd door haar patiënten en vindt zoveel plezier in het helpen van mensen bij het creëren van geïndividualiseerde gezondheidsdoelen. Belangrijk is dat ze de uitdagingen van deze ziekte waardeert, niet alleen omdat ze zoveel tijd heeft besteed aan het begeleiden van mensen met diabetes, maar ook omdat haar vader zijn diabetes al meer dan 25 jaar zelf beheert.

Barbie heeft het grootste deel van haar carrière besteed aan het begeleiden van patiënten van alle leeftijden en alle lagen van de bevolking die diabetes hebben. Ze gebruikt haar schrijven momenteel om een groot publiek van mensen met diabetes voor te lichten. Ze begeleidt patiënten privé en werkt als consultant en geeft diabetesonderwijslessen.

Voor de Mount Sinai Diabetes and Cardiovascular Alliance adviseerde ze patiënten in eerstelijnszorgkantoren en cardiologiepraktijken met diabetes, pre-diabetes, hart- en vaatziekten en obesitas met de nadruk op de zorg voor het hele lichaam – de ogen, het hart, de nieren, de voeten en de geestelijke gezondheid. Ze genoot ervan om samen te werken met artsen in de eerste en gespecialiseerde zorg om een gezamenlijke aanpak van diabeteszorg en gewichtsverlies te garanderen.

Barbie begon haar carrière als een integraal onderdeel van een multidisciplinair team in pediatrische endocrinologie in het Steven and Alexandra Cohen Children’s Medical Center in New Hyde Park, New York. In de loop der jaren heeft Barbie artikelen bijgedragen aan ivillage.com en mensfitness.com en diende hij als voormalig redacteur en bestuurslid van de Long Island Dietetic Association.

Onderwijs

Barbie studeerde in 2008 af aan de New York University met een master of science en een specialisatie in voedings- en voedingsstudies. Barbie voltooide een diëtetische stage en training van mount Sinai Medical Center en is gecertificeerd in gewichtsbeheersing voor volwassenen. Ze behaalde haar bachelor of arts aan de Loyola University in Maryland.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Maak kennis met onze Review Board